به گزارش خبرنگارنامی پرس به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان/ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ مراسم سیزدهمین همایش و نمایشگاه چشم انداز صنعت فولاد و سنگ آهن ایران با نگاهی به بازار و پنجمین نمایشگاه چشم انداز صنایع فلزات غیر آهنی ایران و فناوری های وابسته با نگاهی به تولید و بازار در هتل المپیک تهران خاتمه یافت.

در این جشنواره جمع کثیری از شرکت ها، تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان، صاحب‌نظران و فعالان اقتصادی این حوزه حضور یافتند و شرکت فولاد اکسین خوزستان نیز با ایجاد غرفه نمایشگاهی میزبان بازدیدکنندگان جشنواره بود.

گفتنی ست این همایش‌ با هدف تبیین نقش و جایگاه بخش خصوصی در شکوفایی اقتصادی و توسعه پایدار بوده که همه ساله با همکاری گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد تحت عنوان «رویداد جامع معدن و صنایع معدنی» برگزار می گردد.

همچنین در مراسم اختتامیه تندیس این رویداد مهم به شرکت فولاد اکسین خوزستان تعلق یافت.

 

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان/  علی محمدی مدیر عامل فولاد اکسین خوزستان به اتفاق اعضا هیأت شرکت در مراسم افتتاحیه این همایش حضور یافتند و پس از آن با حضور در غرفه شرکت فولاد اکسین خوزستان که همزمان با همایش در محل نمایشگاهی هتل المپیک تهران برپا شد، با مدیران سایر شرکتها، بازدیدکنندگان و اصحاب رسانه دیدار و گفتگو کردند.

خاطر نشان می سازد: سیزدهمین همایش و نمایشگاه چشم‌انداز صنعت فولاد و سنگ آهن ایران و پنجمین همایش و نمایشگاه چشم‌انداز صنایع فلزات غیر آهنی ایران و فناوری های وابسته با نگاهی به تولید و بازار تا تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در محل هتل المپیک تهران برپا می باشد.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / مهدی کوهی در این نشست با بیان اینکه صنعت برای ادامه فعالیت خود راهی جز این ندارد که حامل های انرژی رابرای خودش تامین کند اظهار کرد: از برنامه سوم توسعه به بعد دولت موظف بود نیاز صنعت را تامین کند. اما از برنامه پنجم به بعد برق در برنامه های توسعه ای قرار نگرفت و‌درست در همین زمان صنعت با مشکل مواجه شد.

 

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ قیمت برق افزایش ۱۰۰ درصدی پیدا کرد و امسال برای صنعت سیمان ۲۰ درصد ،صنعت فولاد ۵۰ درصد و صنعت پتروشیمی ۷۰ درصد افزایش داشت و این موضوع باعث شد سود سهام فولادی ها ۴۰ درصد کاهش پیدا کند.
به گفته کوهی، مصرف گاز کشور ۸۵۰ هزار متر مکعب در زمان پیک تولید است که از این میزان ۶۸۰ هزار متر مکعب برای مصرف خانگی است. با این حال در زمان پیک مصرف، برای بخش خانگی هم با کمبود گاز مواجه هستیم. درنتیجه مسئولان به این نتیجه رسیدند که صنعت خودش نیاز خود را تامین کند.

مدیرعامل ذوب‌آهن افزود: این مجتمع عظیم صنعتی نیروگاه ۲۴۰ مگاواتی در اختیار دارد آن هم از ۵۴ سال قبل که شاید مازاد منطقه بود. کوهی ادامه داد: بسیاری از صنایع به سمت ساخت نیروگاه حرکت کردند و‌برخی به سمت انرژی های پاک رفته اند.
مدیر عامل ذوب‌آهن گفت: بحث آب هم جزو زیرساخت هایی است که حتما باید تامین شود. تامین آب ذوب آهن از زاینده رود بود اما امروز به دلیل کمبودها تلاش می کنیم از طریق تسویه پساب ها و پروژه های دیگر تامین شود. در این زمینه طرح توسعه ای با مپنا داریم که امیدوارم طبق برنامه انجام شود. وی افزود: مشکل دیگر صنعت فولاد تامین گاز است. در این حوزه هم راهی جز خود تولیدی نداریم.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: صنعت فولاد نیازمند آب و برق و گاز است. آهن اسفنجی که زمانی پر سودترین حلقه صنعت فولاد بود بدلیل کمبود گاز با کاهش سود همراه شده است.  وی بیان کرد: اینکه می گویند صادرات فولاد صادرات گاز است حرف درستی نیست اگر با این نگاه به موضوع بنگریم صادرات خیلی از محصولات، خام فروشی می شود زیرا آنها هم نیازمند برق و آب و گاز هستند.
کوهی در پایان تاکید کرد: برای کار توسعه ای باید به روز تصمیم گیری شود .

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / وی افزود : در راستای حضور فعال و قدرتمند ذوب آهن اصفهان در منطقه سنگان، ساختار بخش معدنی این مجتمع عظیم صنعتی تقویت می شود و نتیجه آن تامین پایدار برای تولید پایدار خواهد بود.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان اظهار داشت : برای تامین پایدار باید فرهنگ معدنی را دوباره در این مجتمع عظیم صنعتی که مادر صنعت فولاد کشور است مجددا احیا کنیم.
وی افزود: ذوب آهن اصفهان دستیابی به تولید کامل و رسیدن به ظرفیت اسمی را هدف قرار داده است و لذا تولید محصولات ارزش افزا  در سال جاری اولویت اصلی این مجتمع عظیم صنعتی می‌باشد.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز با بیان اینکه از سرمایه گذاری بخش خصوصی حمایت می کنیم گفت : ذوب آهن اصفهان یک شرکت ملی و توانمند است که در حوزه معدن نیز از سابقه بسیاری برخوردار می باشد لذا می تواند فعالیت خود را در منطقه سنگان توسعه دهد.

 

به گزارش  خبرنگارنامی پرس به نقل ازروابط عمومی ایمپاسکو / به گفته انجمن آهن و فولاد چین، قیمت فولاد در چین به دلیل سرعت ناامید کننده بهبود تقاضا، کاهش یافته و این صنعت را با چالش‌هایی مواجه کرده است.

این گروه از تولیدکنندگان خواسته که برای کمک به تضمین جریان نقدی باثبات، تولید فولاد خود را کاهش دهند.

به گفته مشاور صنعتی گروه مای‌استیل، بیش از ۳۰ کارخانه فولاد از روز سه‌شنبه برنامه‌های خود را برای تعمیرات و اورهال سالانه ارائه کرده‌اند.

سنگ آهن با عیار ۶۲ درصدی که از مسیر شمال چین وارد می‌شود با ۲.۷۴ درصد افزایش به قیمت ۱۰۶.۳۲ دلار در هر تن معامله شد.

(نمودار قیمت واردات سنگ آهن چین با عیار ۶۲ درصدی از ابتدای سال ۲۰۲۲ تاکنون)

در مقابل، پرمعامله‌ترین قرارداد ماه سپتامبر سنگ آهن به عنوان ماده اولیه تولید فولاد در بورس کالای دالیان چین، معاملات روزانه را با ۰.۴ درصد کاهش به قیمت ۷۱۶.۵۰ یوان (۱۰۳.۵۲ دلار) در هر تن بسته شد.

تحلیل‌گران هوآتای فیوچرز در یادداشتی خبر دادند که حتی اگر تمایل چین به محصولات فولادی تا پایان سال بهبود یابد، قیمت سنگ آهن به دلیل سیاست‌های دولت برای محدود کردن تولید فولاد «در طولانی مدت» کاهشی خواهد بود.

به گفته تحلیل‌گران و بر اساس گزارش‌هایی که اخیرا منتشر اما تایید نشده، چین در حال بررسی ایجاد محدودیت برای روی تولید فولاد در سال جاری است و سیاست دو ساله خود را با هدف محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای توسط بزرگترین تولیدکننده فولاد جهان تمدید می‌کند.

به گزارش خبرنگار روابط‌عمومی فولاد خوزستان، در این مراسم که با حضور شرکت‌های سرآمد در حوزه‌های معدنی، فولادی، خودروسازی، حمل‌ونقل ریلی، بازرگانی، سرمایه‌گذاری، بیمه، فناوری اطلاعات، خدمات مهندسی، نفت، گاز، پتروشیمی و شهرداری‌ها برگزار شد، تندیس زرین جایزه ملی تعالی سازمانی به امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان اهدا شد.

بر پایه این گزارش، ارزیابان خبره سازمان مدیریت صنعتی با حضور در شرکت‌ها و سازمان‌ها در پنج بخش ساخت و تولید، خدمات، سلامت، آموزش و بخش عمومی، شرکت ها و سازمان ها را مورد ارزیابی دقیق و ممیزی سختگیرانه قرار دادند. شایان ذکر است، نقش منابع انسانی متعهد و متخصص فولاد خوزستان در کسب چنین دستاوردی بزرگ بی بدیل است.

از اهداف برگزاری همایش تعالی سازمانی و معرفی شرکت ها و سازمان های برتر در کشور، می‌توان به ایجاد فضای رقابتی جهت تعالی سازمان‌ها، تشویق سازمان‌ها برای انجام عملیات خودارزیابی و شناخت نقاط قوت و زمینه‌های قابل بهبود و ایجاد فضای لازم برای تبادل تجربیات موفق اشاره کرد. هچنین اهدای تندیس زرین جایزه ملی تعالی سازمانی تنها به دو شرکت در کشور اعطا شده است.

در این همایش شرکت ایده پردازان صنعت فولاد و شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب موفق به دریافت تندیس چهار ستاره شدند و شرکت صنعت فولاد شادگان تندیس سه ستاره را از آن خود کرد. شرکت بیمه تامین آتیه فراگیر نیز موفق به دریافت تندیس تک‌ستاره شد.

گزارش خبرنگار ما حاکی است، در این مراسم محمد نیکوکار قائم مقام مدیرعامل در امور بهره‌برداری و توسعه، محمود لندی معاون بهره‌برداری، عباسعلی تقوی معاون منابع انسانی و امور اجتماعی، عطا تفضلی معاون خرید، رضا وکیلی معاون بازاریابی و فروش، میثم شهنیانی معاون برنامه‌ریزی و اجرای پروژه ها، ابراهیم دادرس مدیرعامل شرکت ایده پردازان صنعت فولاد، محمدرضا پاکباز مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب، حسین تقی کهزاد مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان، محمدرضا اقبالی مدیرعامل شرکت بیمه تامین آتیه فراگیر، جعفر جنامی‌نیا مشاور معاون منابع انسانی و امور اجتماعی، محسن شیری بابادی مدیر استراتژیک و تعالی سازمانی، محمد جامعی مدیر روابط‌عمومی و جمعی از مسئولان گروه فولاد خوزستان حضور داشتند.

 

 

گفتنی است، در این مراسم از شرکت فولاد خوزستان به عنوان تنها شرکت صنعتی و تولیدی کشور با اهدای تندیس زرین قدردانی شد.

به گزارش خبرنگارنامی پرس به نقل از روابط‌عمومی فولاد خوزستان/ در این نمایشگاه چهار روزه که با هدف: شناسایی تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان به همراه استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان، اشتراک‌گذاری دانش و تجربیات فعالان حوزه صنعت فولاد برگزار شد، یکصد شرکت از هشت استان کشور حضور داشتند.

 در سومین نمایشگاه تخصصی بومی‌سازی قطعات، تجهیزات و مواد مصرفی صنعت فولاد از ۱۵۶۰ قطعه بومی‌سازی شده گروه فولاد خوزستان در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ رونمایی شد.

گفتنی است، در این نمایشگاه تخصصی شرکت های بزرگ فولادی و معدنی شامل: فولاد جهان آرا، فولاد اکسین، فولاد آتیه خاورمیانه، صنعت فولاد شادگان، صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو)، مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب، تافکو، توسعه معدن فولاد خوزستان، سرمایه گذاری توسعه فولاد جنوب، چندوجهی فولاد لجستیک، لکوموتیو ریل اروند، شرکت فولاد خوزستان و چندین شرکت دیگر با برپایی غرفه به ارائه توانمندی و دستاوردهای خود پرداختند.

 

اولین کنگره بین المللی تحول، تعالی و توسعه زنجیره ارزش فولاد با رویکرد تولید ارزش‌آفرین با بکارگیری فناوری‌های نوین نسل چهارم صنعت امروز عصر در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما در حال برگزاری است.
اولین سخنران این کنگره، ایرج رخصتی مدیرعامل ذوب‌آهن گفت: ذوب‌آهن اصفهان در تاریخ فولاد کشور اثرگذار بوده و به همین خاطر معتقد است در رفع نقایص آن نیز باید پیش‌قدم باشد.

وی گفت: مسیر تحول و تعالی در صنعت فولاد از معبر شناخت دقیق مشکلات و حل آن‌ها می‌گذرد. به همین خاطر باید مشکلات احصاء شود تا با تحول به وجود آمده شاهد تعالی باشیم. حوزه مواد اولیه در صنعت فولاد کشور بسیار تأثیرگذار است که شاه‌بیت آن سنگ آهن است.
رخصتی افزود: ۱۲ هزار مجوز در زمینه اکتشاف معادن در سراسر کشور صادر شده که حدود ۷هزار معدن فعال است که در مجموع ۵درصد مساحت کشور را پوشش می‌دهد.

مدیرعامل شرکت سهامی ذوب‌آهن ادامه داد: متوسط عمق اکتشاف در کشورهای پیشرفته تا ۲۵۰ متر، برای کشورهای دنیا تا ۸۰ متر و در کشور ما کمتر از ۱۰ متر است همچنین مدت راه‌اندازی معدن در کشور ما حدود ۷ سال است که یعنی این مقدار از زمان طول می‌کشد تا در نهایت یک معدن به محصول برسد.
وی خاطر نشان کرد: پهنه‌های سواحل دریایی بسیاری در کشور وجود دارد ولی ظرفیت‌های مورد نیاز برای استفاده از کشتی‌های پانوماکس، اندی‌ماکس وجود ندارد. به این معنا که تأسیسات و تجهیزات در کشور ما نیاز به تحول و اصلاح دارد. این درحالی است که در دنیا کشتی‌های ۴۰۰هزارتنی در حال فعالیت بوده و به خاطر سرشکن شدن هزینه‌ها، کرایه حمل‌ونقل به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد.

رخصتی تصریح کرد: ظرفیت خوبی در کشور در زمینه حمل‌ونقل ریلی وجود دارد که البته دارای ایراداتی است. استان یزد امروز به هاب ریلی صنعت کشور تبدیل شده و از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است. در مجموع به دلایل مختلف نظیر پدافند غیرعامل، سهولت حمل‌ونقل و کاهش هزینه جابجایی، این صنعت بزرگ کشور باید پیشرفت‌های زیادی را در سال‌های آینده شاهد باشد.
مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن تأکید کرد: ۷۵ درصد ظرفیت تولید فولاد در دنیا کوره‌بلند است و این در کشور ما دقیقاً برعکس است. مزیت انرژی باعث شده تا صنعت کشور به سمت کوره قوس برود. البته کوره بلند نیز فولاد خوب و تمیزی را تولید می‌کند و به همین خاطر باید در مورد کوره‌بلند اطلاعات کافی را داشته باشند.

لازم بذکر است؛ این کنگره در قالب دو پنل با موضوعات فلسفه توسعه، نقش راه جهش اقتصاد، صنعت فولاد و معدن و چگونگی ورود به فناوری های نوین نسل چهارم صنعت برگزار می شود.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / وی افزود: در بنادر نیز شرایط تخلیه و بارگیری و حمل و نقل مناسب فراهم نیست و حتی برای تولید فعلی نیز جوابگو نمی‌باشد. این امر در کنار مسائل مربوط به تحریم، هزینه‌های بسیاری را به تولیدکننده تحمیل می‌کند و ارز بر است.  

صالحی، روش نادرست قیمت‌گذاری در زنجیره فولاد را، یک مشکل اساسی  در صنعت فولاد کشور دانست و گفت: عملاً یک طرف زنجیره فولاد تحت فشار قرار گرفته و طرف دیگر به حال خود رها شده است، به همین دلیل به عنوان مثال قیمت سنگ آهن و شمش نسبت درستی ندارند.

معاون خرید ذوب‌آهن اصفهان، با اشاره به روند نزولی تولید فولاد دنیا گفت: در ایران شاهد افزایش تولید فولاد هستیم و در این شرایط با توجه به کم بودن مصرف فولاد، نباید مانع صادرات شد و به ویژه از اتخاذ تصمیماتی که بازارهای صادراتی را از دست ما خارج می‌کند، باید پرهیز کرد.

وی افزود: در تامین مواد اولیه از طریق واردات با مشکلات تحریم از جمله در بخش انتقال پول، بیمه و ... مواجه هستیم با این وجود واردات مواد اولیه و تجهیزات انجام می‌شود، هرچند ریسک بالایی دارد.

صالحی با اشاره به عدم توازن در زنجیره فولاد گفت: بخش‌هایی از این زنجیره متورم شده است و به ویژه در بخش محصول مشکلات زیادی داریم که رفع این مشکلات در گرو چاره‌اندیشی جدی است.

معاون خرید ذوب‌آهن اصفهان گفت: با توجه به کاهش صادرات چین و اروپا، باید در افزایش ظرفیت‌های تولید فولاد با دقت عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه ذوب‌آهن اصفهان سالانه نیاز به ۶ میلیون تن مواد آهن‌دار دارد و تامین پایدار آن با مشکلاتی مواجه است گفت: اصلاح زیرساخت ریلی و سرعت سیر، کاهش توقف واگن‌ها، اصلاح نرم تخلیه و بارگیری در بنادر و ... از ملزومات اصلی بهبود شرایط تولید و صادرات است.

صالحی گفت: امیدوارم بیان این مشکلات‌، چاره‌اندیشی برای آنها را در پی داشته باشد تا صنعت فولاد کشور شرایط بهتری را تجربه کند.

 

این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…