به گزارش خبرنگارنامی پرس به نقل از روابط عمومی مجتمع صنعتی اسفراین/  در حاشیه بازدید دکتر طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان و مهندس صالحی نیا رئیس هیأت مدیره به همراه تیم مدیریتی این شرکت که در روز پنج شنبه مورخه 28 اردیبهشت ماه جاری از مجتمع صنعتی اسفراین انجام شد، فصل جدیدی از همکاریهای این دو مجموعه بزرگ صنعتی آغاز شد که ماحصل آن تقویت صنعت فولاد کشور خواهد بود.
مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین با بیان اینکه این دو مجموعه صنعتی دو قطب فولاد کشور می باشند اظهار داشت: با انعقاد این تفاهم نامه، متریال مورد استفاده پیمانکاران فولاد مبارکه را به وزن تقریبی 4 هزار تن تأمین خواهیم کرد و اخذ سفارش قطعات استراتژیک و خاص شرکت فولاد مبارکه را نیز بیش از گذشته در برنامه تولید خواهیم داشت.
مهندس بیابانی افزود: با انعقاد این تفاهم نامه زمینه تبادل دانش و تکنولوژی، جلسات هم اندیشی، جلسات آموزشی مشترک، اتاق فکر مشترک بین دو شرکت فراهم خواهد شد.
دکتر طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه با بیان اینکه شرکت فولاد اسفراین از تأمین کنندگان اصلی قطعات سنگین مجتمع فولاد مبارکه می باشد تصریح کرد: با توجه به اینکه ظرفیتهای بسیار ارزشمند و پرافتخاری در مجتمع صنعتی اسفراین ایجاد شده است، شرکت فولاد مبارکه نیاز خود را به واردات قطعاتی که در این مجتمع صنعتی قابلیت تولید دارد کاهش خواهد داد.
وی خاطرنشان کرد: سیاست ما حمایت از صنایع داخلی و شرکای تجاری است تا هم کشور و هم صنعت بهره مند شوند و در شرایط تحریم از همکاری با صنایع داخلی و استفاده از ظرفیهای بومی استقبال خواهیم کرد.

 

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / اتاق بازرگانی اصفهان در نخستین روز کاری هیات نمایندگان دوره دهم، میزبان حمداله خان ترین Hamdullah Khan Tareen رئیس اتاق بازرگانی پاک -ایران و 25 نفر از تجار و فعالان اقتصادی پاکستان فعال در زمینه محصولات کشاورزی، مواد غذایی، قطعات خودرو، ماشین آلات مواد غذایی، نساجی و پوشاک و الکترونیک بود.

حسن درویش وند سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کویته پاکستان در گفتگوی مجازی در این نشست بر ضرورت ایجاد دفتر نمایندگی اصفهان در پاکستان تاکید کرد.

وی گفت: در پاکستان با بازار بزرگی مواجه هستیم که با توجه به صنعتی بودن استان اصفهان و پتانسیل‌های موجود در آن امید است این سفر، منجر به تحکیم روابط بین دو کشور شود.

درویش وند افزود: با وجود اینکه دو کشور دارای اقتصاد مکمل یکدیگر هستند، متاسفانه تاکنون از پتانسیل موجود به صورت حداکثری استفاده نشده و برای تحکیم روابط تجاری باید از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی کویته و اصفهان بهره برد.

همچنین محمدرضا گل احمد عضو هیات نمایندگان اتاق دهم با اشاره به قرابت فرهنگی و مذهبی ایران و پاکستان و خواهر خواندگی اصفهان و لاهور بر ضرورت افزایش و تثبیت مراودات تجاری فی مابین تاکید کرد.

وی در ادامه افزود: با توجه به تولید محصولات موردنیاز پاکستان در استان اصفهان، پیگیری دقیق امور مربوط از سوی نمایندگانی از اتاق بازرگانی اصفهان و اتاق مشترک ایران و پاکستان می تواند این نیازها را مرتفع کند. 

سید وحید دزفولی دیگر عضوهیات نمایندگان اتاق دهم نیز از تلاش اعضاء هیات نمایندگان برای حل مساله و توسعه روابط اصفهان با کشورهای مختلف خبر داد و تشکیل نمایشگاه دایمی ارایه محصولات تولیدی اصفهان در پاکستان را در افزایش مراودات تجاری دو طرف مهم دانست.

مژگان ایزدی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز ضمن خوشامدگویی به هیئت پاکستانی، بر ضرورت رشد مراودات تجاری دو کشور تاکید کرد.

در ادامه حمد اله خان ترین Hamdullah Khan Tareen رئیس اتاق بازرگانی پاک-ایران کویته با اشاره به دیرینگی مراودات تجاری ایران و پاکستان، از امکان ایجاد مرکز تجاری ایران و پاکستان خبر داد و خواستار کمک به استحکام روابط موجود و انعقاد تفاهم نامه ای برای تسهیل مراودات تجاری طرفین شد. 

 تفاهم نامه ی سرمایه گذاری پتروشیمی مارون جهت اجرای طرح تولید پلی اتیلن سبک خطی و سنگین در منطقه ی ویژه با ظرفیت تولید سالیانه 300 هزار تن ، سرمایه گذاری ریالی 6920 میلیارد ریال و ارزی 278 میلیون دلار ، به امضا رسید

. اجرای این پروژه ، علاوه بر تقویت زیر ساخت های اشتغال جوانان مهارت اندوز و دانش محور منطقه ، در تقویت بنیان های اقتصادی منطقه نقش آفرینی ارزنده ای خواهد داشت.

به گزارش خبرنگارنامی پرس به نقل ازروابط عمومی شرکت فجر انرژی خلیج فارس/صبح امروز مراسم پایانی اولین رویداد "پتروفن زون" با حضور معاون استاندار خوزستان، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و مدیران عامل شرکت های منطقه در سالن همایش منطقه برگزار شد.

علی زال خانی مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس در ابتدای این رویداد با اشاره به اهداف این شرکت در حمایت از ساخت داخل اظهار داشت: در دسترس بودن، کاهش هزینه ها و جلوگیری از خروج ارز، تبادل اطلاعات فنی و داده های صنعتی با سازندگان، اشتغال زایی و تولید ثروت و ارزش افزوده در داخل کشور 5 هدف اصلی و مهم در حمایت از ساخت داخل برای شرکت فجر هستند.

وی با تاکید براینکه شرکت های دانش بنیان و صنایع منطقه هر دو در داخلی سازی ذی نفع هستند، گفت: ما پیچیده ترین قطعات که تا پیش از این از کشور های مختلف دنیا تهیه میشده را به روشی رقابتی در داخل ساخته ایم؛ دانشگاه ها نیز در این موضوع دخیل بوده و پا به پای شرکت های دانش بنیان برخی نیاز های ما را تامین میکنند.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین داخلی سازی های فجر در حوزه غشاهای اسمز معکوس و ممبران است، خاطرنشان کرد: ممبران های واحد تصفیه آب شرکت فجر در ابتدای راه اندازی از آمریکا و یا کشورهای دیگر تهیه میشده که ما در حال حاضر از یک شرکت توانمند داخلی آن را تامین کرده ایم، این دستاورد حاصل توانمندی، سختکوشی و پیگیری است که همه شرکت های دانش بنیان باید آن را سرلوحه خود قرار دهند.

در این رویداد ۲۰ شرکت دانش بنیان حضور داشته که شرکت فجر پس از ارزیابی و گفتوگو با این شرکت ها، ۱۰ تفاهم نامه در راستای تامین نیازهای خود از داخل منعقد کرد. این ۱۰ تفاهم نامه در زمینه مواد شیمیایی، Hse، مکانیک، برق و ابزار دقیق، فناوری اطلاعات و ارتباطات، زنجیره ارزش و مدیریت انرژی بوده است. 

پتروفن زون، برنامه‌ای برای توسعه بازار محصولات شرکت‌های فناور دانش بنیان در صنعت پتروشیمی است که به همت شرکت اینترنت گسترش اشیا برپا شده و قرار است طی ۳ سال و هر سال دوبار برگزار شود.

شرکت فجر انرژی خلیج فارس بهمن ماه سال جاری نیز در چهارمین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل 10 تفاهمنامه و 4 قرارداد با شرکت های دانش بنیان با ارزشی بالغ بر 1200 میلیارد ریال و 180 هزار یورو منعقد کرد.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس به نقل از روابط عمومی ایمیدرو/ تفاهم نامه همکاری شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران، دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت معادن بنیادین سوفار، در حاشیه همایش «بنگاه، فناوری و رشد اقتصادی» با حضور «سیدرضا فاطمی‌امین» وزیر صنعت، معدن و تجارت، «محمدعلی زلفی‌گل» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، «روح‌الله دهقانی فیروزآبادی» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، «وجیه ا... جعفری»، رئیس هیات عامل ایمیدرو و جمعی از مدیران این مجموعه‌ها امضا شد.

از جمله مهمترین موضوعات این تفاهم نامه، شامل طراحی مفهومی ترمو هیدرومکانیکی و شیمیایی بیوهیپ استحصال طلا در مقیاس صنعتی توسعه، تکنولوژی مدیریت جریان ترجیحی سیال هیپ در محیط غیر اشباع واکنشی، توسعه باکتری های زیست سازگار با شرایط دمایی و شیمیایی مختلف به منظور استحصال طلا از سنگ معدن و طراحی بستر احداث بر روی دامپ باطله و توسعه تکنولوژی های مرتبط با آن و ژئو مکانیک محیط های غیر اشباع واکنشی است.همچنین، اجرا و پیاده سازی صنعتی (تحقیق توسعه منتورشیپ و ساخت)، رصد فناوری و بررسی روند های تکنولوژیک هیدرومتالورژی طلا، مدیریت دانش و نیز انتقال تکنولوژی های کلیدی با بهره مندی از توانمندی های اساتید و پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان محقق اصلی در حوزه تحقیق و توسعه به خصوص در زمینه توسعه باکتری های زیست سازگار با شرایط ماده معدنی، بخش دیگری از موضوع های تفاهم نامه مذکور است.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / آیین مبادله این تفاهم نامه در حاشیه همایش هم افزایی و همکاری معاونت علمی ، فناوری و افتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در سالن اجتماعات سازمان کشتیرانی تهران با حضور ، روح ا... دهقانی معاون علمی ، فناوری واقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، صولت مرتضوی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، ابراهیم بازیان مدیرعامل هلدینگ شستا ، امیر حسین نادری مدیرعامل هلدینگ صدر تامین و دیگر مدیران عامل هلدینگ ها و شرکت های تابعه شستا برگزار شد .

این تفاهم‌نامه به منظور توسعه همکاریها و تعمیق روابط راهبردی در راستای نوآوریهای فناورانه در زمینه فرآوری و استحصال عناصر ارزشمند از سرباره کنورتور فولادسازی تنظیم و مبادله گردیده است. با امضای این سند طرفین نهایت تلاش خویش را جهت تحقق اهداف این موافقت‌نامه و حرکت در مسیر سیاستهای کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در خصوص توسعه اقتصاد دانش بنیان مبذول داشته و از هیچ کوششی در این زمینه دریغ نخواهند نمود.

 

در ابتدای جلسه احمد فعله گری مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان ضمن تشکر و قدردانی از نگاه مثبت مجموعه آموزش و پرورش به مقوله‌ فرهنگ‌سازی مصرف گاز گفت: با تلاش همکاران شرکت گاز استان کردستان هم اکنون 100 درصد جمعیت شهری و 99 درصد جمعیت روستایی استان کردستان در مجموع 99 درصد از جمعیت کل استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارد و این روند در پایان دهه مبارک فجر ضریب نفوذ گاز طبیعی به 99 درصد می رسد. مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان هدف از برگزاری این نشست را بکارگیری ابزار کاربردی برای فرهنگ سازی مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی ذکر کرد و گفت : استفاده از ظرفیت کاربردی جامعه فرهیختگان و دبیران ارزشمند آموزش و پرورش، بعنوان سفیران انرژی در زمینه فرهنگ سازی مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی در مراکز آموزشی می تواند ارزش آفرین باشد.فعله گری اظهار کرد: آنچه برای این شرکت در کنار توسعه گازرسانی و خدمات‌رسانی اهمیت دارد، آگاهی‌بخشی به مشترکان در زمینه صرفه‌جویی در مصرف گاز، همچنین کاهش صدمات و خطرهای احتمالی ناشی از رعایت نکردن نکات ایمنی است و امیدواریم با حضور کارشناسان شرکت گاز در مدارس ، شاهد کاهش حوادث و مصرف بهینه گازطبیعی باشیم.وی تصریح کرد : با اهداف کاربردی که در این تفاهم نامه ذکر شده است دانش آموزان هم بعنوان آینده سازان ایران اسلامی ، نحوه مطلوب استفاده از گاز طبیعی و صرفه جویی در منابع انرژی را فرا می گیرند.مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان اشاره ای به گستردگی شبکه های گاز رسانی داشت و گفت : آشنایی دانش آموزان با تاسیسات گاز و شرایط سختی که برای تامین گاز طبیعی مشترکین طی می شود می تواند ذهن کودکان را برای صرفه جویی در مصرف انرژی آماده سازی نماید و بایستی تمام شرایط آموزشی را برای قشر آینده ساز فراهم کرد. وی تصریح کرد: شرکت گاز استان در نظر دارد با اجرای طرح های بهینه سازی موتورخانه ها در ادارات و مدارس سطح استان کردستان ، گام های اساسی و عملی برای صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی بردارد. در ادامه این جلسه ناظمی جلال مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان ضمن تشکر از تلاش ها و فعالیت های شرکت گاز استان، آموزش نکات ایمنی و صرفه جویی در مصرف گاز را ضروری دانست و بر فرهنگ سازی مصرف ایمن و بهینه گاز تاکید کرد.وی نهادینه شدن آموزش و تغییررفتار را بسیار مهم دانست و گفت : تفاهم نامه تنظیمی زمانی مفید است که فقط در قالب یک تفاهم نامه و کاغذ رد وبدل شده باقی نماند و بایستی فرهنگ سازی واقعی اتفاق بیفتد و این آموزش ها بر اثرتکرار و تولید محتوای خوب ملکه ذهن دانش آموختگان شود.در ادامه این جلسه کارشناسان دو سازمان که در جلسه که بصورت حضوری و یا بصورت ویدئو کنفرانس مشارکت داشتند به بیان دیدگاه ها و ارائه پیشنهادات پرداختند و در پایان تفاهم نامه تنظیمی به امضای مدیران رسید و تبادل گردید.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس به نقل از روابط عمومی شرکت فجر انرژی خلیج فارس، چهارمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی به مدت 3 روز از دوشنبه 24 بهمن در جزیره کیش بر پا شد. مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و کارشناسان شرکت فجر انرژی خلیج فارس با حضور فعال در این نمایشگاه به گفتگو با شرکت های فعال ایرانی و بازدید از غرفه آنها پرداخته و 14 قرارداد و تفاهمنامه با تعدادی از این شرکت ها منعقد کردند.

در روز اول چهارمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی،  فجر انرژی خلیج فارس، 10 تفاهم نامه و 4 قرارداد با شرکت های مختلف ایرانی امضا کرده است. مجموع تفاهمنامه ها با ارزشی بالغ بر 1150 میلیارد ریال بوده و مجموع قرارداد ها بیش از 180 هزار یورو و 50 میلیارد ریال است.

این تفاهم نامه ها و قرارداد ها با شرکت های پالایه سازان فرآیند توس، کاوش صنعت توس، برنا صنعت توس، سرو نیرو، پرتو صنعت پاژ، فرادید توربو صنعت، اطلس کهن صنعت، برنا الکترونیک، رابید انرژی پاژ، اندیشه توربین پارسه، اندیشه شمال و تجهیزات صنعت پیشگام منعقد شده است.

 ۱۴ تفاهم نامه و قرارداد همکاری شرکت فجر انرژی خلیج فارس در زمینه های ساخت روتور، کمپرسور، فیلتر ممبران، قطعات یدکی توربین، سوئیچگیرهای عایق گازی، قطعات پمپ های تزریق مواد شیمیایی وقطعات یدکی انواع ولو، تجهیزات کنترل خوردگی و برقی، پمپ های اسکرو، قطعات پمپ های سانتریفیوژ، انواع فیلترهای صنعتی و شیرهای توپی و محرک های صنعتی مورد نیاز این شرکت است.

علی زال خانی مدیرعامل شرکت فجر انرژی فارس در  پنل های تخصصی این نمایشگاه تاکید کرد: شرکت فجر آماده دریافت پیشنهادها و طرح های شرکت های دانش بنیان در زمینه کاهش کربن و تصفیه پساب های صنعتی است.

 گفتنی است که شرکت فجر انرژی خلیج فارس در سه دوره قبلی این نمایشگاه با انعقاد چندین تفاهم نامه با شرکت های ایرانی و تکیه بر باور داخلی و همچنین برنامه ریزی مدون طی بیست سال توانسته بود بیش از 1500 قطعه و 13 نوع ماده شیمیایی را بومی سازی کرده و از خروج بیش از 40 میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری کند. همچنین این تفاهم نامه ها باعث صرفه جویی 370 میلیاردی فجر در هزینه های خود شده بود.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان در نشستی که در اتاق بازرگانی سن پترزبورگ برگزار شد با بیان اینکه هدف ما از این سفر برقراری تعاملات عملی، مستمر و بلند مدت با فعالان اقتصادی روسیه می باشد، خواستار اعزام هیئت‌های تجاری بیشتری از روسیه به ایران شد.

مسعود گلشیرازی ابراز امیدواری کرد انعقاد این تفاهم نامه، با اعزام اولین هیئت تجاری از سن پترزبورگ و پذیرش هیئت در اصفهان همراه باشد.

تفاهم نامه همکاری میان مسعودگلشیرازی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان و ولادیمیر ایوانوویچ کاتنف رییس اتاق بازرگانی سن پترزبورگ روسیه در راستای تأسیس دفتر نمایندگی سرای تجاری دائمی  با هدف برقراری ارتباط مؤثر و مستمر تجاری و اداری میان اصفهان و روسیه به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / عبدالرسول امامی ضمن تشکر از آبفای استان اصفهان در هموار کردن مسیر تفاهم نامه و همراهی های ایشان گفت: در ابتدا قرارداد شهرداری و آبفا و اسنادی که گویای این امر بود از شفافیت لازم برخوردار نبود که با جلساتی که برگزار شد به نتایج خوبی رسیدیم و الحمدلله با تفاهم نامه موجود که امروز به امضا خواهد رسید به شفافیت لازم دست پیدا خواهیم کرد.

وی در ادامه ضمن تشکر از ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: در طی این مسیر از ظرفیت نماینده محترم شهرستان استفاده شده است و امیدواریم عملیات اجرایی آبفا در حداقل زمان ممکن به نتیجه برسد.

 

 

این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…