به گزارش خبرنگار نامی پرس به نقل ازروابط عمومی شرکت پتروشیمی پارس/  مسئولیت اجتماعی در حوزه محیط زیست، وظیفه پوشش پیامدهای زیست محیطی فعالیت ها، محصولات و امکانات یک شرکت خاص را بر عهده دارد. اجزای اصلی مسئولیت اجتماعی زیست  محیطی، حذف زباله و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای ، به حداکثر رساندن بهره وری و مصرف بهینه انرژی و به حداقل رساندن شیوه هایی است که ممکن است بر استفاده از منابع طبیعی در نسلهای آینده تأثیر منفی بگذارد.

 با توجه به اهمیت صیانت از محیط زیست که جزء اهداف کلان شرکت پتروشیمی پارس می باشد و موثر بودن فاز اول طرح؛ در سال 1400 و فاز دوم طرح تعداد 30 مدرسه جهت جامعه هدف 4000 نفری انتخاب و مقرر گردید تعداد 400 محیط یار جدید در سراسر استان بوشهر انتخاب گردند. در ابتدا و پس از هماهنگی ها صورت گرفته با اداره کل محیط زیست استان بوشهر و اداره کل آموزش و پرورش استان و معرفی مربیان طرح، آموزش مربیان آغاز گردید و پس از آن مربیان آموزش دیده به آموزش محتوای تدارک دیده شده در مدارس پرداختند.

در نتیجه تعداد 400 نفر از دانش آموزان منتخب و آموزشهای تخصصی را دریافت نمودند. مفتخریم در شرکت پتروشیمی پارس که در طی دو سال و به جهت صیانت از محیط زیست کشور تعداد 9125 دانش آموز آینده ساز این مرز بوم را با حفاظت از محیط زیست آشنا نمودیم و همچنین 900 محیط یار در استان بوشهر داریم که بازوهای محیط زیست می باشند. همچنین از برکات انجام طرح محیط یار آشنایی خانواده های دانش آموزان با مباحث مهم محیط زیستی و آموزش ایشان نیز می باشد.

 **طرح آموزشی محیط یار*

طرح آموزشی محیط یار با هدف اشاعه فرهنگ زیست محیطی در دانش آموزان مقاطع ابتدایی استان بوشهر توسط شرکت پتروشیمی پارس و با هماهنگی اداره کل محیط زیست استان بوشهر در دو فاز انجام شده است.

 

در سال 1399 فاز اول طرح مذکور با انجام آموزش ها جهت جامعه هدف 5000 نفری از 35 مدرسه ابتدایی استان بوشهر انجام گردید و تعداد 500 نفر به عنوان محیط یار انتخاب و آموزش های تخصصی متناسب با سن ایشان به آنها داده شد. همچنین بعد از آموزش محیط یاران منتخب؛ پکیج آموزشی شامل لباس مخصوص، کتابهای آموزشی، دفترچه یاداشت و برگ جریمه و تشویق به 500 محیط یار برگزیده اهدا شد.

 

همچنین در متن تقدیر و تکریم از مدیرعامل شرکت پتروشیمی پارس که توسط مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر صورت گرفت؛ آمده است:

 

جناب آقای مهندس حسنی

مدیرعامل محترم شرکت پتروشیمی پارس

 

بی تردید یکی از اثرگذارترین روش‌ها برای حفاظت و صیانت از محیط زیست، بالا بردن سطح آگاهی عمومی و اشاعه ی فرهنگ محیط زیستی در بین آحاد جامعه از طریق آموزش می‌باشد.

اکنون که شرکت پتروشیمی پارس در چهارمین سال پیاپی و در راستای مسئولیت اجتماعی خود اقدام به انجام طرح آموزشی محیط یار نموده است، بر خود فرض می‌دانیم که از حمایت های بی دریغ حضرتعالی و همکاران محترم برای اجرای طرح بسیار تاثیرگذار آموزش محیط زیستی مدارس استان بوشهر تقدیر و تشکر به عمل آوریم.

 

باور داریم که این دانش آموزان در آینده‌ی ایران اسلامی، تحقق گر اهداف عالیه محیط زیستی کشور خواهند بود.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / مهندس «مسعود حسنی» با اشاره به از سرگیری تولید تجاری روزانه یک‌هزار و ۷۸۰ تن «استایرن منومر» پارس، ضمن قبول مسئولیت توقف تولید چهارماهه از مصرف‌کنندگان و صنایع پائین‌دستی «عذرخواهی» کرد و گفت: در آستانه روز ملی پتروشیمی اعلام می‌کنم، ایران به دانش فنی طراحی و ساخت واحدهای اتیل بنزن دست یافته و قادر است طراحی و احداث این واحدها را به‌طورکامل انجام دهد.

مدیرعامل پتروشیمی «پارس» با بیان اینکه اگر چه حاشیه سود تولید این محصول حدود سه درصد و بسیار ناچیز بوده اما با توجه به نیاز صنایع داخلی و تغییرات انجام گرفته پیش بینی می شود تا پایان ۱۴۰۲ امکان تولید حداکثری استایرن منومر فراهم باشد.

 وی همچنین از جهاد و تلاش شبانه‌روزی مدیران، کارکنان و کارگران پتروشیمی پارس برای انجام یکی از پیچیده‌ترین پروژه‌های تعمیراتی از بدو تأسیس شرکت تشکر کرد و گفت: دست یکایک کارکنان و مدیران را بابت اجرای موفق و بدون حادثه این پروژه به گرمی می‌فشارم.

اشاره مهندس «مسعود حسنی» مدیر عامل پتروشیمی پارس به انجام یکی از پیچیده‌ترین پروژه‌های تعمیراتی ناظر به تحریم های ظالمانه ای بوده است که شوربختانه انجام تعمیرات اساسی این پتروشیمی را با وقفه مواجه نمود. تحریم‌های ظالمانه موجب شده بود که روغن خاص مصرفی این واحد به کشور وارد نشود و به دلیل آنکه هیچ واحدی در داخل کشور نیز نتوانسته بود این روغن را تولید و در اختیار پتروشیمی پارس قرار دهد، خط تولید به ناچار با وقفه روبرو شد. اما نکته مهم آن است که کارشناسان و متخصصان پتروشیمی پارس از پا ننشسته و دست روی دست نگذاشتند و یکی از سخت ترین تعمیرات اساسی را با موفقیت پشت سر گذاشتند. بر این اساس، توقف تولید استایرن مونومر در پتروشیمی پارس در حالی اتفاق افتاد که پیچیده ترین پروژه تعمیرات اساسی در پتروشیمی پارس از بدو تاسیس این شرکت تاکنون صورت پذیرفته است که در نوع خود بی سابقه بوده است. کارشناسان معتقدند؛ اورهال انجام شده در پتروشیمی پارس ضرورتی غیر قابل انکار بوده و با این اقدام خطوط تولیدی محصولات پتروشیمی پارس با کیفیت و با امنیت بالایی به کار خود ادامه خواهد داد. 

به بیان دیگر مدیریت با تجربه و خوشنام پتروشیمی پارس با قبول مسئولیت توقف موقتی تولید استایرن مونومر در این شرکت، ریسک‌های مخاطره‌آمیز بعدی تولید را به جان خرید و هم‌اکنون تولید در این شرکت برای مدتی نامحدود با کیفیتی بالاتر و پرثبات عرضه خواهد گردید.  

موفقیت‌های بی‌بدیل شرکت پتروشیمی پارس در حالی است که این شرکت رکوردهای بی‌نظیری را در تولید و سودآوری در سال‌های اخیر تاکنون کسب کرده و همواره پیام‌آور خبرهای خوش و امیدوارکننده برای سهام‌داران خویش بوده است. 

علاوه بر آن، رتبه نخست شاخص بهره‌وری کل عوامل تولید در IMI۱۰۰، رتبه ۲۸ میزان درآمد فروش در میان ۱۰۰ شرکت برتر کشور و رتبه برتر آزمون و آزمایش‌های بین‌المللی مهارت تخصصی استایرن مونومر برای ۶ سال از رتبه‌های شاخص پتروشیمی پارس در سال‌های اخیر بوده است.

گفتنی است؛ شرکت پتروشیمی پارس با ظرفیت 5.4 میلیون تن در سال،‌ در اسفندماه 1377 تاسیس شد. اين شركت در منطقه ويژه اقتصادی انرژی پارس كه در شمال خليج فارس در بندر عسلويه است، قرار دارد. اين منطقه در حد‌فاصل ۲۷۰ كيلومتری جنوب شرقی بندر بوشهر و ۵۷۰ كيلومتری غرب بندرعباس است. خوراک اصلی شرکت پتروشیمی پارس، گاز غنی شده است که از پالایشگاه‌های فاز ۱ و ۲ و ۳ مجتمع گاز پارس جنوبی و با دو خط لوله تامین می‌شود. شرکت علاوه بر گاز غنی از اتیلن و بنزن به‌عنوان خوراک استفاده می‌کند که به ترتیب از پتروشیمی‌های آریاساسول و نوری تامین می‌شود.

 

به گزارش  خبرنگارنامی پرس به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی پارس/  ششمین نمایشگاه ساخت داخل حوزه نفت، گاز و پتروشیمی در عسلویه قطب انرژی کشور افتتاح گردید شرکت پتروشیمی پارس به عنوان حامی خودکفایی در صنعت پتروشیمی در این نمایشگاه حضور فعال دارد

در آیین افتتاحیه ششمین نمایشگاه ساخت قطعات و تجهیزات ایرانی حوزه نفت، گاز و پتروشیمی همه مسئولین حاضر بر حمایت از شرکت های دانش بنیان داخلی تاکید داشته و گفتند این نمایشگاه حاصل دسترنج، خلاقیت و نوآوری نخبه‌های این سرزمین است. این همایش از بهترین اتفاقاتی است که برای شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور برای حضور در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است. از دیگر مزایای این نمایشگاه این است که نیازهای صنایع مستقر در پارس جنوبی را فراهم و میزان وابستگی این صنایع به خارج از کشور را رفع می کند

در نمایشگاه سالجاری تعداد ۱۶۵ شرکت ایرانی که ۱۱۴ شرکت آن دانش بنیان و فناور بوده و بعضا نیز در حوزه تولید بار اول نقش آفرینی کرده اند حضور دارند.

مدیران و کارشناسان شرکت پتروشیمی پارس با حضور در این نمایشگاه و بازدید از دستاوردها و اقدامات شاخص شرکت های سازنده قطعات و تجهیرات ایرانی، مسیر را برای شکوفایی و رونق شرکت های سازنده و دانش بنیان هموار خواهند نمود.

 

 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / پارس، درآمد ماهانه که در هفتمین ماه از سال جاری در سامانه کدال به ثبت رساند مربوط به فروش محصولات در بازار داخل کشور بود و در ۷ ماه گذشته به میانگین درآمدی ۴ هزار و ۴۸۱ میلیارد تومان دست‌یافت.

درآمد ماهانه پتروشیمی پارس

“پارس” درآمد عملیاتی که در مهرماه سال ۱۴۰۱ از فروش محصولات در بازار داخلی به ثبت رساند نسبت به ماه گذشته شاهد افزایش ۶ درصد درآمد حاصل از فروش محصولات بود.

پتروشیمی پارس طی این دوره که ۷ ماه از آن سپری‌شده، سرمایه خود را ۴۷ هزار و ۶۰۴ میلیارد تومان به ثبت رساند، درآمد تجمیعی این پتروشیمی طی ۷ ماه گذشته افزایش ۳۸ درصدی را نسبت به دوره مشابه سال گذشته تجربه کرد.

بیشترین درآمدی که “پارس” در مهرماه از فروش محصولات به دست آورد مربوط به محصول «پروپان» بود که حدوداً یک هزار و ۳۹۱ میلیارد تومان درآمدزایی را برای شرکت به همراه داشت که نسبت به ماه گذشته ۵۲ درصد افزایش پیدا کرد، هر تن «پروپان» در مهرماه برابر با ۱۵ میلیون و ۶۷۱ هزار تومان مورد معامله قرار گرفت.

نرخ فروش محصول پروپان در مهرماه نسبت به ماه گذشته نزدیک به ۶ درصد کاهش پیدا کرد، پس از پروپان بیشترین درآمدزایی را برای “پارس” محصول «بوتان» به خود اختصاص داده بود، درآمدی که از فروش این محصول عاید شرکت شد برابر با ۶۶۹ میلیارد تومان بود.

این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…