به گزارش خبرنگارنامی پرس / ابوالقاسم عسکری مدیرعامل شرکت، در این نشست ضمن ارائه گزارش مبسوطی از فعالیت های انجام شده در این شرکت و وضعیت گازرسانی در سطح استان، بیان داشت: به منظور افزایش ارتقای ایمنی، بهبود عملکرد و مدیریت بهینه، نگهداری و تعمیرات تمامی تجهیزات و تاسیسات گازرسانی در طول چرخه عمرآنها، نظام نامه مدیریت دارایی های فیزیکی در این شرکت پیاده سازی گردیده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، با اشاره به اینکه یکی از ابزارهای اصلی جهت پیاده سازی و جاری سازی نظام مدیریت دارایی های فیزیکی، استفاده از نرم افزارهای نوین از جمله؛ سیستم مکانیزه نگهداری و تعمیرات مطابق با سند منشور الزامات سیستم های مکانیزه نگهداری و تعمیرات شرکت های گاز استانی است، تصریح کرد: این شرکت به عنوان پیشرو در این زمینه، با همکاری کمیته راهبری مدیریت دارایی فیزیکی مدیریت گازرسانی اقدام به طراحی هرم بومی شده ی الزامات مدیریت دارایی های فیزیکی براساس مدل IAM (مدل مرجع وزارت نفت) در شرکت ملی گاز نموده است.

عسکری، تصریح کرد: این شرکت دستورالعمل های مرتبط با پیاده سازی نظام مدیریت دارایی های فیزیکی همانند دستورالعمل جمع آوری اطلاعات تجهیزات بر مبنای استاندارد ISO14224، دستورالعمل های  مدیریت جریان کارنت، RCM، RCA، PMO و... را تدوین و اجرا نموده و در این راستا برمبنای ارزیابی انجام شده در کمیته فاوای شرکت ملی گاز نرم افزار IPCMMS که تحت لیسانس شرکت ملی نفت ایران می باشد، را نیز در قالب یک پروژه پژوهشی انتخاب و بکار گیری کرده است.

وی، تاکیدکرد: نرم افزار IPCMMS که دارای تاییدیه شورای فاوای وزارت نفت و دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک بوده و به عنوان یکی از ماژول های ERP وزارت نفت با رویکرد مدیریت دارایی های فیزیکی تهیه شده و در حال حاضر در کنار نرم افزار TMMS به صورت آزمایشی در اداره گاز شهرستان مبارکه استقرار یافته و درحال اجرا می باشد .

گفتنی است، نظام مدیریت دارایی های فیزیکی مجموعه ای از شیوه ها و فعالیت های منظم و هماهنگ است که شرکت ها با پیاده سازی آن می توانند هزینه ها ی نگهداشت، ریسک های مرتبط و عملکرد دارایی هایشان را در طول چرخه عمر آنها، به طور بهینه و پایدار کنترل و مدیریت نمایند.

 

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس /  ابوالقاسم عسکری مدیرعامل این شرکت، گفت: در راستای اجرای پروژه های بهبود مسئولیت های اجتماعی و به منظور ارتقای سطح تعامل با جامعه بویژه مشترکین گاز طبیعی، برنامه استقرار سیستم مدیریتی ISO 10001در دستور کار قرار گرفت تا به همراه سیستم های مدیریتی ISO 10002 و ISO 10004 که قبلاً در این شرکت مستقر شده، گواهینامه مذکور مطابق با آخرین ویرایش بین المللی مدیریت رضایت مشتریان اخذ گردد.

وی، افزود: از جمله مزایای استقرار سیستم فوق می توان به ایجاد یک سیستم ساختار یافته برای شناسایی، ارزیابی و تعیین نیازها و انتظارات جامعه، درک متقابل سازمان و مشتری از نیازها و انتظارات و ارائه خدمات ارزشمند به مشترکین، ارتقای رضایت مندی جامعه و ایجاد تصویر مثبت از شرکت در جامعه، ایجاد رابطه منصفانه بین سازمان و مشتری و تسریع در خدمت رسانی اشاره نمود.

عسکری، با اشاره به اینکه کسب این دستاورد که مرهون تلاش تمامی مدیران و همکاران است، از اهتمام تمامی بخش های شرکت در خدمت رسانی صادقانه به مردم شریف استان قدردانی نموده و کسب این افتخار را به جامعه و کارکنان شرکت ملی گاز ایران تبریک گفت.

به گزارش خبرنگارنامی پرس /  در حاشیه برنامه دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و استاندار اصفهان باشرکت های دانش بنیان و با فعالان حوزه فناوری‌های پیشرفته و هوش مصنوعی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، قرداد تعمیرات اساسی و بهینه سازی 5 دستگاه کمپرسور گاز طبیعی بین مدیرعامل گاز اصفهان و یک شرکت دانش بنیان منعقد گردید.

ابوالقاسم عسکری، مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، در این خصوص، گفت: طی این قرارداد یک شرکت دانش بنیان از مجموعه شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان تعمیرات اساسی و ارتقاء راندمان 5دستگاه کمپرسور گاز طبیعی ایستگاه مادر در شهرستان نائین و بهینه سازی تجهیزات جانبی آنها را جهت سازگاری با شرایط جدید به همراه نصب و راه اندازی کل مجموعه و ساخت و ارائه دو کیت لوازم یدکی دو ساله جهت  استفاده کمپرسور ها متعهد شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، با بیان اینکه، این  کمپرسورها با فشار گاز کمتر از 820 پوند کارایی کارایی خود را از دست می دادند، گفت: با اجرای طرح بهینه سازی وارتقاء راندمان  کمپرسورهای گاز که طی این قرارداد انجام خواهد شد، کمپرسور در فشار 500psi نیز کارایی خواهد داشت.

عسکری، با اشاره به اینکه گازرسانی به شهرهای شرق اصفهان، بزرگترین گازرسانی به روش CNG در سطح کشور می باشد، افزود: در این ایستگاه که به ایستگاه مادر اطلاق می شود، گازطبیعی به صورت فشرده از طریق مخازن مخصوص حمل گاز، منتقل می گردد و پس از تقلیل فشار از طریق شبکه گاز شهری به شهرهای خور، جندق، فرخی و انارک و روستاهای چوپانان، چاه ملک، ابراهیم آباد و جعفرآباد توزیع می گردد.

وی، با بیان اینکه تعمیرات این نوع کمپرسورها به دلیل پیچیدگی بسیار و فناوری بالا به سادگی قابل انجام نبود، گفت: اجرای این طرح دانش بنیان با استفاده از خلاقیت و نوآوری جوانان ایرانی،اقدامی بسیار ارزشمند می باشد و با انجام موفقیت آمیز آن می توان این طرح مذکور را برای تمامی تعمیرات، بهینه سازی و ارتقاء راندمان کمپرسورهای گاز، در سطح کشور، مورد استفاده قرار داد.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / ابوالقاسم عسکری مدیرعامل این شرکت در این جلسه بیان داشت: با توجه به شرایط موجود در حوزه مصرف انرژی واهمیت مصرف بهینه و صرفه جویی همه جانبه در برق و گاز، تعاملات سازمان نظام مهندسی و شرکت گاز می بایست در راستای اجرای هر چه بهتر مقررات ملی ساختمان از جمله مباحث 17، ۱۹ و ۲۲ با جدیت بیشتر و بهتر از گذشته پیگیری گردد.

وی، ضمن تأکید به استفاده از ظرفیت نظام مهندسی ساختمان در پیشبرد اهداف در حوزه خدمت‌رسانی و مصرف ایمن و بهینه انرژی، اظهار کرد: صیانت و بهینه‌سازی مصرف انرژی از موضوعاتی است که در سال‌های اخیر مورد توجه ویژه قرار گرفته است و شرکت گاز استان نیز به به این مسئله ورود کرده و با عایق‌کاری، نصب رسوب گیر وتنظیم دمای مشعل در موتورخانه های مجتمع های مسکونی و اداری و... تاکنون بیش از 7هزار واحد موتور خانه را بهینه سازی کرده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از تلفات انرژی به واحدهای صنعتی، ادارات، مکان‌های عمومی ، مجتمع های تجاری، و مراکز آموزشی مربوط است، تصریح کرد: برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش مصرف سوخت باید قوانین و مقررات ملی نظام مهندسی رعایت گردد .

عسکری، اضافه کرد: الزاماً، قبل از هرگونه حفاری در سطح استان، بایستی مجوزهای لازم از شرکت گاز اخذ گردیده و همچنین قبل از تخریب و خاکبرداری از ساختمان ها نیز استعلام لازم به منظور جمع آوری علمک و تاسیسات گاز انجام گیرد تا هیچ گونه حادثه ای ایجاد نشود.

وی، خاطر نشان ساخت: اگر در طراحی و اجرای مسکن به‌عنوان یک کالای عمده مصرف‌کننده انرژی مبحث 19 مقررات ملی ساختمان و سایر مباحث بهینه‌سازی دیده شود، می‌توان یک عمر از عوایدش بهره‌مند شد،لذاضروری است برای بخش انرژی آن فکر اساسی داشته باشیم.

در ادامه بنا کار رئیس سازمان نظام مهندسی و ساختمان اصفهان، گفت: ما نیاز داریم در ساخت و ساز ها یک الگوی خاص برای بهینه‌سازی مصرف انرژی داشته باشیم، اینکه بتوانیم با یک الگوی عملیاتی اجرای قوانین را تضمین کنیم، اهمیت بسیار دارد و یکی از راه‌های مناسب برای این موضوع، صنعتی‌سازی ساخت مسکن است که هم اجرای قوانین بهینه‌سازی را تضمین می‌کند و هم سرعت ساخت را بالا می‌برد.

وی، ضمن اشاره به نقش مبحث ۱۹ و ۲۲ مقررات ملی ساختمان در صرفه‌جویی انرژی، اظهار داشت: ما ستاد اجرایی مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان را در سازمان نظام مهندسی فعال کردیم که یکی از محور‌های آن، مراقبت و نگهداری از ساختمان‌ها است. همچنین تعیین تکلیف برای مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان (صرفه‌جویی در مصرف انرژی) از برنامه‌های جاری این ستاد است که از این پس ما با رعایت اولویت آن‌ها را پیگیری خواهیم کرد.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / در چهل و دومین جلسه اعضای ستاد بحران شرکت گاز استان اصفهان، که با حضور منصور شیشه فروش، مدیر کل ستاد بحران استان و طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با هدف مدیریت مصرف گاز، برگزار شد، بر مدیریت مصرف بخش های تجاری استان تاکید گردید.

ابوالقاسم عسکری، گفت: روزانه بیش از یک میلیون و243هزارمتر مکعب گاز طبیعی در مراکز تجاری استان مصرف می شود، و طی بازرسی ها و پایش هایی که روزانه از اماکن تجاری سطح استان به عمل می آید، مشاهده می شود که علی رغم اطلاع رسانی ها و درخواست های مکرر از مشترکین فهیم استان نسبت به صرفه جویی و مصرف بهینه گاز، مصرف بی رویه دربخش های تجاری و عمومی زیاد است.

عسکری، مصرف روزانه گاز طبیعی در بخش خانگی و تجاری در ابتدای دی ماه نسبت به ابتدای مهر ماه 4.07 برابر شده و در حال حاضر متوسط مصرف گاز استان در روز60.03 میلیون متر مکعب است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان،تصریح کرد: مشترکین ما می‌توانند با رعایت شیوه‌های الگوی مصرف از جمله پوشیدن لباس گرم، خاموش کردن وسایل هنگام خروج از منزل، بهینه‌سازی سیستم موتورخانه‌های مجتمع‌های مسکونی، کم کردن دمای محیط کار و ... مصرف را بهینه کنند که همین موارد بیش از ۳۰ درصد کاهش مصرف را به همراه دارد.

عسکری، با تأکید بر رعایت الگوی مصرف گاز، اظهار کرد: گازبهای مشترکین پرمصرف به صورت پلکانی محاسبه می گردد.

وی، از قطعی گاز برخی ادارات پرمصرف خبر داد و گفت: این شرکت از نیمه آبان ماه تا کنون با پایش 20هزار و770مورد از مراکز اداری ، تجاری و عمومی، 2هزار و 600مورد اخطار به مشترکین پر مصرف ارائه و برای 534مشترک نیز در این بخش ها قطع  اعمال قانون گردیده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان گفت: اگر هم استان‌ها فقط یک درجه دمای واحد مسکونی خود را کاهش دهند ۶ درصد، روزانه در مصرف صرفه جویی می‌شود و یا کاهش می‌یابد.

در ادامه طغیانی، ضمن قدردانی از اقدامات شرکت گاز استان اصفهان در راستای اتخاذ تمهیداتی برای پایداری جریان گاز استان و همچنین کاهش آلودگی ناشی از سوخت های فسیلی و همچنین همكاری خوب مردم در صرفه جویی و مصرف بهینه افزود: بدرستی بحران احتمالی قطعی گاز مشتركین بخوبی مدیریت شده است.

وی، با بیان اینكه واحد های پر مصرف نیز با خارج شدن از مصرف گاز طبیعی همكاری خوبی داشته اند، گفت: اماکن عمومی نیز باید در مدیریت مصرف بهینه گاز با سایر بخش ها همراه شوند تا انشالله با یک حرکت همگانی بتوانیم این فصل سرد را بسلامت سپری کنیم.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / ابوالقاسم عسکری افزود: طبق بررسی‌های انجام شده، بطور متوسط روزانه ۶۰۰ هزار متر مکعب مصرف گاز مشترکین در استان اصفهان صرفه جویی شده است.

وی، با قدردانی از مردم فهیم و با فرهنگ استان اصفهان که در این زمینه همکاری خوبی با شرکت گاز استان داشته اندبا اشاره به اینکه، برودت هوا در این روزها در سراسر کشور ماندگاراست، بیان داشت: این  میزان سرمای هوا در ۱۰ سال گذشته کم سابقه بوده، و ازمردم شریف استان تقاضا داریم کماکان در مصرف گاز صرفه جویی نمایند تا جریان گاز در سراسر کشور برای تمامی هم میهنان  پایدار بماند.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، از هم استانی ها خواست که در چند روز آینده که برودت هوا ادامه دارد با انجام چند اقدام ساده نظیر؛ پوشیدن لباس گرم در منزل، پوشاندن دریچه های کولر و درز پنجره ها، نصب پرده ضخیم و...در مصرف گاز صرفه جویی کنند و به بهره مندی سایر هموطنان از نعمت گاز خدادادی کمک کنند.

وی، خاطرنشان کرد: همشهریان می‌توانند با نگه‌داشتن دمای منازل و محل کار خود در دمای مطلوب ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتی‌گراد، نقش مهمی در صرفه‌جویی و استمرار گازرسانی، به سایر هم‌وطنانمان که در نقاط سردسیر کشور زندگی می‌کنند، ایفا نمایند.

عسکری، تصریح کرد: هر اندازه صرفه‌جویی از سوی مردم انجام و دمای منازل در حد دمای آسایش (18 درجه)کنترل شود به همان میزان به پایداری شبکه گاز کمک می شود و از افت فشار گاز در مناطق سردسیر جلوگیری خواهد شد.

لازم به ذکر است، استان اصفهان پس از تهران، جایگاه دوم توزیع‌ گاز در سطح کشور را دارد؛ که ۹۹.۵ درصد جمعیت آن از گاز طبیعی بهره‌مند هستند، بطوریکه گازرسانی به تمامی شهرهای این استان(114 شهر) و ۹۹.۰۸ درصد از روستاها انجام شده است.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / ابوالقاسم عسکری، مدیر عامل این شرکت درسخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه اصفهان، گفت:‌ گاز طبیعی از اعماق زمین اکتشاف و استخراج می‌شود، پس از انتقال به پالایشگاه با تصفیه ناخالصی‌هاو انجام فرآینده ای ویژه به گاز شیرین تبدیل می‌شود و بعد از مراحل انتقال و تقلیل فشارو... به دست مصرف کننده می رسد.

مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان، با اشاره به رتبه نخست این شرکت در اجرای طرح بهینه سازی موتور خانه ها، گفت: اگر ساختمانی دارای موتورخانۀ قدیمی است، مالک یا مالکین می توانند با مراجعه به سایت شرکت گاز استان اصفهان به آدرس www.nigc-isfahan.ir  ثبت نام نموده و نسبت به بهینه سازی موتورخانه ساختمان مسکونی، تجاری، اداری خود اقدام نمایند.

وی، تصریح کرد: اجرای این طرح مطابق مصوبه شورای اقتصادبه صورت کاملا رایگان انجام می شود و موتورخانه از طریق عملیات عایق بندی، نصب رسوب گیر و تنظیم مشعل بهینه شده که این اقدام موثر کاهش 32 درصدی مصرف گاز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل را برای موتورخانه ایجاد می کند که در کاهشمصرف گاز و گازبهای مصرفی ساکنین این مجتمع ها بسیار موثر است.

عسکری، با بیان اینکه در حال حاضر 114شهر و 1067روستا و بیش از 18هزار واحد صنعتی و تولیدی در سطح استان از گاز طبیعی بهره مند هستند.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، با اشاره به ۲ میلیون و 5۰۰ هزار واحد مصرف‌کننده گاز در سطح استان، گفت: امسال نیز حدود 50 هزار مشترک به تعداد مشترکین استان اضافه گردید.

عسکری، تصریح کرد: میزان مصرف گاز در بخش خانگی در ابتدای مهرماه روزانه حدود 11میلیون متر مکعب بود و هم اکنون به 47میلیون متر مکعب رسیده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، با بیان اینکه دمای آسایش باید در منازل و تمامی فضاهای اداری و تجاری و... از ۱۸ تا ۲۱ درجۀ سانتی‌گراد باشد، گفت: تقاضا می‌شود که تنظیم دما در تمامی ساختمان ها روی 18 درجه باشد تا امکان استفاده از گاز ایمن و مستمر  برای همۀ هم‌میهنان فراهم گردد.

عسکری، با تاکید بر صرفه جویی که از موازین تاکید شده در دین مبین اسلام است، افزود: شهروندان محترم در صورتی که اتاقی در منزل بلااستفاده است، توصیه می شود در این فصل سرد درب آن اتاق را بسته و وسایل گرمایشی آن را خاموش کنند، همچنین استفاده از پرده های ضخیم، پوشیدن لباس گرم بیشتر و دو جداره کردن پنجره ها بسیار در کاهش مصرف گاز موثر است.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  مدیرعامل شرکت گازاستان اصفهان، با تاکید بر کنترل و نظارت مستمر روسای ادارات و مناطق گازرسانی، بر روند استفاده بهینه از گاز طبیعی در سراسر استان تأکید کردند.

ابوالقاسم عسکری، افزود: در صورتی که ادارات در خارج از وقت اداری  و روزهای تعطیل نسبت به خاموش نمودن وسایل گازسوز بی‌توجه باشند و یا در ساعات اداری دمای آسایش که 18درجه سانتیگراد می باشد را رعایت ننمایند با اخطار قبلی  برای مصرف گاز آنها اعمال قانون خواهد شد.

وی، اظهار داشت: اولویت شرکت گاز، پایداری و استمرار جریان گاز بخش خانگی بوده و از هم استانی های محترم تقاضا می گردد تا به منظور عبور از فصل سرما نسبت به صرفه جویی حداکثری اقدام نمایند، ضمن پایداری شبکه های گاز، امکان استفاده از این نعمت برای عموم مردم کشور به صورت مستمر فراهم گردد.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، با تاکید بر رعایت دمای آسایش بین 18-21 درجه سانتیگراد در ادارات و منازل، گفت: به منظور کنترل و مدیریت مصرف گاز در سطح استان، ارائه تمهیدات لازم برای پیشگیری از افت فشار، قطعی گاز، روزانه حتی روزهای تعطیل جلسات مدیریت بحران در این شرکت در حال برگزاری است و از تمامی مردم تقاضا داریم در این مسیر با نهایت صرفه جویی، نسبت به تامین انرژی گاز هم استانی و هم میهنان گرامی با این شرکت همکاری نمایند.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  ابوالقاسم عسکری، مدیرعامل این شرکت با اشاره به برنامه های همکاری بین شرکت گاز و سایر بخش های فرهنگی استان به منظور توسعه برنامه های مسئولیت های اجتماعی، برخی از اقدامات و دستاوردهای حوزه مذکور را تشریح کرد و گفت: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده و اجرای تفاهم نامه های منعقده با سایر سازمانها، موضوع مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی جزو سرفصل های همکاری های چندجانبه قرار گرفته است.

وی، با اشاره به اینکه دو مولفه "مسئویت پذیری اجتماعی" و"سرمایه اجتماعی" موجب می شود که هزینه های اجتماعی کاهش یافته و سرمایه اجتماعی ارتقاء یابد افزود: شرکت گاز استان اصفهان نیز در راستای استراتژی مسئولیت پذیری اجتماعی و قانونی با توزیع بیش از 22 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی در سال و ارائه خدمات مربوطه، نقش بسزایی در رونق تولید، اشتغال زایی صیانت از محیط زیست، محرومیت زدایی، توسعه صنعت،کسب وکار و تعامل با جوامع محلی ... دارد.

عسکری، توجه به محورهای 5 گانه اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و ورزشی در کنار خدمات اصلی و تعامل با سایر سازمانها و مردم، شرکت را در مسیر برآورده سازی نیازها و انتظارات شناسایی شده جامعه، موفق ارزیابی کرد.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، با اشاره به اینکه خوشبختانه نتیجه زحمات همکاران شرکت در سر تا سر استان منجر به کسب رتبه برتر مسئولیت های اجتماعی در میان شرکت های دولتی و خصوصی حاضر در فرآیند ارزیابی گردید، از اجرای فرآیند ارزیابی این حوزه در وزارت نفت در آینده نزدیک خبر داد.

لازم به ذکر است شرکت گاز استان اصفهان تاکنون موفق به کسب دستاوردهای ارزنده ای در سطح کشور نظیر کسب بالاترین رتبه مسئولیت های اجتماعی شرکت ها طی چهارمین ارزیابی ملی مسئولیت های اجتماعی در سال 1401، تندیس سیمین مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت در سال 99، تندیس زرین مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت در سال 96، تندیس زرین برندهای برتر در زمینه مسئولیت های اجتماعی در سال 95 و لوح های تقدیر متعدد از نمایندگان محترم مجلس، وزارت نفت، استانداری و ... گردیده است.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  مدیرعامل این شرکت، در مراسم تکریم و معارفه رئیس اداره گاز تیران و کرون که با حضور فرماندار و امام جمعه عسگران برگزار شد، بیان داشت: شهرستان تیران و کرون به لحاظ تعداد واحد گلخانه ای  قطب مهم استان است و توسعه گازرسانی دربخش کشاورزی این شهرستان بسیارحائز اهمیت بوده است.

ابوالقاسم عسکری، با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از۷هزار و ۵۲۷ واحد کشاورزی و دام و طیور در سطح استان، مشترک گاز طبیعی هستند،گفت: از این میزان ۲هزار و ۶۷۴ واحد مربوط به گلخانه های استان می شود که درحال حاضربالغ بر 670 گلخانه گازرسانی شده در تیران و کرون فعال هستند.

وی، گازرسانی به بخش کشاورزی را به عنوان یکی از پروژه های اولویت دار این شرکت نام برد و اظهار کرد: با توجه به روند رو به رشد واحدهای تولید محصولات کشاورزی به ویژه کشت گلخانه ای طی سال های اخیر در استان اصفهان، گازرسانی به بخش کشاورزی نیز در این سال ها همزمان با توسعه شبکه های گازرسانی شتاب خوبی داشته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، گفت: با توجه به شرایط کم آبی در کشور باید الگوی کشت کشاورزی تغییر یافته و به سمت شیوه های نوین آبیاری رفته و سایر صنایع زیربنایی نظیر گاز نیز موظفند به این چرخه کمک های لازم را بنمایند.

عسکری، ضمن تاکید بر مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی، تصریح کرد: این انرژی ارزشمند یک سوخت پاک وجایگزین بسیار مناسب برای سوخت های آلاینده می باشد، در صورتی که این انرژی پاک علاوه بر مصارف خانگی و عمومی، سوخت صنایع را تامین کند حجم بسیاری از آلودگی ها به ویژه استان اصفهان که از واحدهای صنعتی زیادی برخوردار است کاهش خواهد یافت.

 

صفحه1 از2
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…