به گزارش خبرنگار نامی پرس/ دبیر کمیته اطلاع رسانی و امور رسانه ای بزرگداشت روز جهانی شیر  ضمن عرض تسلیت شهادت خادم الرضا آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیات همراه در جریان خدمت رسانی به مردم کشور که همه را در بهت و اندوه فرو برده به طوری که تا مدتها غم جانگداز حاکی از این فقدان قلب و روح ما را آزار خواهد داد،چنین گفت: گرچه مقام معظم رهبری بر این باور و اعتقاد هستند که به هیچ دلیلی نباید خللی در خدمت به مردم توسط خدمتگذاران آنها به وجود آید اما ضربه ناشی از این اتفاق آنچنان سهمگین و مخرب است که می توان به جرات گفت،  ضایعه این فقدان جبران ناپذیر است در همین راستا به احترام این شهدای عزیز راه خدمت برنامه همایش روز جهانی شیر که 5 خرداد ماه قرار بود در سالن اصلی همایش های اتاق بازرگانی برگزار شود و همچنین برنامه های متنوع و شاد در گذر فرهنگی چهارباغ که قرار بود 11 همین ماه همراه با کاروان شادی برگزار شود، فعلا منتفی و به زمان دیگری موکول گردید که متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار نامی پرس و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان مراسم اختتامیه رویداد راهیان پیشرفت در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان برگزار شد.

مژگان ایزدی عضو هیئت نمایندگان و رئیس شورای عالی بانوان اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به نقش صبر و بردباری در مقابل مشکلات و رسیدن به موفقیت گفت: مهاجرت همیشه موفقیت آمیز نبوده و تنها در رسانه‌ها شاهد اطلاع رسانی زندگی مهاجرین موفق هستیم.

وی ضمن تاکید بر وجود ظرفیت‌های رسیدن به موفقیت در کشور عزیزمان افزود: باید از تمامی پتانسیل‌های موجود برای رشد خود بهره برداری کنید.

رئیس شورای عالی بانوان اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه ضمن تشریح فعالیت‌های این شورا، توانمندسازی و شبکه سازی میان بانوان موفق را از جمله اهداف این شورا معرفی و ابراز امیدواری کرد این اقدامات در حوزه دانشجویان توانمند نیز تسری یابد. 

در ادامه این رویداد نوید ادریس مدیر مرکز بهبود و توسعه کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان در خصوص اهمیت توجه به برجای گذاشتن خیر ماندگار در صنعت، دانش، اقتصاد و کار  و نقطه آغاز سازمان بین المللی جوانان JCI و نقش آن در ایجاد تعاملات سازنده میان جوانان نکاتی را بیان نمود.

اردوهای راهیان پیشرفت نورانی که با محوریت مدارس سمپاد برگزار می‌شود، به دنبال تقویت و تعمیق رویکردهای تربیتی، افزایش امید آفرینی و خود باوری است. این اردو با هدف آشنایی با دستاوردهای علمی، صنعتی و دفاعی کشور در راستای جهاد تبیین و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش آموزان و با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، تربیتی با همکاری سازمان بسیج دانش‌آموزی و سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با حضور 200 دانش آموز دختر امسال در استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / اتاق بازرگانی اصفهان در نخستین روز کاری هیات نمایندگان دوره دهم، میزبان حمداله خان ترین Hamdullah Khan Tareen رئیس اتاق بازرگانی پاک -ایران و 25 نفر از تجار و فعالان اقتصادی پاکستان فعال در زمینه محصولات کشاورزی، مواد غذایی، قطعات خودرو، ماشین آلات مواد غذایی، نساجی و پوشاک و الکترونیک بود.

حسن درویش وند سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کویته پاکستان در گفتگوی مجازی در این نشست بر ضرورت ایجاد دفتر نمایندگی اصفهان در پاکستان تاکید کرد.

وی گفت: در پاکستان با بازار بزرگی مواجه هستیم که با توجه به صنعتی بودن استان اصفهان و پتانسیل‌های موجود در آن امید است این سفر، منجر به تحکیم روابط بین دو کشور شود.

درویش وند افزود: با وجود اینکه دو کشور دارای اقتصاد مکمل یکدیگر هستند، متاسفانه تاکنون از پتانسیل موجود به صورت حداکثری استفاده نشده و برای تحکیم روابط تجاری باید از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی کویته و اصفهان بهره برد.

همچنین محمدرضا گل احمد عضو هیات نمایندگان اتاق دهم با اشاره به قرابت فرهنگی و مذهبی ایران و پاکستان و خواهر خواندگی اصفهان و لاهور بر ضرورت افزایش و تثبیت مراودات تجاری فی مابین تاکید کرد.

وی در ادامه افزود: با توجه به تولید محصولات موردنیاز پاکستان در استان اصفهان، پیگیری دقیق امور مربوط از سوی نمایندگانی از اتاق بازرگانی اصفهان و اتاق مشترک ایران و پاکستان می تواند این نیازها را مرتفع کند. 

سید وحید دزفولی دیگر عضوهیات نمایندگان اتاق دهم نیز از تلاش اعضاء هیات نمایندگان برای حل مساله و توسعه روابط اصفهان با کشورهای مختلف خبر داد و تشکیل نمایشگاه دایمی ارایه محصولات تولیدی اصفهان در پاکستان را در افزایش مراودات تجاری دو طرف مهم دانست.

مژگان ایزدی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز ضمن خوشامدگویی به هیئت پاکستانی، بر ضرورت رشد مراودات تجاری دو کشور تاکید کرد.

در ادامه حمد اله خان ترین Hamdullah Khan Tareen رئیس اتاق بازرگانی پاک-ایران کویته با اشاره به دیرینگی مراودات تجاری ایران و پاکستان، از امکان ایجاد مرکز تجاری ایران و پاکستان خبر داد و خواستار کمک به استحکام روابط موجود و انعقاد تفاهم نامه ای برای تسهیل مراودات تجاری طرفین شد. 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / امیر کشانی رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان در این دیدار با ابراز خرسندی از میزبانی از هیئت تجاری شهر کویته ایالت بلوچستان پاکستان در اصفهان اظهار داشت: صنعت اصفهان در حوزه‌های گوناگون بسیار پیش‌رو است و شرط عملیاتی شدن مذاکرات در چنین جلساتی، اطلاع ما از نیازهای مردم پاکستان در حوزه‌های گوناگون است تا اتاق بازرگانی اصفهان میان تولیدکنندگان و بازرگانان اصفهانی و پاکستانی نقش واسط را ایفا کند.

سردار محمد اقبال خلجی، رئیس اتاق بازرگانی شهر کویته ایالت بلوچستان پاکستان نیز ضمن ابراز خرسندی از سفر به اصفهان گفت: در بازدیدی که از نمایشگاه ایران اکسپو داشتیم شاهد توانمندی‌های فراوان صنعتی و صادراتی ایران بودیم. همچنین همواره درباره وضعیت صنعت اصفهان و رتبه ممتاز تولیدات آن در ایران شنیده بودیم و تمایل داریم ارتباط موثری با تولیدکنندگان و تجار اصفهانی برقرار کنیم.

وی با ابراز خرسندی از بهبود روابط ایران و عربستان و تأثیر این امر بر روابط با سایر همسایگان، ابراز امیدواری کرد روابط کشورهای مسلمان همواره در مسیر پیشرفت باشد.

همچنین محمدرضا گل احمد، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به عضویت 3 هزار فعال اقتصادی در این اتاق بیان کرد: اعضای اتاق بازرگانی اصفهان هر کالایی که مردم پاکستان نیاز داشته باشند را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تولید می‌کنند و آمادگی داریم فهرست کالاهای موردنیاز ایالت بلوچستان را به اطلاع شرکت‌ها و اعضای اتاق اصفهان برسانیم.

گل احمد به ظرفیت بالای اصفهان در حوزه توریسم سلامت اشاره و تصریح کرد: اصفهان با داشتن بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مجهز و پزشکان حاذق می‌تواند میزبان مردم پاکستان باشد.

سید وحید دزفولی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز با اشاره به تجربه خود از حضور در کشور پاکستان بیان کرد: مردم این کشور بسیار مهربان و نوع‌دوست هستند و اشتراکات زیادی میان دو ملت ایران و پاکستان وجود دارد و آنچه می‌تواند قلب‌های دو ملت را به یکدیگر نزدیک‌تر کند، استحکام روابط اقتصادی است.

وی با بیان اینکه پاکستان را کشوری جدا از ایران نمی‌دانیم، افزود: مردم پاکستان اقبال زیادی به محصولات ایرانی دارند و انواع تولیدات ایرانی در این کشور به فروش می‌رسد. اگر تحکیم روابط اقتصادی اصفهان و کویته با ایجاد یک دفتر تجاری در این شهر به‌طور جدی دنبال شود، مراودات تجاری دو کشور بسیار توسعه خواهد یافت و امیدوارم تا جایی که قوانین اجازه دهد، تجارت پایداری میان دو کشور رقم بزنیم.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / مژگان ایزدی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست با ابراز امیدواری درباره گسترش روابط تجاری و همکاری‌ها دوجانبه میان اصفهان و اعضای تشکل موسیاد اظهار داشت: قیمت انرژی و همچنین هزینه نیروی انسانی در ایران کمتر از ترکیه است. از طرف دیگر فعالان اقتصادی بسیار موفقی در ایران فعالیت می‌کنند و از فعالان اقتصادی ترکیه برای سرمایه‌گذاری در ایران و اصفهان دعوت می‌کنیم.

ایزدی با بیان اینکه اتاق‌های بازرگانی در هیچ کشور دنیا شامل تحریم نمی‌شوند، بر توسعه روابط اصفهان و استانبول تأکید کرد.

سید وحید دزفولی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز با ابراز امیدواری از اینکه همدلی فعالان اقتصادی موجب شود ملت‌های ایران و ترکیه روز به روز به یکدیگر نزدیک‌تر شوند، تصریح کرد: دولت‌ها باید به این همدلی احترام بگذارند و امیدوارم این همدلی به همکاری‌های دوجانبه و گسترش روابط اقتصادی و تجاری دو کشور منجر شود.

همچنین محمدرضا گل احمد، عضو هیئت نمایندگان پارلمان بخش خصوصی اصفهان با اشاره به پیشتازی اصفهان در صنعت نساجی گفت: امیدوارم این نشست سرآغاز حضور پررنگ‌تر فعالان اقتصادی ترکیه در نمایشگاه‌های تجاری اصفهان باشد. تنوع تولیدات در استان اصفهان بسیار زیاد است و پیشنهاد می‌کنم کمیسیون‌های متناظر میان اتاق‌های دو کشور با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و زمینه حضور فعالان اقتصادی در نمایشگاه‌ها و سمینارهای مشترک را فراهم کنند.

وی با تأکید بر ظرفیت‌های بالای بزرگ‌ترین شهرک علمی تحقیقاتی ایران در اصفهان، به هیئت تجاری ترکیه توصیه کرد از این شهرک نیز بازدید کنند.

پیشنهاد راه‌اندازی نمایندگی انجمن موسیاد ترکیه در اصفهان

خلیل مرت، عضو هیئت موسس انجمن موسیاد ترکیه نیز ضمن اشاره به نقاط اشتراک میان دو کشور ایران و ترکیه بیان کرد: انجمن صنعت‌گران و بازرگانان مستقل ترکیه (موسیاد) بزرگ‌ترین تشکل اقتصادی ترکیه است و آمادگی داریم به برقراری هرگونه روابط تجاری میان اصفهان و ترکیه کمک کنیم. موسیاد در 81 شهر ترکیه و 90 نقطه دنیا 174 شعبه و نمایندگی دارد و تمایل داریم نمایندگی این انجمن در اصفهان را نیز راه‌اندازی کنیم.

وی با بیان اینکه تجار و بازرگانان قهرمانان واقعی هر کشور هستند، افزود: نظرات فعالان اقتصادی باید در قانون‌گذاری در هر کشور در نظر گرفته شود، چون تولید، تجارت و تأمین مالی سه عنصر تأثیرگذار در قدرت هر کشور است.

عضو هیئت موسس انجمن موسیاد ترکیه با اشاره به برگزاری نشست با فعالان اقتصادی ایران در گذشته ادامه داد: متأسفانه تمام بحث‌های مطرح‌شده پس از این جلسات به فراموشی سپرده شده و امیدوارم نشست اصفهان به نتایج مطلوبی منجر شود.

در بخش دیگری از این نشست مدیر بازاریابی و روابط بین‌الملل اتاق بازرگانی اصفهان به تشریح ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گوناگون استان در بخش‌های مختلف پرداخت.

همچنین در حاشیه این نشست جلسات B2B با حضور تولیدکنندگان، تجار و نمایندگان شرکت‌های حاضر و اعضای هیئت ترکیه‌ای برگزار شد.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار با اشاره به فعالیت بالغ بر 9 هزار واحد صنعتی در استان که بسیاری از آنها به تولید بهترین محصولات در سطح کشور مشغول هستند، اظهار داشت: ایران مراودات تجاری گسترده‌ای با کشورهای همسایه و چین دارد و میزان صادرات کشورمان به عراق قابل‌توجه است.

محمدرضا رجالی با اشاره به تولید محصولات گوناگون در ایران که از مزیت رقابتی بالایی نسبت به تولیدات خارجی برخوردار هستند، ادامه داد: ایران از نظر صادرات محصولات فولادی، پتروشیمی و دارویی در جایگاه خوبی قرار دارد و از زیرساخت‌های مطلوب صنعتی و نیروی انسانی متخصص بهره می‌برد. همچنین با توجه به پتانسیل‌های بالای کشور ویتنام، به نظر می‌رسد روابط دو کشور قابلیت گسترش فراوانی دارد که بهره‌گیری از این فرصت به عملکرد مسئولان ویتنامی بستگی دارد.

وی با اشاره به تلاش استان اصفهان برای تبدیل شدن به هاب تولیدی در منطقه، به همکاری با سایر کشورها برای تولید برخی محصولات اشاره و بازار منطقه را فرصت تجاری خوبی برای طرف ویتنامی عنوان کرد.

سفیر ویتنام در جمهوری اسلامی ایران نیز با بیان اینکه سومین سفر خود به اصفهان را تجربه می‌کند، گفت: فعالان اقتصادی اصفهان اطلاعات گسترده‌ای درباره ویتنام ندارند و قصد داریم با استفاده از ظرفیت اتاق بازرگانی اصفهان به‌عنوان سازمانی قدرتمند، روابط فعالان اقتصادی دو کشور به‌خصوص در حوزه گردشگری را گسترش دهیم.

«لوئونگ کونوک هویی» با اشاره به جمعیت 90 میلیون نفری ویتنام، توضیحاتی پیرامون مهم‌ترین شرکای تجاری این کشور، حجم صادرات و واردات ویتنام، میزان تولید ناخالص داخلی، مهم‌ترین کالاهای صادراتی و وارداتی این کشور و وضعیت پروازها میان ایران و ویتنام ارائه کرد.

در ابتدای این دیدار نیز مدیر بازاریابی و روابط بین‌الملل اتاق بازرگانی اصفهان به ارائه توضیحاتی پیرامون ساختار و شرح وظایف این اتاق پرداخت.

به گزارش خبرنگارنامی پرس/  در ابتدای این جلسه گزارش عملکرد انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی استان در سال 1401 ارائه و از تشکیل کمیته‌های تخصصی، برگزاری جلسات منظم هیئت‌مدیره انجمن، برگزاری میز کشوری طلا در اصفهان، برگزاری مطلوب پانزدهمین نمایشگاه طلا و جواهر استان، ثبت نشان ملی جغرافیایی طلای اصفهان، برگزاری دوره‌های آموزشی گوناگون، بازدید از معدن طلای موته، برگزاری جلسات با نهادها و سازمان‌های گوناگون، طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت تخصصی انجمن، برگزاری تورهای خارجی ویژه اعضای انجمن برای آشنایی با وضعیت صنعت طلا در سایر کشورها و پیگیری ایجاد شهرک طلا و بانک طلا به‌عنوان مهم‌ترین اقدامات این انجمن یاد شد.

همچنین تقویت و توسعه کمیته‌های تخصصی و ارتباط با ذی‌نفعان و نهادهای پشتیبان دو هدف راهبردی انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر استان در سال جاری عنوان و برنامه‌های عملیاتی تعریف‌شده ذیل این اهداف تشریح شد.

در ادامه نیز مشکلات فعالان این صنف از جمله اخطاریه شهرداری برای پلمب تعدادی از واحدهای تولیدی به دلایل زیست محیطی، مشکلات حق‌العمل‌‌کاران و فروشندگان کیفی طلا در حوزه مالیات و دارایی، ابطال کدهای استاندارد، ابهامات اجرایی قانون سامانه مودیان و محدودیت‌های مربوط به واردات شمش طلا مطرح شد.

شرایط فروش محصولات خارجی در نمایشگاه طلا و جواهر استان

مدیرکل گمرکات استان اصفهان در این نشست با اشاره به مسائل مربوط به برگزاری نمایشگاه طلا و جواهر استان شامل مشکلات گمرکی، امکان فروش محصولات خارجی و معافیت‌های مالیاتی دوره فروش در نمایشگاه اظهار داشت: فروش محصولات خارجی باید طبق قانون و آیین‌نامه اجرایی صادرات و واردات و با مجوز سازمان صمت باشد تا ما بتوانیم امور مربوط به گمرک را انجام دهیم.

رسول کوهستانی فروش طلای خارجی در نمایشگاه طلا و جواهر استان را منوط به اخذ مجوز از نهادهای ذی‌ربط دانست و درباره واردات شمش طلا نیز تأکید کرد، تنها ورود شمش طلا با وزن حداقل یک کیلوگرم و با رعایت مشخصات مطرح‌شده در آیین‌نامه مربوطه امکان‌پذیر است.

عدم رعایت استانداردهای تولید، چالش اصلی صنعت طلا در اصفهان

مدیرکل استاندارد استان نیز درباره آزمون طلا در آزمایشگاه‌های سطح بازار گفت: متأسفانه برخی آزمایشگاه‌ها از آزمون قلیایی استفاده می‌کنند که موردقبول اداره استاندارد نیست و روش مرسوم و استاندارد در تمام دنیا، روش کوپلاسیون است.

علی مالکی با بیان اینکه اصفهان یکی از سه استان برتر کشور در حوزه تولید طلا و جواهر است، ادامه داد: با این وجود عدم رعایت استانداردها یکی از چالش‌های اداره‌کل استاندارد استان با فعالان این حوزه است.

محسن طلائی مینائی، رئیس هیئت‌‌مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی استان نیز با اشاره به اعلام آمادگی چند شرکت روسی برای حضور در نمایشگاه طلا و جواهر اصفهان، امکان فروش طلای ساخته‌شده در این نمایشگاه را یکی از درخواست‌های این شرکت‌ها عنوان کرد.

در ادامه این نشست نیز مشکلات فعالان طلا و جواهر استان در حوزه مالیات در حضور مظاهر سعیدی معاون مدیرکل امور مالیاتی استان مطرح و فعالان این حوزه خواستار فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای اجرای مطلوب قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان شدند.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / بررسی پیشنهادات شهرداری اصفهان برای توسعه نیروگاه‌های کوچک مقیاس خانگی و بررسی موانع و چالش‌های کلان سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر  دستور کار یکصد و بیست و ششمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در اتاق بازرگانی اصفهان بود.

استاندار اصفهان در ابتدای این جلسه با بیان اینکه سال 1401 سال پر فراز و نشیبی برای اقتصاد کشور بود، اظهار داشت: علی‌رغم تمام این ناملایمات با لطف الهی و تلاش بخش‌های اقتصادی در مجموع شاهد ثمرات مطلوبی برای اقتصاد کشور بودیم.

سیدرضا مرتضوی با تأکید بر شناسایی و طرح موضوعات اولویت‌دار استان در جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان ادامه داد: انتظار داریم با هم‌افزایی بخش‌های گوناگون، در سال جاری گام‌های موثری برای رفع مشکلات استان در جلسات این شورا برداشته شود تا مسیر تعریف‌شده برای شورای گفت‌وگوی استان به خوبی طی گردد. خوشبختانه دولت نیز گوش شنوایی برای نظرات و پیشنهادات فعالان اقتصادی و بخش خصوصی و لحاظ کردن آنها در تصمیمات و مصوبات کلان دارد.

لزوم توجه به تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و فرصت‌های پیش‌روی کشور

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز با بیان اینکه در کنار تأثیر تحولات منطقه بر اقتصاد ایران، پیوستن کشورمان به پیمان شانگهای فرصت‌ استثنایی برای دولت و بخش خصوصی فراهم آورده است گفت: درصورتی‌که از این فرصت به درستی بهره ببریم، چالش‌های اقتصادی کشور به‌ خوبی مدیریت خواهد شد.

مسعود گلشیرازی با اشاره به تأثیر پنج مگاپروژه بر آینده اقتصاد منطقه خاورمیانه افزود: در صورت برنامه‌ریزی صحیح کشورمان نیز از اثرات این پروژه‌ها بهره‌مند می‌شود. همچنین بهره‌گیری از فرصت‌های موجود در بازار 350 میلیارد دلاری روسیه در بخش واردات و بازار 500 میلیارد دلاری این کشور در بخش صادرات نیازمند عزم جدی و برنامه‌ریزی ویژه است.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با فعالان اقتصادی ادامه داد: این رهنمودها نحوه تعامل و نوع نگاه دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی به بخش خصوصی و سهم این بخش در اقتصاد ملی را مشخص کرد و راه پیشرفت اقتصاد کشور از همین مسیر می‌گذرد. امیدوارم بخش خصوصی نیز با ایجاد سازوکارهای مناسب و درک صحیح از این پیام به سهم مطلوب خود در اقتصاد کشور و استان دست یابد.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / نخستین جلسه میز خدمت اداره کل گمرکات استان با حضور رسول کوهستانی مدیرکل گمرکات استان، عضو هیئت نمایندگان  و مسئولان میزهای ارزی و گمرکی اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

رسول کوهستانی پزوه مدیرکل گمرکات استان اصفهان در آغاز این نشست از ارائه بسته حمایتی گمرکات استان به منظورحمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی استان در هفته نخست فروردین ماه خبر داد.

وی  تشکیل جلسات ماهانه میز خدمت اداره کل گمرکات استان در اتاق بازرگانی اصفهان به منظور بررسی و رفع مشکلات واحد‌های تولیدی، فعالان اقتصادی و بازرگانان استان را از دیگر اقدامات حمایتی گمرک استان در راستای اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری و تحقق «رشد تولید و مهار تورم» دانست.

اصغر اخوان مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان  نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی استان در سال « رشد تولید و مهار تورم » تصریح کرد: امروزه مشکلات ارزی به ویژه تخصیص ارز و رفع تعهد ارزی به مهم‌ترین دغدغه صادرکنندگان و واردکنندگان تبدیل شده است.

وی تحقق شعار سال و رشد تولید را مستلزم رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در حوزه‌های مختلف به ویژه تامین نقدینگی و مواد اولیه  داخلی و همچنین تسهیل واردات مواد اولیه و صادرات محصولات این واحدها دانست .

اخوان مقدم بر عزم ویژه و هماهنگی قوای سه گانه و دستگاه‌های اجرایی در همه سطوح ملی و استانی برای حمایت از رشد تولید و رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی و بهبود محیط کسب و کار تاکید کرد.

 عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان حمایت از فعالان اقتصادی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تشکیل میزهای خدمت اتاق بازرگانی در دستگاه‌های اجرایی و همچنین  برگزاری نشست‌های طرح و پیگیری مشکلات اعضاء را از مهم‌ترین اقدامات پارلمان بخش خصوصی اصفهان برای پیگیری و رفع مشکلات فعالان اقتصادی استان دانست.

لازم به ذکر است دراین جلسه مشکلات گمرکی  18شرکت مطرح و راهکارهای رفع آن ارایه شد.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / در تقدیرنامه ای که از سوی رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران بدین منظور صادر شد، از تلاش‌های وافر و شایسته تحسین رئیس اتاق اصفهان و بخش آموزش در همکاری با این موسسه آموزشی در برگزاری سمینارهای آموزشی در سال 1401 و کسب رتبه برتر تقدیر و اظهار امیدواری شد این تلاش‌ها در اعتلای دانش فعالان اقتصادی که لازمه رقابت آنان با همتایان خارجی است تاثیرگذار بوده و منجر به پیشرفت اقتصادی کشور شود. 

لازم به ذکر است 33اتاق بازرگانی سراسر کشور هر ساله با توجه به میزان فعالیت آموزشی که با همکاری موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق ایران داشته اند به 5 دسته 1 برتر، 1، 2 برتر ، 2 و 3 تقسیم می شوند.

 

صفحه1 از7
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…