13 دی 1403

اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات می‌تواند به عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه‌تر منابع کمک کند

فواید طرح نشان کردن مالیات

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح نشان دار کردن مالیات، یک ابتکار مهم و موثر است که به مودیان این امکان را می‌دهد تا از پرداخت مالیات خود آگاهی بیشتری داشته باشند و در عین حال در فرآیند تخصیص منابع مالی به پروژه‌های عمرانی و اجتماعی مشارکت کنند. این طرح به ویژه برای مودیان بزرگ که دغدغه‌های بیشتری در مورد هزینه‌های مالیات خود دارند، می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

 

اظهارات مهدی طغیانی در مورد فواید طرح نشاندار کردن مالیات‌ها

مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، به دغدغه‌های مودیان مالیاتی اشاره و تأکید کرد: مودیان می‌خواهند بدانند مالیات‌های پرداختی آن‌ها چگونه و در کجا هزینه می‌شود. وی توضیح داد: اگرچه مالیات‌ها عمدتاً برای تأمین هزینه‌های دولت، از جمله آموزش، بهداشت و خدمات عمومی و اجتماعی استفاده می‌شود ولی برای مودیان بالاخص مودیان بزرگ این سوال مطرح است که علاوه بر انجام هزینه های عمومی بطور ویژه مالیات پرداختی آنان به کجا می رسد و چه مسئله ای را در کشور حل میکند؟

طغیانی با اشاره به معرفی طرح «نشان‌دار کردن مالیات» بیان کرد: این طرح به مودیان این امکان را می‌دهد تا از بین پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی که نیازمند تأمین اعتبار مالی از محل مالیات هستند، انتخاب کنند. وی افزود: این طرح به‌ویژه برای مودیان بزرگ که خواهان شفافیت بیشتری در هزینه‌های مالیات خود هستند، اهمیت دارد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص مزایای طرح نشان دار کردن مالیات اظهار داشت: شفافیت مالی یکی از مزایای این طرح می باشد چرا که مودیان می‌توانند ببینند مالیات‌هایشان به کجا می‌رود و چه پروژه‌هایی از آن بهره‌مند می‌شوند.

وی در ادامه بیان کرد: همچنین در راستای مشارکت فعال مودیان می‌توانند از بین طرح‌های معرفی‌شده، پروژه‌هایی را که برایشان مهم‌تر است، انتخاب کنند. این مشارکت می‌تواند حس مسئولیت اجتماعی را در بین مودیان تقویت کند.

طغیانی بعنوان نمونه‌های اجرایی این طرح به پروژه احیای مدرسه میراثی حلبیان در اصفهان اشاره کرد و گفت: یکی از پروژه‌های موفق این طرح، احیای مدرسه میراثی حلبیان در اصفهان بود که با استفاده از این طرح، حدود 7.5 میلیارد تومان از مالیات مودیان برای احیای این مدرسه تخصیص داده شده است و این مدرسه که یادآور خاطرات بسیاری از مردم است، توانست به مرحله احیا و تعمیر برسد. وی افزود: این پروژه نمونه‌ای از چگونگی استفاده مؤثر از مالیات‌ها برای حفظ میراث فرهنگی و توسعه زیرساخت‌ها می باشد و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از طریق مالیات، به حفظ و نگهداری میراث فرهنگی و تاریخی کمک کرد.

وی همچنین در خصوص آینده طرح نشان دار کردن مالیات به برنامه‌ریزی برای افزایش سقف اعتباری و معرفی طرح‌های جدید و متنوع‌تر در سال آینده اشاره کرده و بیان نمود: هدف این است که کل مالیات‌های پرداختی قابل رهگیری باشد و مودیان بتوانند از نحوه هزینه‌کرد مالیات‌هایشان آگاه شوند.

طغیانی با تاکید بر این که اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات می‌تواند به عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه‌تر منابع کمک کند و مودیان را در فرآیند تصمیم‌گیری در مورد هزینه‌های مالیات‌هایشان مشارکت دهد گفت: این رویکرد می‌تواند در بخش مالیات بر ارزش افزوده نیز اجرایی گردد و به بهبود خدمات عمومی و پروژه‌های عمرانی در شهرها و مناطق مختلف کمک کند.

در پایان، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی طرح نشان دار کردن مالیات را یک گام مثبت در جهت افزایش شفافیت و مشارکت مودیان در فرآیند تخصیص مالیات عنوان کرد و اظهار داشت: با ادامه این طرح و توسعه آن، می‌توان امیدوار بود که نه تنها به بهبود زیرساخت‌های کشور کمک شود، بلکه اعتماد عمومی به نظام مالیاتی نیز افزایش یابد.

اشتراک خبر :
https://namipress.ir/index.php?option=com_k2&view=item&id=1685

نظر دادن

این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…