به گزارش خبرنگار نامی پرس / محمد نورصالحی در نطق پیش از دستور هشتاد و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، با گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی اظهار کرد: از سال ۹۰ تا ۹۲ اصفهان به عنوان پایتخت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای معرفی شد و تلاش بود که در هر منطقه حداقل یک زورخانه احداث شود. تعدادی از این زورخانه‌ها در حال بهره‌برداری است و امیدواریم مابقی نیز به زودی در اختیار علاقه مندان قرار گیرد.

وی با اشاره به روز شوراها گفت: این روز با پیام امام (ره) در سال ۵۸ تصویب و از سال ۷۸ شوراها کار خود را شروع کردند. ۲۴ سال از عمر شوراها می‌گذرد و اکنون در اواسط دوره ششم شورای اسلامی شهر هستیم. شوراها برکاتی برای شهر داشته است، هرچند نقطه ضعف‌هایی نیز وجود دارد، از جمله میدان دادن به شوراها که در متن قانون اساسی قید شده اما هنوز از ظرفیت کامل حکمرانی مردمی در نظام ما استفاده نشده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: خیلی از مشکلاتی که می‌تواند به دست شوراها شناسایی و پیگیری و حل شود، هنوز مورد توجه قرار نگرفته است. امیدواریم برعهده و پیمان خود با مردم ثابث قدم باشیم. به لطف خدا در این دوره حداکثر وفاق و همدلی برای تحقق برنامه‌ها و ضروریات شهر وجود دارد و امیدواریم که روز به روز شاهد شکوفایی و تحقق اهداف نظام از تشکیل شوراها باشیم.

وی در ادامه با اشاره به روز معلم و کارگر گفت: همکاران ما در شورای اسلامی شهر اصفهان در این برنامه‌ها حضور پیدا کردند و امیدواریم این دو قشر زحمتکش که مورد تکریم و احترام عموم مردم هستند، شرایط اجتماعی و اقتصادی‌شان روز به روز بهتر شود و با بالندگی به فعالیت خود ادامه دهند.

نورصالحی تاکید کرد: قشر معلم از نظر اهمیت و تاثیرگذاری قابل مقایسه با دیگر شغل‌ها نیست، کارگران نیز چرخ اقتصاد و صنعت به دسشتان می‌چرخد که معیشت این دو قشر باید مورد توجه همه باشد.

وی افزود: یکشنبه هفته گذشته، با تصمیم و تصویب اعضای شورا، از اعضای ادوار قبل دعوت کردیم و جلسه‌ای همدلانه به مدت ۳ الی ۴ ساعت با حضور ۴۰ نفر از اعضای ادوار گذشته برگزار شد. نکات خوبی از تجربیات و نظرات خود در مورد شهر گفته شد که امیدواریم این همفکری و همدلی ادامه داشته باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در ششم اردیبهشت نشست هم اندیشی روسای کمیسیون‌های فرهنگی اجتماعی همه مراکز استان‌ها به میزبانی کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد. مطالب خوبی در این جلسه مطرح شد و ان شاء الله به پیشبرد اهداف فرهنگی اجتماعی شهرها و مراکز استان‌ها کمک می‌کند.

وی ادامه داد: در روزهای ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت‌ماه نشست روسای کمیسیون‌های معماری و شهرسازی همه مراکز استان‌ها و معاونین معماری و شهرسازی شهرداری‌های مراکز استان‌ها در اصفهان برگزار می‌شود. این اجلاس در حوزه خود تاثیرگذار خواهد بود و سعی شده است که نقطه نظرات اجماعی کلانشهرها به خصوص در حوزه شهرسازی که با چالش‌های مختلفی روبرو هستیم مطرح شود.

نورصالحی خاطرنشان کرد: مسائلی حل نشده از سال‌ها قبل در حوزه معماری و شهرسازی وجود دارد، آن طور که باید و شاید به نقطه نظرات و کارشناسان این حوزه توجه نشده است و این نشست فرصت خوبی برای پرداختن به این مسائل است.

وی افزود: در هفته گذشته همچنین شانزدهمین نشست هم اندیشی و همدلی بین شورای ششم و نمایندگان شهرستان اصفهان در مجلس و فرماندار اصفهان برگزار شد. از ابتدای این دوره با همدلی، این جلسات تشکیل شد و در هر جلسه مهمترین نکاتی که در طول یک ماه قبل مورد بررسی قرار گرفته به گفت‌وگو و مشورت گذاشته می‌شود که امیدواریم این هم افزایی تا پایان ادامه داشته باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: هفته گذشته مصوبات سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست به اصفهان طی جلسه‌ای در تهران بررسی شد و عمده مسائلی که در مصوبات آن سفر مورد تاکید قرار گرفته بود مورد تاکید قرار گرفت. مسائلی حوزه حمل و نقل عمومی و رفع آلایندگی از هوا به وسیله آلاینده‌های ثابت و متحرک، خروج کارخانه‌های آلاینده از محدوده ۵۰ کیلومتری شهر، کمک به تامین بیشتر اتوبوس برای حمل و نقل عمومی، کمک به تبدیل تاکسی‌های فرسوده به تاکسی‌های نو، کمک به برقی کردن حداقل ۵۰ هزار دستگاه موتورسیکلت در شهر اصفهان و تامین مالی برای اینها، کمک به پیشرفت خط ۲ قطار شهری به ویژه تامین ارز موردنیاز برای پیش پرداخت قرارداد کلانی که به عنوان تامین مالی و طراحی و اجرای خط دو بسته شده مطرح شد.

وی ادامه داد: قول‌های خوبی در این زمینه داده شد و تاکید شد از محل صندوق محیط زیست کمک‌های مالی و وام‌های که در استان به تصویب رسیده بود عملیاتی شود.

نورصالحی در پایان با تقدیر از برگزارکنندگان رویدادهای هفته اصفهان گفت: از برگزاری هفته اصفهان توسط شهرداری به ویژه معاونت فرهنگی تشکر می‌کنیم. در این هفته برنامه‌های خوبی ترتیب داده شده بود و آبرومندانه برگزار شد. همچنین گل آرایی شهر مورد توجه میهمانان این هفته قرار داشت که جا دارد از مجموعه مدیریت شهری تشکر کنیم.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / سید امیر سامع در حاشیه برگزاری نخستین رویداد فناورانه حمل‌ونقل دانش‌بنیان و سی‌ودومین نشست معاونان حمل‌ونقل کلانشهرهای کشور اظهار کرد: هوشمندی، ایده‌های نو، شناخت دقیق مسئله، تعریف ایده‌های نو و تبدیل این ایده‌ها به راهکار و محصول، در مجموعه دیده می‌شود.

وی افزود: شورای ششم شهر اصفهان منشوری تدوین و برای دستگاه‌ها ارسال کرد که در راهبردهای تدوین بودجه، راهبردهای بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، بحث حمل‌ونقل پاک و شهر هوشمند را مطالبه می‌کند و اعداد قابل توجهی از حیث بودجه‌ها و شاخص‌های مهمی از لحاظ برنامه‌ای در نظر گرفته است.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در مجموعه مدیریت شهری، توسط شهردار و معاونان و همکاران در شورای اسلامی شهر در کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل و سایر کمیسیون‌ها این موضوع رصد می‌شود، مسئله نخست به‌کارگیری ایده‌ها و روش‌های نو است و سپس استفاده از محصولات داخلی به‌ویژه دانش‌بنیان مدنظر است که در این موارد در بیشتر ردیف‌های بودجه‌ای اعداد خوبی برای حمل‌ونقل پاک، عمومی و هوشمند در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: در جلسات مختلف، پروژه‌ها و راهبردها پیگیری می‌شود که امیدواریم با یک سرعت درستی به سمت این موضوع حرکت کنیم، مشکلی که در دستگاه‌های دولتی وجود دارد، سرعت انجام کار است به‌طوری که برای فراهم کردن فضا جهت آماده‌سازی ایده‌ها در فضای شهر کند هستیم و باید این فرایند دقیق‌تر و سریع‌تر شود.

سامع افزود: امیدواریم با مجموعه‌ای که در شهرداری پیش‌بینی شده و اداراتی که وظیفه دارند این موضوعات را دنبال کنند و در سازمان‌ها که برای اکثر موضوعات مانند هوشمندی، حمل‌ونقل پارک، آلودگی هوا، انرژی‌های تجدید پذیر ردیف در نظر گرفته شده است، این مسائل به خوبی دنبال شود و به نتیجه رسد.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس /  عباس حاج‌رسولی‌ها با اشاره به در نظر گرفتن اعتبار مشارکت برای هزینه در حوزه گردشگری اصفهان در بودجه سال آینده شهرداری اظهار کرد: حدود ۶۰۰ میلیارد تومان برای این موضوع و اجرای پروژه‌های مشارکتی پروژه‌هایی همچون چرخ‌وفلک بزرگ اصفهان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: حمل‌ونقل عمومی در بودجه سال آینده شهرداری مورد توجه است، لذا بیش از چهار هزار میلیارد تومان برای مترو و حدود هزار میلیارد تومان نیز برای پروژه رینگ چهارم به‌عنوان مهم‌ترین پروژه‌های شهر در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه بخشی از آلودگی هوای شهر، مربوط به خودروها است که پروژه رینگ چهارم در راستا کاهش آلودگی هوا اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: فاز نخست رینگ چهارم در محدوده شهر اصفهان حدفاصل بلوار فرزانگان تا مجموعه پل‌های شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و در ادامه تا اتوبان خلیج فارس، سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی اضافه کرد: بخش دیگری از رینگ چهارم شهر اصفهان در محدوده سایر شهرهای اطراف همچون درچه، خمینی‌شهر و دولت‌آباد قرار دارد که امیدواریم با در نظر گرفتن تمهیداتی تکمیل شود.

حاج‌رسولی‌ها با بیان اینکه بودجه مناسبی برای سال آینده شهرداری اصفهان مورد تصویب شورای اسلامی شهر گرفته شده است، ادامه داد: اجرای پروژه‌ها در سال آینده تلاش مضاعفی می‌طلبد و با توجه به اینکه جهشی در زمینه درآمد برای اجرای پروژه‌های وجود داشته است، معتقدم اقدامات قابل توجهی انجام خواهد شد؛ همچنین امیدواریم فاز نخست خط دو مترو حدفاصل ایستگاه دارک تا ایستگاه لاله نیز تا دو سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اصفهان شهری تاریخی است و ظرفیت‌هایی در حوزه گردشگری دارد، باید زیرساخت‌های تفریحی شهر نیز توسعه پیدا کند که امیدواریم علاوه بر ساماندهی مجموعه صفه، خط دو تله‌کابین نیز راه‌اندازی شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: افزودن سیستم‌های جدید تفریحی به مجموعه شهر رویاها، افزایش فعالیت‌ها در محدوده ناژوان، اجرای طرح‌های مدنظر در محدوده قائمیه از دیگر مصارف بودجه شهرداری در سال آینده است.

وی اضافه کرد: علاوه بر عقد قرارداد احداث هتل در مجموعه ارگ جهان‌نما، در بخش ترمیم ظرفیت‌های میراثی و محورهای گردشگری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان برای احیای گذرهای گردشگری، بازسازی ساختمان‌های میراثی و ظرفیت‌های این حوزه در بودجه سال ۱۴۰۲ در شهرداری مرکزی و مناطق دارای ظرفیت‌های بافت تاریخی در نظر گرفته شده است.

حاج‌رسولی‌ها تاکید کرد: با احداث هتل در ارگ جهان‌نما، علاوه بر تکمیل فازهای این مجموعه، ۲۰۰ تخت‌خواب به ظرفیت هتل‌های اصفهان افزوده خواهد شد؛ همچنین هتل‌های دیگری در سطح شهر در حال احداث است.

وی تاکید کرد: با توجه به کمبود ظرفیت هتل‌ها، مدیریت شهری اصفهان سیاستی را برای ارائه پروانه ساختمان رایگان برای کاربری هتل در نظر گرفته است تا نیازهای شهر توسط بخش خصوصی تأمین شود.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: رفع گلوگاه‌های محلات، بودجه حدود ۱۰۰ میلیارد تومانی برای احداث کمربندی شمالی منطقه ۱۵ و اتصال رینگ سوم به رینگ چهارم، کاهش ترافیک خیابان جی، افزایش حدود پنج خط تندرو برای توسعه حمل‌ونقل عمومی و بودجه حدود ۸۰۰ میلیارد تومانی برای خرید اتوبوس از دیگر ردیف‌های بودجه سال آینده شهرداری اصفهان است.

در این جلسه سید محسن صالح، معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت ضمن برشمردن برخی از ثمرات GIS در بهبود خدمات‌رسانی به مشترکین، به لزوم فرآیندی نمودن GIS در کلیه فعالیت‌های شرکت تأکید کرد.
همچنین کاظم جعفری، معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت ضمن تأکید بر تکمیل پروژه‌های GIS در کلان‌شهر اصفهان، به ضرورت توسعه سامانه‌های مکان‌محور و ارتباط بین این سامانه‌ها اشاره کرد و حمایت همه‌جانبه خود را از جاری‌سازی GIS در کلیه فرآیندهای شرکت اعلام نمود.
در این جلسه همچنین شهرزاد داورپناه، رییس گروه سیستم های مکانی شرکت آبفای استان اصفهان، جایگاه فعلی GIS در استان اصفهان و نیاز به کاربردی‌سازی و استفاده از تحلیل‌های این دانش در پیشبرد اهداف شرکت را شرح داد و در ادامه مدیران و رؤسای ادارات آب، فاضلاب ومشترکین و کارشناسان GIS مناطق شش‌گانه شهر اصفهان در خصوص پیشرفت پروژه‌های GIS در مناطق و تحلیل و کاربرد آن به ارائه گزارش پرداختند.
گفتنی است در این گزارش‌ها به مواردی مانند حوزه‌بندی‌ شبکه فاضلاب، پهنه‌بندی و مدیریت بهره‌برداری شبکه آب، تحلیل حوادث آب و فاضلاب و اولویت‌بندی اقدامات اصلاحی بر اساس نتایح تحلیل، ثبت مشترکین جدید در سامانه نجما، تحویل ازبیلت‌های شبکه آب و فاضلاب به کارشناس GIS منطقه، تکمیل و به‌روز رسانی کلیه لایه‌های تأسیساتی سامانه نجما اشاره شد.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس/ حسین اکبریان در این بازدید در جریان اقدامات آبفای منطقه چهار قرار گرفت و بر لزوم تسریع در پیشرفت پروژه‌های عمرانی در بخش‌های آب و فاضلاب و تکریم ارباب رجوع تاکید کرد.
مدیر عامل آبفای استان اصفهان همچنین در این بازدید با کارکنان این منطقه دیدار کرد و در جریان نقطه نظرات، پیشنهادات و مشکلات آن‌ها قرار گرفت.
محمد جمشیدیان مدیر آبفای منطقه چهار نیز در جریان این بازدید گزارشی از اقدامات انجام شده در این منطقه و پیشرفت پروژه‌های آب و فاضلاب ارائه کرد.
در ادامه مهندس اکبریان و همراهان از عملیات اصلاح شبکه فاضلاب خیابان شهید چمران به طول ۱۱۰۰ متر و قطر ۱۰۰۰میلی متر بازدید کردند.

    

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /حسین اکبریان با اشاره به قدمت 55 ساله شبکه فاضلاب شهر اصفهان گفت: در مجموع 3900 کیلومتر شبکه و کلکتور فاضلاب در شهر اصفهان وجود دارد که حدود 77 درصد آن بتنی، 21 درصد پلی اتیلن و حدود 1 درصد آن از جنس های دیگر است.

وی افزود: لوله های بتنی به مرور زمان و در اثر گازهای موجود در شبکه دچار خوردگی می شوند که این امر موجب بروز حوادث و فروریزش سطح آسفالت می گردد که در این خصوص می بایست برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی برای پیشگیری و به حداقل رساندن حوادث در نظر گرفته شود.

اکبریان با بیان اینکه 307 کیلومتر از 500 کیلومتر شبکه فرسوده فاضلاب شهر اصفهان هنوز بازسازی نشده است، افزود:

 این 307 کیلومتر را بر اساس اولویت اصلاح به پنج قسمت تقسیم بندی کردیم، اولویت اول قسمت های با وخامت خیلی بالا و حالت بحرانی می باشند و اولویت آخر بخش های فرسوده ای است که هنوز قابل بهره برداری هستند ولی در زمان های آتی قابل اصلاح می باشند و بر این اساس مطابق برنامه ریزی صورت گرفته، در صورت تامین اعتبار بازسازی انجام می شود.

مدیر عامل آبفای استان اصفهان در خصوص اعتبار مورد نیاز برای بازسازی شبکه فاضلاب فرسوده اصفهان گفت: درمجموع 12 هزار میلیارد تومان برای بازسازی 307 کیلومتر شبکه فاضلاب فرسوده باقی مانده نیاز است که 50 کیلومتر آن در اولویت اول بازسازی قرار دارد و نیازمند حدود 2 هزار میلیارد تومان اعتبار است.    

اکبریان خاطر نشان کرد: در خصوص تامین اعتبار مورد نیاز در صدد بررسی راه هایی برای استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ و مشارکت بانک ها و همچنین اعتبارات عمرانی و مشارکت بخش خصوصی برای اصلاح و بازسازی پروژه های آب و فاضلاب در شهر اصفهان هستیم.

این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…