به گزارش خبرنگار نامی پرس / استاندار اصفهان اظهار کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان در این زمینه نقش مهمی دارد و باعث جهت دادن به ایده‌های کارآفرینان و فن‌آفرینان شده که به همین دلیل، زیست‌بوم خوبی در این عرصه فراهم شده است.

وی افزود: در این شهرک حدود ۹ هزار نفر از نخبگان استان شاغل شده‌اند که به خاطر ظرفیت‌های علمی ایجادشده و وجود فارغ‌التحصیلان، می‌تواند اشتغال بیشتری را در پی داشته باشد. اقتصاد آینده استان بر محور موضوعات دانش‌بنیان و گردشگری است و همه جهت‌گیری‌ها در استان با وزن دادن به این دو مؤلفه انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به آینده‌ای بهتر، شهرک علمی و تحقیقاتی کمک‌های خوبی به استان کرده است. از سوی دیگر، فعالیت‌هایی در زمینه مدیریت شهری برای پیاده‌سازی فناوری و نوآوری انجام شده و در زمینه‌های دیگری نظیر صنایع خلاق نیز بسترسازی‌هایی در حال انجام است.

مرتضوی تصریح کرد: مدیریت ارشد استان در دولت سیزدهم با درک اهمیت اقتصاد دانش‌بنیان، تلاش کرده مجموعه‌ها را مدیریت، راهبری و حمایت کند که با کمیته‌های قرارگاه دانش‌بنیان می‌توانیم از مشکلات دانش‌بنیان گره‌گشایی کنیم.

وی تأکید کرد: در جلسات متعددی با مجموعه‌های اقتصادی استان، مذاکراتی صورت گرفته تا به ایجاد ظرفیت‌هایی برای تأمین و توسعه فناوری کمک کنند. در زمینه حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری، شرکت فولاد مبارکه پیشگام است و صنایع گاز و پتروشیمی نیز به این عرصه وارد خواهند شد.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در جشنواره شیخ بهایی تصریح کرد:
گسترش اقتصاد دانش‌بنیان در کشور با حمایت شرکت‌های بزرگی نظیر فولاد مبارکه
قاسم مصلحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در آیین افتتاح هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی گفت: خدا را شکر می‌کنیم که اقتصاد دانش‌بنیان با حمایت شرکت‌های بزرگی نظیر فولاد مبارکه، امروز در سطح استان و کشور گسترش یافته است. در این شهرک، ۸۹۰۰ شاغل وجود دارد که ۵۵۰ نفر از این عزیزان تحصیلات دکترا دارند. علاوه بر این، شهرک بودجه ناچیزی دارد؛ ولی علی‌رغم محدودیت‌های موجود، دستاوردهای خوبی را در آن شاهد هستیم.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیان کرد: حدود ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک در حال فعالیت هستند و بازگو کردن این موضوع انسان را به وجد می‌آورد. دستاوردهایی که امروز در شهرک تحقیقاتی می‌بینیم حاصل پژوهش و تلاش دانشجویان، اساتید دانشگاه و شرکت‌های فناور برای تجاری‌سازی فناوری‌های جدید است.

وی افزود: این عزیزان عاشق کار خود هستند. البته گاهی با شکست روبه‌‎رو می‌شوند؛ اما نکته این است که برخی از دانشجویان، اساتید و... حتی جرئت ورود به این عرصه را ندارند که این رویکرد شرکت‌های فناور را ارزشمند می‌کند. در کنار فعالیت شرکت‌ها، صنایع و شرکت‌های بزرگ نقش مهمی در سرعت بخشیدن به فعالیت‌ دانش‌بنیان‌ها دارند. خدا را شکر می‌کنیم که اقتصاد دانش‌بنیان با حمایت شرکت‌های بزرگی نظیر فولاد مبارکه امروز در سطح استان و کشور گسترش یافته است و اگر می‌خواهیم انفجار اشتغال‌زایی را شاهد باشیم باید به این عرصه بها دهیم.

مصلحی خاطرنشان کرد: باید فعالیت دانش‌بنیان را در همه کشور توسعه دهیم تا اصفهان به قطب فناوری و نوآوری کشور تبدیل شود و هرکس به فعالیت در این حوزه علاقه دارد استان ما را برای فعالیت انتخاب کند. استان اصفهان در زمینه‌های دانش‌بنیان و گردشگری، از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است که این موضوع باید حتماً مورد توجه قرار گیرد.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / بررسی پیشنهادات شهرداری اصفهان برای توسعه نیروگاه‌های کوچک مقیاس خانگی و بررسی موانع و چالش‌های کلان سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر  دستور کار یکصد و بیست و ششمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در اتاق بازرگانی اصفهان بود.

استاندار اصفهان در ابتدای این جلسه با بیان اینکه سال 1401 سال پر فراز و نشیبی برای اقتصاد کشور بود، اظهار داشت: علی‌رغم تمام این ناملایمات با لطف الهی و تلاش بخش‌های اقتصادی در مجموع شاهد ثمرات مطلوبی برای اقتصاد کشور بودیم.

سیدرضا مرتضوی با تأکید بر شناسایی و طرح موضوعات اولویت‌دار استان در جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان ادامه داد: انتظار داریم با هم‌افزایی بخش‌های گوناگون، در سال جاری گام‌های موثری برای رفع مشکلات استان در جلسات این شورا برداشته شود تا مسیر تعریف‌شده برای شورای گفت‌وگوی استان به خوبی طی گردد. خوشبختانه دولت نیز گوش شنوایی برای نظرات و پیشنهادات فعالان اقتصادی و بخش خصوصی و لحاظ کردن آنها در تصمیمات و مصوبات کلان دارد.

لزوم توجه به تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و فرصت‌های پیش‌روی کشور

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز با بیان اینکه در کنار تأثیر تحولات منطقه بر اقتصاد ایران، پیوستن کشورمان به پیمان شانگهای فرصت‌ استثنایی برای دولت و بخش خصوصی فراهم آورده است گفت: درصورتی‌که از این فرصت به درستی بهره ببریم، چالش‌های اقتصادی کشور به‌ خوبی مدیریت خواهد شد.

مسعود گلشیرازی با اشاره به تأثیر پنج مگاپروژه بر آینده اقتصاد منطقه خاورمیانه افزود: در صورت برنامه‌ریزی صحیح کشورمان نیز از اثرات این پروژه‌ها بهره‌مند می‌شود. همچنین بهره‌گیری از فرصت‌های موجود در بازار 350 میلیارد دلاری روسیه در بخش واردات و بازار 500 میلیارد دلاری این کشور در بخش صادرات نیازمند عزم جدی و برنامه‌ریزی ویژه است.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با فعالان اقتصادی ادامه داد: این رهنمودها نحوه تعامل و نوع نگاه دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی به بخش خصوصی و سهم این بخش در اقتصاد ملی را مشخص کرد و راه پیشرفت اقتصاد کشور از همین مسیر می‌گذرد. امیدوارم بخش خصوصی نیز با ایجاد سازوکارهای مناسب و درک صحیح از این پیام به سهم مطلوب خود در اقتصاد کشور و استان دست یابد.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / بررسی پیشنهاد انجمن صنعت پخش در خصوص نامگذاری روز مشخصی در تقویم کشور به نام این حوزه متناظر با روز جهانی آن و بررسی چالش‌های شرکت‌های صنعت پخش دارو و تجهیزات پزشکی در خصوص وصول مطالبات دولتی و پیشنهادات مربوطه، دستور کار یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در اتاق بازرگانی اصفهان بود.
استاندار اصفهان در پیش از دستور این جلسه با اشاره به پیگیری مکرر موضوع تخصیص ارز به بنگاه‌های اقتصادی، مذاکره با دولت و واکنش استان به برخی تصمیمات در این حوزه اظهار داشت: به نظر می‌رسد بخش‌های مربوطه آزموده‌ها را دوباره می‌آزمایند و روندی طی شده که سیاست‌های راهبردی که باید در میدان جنگ اقتصادی با دقت و وسواس بیشتری پیگیری شود، کمی مغفول مانده است. البته به نظر می‌رسد با رویکردهای جدیدی که پی گرفته شده، کنترل لازم بر این حوزه صورت گیرد.
آماده انتقال نظرات بخش خصوصی به دولت هستیم
سیدرضا مرتضوی با بیان اینکه قیمتی که در برخی گمانه‌زنی‌ها برای ارز ذکر می‌شود درست نیست، افزود: برخی با این گمانه‌زنی‌ها نوعی فضای انتظاری در جامعه به وجود می‌آورند، درحالی‌که شرایط در فضای حقیقی به شکل دیگری است. به نظر می‌رسد با سیاست‌های پیش رو و نگاه دولت به تجارب گذشته شاهد وضعیت بهتری در حوزه ارز باشیم.
رئیس شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با بیان اینکه کسی نمی‌تواند منکر جایگاه ویژه و تجارب بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی باشد، تأکید کرد فعالان اقتصادی استان پیشنهادات خود درباره تخصیص ارز را به گوش استانداری برسانند تا استانداری این موارد را از رئیس‌جمهور، معاون اول وی و بخش‌های اقتصادی دولت پیگیری کند تا در تصمیم‌گیری‌ها لحاظ شود.
وی در خصوص دستور جلسه نیز اشاراتی درباره تلاش‌های قبلی صورت‌گرفته در حوزه دارو داشت و تصریح کرد: دولت و ستاد تسهیل در حال تلاش جهت مساعدت به شرکت‌های تولید دارو هستند تا از بروز مشکل در این حوزه جلوگیری به عمل آید.
عدم تخصیص ارز، زنگ خطر جدی برای تأمین مواد اولیه بنگاه‌ها و بخش تولید کشور
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز ضمن اشاره به عدم پرداخت دیون از سوی بخش دولتی به شرکت‌های صنعت پخش دارو و تجهیزات پزشکی استان که موجب وارد آمدن زیان مضاعف به آنها شده و تأکید بر لزوم رفع هرچه سریع‌تر این مشکل و جبران خسارت شرکت‌های پخش گفت: هم‌اکنون بیشتر فعالان اقتصادی با مشکل بزرگ عدم تخصیص ارز مواجه هستند و تأثیر این بی‌نظمی در تخصیص ارز ظرف چند ماه آینده و با بحران جدی در تأمین مواد اولیه و تولید عیان می‌شود؛ بنابراین این سازوکارها باید به سرعت مورد بازبینی قرار گیرد.
مسعود گلشیرازی با اشاره به شرایط مشابه در سال های قبل که مشورت با بخش خصوصی و اقدام به‌موقع موجب گره‌گشایی از آن بحران شد، ادامه داد: علاوه بر تأخیر در تخصیص ارز، حتی در مواردی که تخصیص صورت گرفته فعالان اقتصادی موفق به خرید ارز از سامانه و خرید مواد اولیه موردنیاز بنگاه‌های خود نشده‌اند؛ کما اینکه عدم خرید ارز در موعد مقرر مشمول جرائم پلکانی می‌شود وتولیدکنندگان و صنعت‌گران را  با چالش تأمین سرمایه در گردش با  آن روبرو نموده  است.
دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان درباره مطالبات انباشته شرکت‌های صنعت پخش دارو و تجهیزات پزشکی تأکید کرد در این حوزه باید اصلاحات بنیادی صورت گیرد، چون به نظر می‌رسد بدرفتاری تجاری با صنعت دارو در سال‌های گذشته یکی از دلایل افزایش قیمت دارو در کشور و لحاظ هزینه مالی بعنوان بخش مهم قیمت دارو باشد که نیاز به بازنگری کلی در حمایت از کلیه ذینفعان دارد. 
در ادامه روح‌الله میرزاامیری، مدیر اجرایی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با اشاره به تجربه موفق نامگذاری روز ملی فرش دستباف در تقویم ملی با پیشنهاد شورای گفت‌وگوی اصفهان، به پیشنهاد انجمن صنعت پخش در خصوص نامگذاری روز مشخصی در تقویم کشور به نام این حوزه اشاره کرد.
وی درباره چالش‌های شرکت‌های صنعت پخش دارو و تجهیزات پزشکی در خصوص وصول مطالبات دولتی بیان کرد: این موضوع به دلیل اهمیت بالای آن، کل بخش خصوصی و جامعه را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد که ضرورت چاره‌اندیشی برای رفع این مشکل در جلسه شورای گفت‌وگوی استان را دوچندان کرد تا از بروز بحران‌ احتمالی در حوزه دارو در استان جلوگیری شود. هم‌اکنون بدهی تأمین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی به بیش از 800 میلیارد تومان و بدهی دانشگاه علوم پزشکی به شرکت‌های پخش دارو به حدود 714 میلیارد تومان رسیده که عملاً شرکت‌های پخش را با چالش مواجه کرده است. از طرفی پرداخت این دیون با توجه به مانده بودجه علوم پزشکی قابل‌مقایسه با سطح دریافت دارو و تجهیزات از شرکت‌های پخش نیست و مطالبات شرکت‌های پخش از دانشگاه علوم پزشکی با توجه به افزایش قیمت دارو و تجهیزات، انباشته شده که بخشی از آن مربوط به بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به علوم پزشکی و چالش‌های تسویه اوراق گام است.
همچنین اعضای هیئت‌مدیره انجمن صنعت پخش استان در این جلسه توضیحاتی پیرامون جزئیات مطالبات شرکت‌های صنعت پخش دارو ارائه و پیشنهادات خود برای رفع این چالش را مطرح کردند.
محسن مصلحی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز توضیحاتی پیرامون درآمدها و هزینه‌های این دانشگاه، مطالبات دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌گر از جمله بیمه تأمین اجتماعی، محدودیت‌های قانونی برای هزینه‌کرد بودجه و درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی و علل انباشته شدن مطالبات شرکت‌های پخش دارو و تجهیزات پزشکی ارائه کرد.  
 در پایان این نشست نیز تصمیماتی برای رفع چالش بدهی‌های انباشته دولتی به شرکت‌های پخش دارو و تجهیزات پزشکی اتخاذ شد.
همچنین در این جلسه مقرر شد پیشنهاد انجمن صنعت پخش در خصوص نامگذاری روز مشخصی در تقویم کشور به نام این حوزه از طریق استانداری اصفهان و طرح موضوع در شورای فرهنگ عمومی پیگیری شود.
گفتنی است؛ در این جلسه از زحمات رسول جهانگیری رئیس و هوشنگ شیشه‌بران نایب‌رئیس پیشین اتاق اصناف اصفهان نیز تقدیر به عمل آمد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / صد و بیست و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان به قطعی جریان گاز صنایع در اصفهان و تدابیر صورت گرفته در این زمینه و بررسی مشکلات جایگاه داران سوخت اختصاص یافت.

استاندار اصفهان در این جلسه با اشاره به ماده 25 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، مبنی بر در اولویت قرار نگرفتن قطع برق، گاز یا خدمات مخابرات واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی در زمان کمبود و لزوم پیش‌بینی وجه التزام قطع برق، گاز و خدمات مخابرات در متن قراردادها همچنین تعیین نحوه جبران خسارت‌های وارده به این شرکت‌ها، خواستار برنامه‌ریزی مجموعه دستگاه‌های خدمات رسان برای اطلاع رسانی قطع گاز، برق و آب واحدهای تولیدی و صنعتی حداقل 24 ساعت قبل شد و افزود: این امر از ایجاد خسارات تحمیلی جلوگیری کرده و خسارت‌ها را به حداقل خواهد رساند.

سیدرضا مرتضوی در ادامه بسیاری از کمبودهای کنونی کشور را ناشی از عدم سرمایه‌گذاری سال‌های گذشته در حوزه‌های زیرساختی دانست و تصریح کرد: اقداماتی برای رساندن تراز انرژی کشور به نقطه‌ای قابل اتکا در حال انجام است.

وی بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی نیز تاکید کرد و افزود: تا پیش از اصلاح قوانین و مقررات مربوطه، لازم است شوراهای مختلف استانی در حوزه‌های ساخت و ساز مسکن، با مقررات محلی، مسایل را مدیریت کرده تا بتوان از انرژی، بیشتر در بخش تولید و صنعت استفاده کرد.

رئیس شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان تاکید کرد: علیرغم اینکه هیچ صنعتگری خواستار متوقف شدن چرخه تولید خود نیست، قطع انرژی به صورت آگاهانه از بروز خسارات و هزینه‌های اضافی جلوگیری خواهد کرد و باید الزام برنامه ریزی در این زمینه به تمامی دستگاه‌های خدمات رسان ابلاغ شود. 

فراهم نبودن زیرساخت‌های تولید بحران آفرین است

همچنین رئیس اتاق بازرگانی اصفهان ضمن تبریک ایام ماه رجب و روز گمرک، اداره کل گمرکات استان را یکی از دستگاه‌های اجرایی عملیاتی با عملکرد رضایتبخش از دیدگاه فعالان بخش خصوصی معرفی و از زحمات مدیر کل و پرسنل خدوم این دستگاه تقدیر و تشکر کرد.

 مسعود گلشیرازی با بیان اینکه نبض صادرات و واردات از مسیر گمرک می گذرد افزود: عملکرد این اداره در عین قانون مداری، تاثیر مستقیمی بر کسب و کارها دارد. 

وی در ادامه با اشاره به قطعی اخیر گاز واحدهای تولیدی گفت: به فرض اینکه نسبت بهای تمام شده دستمزد 8 درصد، سود واحدهای تولیدی 12 درصد و پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان واحدها با در نظر گرفتن تورم 50 درصدی باشد، تنها با رشد فروش 30 درصدی می‌توان هزینه‌ها را پوشش داد. این در حالی است که فعالان اقتصادی با قطعی گاز در فصل سرما و  قطعی برق در گرما مواجه بوده و در شرایطی که سبد خانوارها کوچک شده است، ملزم به حضور در بازارهای خارجی هستند و قطعی این خدمات، مانعی برای حضور در بازارهای خارجی است.

دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان، تامین نشدن زیرساخت‌های لازم برای تولید را موجب ایجاد بحران‌های جدی برای کشورمان دانست و تصریح کرد: در شرایط تحریم باید مدیران دستگاه‌های دولتی بیش از پیش حامی تولید باشند. 

لزوم اجرای ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر

مهدی طغیانی نماینده مجلس شورای اسلامی نیز گفت: لازم است روش و سیر مصرف انرژی به درستی مدیریت و مهار شود که انجام مطالعات جدی در این زمینه بسیار مهم بوده و باید راه حل‌ها در سطح ملی پیشنهاد شود.

در ادامه امیرحسین کمیلی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان واگذاری مدیریت انرژی به استان‌ها را در مدیریت بهینه مصرف حایز اهمیت دانست و خواستار پیگیری این موضوع شد.

وی همچنین بر ضرورت پیگیری مجدانه اجرای ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر مبنی بر اعطای مشوق به واحدهای کاهش دهنده مصرف انرژی تاکید کرد. 

کسری تراز تولید و مصرف گاز 250 میلیون مترمکعب در روز

در ادامه این جلسه ابوالقاسم عسگری مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت: به دلیل افزایش یک میلیونی مشترکین در سال گذشته، کشور با افزایش شدید مصرف گاز در بخش خانگی، اداری و تجاری مواجه شده و میزان کسری تراز تولید و مصرف در حدود 250 میلیون مترمکعب در روز بوده و مصرف از تولید پیشی گرفته است.

وی در ادامه بر ضرورت بهینه سازی مصرف گاز تاکید کرد و پیشنهاد داد: با بهینه سازی و مصرف بهینه می‌توان مصرف انرژی را کاهش داد. که ارایه مجوز به واحدهای تولیدی، صنعتی و خانگی جدید با تجهیزات با راندمان بالا، جلوگیری از پِرت انرژی در صنایع کاشی، سرامیک و نسوز و کشاورزی و مصارف خانگی و اجرای طرح‌های انرژی تجدیدپذیر از راه‌های پیشگیری از قطع گاز واحدها است.

در این جلسه پس از بحث و بررسی مقرر شد ساز و کار اجرایی شدن ماده 25 قانون بهبود محیط کسب و کار و تضامین حقوقی مربوط به ترک فعل، تدوین و در سطح ملی پیگیری شود. همچنین تاکید شد به منظور صیانت از برند ساخت ایران و تقویت جایگاه قراردادهای صادراتی شرکت‌های ایرانی، واحدهای اقتصادی دارای قراردادهای ثبت شده با طرف خارجی خصوصا با حوزه اوراسیا و شرکت‌های دارویی و غذایی در اولویت مستثنی شدن قطع جریان گاز، برق و آب قرار گیرند.

پیش بینی جبران خسارات ناشی از قطع گاز و برق توسط دستگاه‌های خدمات رسان نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

در ادامه نیز با بیان اینکه پرداخت جرایم کسری سوخت، قبل از اثبات دلیل اصلی ایجاد کسری، مشکلات زیادی را برای جایگاه داران به وجود اورده است مقرر شد اخذ جرایم کسری از جایگاه داران تا زمان تعیین تکلیف در شورای گفتگوی ملی تعلیق شود. 

بیش از 2هزار فقره ضمانت نامه بانکی در ده ماهه سال جاری

رسول کوهستانی مدیرکل گمرک استان اصفهان نیز در ابتدای این جلسه با اشاره به تاثیر گمرک در تامین پایدار تولید گفت: شعار امسال روز جهانی گمرک پرورش نسل آینده با ترویج فرهنگ تبادل دانش و همچنین احساس افتخار از کار در گمرک بوده و بنده و همکارانم مفتخریم که در خدمت تولید و صنعت استان هستیم.

وی ارایه اولین بسته حمایت از تولید در ابتدای امسال و کوشا بودن در اجرای مفاد آن و اخذ بیش از 2100 فقره ضمانت نامه بانکی برای واحدهای تولیدی از ابتدای سال تاکنون به منظور کمک به تامین نقدینگی این واحدها را بخشی از خدمات این اداره کل معرفی کرد.

در این جلسه به مناسبت گرامیداشت روز جهانی گمرک از مدیرکل گمرکات استان تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در جریان چهاردهمین سفر شهرستانی خود که به شهرستان فریدونشهر رقم خورد؛ در نشست با نخبگان این شهرستان بیان کرد: شورای اداری در شهرستان ها دیگر مانند گذشته شورای خواب نیست بلکه تلاش می شود با تعامل، همفکری و همکاری مدیران دستگاه های مختلف، مشکلات شهرستان که از قبل احصا شده مطرح و در خصوص آن تصمیم گیری شود تا در نهایت مصوبات در دستور کار ستاد پیگیری مصوبات سفر قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد مصوبات سفرهای شهرستانی مورد غفلت قرار بگیرند. ممکن است برخی مصوبات نیاز به تامین اعتبار و پشتیبانی داشته باشند اما مصوبه ای از روی میز مسئولان و مدیران استان کنار نخواهد رفت.
استاندار اصفهان در خصوص حمایت از ورزشکاران شاخص شهرستان که از دغدغه های نخبگان شهرستان فریدونشهر بود، عنوان کرد: حمایت از ورزشکاران و نخبگان ورزشی از وظایف استان و دستگاه های مربوطه است؛ از طرفی نیاز است فعالان شهرستان استعدادهای ورزشی را دریابند و با همکاری و هم افزایی که در شهرستان اتفاق می افتد شاهد رشد و توسعه ورزش و روحیه قهرمانی باشیم.
دکتر مرتضوی در پاسخ به نگرانی نخبگان مبنی بر تهاجم فرهنگی ناشی از توسعه گردشگری، گفت: یکی از ظرفیت هایی که رسول مکرم اسلام (ص) برای ترویج دین مبین اسلام بهره گرفتند؛ ظرفیت گردشگری بود که با حضور در قبایل و گروه های مختلف افراد را به دین اسلام دعوت می کردند این نشانه اهمیت این موضوع است و فرصت هایی که می توانیم به دست بیاوریم را به ما یادآوری می کند.
استاندار اصفهان با تاکید بر سناریونویسی و فرهنگ سازی در حوزه گردشگری عنوان کرد: کار فرهنگی زمان می برد. اما همانگونه که که بزرگترها اوایل انقلاب پا به پای ما می آمدند تا مسائل را به ما تفهیم کنند باید به همین نحو عمل کنیم تا فرهنگ سازی به درستی شکل بگیرد.
دکتر مرتضوی اظهار کرد: باید برای هر کاری سناریو داشته باشیم اگر با این نگاه پیش برویم صنعت گردشگری می تواند به اقتصاد شهرستان و استان کمک کند از طرفی باتوجه به فرهنگ اصیل و غنی که در شهرستان وجود دارد می توان به گسترش فرهنگ منطقه امیدوار بود.
وی با تاکید بر فرهنگ کار جهادی در مدیران استان و شهرستان، عنوان کرد: به دستگاه ها تاکید کرده ایم تا بدانند در یک اردوی جهادی بی وقفه قرار دارند و باید قدر این فرصت را بدانیم و به بهترین نحو مشکلات مردم را سامان دهیم.
استاندار اصفهان با اشاره به تقویت فعالیت های مجاهدانه در مدیران و مسئولان، بیان کرد: فعالیت جهادی بایستی در چارچوب خود تعریف شود و زمانی که فعالیتی توسط گروه های جهادی شروع می شود به خوبی نیز به پایان برسد.
دکتر مرتضوی داشتن نظم و انضباط در کارهای جهادی را ضروری دانست و گفت: با هدف منظم و همسو کردن گروه های جهادی نگاهی در استان شکل گرفته تا گروه های جهادی را متمرکز کنیم و با سیاست گذاری های مناسب حرکت جهادی گروه های مختلف هم افزا باشد.

 

این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…