به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی اظهار کرد: در دولت نهم و دهم موضوع توسعه شهرک صنعتی محمودآباد و الحاق بخشی از اراضی کشاورزی به این شهرک در حال بررسی بوده که به‌تازگی به نتیجه رسیده است، این موضوع به لحاظ زیست‌محیطی به صلاح شهر اصفهان نیست، به همین دلیل مدیریت استان مخالفت بسیاری برای توسعه این طرح داشته است.

وی با بیان اینکه توسعه مناطق صنعتی در شعاع کمتر از ۵۰ کیلومتری کلان‌شهرها به‌ویژه شهر اصفهان اقدام صحیحی نیست، افزود: منطقه صنعتی محمودآباد از گذشته با توجه به نزدیکی با این کلان‌شهر، از چالش‌های ویژه آلودگی برای این شهر به‌شمار می‌آید، بنابراین توسعه آن دلیل منطقی ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مدیریت شهری اصفهان با طرح توسعه شهرک صنعتی محمودآباد مخالف بوده است‌ و شهرداری‌های اصفهان و شاهین‌شهر همواره با ساخت‌وسازهای غیرقانونی داخل این شهرک برخورد می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه شهرک صنعتی محمودآباد توسط دولت به تصویب رسیده است، از این‌رو از حیطه مدیریت شهری خارج شده و زیر نظر شرکت شهرک‌های صنعتی و وزارت صمت است.

نورصالحی با بیان اینکه برای توسعه شهرک‌های صنعتی باید متکی‌بر قانون عمل کرد، یعنی احداث شهرک‌ها در محدوده مقرر و جانمایی آن‌ها بر اساس قانون انجام شود، ادامه داد: در این راستا با رعایت سطح‌بندی محیط زیست در نزدیکی مناطق شهری باید صنایعی که مجاز به احداث هستند را بررسی کرد تا ضرری برای شهر نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه صنایعی باید در نزدیکی شهرها مستقر شود که به ضرر محیط زیست شهر نباشد، بیان کرد: ساماندهی شهرک‌های صنعتی بر عهده شرکت شهرک‌های صنعتی و وزارت صمت است، بنابراین طبیعی است که از توسعه هر شهرک استقبال کنند، اما مدیران شهری و استانی به علت آلودگی این شهرک با توسعه آن مخالف هستند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در مسئله آلودگی هوا باید به عنوان یک نهضت تلاش کنیم تا صنایع آلاینده‌ای که در شعاع زیر ۵۰ کیلومتری اصفهان مستقر شده است، از هم‌جواری شهر خارج شود.

وی ادامه داد: کلان‌شهر اصفهان به‌دلیل وجود صنایع آلاینده‌ها که بیشترین آلودگی را برای آن به همراه داشته است، شرایط مطلوبی ندارد، اما در حال حاضر با وجود همین شرایط غیرقابل قبول آب و هوایی، اصفهان نسبت به سایر شهرهای مشابه زیست‌پذیرتر و به سمت بیوفیلیک شدن گام برداشته است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، مجید نادرالاصلی با بیان اینکه دبیرخانه فرهنگی زاینده‌رود رو به تعطیلی است، اظهار کرد: توقع و انتظار شورای اسلامی شهر اصفهان در دوره ششم مدیریت شهری بر این بود که اتفاق خوبی برای حال مردم در استان اصفهان و مرکزیت کشور رخ دهد، به همین دلیل موضوع آب به‌عنوان یکی از مواردی که می‌توانست در بهبود شرایط اجتماعی، روحی و روانی مردم مؤثر باشد، مطرح و اقدامات خوبی انجام شد.

وی با بیان اینکه حمایت بیشتر از این موضوع لازمه شدت گرفتن کارهای دبیرخانه زاینده‌رود بود، افزود: شهردار اصفهان باید در این زمینه مطالبه‌گر و مجری برنامه‌های مد نظر شورای اسلامی شهر و شهرداری باشد، البته طی شش ماه گذشته تلاش‌های زیادی داشتیم، اما معتقدیم به رغم اینکه تمایل برای انجام کار وجود دارد، به هر دلیلی در انجام آن تعلل صورت می‌گیرد.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه قصد من از پرداختن به موضوع رو به تعطیل بودن دبیرخانه فرهنگی زاینده‌رود این است که مدیریت شهری را نسبت درخواست عمومی مردم اصفهان، افزایش امید در این کلان‌شهر و رفع مشکلات معیشتی مردم، به‌ویژه بهبود وضعیت مناطق غربی و شرقی و شامل باغ‌ها و مزارع کشاورزی است، گفت: به‌نظر می‌رسد این موضوع با جدیت پیگیری نمی‌شود، توقع از مجموعه شورای اسلامی شهر و شهردار اصفهان این است که کار ویژه‌تری را در این راستا انجام دهند.

نادرالاصلی تاکید کرد: شهر اصفهان به‌عنوان یک باغ‌شهر مطالبه شرعی و قانونی با عنوان «حقابه» دارد، اما در بازگشایی‌های زاینده‌رود حقوق شهر محقق نشده است و منجر به بروز چند مشکل از جمله فرونشست و تهی شدن سفره‌های زیرزمینی شده است.

وی ادامه داد: جاری نشدن آب در مادی‌ها، وضعیت فضای سبز و مشکلات زیست‌محیطی را دوچندان کرده است.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه این موارد حقوق مردم اصفهان است و باید مورد توجه باشد، تصریح کرد: به‌عنوان نماینده مردم در شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید می‌کنم که اگرچه شهرداری نمی‌تواند آب را جاری کند، اما می‌تواند مطالبه‌گر و پیگیر خواسته‌های مردم از سازمان‌ها و نهادها باشد.

نادرالاصلی ادامه داد: توقع دارم شخص شهردار از جایگاه حقوقی و اداره حقوقی مجموعه شهرداری برای پیگیری حق خود از مبادی قضائی و حقوقی اقدام جدی انجام دهد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، سیدامیر سامع با بیان اینکه گاهی با شرایطی مواجه می‌شویم که درخت امکان حیات ندارد و شهرداری مجبور به حذف آن می‌شود، اظهار کرد: کمیته رفع خطر درختان خطرآفرین سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری که متشکل از کارشناسان باغبانی و گیاه‌پزشکی باتجربه و خبره است، با همراهی کارشناسان مناطق مختلف شهرداری، به‌طور مستمر از درختان عرصه‌های فضای سبز بازدید می‌شود و موارد دارای علائم خطر با احتمال بالای سقوط را شناسایی و مجوز قطع آن‌ها را صادر می‌کنند، در بسیاری از موارد نیز تنها دستک‌های پوسیده و خطرآفرین حذف و حتی‌الامکان از قطع درختان جلوگیری می‌شود.

وی افزود: از شهروندان تقاضا می‌شود هنگام ساخت‌وسازها دقت کافی را داشته باشند، زیرا در صورتی که مصالحی پای درخت ریخته شود، ممکن است در ابتدا اثر خود را نشان ندهد، اما به مرور زمان ریشه را ناقص و حیات آن را دچار مشکل می‌کند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه همواره اقدامات باغبانی و زراعی برای جلوگیری از وارد شدن آسیب به درختان در این کلان‌شهر انجام می‌شود، تاکید کرد: به‌رغم انجام اقدامات پیشگیرانه همچون شست‌وشوی درختان و هرس که سالانه در راستای باغبانی و زیبایی انجام می‌شود، به دلایل مختلف تنه این درختان دچار پوکی و ریشه‌ها تخریب می‌شود در نتیجه مقاومت درخت به حداقل می‌رسد، همچنین هنگام وزش باد شکستن شاخه درختان ایجاد خطر می‌کند که باید تمهیداتی در این راستا در نظر گرفته شود.

سامع با بیان اینکه وجود درخت در شهر جنبه‌های مختلفی دارد، گفت: زندگی مردم در مجاورت فضای سبز برکات فراوانی از جمله نشاط روحی و روانی، مباحث محیط زیستی و زیبایی شهر را به همراه دارد، به‌ویژه در شهر اصفهان که باغچه‌های طولی وجود دارد و از سال‌های گذشته کنار مادی‌ها، انهار و خیابان‌های آن فضای سبز وجود داشته که یکی از مزیت‌های کیفیت زندگی در نصف‌جهان است، زیرا کمتر شهری وجود دارد که تمام معابر آن دارای درخت و سایه باشد.

وی با بیان اینکه شهروندان باید نسبت به درختان حساس باشند، همان‌طور که در بسیاری موارد شاهد هستیم در کوچه و خیابان اقدام به آبیاری درختان می‌کنند، ادامه داد: سفارش به انجام چنین اقداماتی در سابقه فرهنگی ما وجود دارد و کاشت و نگهداری درخت بالاترین ثواب را دارد؛ در مواردی نیز شهروندان از آب خاکستری که در خانه تولید می‌شود بدون اینکه مواد زائد و شیمیایی درون آن وجود داشته باشد، برای آبیاری درخت استفاده می‌کنند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه تمام درختان در اثر گذر زمان به کهن‌سالی می‌رسند، خاطرنشان کرد: گونه درختان، شرایط اقلیمی موجود، نبود فضای مناسب برای رشد و نمو ریشه، ساخت‌وساز کنار باغچه‌ها، زیرزمین خانه‌ها و تخریب ریشه درختان، ارتفاع ساختمان‌ها و تأمین نشدن نور درختان، همچنین کم‌آبی که از حدود ۲۰ سال گذشته با آن درگیر هستیم، موجب می‌شود آب مناسب و کافی برای رشد درختان تأمین نشود و دچار بیماری و آفت‌زدگی شوند و این مسائل از جمله مواردی است که سرمایه‌های سبز شهر را با چالش روبه‌رو می‌کند.

سامع با بیان اینکه در صورتی که مجبور به قطع درخت باشیم، در کمیسیون ماده ۷ که متشکل از پنج نفر شامل نمایندگان خدمات شهری، سازمان پارک‌ها، شورای اسلامی شهر و قاضی دادگستری است، مسائل بررسی و رأی به حذف درخت داده می‌شود، گفت: بسیاری از شهروندان نسبت به این موضوع حساس شده‌اند و در بسیاری از موارد به‌رغم صدور مجوزها، به سازمان پارک‌ها و خدمات شهری مراجعه می‌کنند یا از طریق سامانه ۱۳۷ و حتی به‌صورت حضور در محل نسبت به این اقدام معترض هستند و تاکید دارند که در ظاهر درخت مشکلی ندارد، اما با ارائه مستندات، حذف درخت انجام می‌شود، البته دقت نظر شهروندان در این باره ارزشمند است.

وی ادامه داد: هدف کمیسیون ماده ۷ یا همان کمیسیون تشخیص باغات، حفظ فضای سبز و جلوگیری از ساخت‌وساز غیرقانونی در حریم فضای سبز است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی با اشاره به تسهیلات مدیریت شهری برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: شهرداری مکان‌های مؤثری را در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین گذاشته است تا بتوانند با استقرار در آن‌جا به ارائه خدمات بپردازند؛ یکی از این فضاهای مؤثر ساختمان جهان‌نما است.

وی افزود: در مکاتبات ویژه با رئیس‌جمهور نیز اعلام کردیم با وجود ظرفیت‌هایی که در اصفهان وجود دارد، این شرکت‌ها باید مورد حمایت دولت و وزراتخانه‌های مورد نظر قرار گیرند تا بستر توسعه آن‌ها در نصف‌جهان فراهم شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برقراری نمایشگاه‌ها برای ارائه خدمات دانش‌بنیان‌ها تاکید: در نمایشگاه فن‌نما که مهر سال گذشته در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان برگزار شد، فضای خوبی برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و از این طریق محصولات مورد نیاز مدیریت شهری را ارائه کردند.

نورصالحی با اشاره به اینکه اصفهان می‌تواند به‌عنوان قطب شرکت‌ها و محصولات دانش‌بنیان‌ها در کشور مطرح باشد، گفت: نخستین شهرک علمی تحقیقاتی کشور در حوزه فناوری جدید در اصفهان تأسیس شد و در حال حاضر طبق اطلاعاتی به‌دست آمده از آن شهرک، حدود ۷۰۰ شرکت در آن مکان مستقر شده‌اند، همچنین خارج از این شهرک، شرکت‌های متعدد دانش‌بنیان وجود دارد.

وی با اشاره به استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: در این شرکت‌ها افراد زیادی از دانشگاه‌های مطرح اصفهان می‌توانند مشغول به کار شوند و ارزش افزوده بالایی برای کشور ایجاد کنند، زیرا وجود دانشگاه‌های خوب و صنایع برتر همچون هایتک، ظرفیت‌های مناسبی در اصفهان به وجود آورده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: معتقدم محدوده خیابان امام خمینی (ره) و شهرک امیرکبیر می‌تواند به‌عنوان قطب استقرار و پایگاه استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.

نورصالحی با بیان اینکه شهرداری اصفهان برای شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلات و امکاناتی فراهم کرده است تا بتوانند به مدیریت شهری، خدمات و محصولات مورد نیاز را ارائه دهند، گفت: پیشنهادهای ویژه‌ای برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح شده است، همچنین شهرداری با تمام قوا آمادگی خود را برای همکاری با این شرکت‌ها اعلام کرده است.

وی با اشاره به حمایت‌های صورت گرفته از شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: حمایت از دانش‌بنیان‌ها و فناوری‌های جدید، استفاده از محصولات آن‌ها و توسعه این شرکت‌ها یکی از سیاست‌های اصلی در نظام جمهوری بوده است و پیرو آن مدیریت شهری اصفهان نیز همین سیاست را در پیش گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به جابه‌جایی صنایع آلاینده در غرب اصفهان (بین اصفهان و شاهین‌شهر) خاطرنشان کرد: اگر این صنایع بپذیرند برای مدت زمان کوتاه یا بلندمدت جابه‌جا شوند، زمین آن‌ها به عرصه استقرار پردیس شرکت‌های فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شود، اشتغال‌های مناسبی در این مکان به‌وجود می‌آید که علاوه‌بر ایجاد ارزش افزوده‌، آلایندگی هم ندارند.

نورصالحی گفت: برای تأمین محصولات و خدمات مورد نیاز شهرداری اصفهان چندین مصوبه داشتیم تا در صورتی که شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند محصولات مورد نظر را ارائه کنند، تسهیلاتی برای خرید خدمات و محصولات آن‌ها ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، عباس حاج رسولی‌ها در نطق میان دستور یکصد و بیست و نهمین جلسه علنی شورا با گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: ما در ابتدای انقلاب حتی توان ساخت سیم خاردار هم نداشتیم و اگر هواپیمای اف 14 و اف 15 نیز در کشور داشتیم با پول مردم ایران توسط آمریکایی‌ها آمده بود و نگاه فنی در این خصوص نداشتیم، اما به یاری خدا و بنا به نگاه موثر امام خمینی (ره) و تشکیل سپاه پاسداران، امروز شاهد هستیم که نیروهای نظامی ما موشک‌هایی نقطه زن ساخته‌اند که برای کل جهان تعجب برانگیز است.
وی افزود: در عملیات اخیر، کشورهای زیادی تلاش کردند که موشک‌های ایرانی را رهگیری کنند اما موفق نشدند و این اقتدار نظام ما را نشان می‌دهد.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در دوران دفاع مقدس صدام وقتی به بن بست می‌رسید شهرها را موشک باران می‌کرد. باید بدانیم اگر ما این توان موشکی را نداشتیم اسرائیل به مناطق مسکونی ما هم رحم نمی‌کرد همان طور که به غزه رحم نکرده است و این قدرت بازدارندگی جای تقدیر و تشکر از سپاه را دارد که امنیت این کشور را در مقابل استکبار جهانی برعهده گرفته و در سایه لطف خدا و هوشمندی رهبر معظم انقلاب به این جایگاه رسیده‌ایم.
وی با اشاره به شعار سال گفت: جهش تولید با مشارکت مردم به عنوان شعار سال انتخاب شده است. در این راستا روی سخن من با شخص رئیس جمهور است. باید بدانید به تعداد بیش از 120 هزار نفر قدرت تصمیم گیری در شهرها وجود دارد اما این ظرفیت متأسفانه مورد استفاده کامل قرار نگرفته است.
حاج رسولی‌ها گفت: اگر قانون اساسی به صورت کامل از همان روز اول پیاده سازی می‌شد و شوراها مورد توجه قرار می‌گرفتند بسیاری از وظایف محلی به مردم و شوراها واگذار می‌شد. بنابراین دولت اگر می‌خواهد از بحران اقتصادی رهایی پیدا کند از ظرفیت واگذاری کارها به شوراها که الگویی برای مشارکت است باید استفاده کند. 
وی افزود: در این راستا می‌توانند از تعدادی از افراد با تجربه کلانشهرها استفاده و با واگذاری برخی وظایف به شهرها کار دولت را مقداری سبک‌تر کنند.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه نظق خود به مشکلات شهروندان در حوزه شهرسازی اشاره و خاطرنشان کرد: زیبنده نیست برای یک بازدید، 15 تا 20 روز مردم را بلاتکلیف نگه داریم. هم زمان بازدیدها می‌تواند کوتاه شود و هم هزینه آن باید کاهش پیدا کند. امیدواریم تا چند هفته آینده شاهد باشیم که نوبت دهی برای بازدید و صدور پروانه و... به دو الی سه روز کاهش پیدا کند.
وی به مباحث مربوط به ساخت و ساز در خیابان زاهد و تکمیل ادامه این معبر اشاره و بیان کرد: اگر مدیریت استان و شهردار هماهنگ شوند ساخت ادامه خیابان زاهد امسال به تمام خواهد رسید، اما  مباحث شهرسازی سختی برای ساخت این خیابان حاکم کرده‌اند و در حالی که این خیابان حداقل 4 طبقه را در ساخت و سازها می‌تواند تحمل کند اجازه بیشتر از 2 طبقه نمی‌دهند.
حاج رسولی‌ها در پایان با بیان اینکه نباید از پروژه بهشت آباد غافل شد، تصریح کرد: مدیران استان و کشور باید همت به خرج دهند تا در این دولت روند اجرایی این پروژه شروع شود.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، سید امیر سامع در نطق میان دستور یکصد و بیست و نهمین جلسه علنی شورا با گرامیداشت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: سپاه با حضور مخلص‌ترین جوانان انقلابی کشور که هم تحصیل کرده بودند و هم اهل عمل و اندیشه تشکیل شد. آنها در این نهضت عظیم که امروز به ثمر نشسته حضور پیدا کردند و در تشکیل و باروری این نهال نقش موثری داشتند. 

وی افزود: سپاه در دفاع مقدس، سازندگی، فناوری‌های پیشرفته دفاعی، تشکیل دانشکده‌ها و... با توجه به راهبردهای امام و رهبری، فعالیت‌های موثری انجام داد و در بخش‌های مختلف نقش مهمی در حفظ کشور و ارزش‌های نظام و سازندگی ایران ایفا کرد و امیدواریم برکات این نهاد عظیم همواره مشمول کشور و مردم شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت روز زمین پاک و روز کره زمین گفت: مشارکت مردم در نجات زمین در برابر پلاستیک شعار امسال است. در این راستا باید به بخش‌های مختلف نگاه ویژه داشته باشیم از جمله صرفه جویی در مصرف برق، کاهش تولید پسماند و تفکیک آن. روزانه در شهر ما حدود 950 تن پسماند تولید می‌شود و ضروری است که مردم در کاهش تولید پسماند نقش خود را ایفا کنند.

وی تصریح کرد: بسته بندی نامناسب کالا یکی از مواردی است که سبب تولید پسماند می‌شود. بسته بندی کالا امروز زمینه‌ای برای تبلیغ کالا شده است و مسئولان صمت و اتحادیه‌های مختلف و اتاق اصناف لازم است به این موضوع ورود کنند. 

سامع خاطرنشان کرد: بسته بندی کالا برای عرضه صحیح کالاست و اگر بخواهیم برای تبلیغ کالا از این نوع بسته بندی‌ها استفاده کنیم راه را اشتباه رفته‌ایم. زیرا بسته بندی‌ها پیچیده و چند لایه شده و تفکیک و بازیافت را مشکل می‌کند.

وی تصریح کرد: طبق جدولی که سال 1399 قطعی شد تولیدکنندگان کالاها باید سهم دو دهم تا نیم درصدی از ارزش کالا را به خزانه واریز کنند تا عددی که در بودجه پیش بینی شده برای توسعه زیرساخت‌های مدیریت پسماند در اختیار شهرها قرار گیرد که این نیز محقق نشده است و در شهر اصفهان هیچ عددی بابت این موضوع دریافت نکرده‌ایم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از جمله اتفاقات مهمی که در اصفهان رخ داده، راه اندازی دو واحد 10 تن با روش پیرولیز است که مواد پلاستیک را به سوخت تبدیل می‌کند. پروژه تصفیه شیرابه نیز توسط یک شرکت دانش بنیان شروع شده است. همچنین پروژه بازیابی و بازیافت 2 هزار تن پسماند ساختمانی در روز شروع شده و امیدواریم تا چند ماه آینده به بهره برداری برسد.

وی با اشاره به کاهش مصرف انرژی برق و استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر گفت: امروز به صورت نمادین برخی چراغ‌های جلسه شورا خاموش شد، هرچند این کارها قطره قطره است اما می‌تواند تبدیل به دریایی از انرژی شود. 

سامع اظهار کرد: هر یک از ما اگر یک چراغ، یک قطره آب و یک گرم پسماند را مدیریت کنیم روزگارمان بهتر از این می‌شود اما اگر سیل مصرف و هجوم به منابع طبیعی را ادامه دهیم هر روز وضعیت محیط زیست و زندگی ما بدتر خواهد شد.

وی با اشاره به لزوم توجه به فضای سبز گفت: پروژه کاشت 110 هزار درخت در خیابان‌ها و باغچه‌های طولی شهر که در سال‌های اخیر درخت‌های این اماکن تخریب شده از اسفندماه شروع شده است. از شهردار می‌خواهیم تا آخر اردیبهشت و اوایل خرداد که همچنان فصل کاشت درخت است به عدد 110 هزار کاشت درخت برسیم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: پالایشگاه همچنان در حال ادامه دادن به طرح‌های توسعه‌ای خود است و در اواسط زمستان باز هم شاهد مازوت سوزی نیروگاه‌ها از جمله نیروگاه شهید منتظری بودیم. بنابراین از جدول فشار به محیط زیست هیچ عددی کم نشده و مطالبات مردمی و رسانه‌ای باید ایجاد شود تا این میزان فشارها کم شود و در پاییز و زمستان این مشکلات زندگی ما را دچار اختلال نکند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، احمد شریعتی در نطق میان دستور یکصد و بیست و نهمین جلسه علنی شورا  با گرامیداشت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: سپاه پاسداران در سایه روحیه انقلابی و معنوی که از سرچشمه جوشان دل منور و روح مصفای امام عارفان می‌جوشید و جوانان رزمنده و خالص بسیج و سپاه را سیراب می‌کرد تشکیل شد. سپاه نقش تعیین کننده‌ای در دفع حمله ایادی استکبار به ایران ایفا کرده و درس تلخی به دشمنان کشور داده است.
وی افزود: حفظ استمرار نظام جمهوری اسلامی به دست سپاه تضمین شده که مولود مبارک انقلاب اسلامی است. این پدیده در حقیقت مظهر عینی و مجسمی برای شعارهای انقلاب اسلامی از جمله ایستادگی در مقابل همه قدرت‌های بزرگ است.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شعار سپاه شعار پیروزی خون بر شمشیر و حرکت برای نجات مستضعفان است و در نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی بنا به فرمان امام خمینی (ره) بنیان گذار جمهوری اسلامی به جوانان غیور و انقلابی، عده‌ای از پیروان صدیق ولایت فقیه این نهاد مقدس را پی ریزی کردند.
وی ادامه داد: شاید در آن روزهای نخست که هدف سپاه را پاسداری از انقلاب اسلامی مطرح می‌کردند تصور نمی‌شد که چه مسئولیت خطیری بر عهده این تشکیلات تازه تاسیس خواهد بود. اما با اطاعت محض از ولایت فقیه، سپاه به عنوان بازوی توانمند ولایت فقیه خود را برای هر ماموریتی آماده کرد.
شریعتی اظهار کرد: نام گذاری سالروز ولادت سالار شهیدان به نام روز پاسدار نیز از این جهت است که سپاه آرمانی مقدس دارد و دامنه این آرمان تا زمان حکومت عدل جهانی گسترده است. سپاه در افقی فرازمند دارای آرمان‌های مکتبی و انسانی و جهان شمول است و همیشه باید حرکت خود را به آن سو جهت دهد.
وی تصریح کرد: در جهان کفرآلود که قدرت‌های پوشالی به غارت آن مشغول هستند و خانه‌های عنکبوتی و پوسیده خود را حراست می‌کنند سپاه در حمایت از مستضعفان فعالیت می‌کند. مسلمانان انقلابی در سراسر جهان سپاه را الگوی نظامی سیاسی و فرهنگی خود می‌بینند و صحنه‌های بی نظیر اقتدار سپاه در دفاع مقدس، دفاع از امنیت و حرم و سلامت و... خلق شده است.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان در بخش دیگری از نطق خود با اشاره به مشخص نشدن متولی سازمان پارک‌ها و فضای سبز و سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان گفت: نیاز است مسئولان این سازمان‌ها مشخص شوند و از شهردار اصفهان می‌خواهیم تکلیف این دو سازمان را روشن کند.
وی بیان کرد: همچنین امیدواریم با حضور آقای حسام نژاد در معاونت شهرسازی گره‌های مردم در مسائل مربوط به پروانه ساختمانی باز شود.
شریعتی خاطرنشان کرد: بعضی سازمان‌ها در حل مشکلات مردم ناکارآمد هستند. بنده واقعیت را بیان می‌کنم و باید بگویم برخی از این سازمان‌ها از هدف سازمانی خود دور شده‌اند علت این است که مدیر آن سازمان‌ها‌ ناکارآمد هستند، اما متأسفانه شهردار اصفهان جوابی به این قضیه نمی‌دهد هرچند می‌دانم هدف شهردار جهش در عملکرد این سازمان‌ها بوده است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی در نطق پیش از دستور یکصد و بیست و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت مناسبت‌های ایام از جمله روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای و روز زمین پاک اظهار کرد: همه مردم در پاک نگه داشتن محیط زیست وظیفه دارند و ما به عنوان مدیران و مسئولان شهری در حوزه‌های مرتبط مانند حمل و نقل پاک و ترویج انرژی‌های نو و...در تلاش هستیم که اقداماتی ویژه را انجام دهیم.

وی گفت: امیدواریم امسال قبل از رسیدن روزهای آلوده و مواجه شدن با تعطیلی‌ها، برنامه‌ریزی کرده و صنایع نیز آلایندگی خود را کاهش دهند، در این راستا کوچک‌ترین کاری که باید انجام شود برنامه ریزی برای انتقال صنایع آلاینده به شعاع قانونی است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک روز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: امیدواریم اقتدار سپاه روز افزون باشد و همان طور که اکنون نیز حامی مستضعفان جهان است، این نقش را ایفا کند.

وی ادامه داد: این روزها عملیات وعده صادق توسط سپاه و دیگر نیروهای نظامی کشور انجام شد و همین اقدام کافی بود برای اینکه قدرت ایمان و ایثارگری، اخلاص و شهادت طلبی را نشان دهد.

نورصالحی گفت: دشمنان در ابتدای انقلاب تصور می‌کردند ظرف یک هفته می‌توانند این انقلاب را از میان ببرند اما امروز کشورهایی که در سازمان ملل حق وتو دارند در مقابل اقتدار این نظام سر تعظیم فرو می‌آورند و نگران عملیات متقابل جمهوری اسلامی هستند.

وی افزود: بابت این انقلاب و تشکیل این نظام مقدس و سپاه پاسداران و بابت این اقتدار و قدرت بازدارندگی باید خداوند را شاکر باشیم و نشان این شکرگزاری خدمت صادقانه به مردم است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بنا به مناسبت‌های اخیر، امروز در قرارگاه سپاه سید‌الشهدا (ع) حضور پیدا می‌کنیم تا به نمایندگی از مردم از عزیزان سپاه پاسداران تقدیر به عمل آوریم.

وی در ادامه با اشاره به انتصابات اخیر در شهرداری گفت: در ابتدای سال هستیم و این انتظار و پیگیری وجود دارد که از روزهای خدمت باقی مانده بهترین استفاده صورت گیرد و مطالبه جدی و همیشگی شورای اسلامی شهر اصفهان این است که به صورت سریع وارد اجرای اقدامات و پروژه‌ها شویم. برخی موارد از یکی دو سال قبل آغاز شده و این مطالبه وجود دارد که این پروژه‌ها که در حوزه‌های مختلف عمرانی، بافت شهری، حمل و نقل، خدمات شهری و... است تا پایان سال به بهره برداری برسند.

نورصالحی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف شورا در کمیته‌های نظارتی ملاقات مردمی است اما عمده کار این کمیته‌ها کنترل پیشرفت پروژه ها و برنامه‌های مناطق و تحقق برنامه و بودجه آن‌هاست، شورا انتظار دارد که امسال حوزه شهرسازی و دیگر بخش‌ها پرتلاش ظاهر شوند و سفره نوبت‌های طولانی بازدید جمع شود و خوداظهاری به صورت صحیح و با رعایت حفظ حقوق شهر تحقق پیدا کند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی در دیدار با «آن دری ژیلتسوف» سرکنسول فدراسیون روسیه در اصفهان با بیان اینکه امیدواریم با حضور سرکنسول روسیه روابط ایران با کشور روسیه و اصفهان با شهر سن‌پترزبورگ بیش از پیش رونق گیرد، اظهار کرد: این دو شهر و به طور کل این دو کشور ظرفیت بالایی برای توسعه روابط خود با یکدیگر دارند و در شرایط فعلی که ایران و روسیه توسط آمریکا و دیگر کشورهای غربی تحریم شدند، فرصت خوبی است تا از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وی افزود: اصفهان شهری تاریخی و صنعتی است و بستری مناسب برای برقراری ارتباط این دو کشور در زمینه‌های مختلف دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه نقش سرکنسول روسیه در اصفهان در فعال کردن این ظرفیت‌ها بسیار مهم است، تصریح کرد: طی سال‌های اخیر روابط بین کشور ایران و روسیه توسعه خوبی پیدا کرده، اما به‌طور قطع کافی نبوده است.

نورصالحی خاطرنشان کرد: ما سفر استاندار و رئیس مجلس قانون‌گذاری سن‌پترزبورگ به اصفهان را به فال نیک می‌گیریم و باید به‌طور مشترک برای استفاده بیشتر از این ملاقات و دیدار برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی ادامه داد: در زمینه گردشگری نیز شهروندان اصفهانی تمایل بسیاری برای سفر به سن‌پترزبورگ را دارند و به‌طور قطع شهروندان سن پترزبورگ نیز مایل به سفر به شهر اصفهان خواهند بود، از این‌رو سرکنسولگری و دفتر وزارت خارجه در اصفهان باید بستر لازم را برای ایجاد این ارتباط فراهم کنند.

نورصالحی با بیان اینکه اصفهان در حوزه روابط اقتصادی دارای بیش از ۸ هزار فعال صنعتی و عضو اتاق بازرگانی است، گفت: این کلان‌شهر پس از تهران که پایتخت کشور ایران است، دارای بیشترین فعالان اقتصادی، صنعتگران و تولیدکنندگان است، همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در این کلان‌شهر وجود دارد، از این‌رو نقش سرکنسولگری روسیه در اصفهان در گسترش این روابط با توجه به علاقه‌مندی فعالان اقتصادی بسیار حائز اهمیت بوده است و شهرداری این کلان‌شهر نیز آمادگی لازم برای هرگونه بسترسازی در این زمینه را دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در بخش‌های خصوصی این دو شهر یعنی اصفهان و سن‌پترزبورگ نیز می‌تواند منجر به توسعه ارتباط این دو شهر با یکدیگر، همچنین توسعه ارتباط کشور ایران با روسیه باشد، گفت: فعال شدن سرمایه‌گذاران این دو شهر در این بخش باید در زمینه گردشگری متمرکز شود، چراکه در توسعه این ارتباط بسیار مؤثر است.

نورصالحی با اشاره به شناسایی نیازها و ظرفیت‌های اصفهان گفت: شناسایی ظرفیت‌های فعالان اقتصادی این کلان‌شهر در روسیه و سن‌پترزبورگ نیز بسیار حائز اهمیت است و با شناسایی و هدف‌گذاری آن توسعه روابط بیشتر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: پس از صنعت توریسم، حمل‌ونقل عمومی و برنامه‌های زیست‌محیطی که منجر به رفع آلودگی‌ها شود، برای توسعه روابط این دو شهر و کشور دارای اهمیت ویژه‌ای است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، مصطفی نباتی‌نژاد اظهار کرد: به‌تازگی رئیس‌جمهور دستوری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داد مبنی بر اینکه پیشنهادی را برای راه‌اندازی شهر جهانی نوآوری و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق کشور که ماده واحده آن در جلسه ۸۹۶ بیست‌وچهارم بهمن ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۴۶۱ هفدهم بهمن ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی بنا به پیشنهاد شورای هنر به تصویب رسیده است، ارائه دهد.
وی افزود: با توجه به این موضوع درخواست و پیشنهاد ما از تمام جریان ذی‌نفع در استان اصفهان این است که یکپارچه پیگیری کنند تا شهر جهانی نوآوری با محوریت ظرفیت‌های میراثی و بالقوه فعلی اصفهان شکل گیرد.
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: با توجه به اینکه اصفهان، شهر خلاق صنایع دستی و عضو شبکه جهانی «شهرهای یادگیرنده» یونسکو، پایتخت صنایع دستی کشور و مقصد گردشگری بیشتر گردشگران داخلی و خارجی است و علاوه بر آن، بیشترین میراث ثبت شده جهانی را دارد و بیشترین تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان را به نسبت سرانه جمعیتی در کشور در استان اصفهان داریم، همچنین پیشرو در تأسیس پارک‌های علمی و فناوری است و ظرفیت‌های مختلف فرهنگی و هنری در این شهر وجود دارد، بی‌شک زیبنده است که شهر جهانی نوآوری و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق کشور نیز باشد.
نباتی‌نژاد با بیان اینکه با توجه به این موضوع و سابقه فعالیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اصفهان، به‌طور ویژه از استاندار اصفهان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان درخواست می‌کنیم این موضوع را پیگیری کنند تا محقق شود، گفت: امیدواریم همدلی و هماهنگی لازم بین وزارت ارشاد و استانداری اصفهان وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: مدیریت شهری نیز تمام‌قد آماده پشتیبانی و همکاری با دولت برای استقرار شهر جهانی نوآوری و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق کشور در اصفهان است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: امکان دارد شهر تجلی مجازی هم داشته باشد، اما پیگیری، ابتکار، سیاست‌گذاری و عرض اندام فعالیت‌های منسجم و منظم موضوع می‌تواند توسط کل اکوسیستم نوآوری اصفهان پایه‌گذاری شود.

صفحه1 از18
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…