به گزارش خبرنگار نامی پرس/ مدیرعامل آبفای استان اصفهان کشف و قطع انشعابات غیر مجاز آب شرب را عاملی مهم در توزیع عادلانه آب دانست و گفت: شناسایی این انشعابات علاوه بر کاهش هدر رفت آب از حوادث ناخواسته بر روی شبکه توزیع پیشگیری می‌کند.
حسین اکبریان تصریح کرد: سال گذشته تیم شناسایی انشعابات غیرمجاز آب شرب، ضمن بررسی انشعابات مشترکان، بیش از 700 فقره انشعاب آب غیر مجاز شناسایی و کشف کرد و این مهم در سال جاری نیز به شدت مورد تاکید است.
وی به تشکیل ستاد شناسایی انشعابات غیر مجاز در آبفای استان خبر داد و افزود: درسال جاری به منظور جلوگیری از اختلال در شبکه آب رسانی در شهرها و روستاها، پیگیری مستمر نسبت به شناسایی انشعابات غیر مجاز به شدت مورد تاکید است چرا که با شناسایی و کشف انشعابات غیر مجاز در مصرف آب شرب بسیار صرفه جویی می شود.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان با بیان اینکه انشعاب های غیرمجاز علاوه بر افزایش بی رویه مصرف آب، سبب بروز خسارت هایی به شبکه توزیع و تأسیسات در سطح استان می شود، گفت: مصرف آب شرب از انشعاب غیرمجاز به لحاظ قانونی و شرعی جایز نیست و این گونه انشعاب ها منجر به اختلال در خدمات رسانی منظم و تضییع حقوق سایر مشترکان، آلودگی در شبکه توزیع آب، کاهش عمر مفید شبکه توزیع آبرسانی و همچنین به دلیل برداشت بی رویه منجر به افت فشار آب در شبکه توزیع میشود.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان گفت: بر اساس ماده ۴ قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از آب در صورت داشتن شرایط لازم، امکان واگذاری انشعاب به دارندگان انشعابات غیرمجاز قبلی وجود دارد، لذا کسانی که از اجرای قانون پیروی نکنند و بر استفاده از انشعابات غیرمجاز اصرار داشته باشند، بر اساس ماده دو همان قانون به جبران خسارت، جزای نقدی و قطع انشعاب و برخورد قانونی محکوم می شوند.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / این نشست با حضور برخی از اعضای شورای معاونین، رئیس اداره بیمه و درمان آبفای استان اصفهان و مدیران بیمه سینا برگزار شد.
حسین اکبریان در این نشست با تقدیر از خدمات بیمه سینا در شرکت آبفای استان اظهار داشت: منافع پرسنل در بهره‌مندی از خدمات بیمه‌ای از اولویت‌های مدیر عامل و سایر اعضای هیئت مدیره شرکت است.

در این نشست مباحث مختلفی از جمله بیمه جامع عمر و چگونگی پرداخت حق بیمه عمر به کارکنان شرکت، حق بیمه‌های نقص‌ عضو، حق بیمه پس انداز، حق بیمه حادثه، حق بیمه عمر زمانی، حق غرامت، پوشش بیمه مسئولیت، بهره‌مندی کارکنان غیر رسمی شرکت از خدمات بیمه عمر، پرداخت غرامت بیماری‌های خاص، پرداخت خسارات وارد شده به خودروهای سنگین و نیمه سنگین اداری، عضویت در صندوق‌های سرمایه‌گذاری و غیره مطرح شد و جزئیات قرار داد آبفای استان با بیمه سینا به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / حسین اکبریان افزود: باید راه های دسترسی استفاده راحت و آسان تر کارکنان از خدمات شرکت تجارت الکترونیک پارسیان بیش از گذشته فراهم شود تا زمینه رفاه کارکنان بیش از پیش مهیا گردد.
وی هدف از برگزاری این نشست را افزایش رفاه کارکنان و نشاط سازمانی دانست و اظهار داشت: مسئولان امر در آبفای استان اصفهان به رغم محدودیت شدید منابع مالی درصدد افزایش رفاه کارکنان از خدمات و منابع موجود هستند.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان با اشاره به ضرورت توجه به نیازهای رفاهی کارکنان گفت: ارائه سرویس های مطلوب به کارکنان در کوتاه ترین زمان ممکن از مهمترین عوامل افزایش رضایتمندی در بین کارکنان است.
در ادامه این نشست مدیران شرکت تجارت الکترونیک پارسیان به تشریح همکاری خود با آبفای استان اصفهان پرداختند و نظارت و بررسی مستمر ارائه خدمات خود به مشتریان را یکی از مهمترین راهکارهای ارزیابی و بهبود عملکرد خود برشمردند.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / مدیرکل مدیریت بحران استانداری در این نشست با اشاره به طرح تدوين برنامه کاهش خطر حوادث و سوانح و برنامه آمادگي و پاسخ استان اصفهان در مقابله با وقوع حوادث اعلام کرد: همه دستگاه های اجرایی و نهادهای نظامی و انتظامی مطابق با ماده 4 قانون جامع مدیریت بحران کشور باید در راستای سند راهبرد ملی مدیریت بحران ، برنامه هایی در جهت کاهش خطر حوادث و سوانح، آمادگی و پاسخ ، بازسازی و بازتوانی و کاهش خطر، تدوین کنند.

منصور شیشه فروش با بیان اینکه بیش از 55 حادثه غیر مترقبه در کشور شناسایی شده است اعلام کرد: از این تعداد حوادث غیر مترقبه احتمال وقوع حدود 42 حادثه در استان اصفهان وجود دارد، بر این اساس مدیران بحران تمام دستگاه ها در استان اصفهان موظف به آموزش نیروهای خود درمقابله با حوادث غیر مترقبه هستند و همچنین باید پیوست کاهش خطر پذیری را برای طرح های توسعه ای خود تدوین نمایند.

وی با اشاره به برنامه استاني کاهش خطر حوادث و سوانح اعلام کرد: این برنامه سندي است كه اداره كل مديريت بحران استان با رعايت قوانين و مقررات و با مشاركت كليه دستگاه هاي مسئول موضوع ماده (2) اين قانون در استان، بر اساس برنامه ملي كاهش خطر حوادث و سوانح تهیه مي شود، بطوریکه شناخت مخاطرات، آسيب پذيري ها، ظرفيت ها و راهکارهای كاهش خطر استان را در برمي گيرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همه دستگاه ها را ملزم به همکاری با آبفای استان اصفهان در راستای گذر ازتابستان و تامین پایدار آب شرب نمود و تصریح کرد: آبفای استان اصفهان باید برنامه ای در راستای تامین پایدار و مصرف بهینه آب شرب خانگی ، صنعتی و اداری تدوین کند و همه دستگاه ها نیز ملزم به همکاری با آبفای استان اصفهان برای تامین آب شرب در فصل گرم هستند.

وی نظارت برکیفیت آب شرب در تابستان تاکید کرد و اظهار داشت: دستگاه های نظارتی همچنان موظف بر نظارت مستمر بر کیفیت آب شرب درسطح استان اصفهان هستند.

در ادامه این نشست معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه گذاری آبفای استان اصفهان به منابع تامین کننده آب شرب در سطح استان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: طی سال های اخیر به رغم افزایش متقاضیان آب شرب در سطح شهرها و روستاهای استان متاسفانه با محدودیت منابع آب های سطحی و زیر زمینی مواجه بوده ایم.

مجتبی قبادیان به مقایسه حجم آب تولیدی در سال 1400 نسبت به 1401 پرداخت و اظهار داشت: در سال 1400 میزان حجم آب تولیدی 13 هزار و 500 لیتر درثانیه بوده در حالیکه این رقم در سال 1401 به 12 هزار و 500 لیتر درثانیه کاهش یافت.

وی در مدار قرار گرفتن سامانه دوم آبرسانی را در اصفهان ضروری برشمرد و اظهار داشت: هم اکنون تامین آب شرب 100 شهر وهزار روستا در استان اصفهان در دستور کار آبفا قرار دارد این درحالیست که در حال حاضر89 درصدآب شرب جمعیت استان از طریق تونل اشترجان تامین می شود و برای دسترسی پایدار و مقابله با حوادث غیر مترقبه در مدار قرار گرفتن سامانه دوم آبرسانی در استان اصفهان ضروری به نظر می رسد.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه گذاری آبفای استان اصفهان با اشاره به کمبود آب شرب در پیک مصرف 1401 گفت: در خرداد و تیر ماه سال 1401 حدود 2.5 مترمکعب بر ثانیه با کمبود آب شرب در سطح استان مواجه بودیم که برای مقابله با این چالش در فصل تابستان جاری راه اندازی سامانه دوم آبرسانی ضروری است.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / در این نشست که با حضور چند تن از معاونان شرکت آب و فاضلاب استان و شهرداری اصفهان برگزار گردید، مدیر عامل آبفای استان اصفهان با تقدیر از همکاری‌های شهرداری اصفهان با این شرکت خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه به هماهنگی و ارتباط دوجانبه شهرداری با آبفای اصفهان، توسعه و اصلاح شبکه‌های آب و فاضلاب را در کوتاه ترین زمان ممکن به سرانجام برسانیم.

حسین اکبریان در ادامه به برنامه‌های عملیاتی پیش روی آبفای استان اصفهان اشاره و تصریح کرد: ساخت و تجهیز مخازن، توسعه و اصلاح شبکه‌های آب و فاضلاب به ویژه در نقاط دارای تنش آبی در سطح شهر و واگذاری و نصب انشعابات آب و فاضلاب، از جمله برنامه‌های مهم این شرکت محسوب می‌شود؛ وی همچنین تسهیل صدور مجوزهای لازم از سوی شهرداری را امری مهم برشمرد.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان نیز در این نشست بر تقویت روابط بین سازماني جهت رفع موانع تاکید کرد و از حفر ۹۰۰ چاه جذبی توسط شهرداری به منظور جذب روان‌ آب‌ها و باران‌های سیل آسیا در سطح شهر اصفهان خبر داد.

شایان ذکر است در این نشست موارد مهمی از جمله احداث مخزن منطقه قائمیه اصفهان، تقویت ظرفیت خطوط انتقال و توسعه شبکه آبرسانی خیابان صاحب روضات، تقویت شبکه آبرسانی خیابان باهنر به طول تقریبی یک کیلومتر، اصلاح شبکه فرسوده فاضلاب شهر اصفهان و نظارت ویژه بر آسفالت معابر و صدور مجوزهای مدت‌دار توسط شهرداری به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / حسین اکبریان اعلام کرد: انتظار می رود تاپایان اردیبهشت ماه جاری نرم افزار CRM در آبفای استان اصفهان راه اندازی شود و در مراحل بعدی، ارتباط سایر نرم افزارهای موجود  و فعال در شرکت شامل نرم افزار مشترکین، بهره برداری ، GIS، و اتوماسون اداری با  نرم افزار CRM برقرار می شود که مهم ترین  کارکرد آن هماهنگی بین بخش های داخلی شرکت بوده که با ایجاد یک دید 360 درجه ، ارتقای سطح رسیدگی به نیازهای  مشتریان و رضایتمندی را در پی خواهد داشت.

وی افزود: در چند ماه اخیر ارتقای مرکز تماس آبفای استان اصفهان در دستور کار قرار گرفته است و درصدد راه اندازی دیگر درگاه های ارتباطی مانند وب سایت، ایمیل ، چت آنلاین ، شبکه های اجتماعی ، اپلیکیشن و غیره جهت تسریع در ثبت درخواست های مشتریان با هدف کاهش ترافیک خط تلفنی 122  به ویژه در ایام پیک تماس ها هستیم.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان با اشاره  به راهکارهای عملیاتی  گذر از پیک تابستان گفت: رعایت اصول امنیتی و پدافند غیرعامل درخصوص شبکه تله متری و عدم اتصال و ارتباط این شبکه با شبکه اتوماسیون داخلی و اینترنت، سرکشی مستمر به ایستگاه ها و تاسیسات آب، هماهنگی با امور انرژی درخصوص تعمیر تجهیزات انرژی بر از قبیل الکتروموتورها، تابلوهای برق، درایوها، سافت استارت ها و .. ، تجهیز کلیه مبادی ورودی شهرها و نقاط برداشت آب از خطوط انتقال به فلومتر و اتصال آن به سامانه تله متری، مانیتورینگ و پایش سامانه تله متری و سامانه پایش فشار و استفاده بهینه از ظرفیت ایجاد شده جهت کنترل بحران و مدیریت تولید و توزیع آب شرب ازمهم ترین تدابیر جهت گذر از پیک تابستان است.

اکبریان به اقدامات دیگر در زمینه توزیع عادلانه آب در شهرها و روستاهای استان در فصل گرما پرداخت و اظهار داشت: هماهنگی با شرکت های توزیع برق و امور مربوطه به منظور افزایش پایداری تامین برق تاسیسات، جدیت در رفع نواقص برقی و نگهداشت اصولی تجهیزات انرژی بر، مطابق گزارشات ارسالی امور انرژی و سیستم های کنترل، استاندارد سازی اتاق دیزل ژنراتورها با هماهنگی امور انرژی و سیستم های کنترل، تجهیز حوضچه های شبکه توزیع به سیستم تله متری از راهکارهای دیگر آبفای استان اصفهان به منظور تامین پایدار آب شرب مردم است.

وی به مدیریت فشار و یکسان سازی فشار آب در شبکه های توزیع پرداخت و اظهار داشت: تامین فشار یکسان آب در شبکه های توزیع درتمام نقاط استان به منظور توزیع عادلانه آب یکی از مهمترین اقدامات در فصل تابستان است، این درحالیست که استفاده از پمپ ومخزن ذخیره آب براساس استانداردهای تعریف شده در ادارات، ارگان ها، مراکز درمانی و آموزشی تاکید می شود.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان به تجهیز تانکرهای آب رسانی سیار در سطح استان اشاره کرد و اعلام نمود: برنامه ریزی برای تامین و تجهیز تانکرهای سیار برای آب رسانی به مناطقی که فاقد آب شرب پایدار در سطح استان هستند در دستور کار قرار گرفته است.

مد مدیریت فشار و یکسان سازی و تامین فشار حداقلی در کل شبکه توزیع

 مدیریت فشار و یکسان سازی و تامین فشار حداقلی مدیریت فشار و یکسان سازی و تامین فشار حداقلی در کل شبکه توزیع

 در کل شبکه توزیع

 یریت فشار و یکسان سازی و تامین فشار حداقلی در کل شبکه توزیع

 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / در این نشست حاجی دلیگانی نماینده شهرستان شاهین شهر، میمه و برخوار ،  به دلیل سرعت در اجرا و تکمیل پروژه های آبفا در این منطقه از مدیرعامل آب و فاضلاب استان تقدیر وتشکر نمود و در ادامه این نشست  پیرامون اجرای به موقع  پروژه‌های آب و فاضلاب شهرستان و راه های جذب اعتبارات، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / حسین اکبریان با بیان اینکه 84 روستا با جمعیت 16 هزار و 700 نفر در منطقه فریدونشهر وجود دارند اعلام کرد: در قالب طرح جهاد آبرسانی با همکاری بسیج سازندگی و سپاه، آب شرب 23 روستا در منطقه فریدونشهر تامین می شود که این پروژه در نیمه اول سال جاری با قوت و با سرعت در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون فقط 37 روستا در منطقه فریدونشهر تحت پوشش خدمات آبفا قرار دارند اظهار داشت: با این وجود خدمات آبفا همانند گندزدایی و کلر زنی منایع آبی شامل روستاهای غیر تحت پوشش همچنان از سوی آبفا انجام می گیرد، این درحالیست که روستائیان برای بهره مندی از خدمات مطلوب و مستمر آبفا بهتر است که تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب قرار گیرند.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان با اشاره به واگذاری 8 هزار و 24 انشعاب آب به متقاضیان در دو شهر برف انبار و فریدونشهر گفت: در حال حاضر 4 هزار و 624 انشعاب آب به روستائیان منطقه فریدونشهر واگذار شده است و در صددهستیم با ایجاد زیر ساخت های لازم و نیز با بهره مندی از 23 حلقه چاه آب و 16 رشته قنات که هم اکنون در مدار بهره برداری هستند جمعیت بیشتری در منطقه فریدونشهر از آب شرب پایدار بهره مند شوند.
اکبریان در ادامه به اعتبارات مصوب و تخصیص به پروژه های فریدونشهر در سال 1401 پرداخت و تصریح کرد: در سال گذشته اعتبارت مصوب به 13 پروژه در منطقه فریدونشهر تخصیص یافت که این پروژه ها شامل آبرساني به خمسلو، بازسازی تاسیسات آب (تله متری)، اصلاح شبكه توزیع آب شهری، آبرساني مجتمع روستايي قلعه سرخ (قلعه سرخ، ميدانك اول ودوم، سرآسياب وسرداب عليا و سفلي، آبرساني سيار به روستاهاي شهرستان فريدونشهر، کاهش هدر رفت و پایداری شبکه روستایی اصلاح و بهسازی تاسیسات آب رسانی شهرستان، احداث و تکمیل آبرسانی تک روستایی فریدونشهر، تامین آب شرب روستای مکدین ، آبرسانی به روستای خویگان، آبرسانی به تک روستاها و تکمیل مجتمع های آبرسانی اولویت دار روستایی (دهسور)،آبرسانی به تک روستاها و تکمیل مجتمع های آبرسانی اولویت دار روستایی (چقا و گوراب)، آبرسانی به تک روستاها و تکمیل مجتمع های آبرسانی اولویت دار روستایی (خویگان) و آبرسانی به تک روستاها و تکمیل مجتمع های آبرسانی اولویت دار روستایی (سروشجان و بزمه) بوده است.
مدیر عامل آبفای استان اصفهان در خصوص اجرای تاسیسات فاضلاب در منطقه فریدونشهر بیان کرد: هم اکنون 1592 نفر در 2 شهر برف انبار و فریدونشهر تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارند و درصدد هستیم با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی و دیگر نهادها زمینه اجرای تاسیسات فاضلاب را در منطقه فریدونشهر فراهم کنیم.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / در این مراسم که با حضور مجید حبیبیان قائم مقام مدیرعامل و بهروز رفیعی مدیر دفتر هیات مدیره و مدیرعامل برگزار شد، از زحمات حسین محمدیان، مدیر پیشین منطقه مهردشت نیز تقدیر و تشکر به عمل آمد.
در بخشی از حکم صادره آمده است: «با توجه به اهميت رضايت مشتركين از خدمات آب و فاضلاب ولزوم ارائه خدمات مستمر و مطابق با استاندارد هاي ابلاغي وزارت نيرو، لازم است با كار جهادي مبتني بر دانش، به اين مهم دست يابيد. اميد است با اتكال به خداوند متعال و در ظل توجهات حضرت ولي عصر (ع) و پيروي از منويات مقام معظم رهبري و لزوم ايجاد تحول در شركت در امر خدمت رساني به مردم شريف استان موفق و مؤيد باشيد.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / در این جلسه بررسی تصویب بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۲ که با حضور مهندس خشایی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آبفای کشور به عنوان ریاست مجمع و همچنین حسین اکبریان مدیر عامل شرکت آبفای استان اصفهان ، اعضای هیأت مدیره، معاونان و صاحبان سهام برگزار شد، بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۲ این شرکت به تصویب مجمع رسید.

در ابتدا حسین اکبریان مدیر عامل شرکت گزارشی از عملکرد و فعالیت هیأت مدیره این شرکت در خصوص برنامه‌های پیش بینی شده برای یکسال مالی، اعم از درآمدها، اعتبارات دولتی، سایر منابع تامین اعتبار و برآورد هزینه‌ها جهت تحقق سیاست‌ها و نیل به اهداف این شرکت ارائه کرد و در نهایت پس از تجزیه و تحلیل درخصوص درآمد‌های جاری و سرمایه‌ای و هزینه‌های شرکت، بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۲ به تصویب مجمع عمومی رسید.

صفحه1 از4
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…