به گزارش خبرنگار نامی پرس /  شامگاه پنجم آبان ماه، استاندار اصفهان در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، ضمن ابراز تأسف و تسلیت از شهادت جمعی از هموطنان در حادثه تروریستی حرم حضرت احمد بن موسی (ع)، گفت: شورای گفتگوی استان اصفهان در نوع خود یکی از توانمندترین و فعال‌ترین جلسات شورای گفتگوی استانها در کشور است.
وی ادامه داد: این شورا با حضور اعضای اصلی با برنامه و کارهای کارشناسی تشکیل می شود تا بهترین خروجی را از این جلسات دریافت کنیم. یکی از خصوصیاتی که فعالان اقتصادی در این شورا دارند این است که از فعالان بسیار خوش نام اقتصادی استان هستند.
استاندار اصفهان بیان کرد: اعضای این شورا منافع شخصی خود را دنبال نمی کنند و مصلحت استان و کشور را در نظر می گیرند از همین رو نظرات مشورتی منحصر به فرد اعضا راهگشای امور است. اعضای این شورا جمعیت قابل توجهی از اشتغال استان را تحت پوشش دارند و از واحدهای صنعتی بزرگ استان هستند که انصافاً در برهه‌های مختلف و نیازمندی های کشور به میدان آمده اند.
وی خاطرنشان کرد: نقش این جمع و اعضا در بهبود شاخص فضای کسب و کار استان مثال زدنی است. دو سال قبل این شاخص در استان عدد ۲۸، سال گذشته ۱۵ و امسال به عدد ۵ رسیده است. ریشه های اصلی بسیاری از اتفاقات اقتصادی در استان اصفهان در همین جلسات قرار دارد که از این بابت بسیار خرسندیم و از همه اعضا قدردانی می کنیم.

دکتر سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در این نشست بیان کرد: برای من همیشه جلسات شورای گفتگو به جهت این که همواره خاتمه جلسات با پیام همدلی، رفع مسائل و مشکلات همراه بوده؛ قابل احترام است چون فعالان بخش غیردولتی در شرایط مختلف نگاه صبورانه ای به حل مشکلات داشته و دارند.
وی ادامه داد: اصفهان در طول تاریخ قلب تپنده فعالیت های اقتصادی کشور بوده است. کارآفرینان این استان ارزش الگو شدن در سطح ملی و معرفی شدن به نسل جوان را دارند و به طور ویژه جلسات شورای گفتگوی استان اصفهان برای من دارای اهمیت است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد: جامعه به هر دلیلی در دو ماهه اخیر با ناآرامی مواجه شده است که اگر فعالان اقتصادی بعنوان ستون های کسب و کار، تولید، صنعت و تجارت کشور محکم، امیدوار و با نگاه به آینده گام بردارند از روزهای سخت عبور و از مسیر اصلی منحرف نخواهیم شد.
وی ادامه داد: امید، وجه مشترک پیوند دهنده میان ماست که برای قدرت اقتصادی ایران در حال جنگ شبانه روزی هستیم. توقع ما این است که فعالان اقتصادی بخش خصوصی کمک کننده و امیددهنده به جامعه باشند تا از شرایط اقتصادی سخت بگذریم و متقابلاً ما نیز به عنوان سیاست گذار بایستی کاری انجام دهیم که شرایط برای عبور فعالان اقتصادی از شرایط فعلی هموار شود.
خاندوزی اظهار کرد: با دستگاه های اجرایی که در بدنه دولت هستند می جنگیم تا اصلاح امور را از سیستم خودمان آغاز کنیم. این چالش در ارائه مجوزهای کسب و کار متبلور است. از طرفی برای تغییر دادن مسیر اشتباه تمام فرمان های بخش اقتصاد را به سمت تکمیل و تسهیل بیشتر به سمت فعالان بخش خصوصی می چرخانیم.

 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس به نقل از بهمن توکلی فرد / مهمترین هدف از برگزاری این جشنواره، افزایش سطح آگاهی در شناسایی ظرفیت معلولان و ایجاد ارتباطی متقابل، پویا و اثرگذار و به دور از محدودیت‌های جسمی بین همه کسانی است که بتوانند در زمینه‌ی مطالبه‌گری و توجه به مسائل و مشکلات اساسی معلولین محتواهای ارزشمند و تأثیرگذاری خلق کنند. 

منصور گلناری دبیر جشنواره در این آیین گفت : جشنواره یک هدف و ابزار است تا فرهنگ رفتار و برخورد با معلولان اصلاح شود و معلولان را از حاشیه به متن جامعه به ویژه در عرصه های فرهنگی بیاوریم.

 وی افزود از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می خواهیم این جشنواره کشوری را در تقویم جشنواره هایش بگنجاند .

قابل ذکر است ،  جشنواره پنجم با محور قرار دادن شعار «رسانه به توان فرهنگ» به ارزیابی آثار در دو بخش اصلی و جنبی پرداخت که در بخش اصلی 6 عنوان در قالب گزارش مکتوب، گزارش تصویری، مصاحبه مکتوب، مصاحبه تصویری، نقد و یادداشت و کلیپ آموزشی ۶۰ ثانیه‌ای به عنوان بخش جدید و با موضوع فرهنگ رفتار با معلولان بررسی شد.

در بخش جنبی نیز که مشتمل بر 7 عنوان بود، شعر و دلنوشته، داستان کوتاه، طنز مکتوب، کاریکاتور، عکس سوژه‌ای، فن بیان و کلیپ مورد ارزیابی هیأت داوران قرار گرفت.  

 12 نفر از متخصصین و افراد باتجربه در رشته‎های مختلف، داوری 617 اثر ارسالی به پنجمین جشنواره ملی رسانه‌ای معلولین را برعهده داشتند که 153 اثر به بخش اصلی و 464 اثر به بخش جنبی اختصاص داشت.

خانم‌ها با 125 شرکت کننده نسبت به آقایان با 76 نفر و معلولان با 106 شرکت کننده نسبت به افراد غیر معلول با 95 نفر، برای کسب رتبه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

از 27 استان شرکت کننده، 78 نفر از استان اصفهان و 123 اثر از استان‌های دیگر بودند.

استان های شرکت کننده در جشنواره پنجم ، خراسان رضوی ،  کرمانشاه ، اصفهان ، آذربایجان شرقی ، تهران ، یزد ، کردستان ، گلستان ،  سمنان ، مازندران ،  خوزستان ،  فارس ،  قم ، کرمان ،  همدان ،  مرکزی ،  چهارمحال و بختیاری ، ایلام  ، قزوین ، سیستان و بلوچستان ، لرستان  ، کهکیلویه و بویراحمد ،  زنجان ،  گیلان ،  خراسان شمالی ، اردبیل و البرز بودند.

داوران پنجمین جشنواره ملی رسانه‌های معلولان به ترتیب حروف الفبا

 دکتر مهرناز آزاد

 مهدی تمیزی

 بهمن توکلی فرد

 محسن حسن زاده

 محمدعلی رجبی

 دکتر معصومه رشیدی

دکتر فاطمه رئوفی منش

 سعید ساکت

 زهرا سادات طالقانی

 منصور گلناری

 محمدرضا مهرابی

 فرزان معظم

 صادق هادی

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / وی در خصوص آثار تحریم‌ها برای کشور و به ویژه پالایش نفت، اظهار داشت: باید توجه داشت که در کشور ما برای تولید بنزین یورو چهار در راستای حفظ محیط زیست، واحد بنزین سازی و آیزومریزیشن با سرمایه‌گذاری کلان ساخته شد، همه تجهیزات را وارد و نصب کردیم، برای شارژ کاتالیست شرکت خارجی به بهانه تحریم سرباز زد از انجام تعهدات خود این در حالی بود که محل مصرف کاتالیست مشخص بود.
صنعت نفت محل ریسک کردن نیست
وی افزود: باید توجه داشت که در زمینه صنعت نفت امکان ریسک وجود ندارد و از این رو نمی‌توان به طرف اقتصادی به ویژه در خارج از کشور اعتماد کرد.
رئیس ساخت داخل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اینکه در این شرایط به لطف خدا و با همت شرکت‌های دانش بنیان از این بحران عبور کردیم، اضافه کرد: ما کار را با قطعه سازی آغاز کردیم، با افتخار باید بگویم که دیگر حتی یک گرم کاتالیست از خارج وارد نمی‌کنیم و امروز شرکت‌های دانش بنیان داخلی وارد فاز طراحی شده اند و حتی از تولیدات اروپایی نیز ایراد می‌گیرند.
وی با بیان اینکه در دوران مدیریت جدید پالایشگاه و با حضور دکتر غدیری برای تامین نیاز تجهیزات پروژه‌های جدید ملزم به در اولویت قرار دادن تولیدات داخل شده‌ایم، ابراز داشت: صنعت نفت استانداردهای سختگیرانه را در کل دنیا دارد و اگر بخواهیم استانداردهای نفت را در حوزه‌های مختلف ظروف تحت فشار، تجهیزات دوار، ابزار دقیق، مخازن و … تعداد بالایی دارد، آغوش ما برای پذیرش شرکت‌های دانش بنیان باز است، این شرکت‌ها میتوانند برای ارتباط گرفتن با شرکت پالایش نفت اصفهان به آدرس الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید رزومه‌های خود را ارسال کنند و توانمندیهای خود را اعلام کنند.
پیشنهاد راه‌اندازی میز صنعت نفت در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان
سخنورنیا گفت: پیشنهاد ما راه‌اندازی میز تحقیقاتی صنعت نفت در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است، در صورت راه‌اندازی این میز ما این قول را میدهیم که هر هفته یک روز با شرکت‌های دانش بنیان سر این میز بنشینیم و با شرکتها در زمینه همکاری بحث و گفت‌وگو کنیم، نیازمندی‌ها از سوی پالایشگاه اعلام و پیشنهادات شرکت‌ها را دریافت کنیم.
وی اضافه کرد: ما این پیشنهاد را داده‌ایم اما به چالشهایی برخورد کرده‌ایم، از آنجایی که شهرک علمی تحقیقاتی فاز دولتی دارد که به عنوان ارگان دولتی محسوب میشود اما از طرفی هم در این مجموعه شرکت‌های خصوصی وجود دارند و تقابل بخش خصوصی و دولتی را داریم، در اجرای کار بخش خصوصی چابکتر است و بخش دولتی بیشتر درگیر بروکراسی است.
رئیس ساخت داخل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اینکه اردیبهشت امسال قانون جهش تولید دانش بنیان تصویب و ابلاغ شده است، افزود: ماده ۱۰ این قانون شهره به “قانون تولید بار اول فناورانه راهبردی در معامله با شرکت‌های دانش بنیان” است که اگر دستگاه اجرایی بخواهد تجهیزی را برای بار اول تولید کند و در معامله با شرکت‌های دانش بنیان و یا واحدهای فناور همکاری کند میتواند تشریفات مزایده و .. را کنار بگذارد.
وی با بیان اینکه شرکت پالایش نفت اصفهان بر اساس سیاست‌ها اصل ۴۴ به بخش خصوصی واگذار شده است، ابراز داشت: از این رو آئین نامه معاملات این شرکت مستقل است و از این رو با موافقت هیئت مدیره و پیشنهاد مدیرعامل شرکت مصوبهای را گرفتیم و این امر در آئین‌نامههای ما قرار گرفت.
سخنورنیا با اشاره به چالش‌های شرکت پالایش نقت اصفهان برای همکاری با شرکتهای دانش بنیان اضافه کرد: اگر شرکت‌های دانش بنیان بتوانند نیاز ما را برطرف کند و حساسیتهای ما را بر بتابد، واحد فرایندی که راه‌اندازی میشود باید سه الی چهار سال بدون هیچ وقفه‌ای فعال باشد و اگر شرکت دانش بنیان این امر را درک کند امکان همکاری وجود دارد.
وی با بیان اینکه در پالایشگاه اصفهان همه کاتالیست‌ها، ماشین آلات دوار و حتی کمپرسور کلارک که در گذشته از آمریکا وارد می‌شد در داخل در دست تولید است، ادامه داد: توربین‌ها و حتی تجهیزات ابزار دقیق که روزی تابو بوده توسط شرکتهای دانش بنیان در دست طراحی و تولید است.
رئیس ساخت داخل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اینکه ما در پالایشگاه اصفهان سیستمی چابک را داریم، ادامه داد: چنانچه شرکت‌های دانش بنیان درخواستی مبنی بر اصلاح قانون را داشته باشند ما این آمادگی را خواهیم داشت.
لزوم افزایش توانمندی شرکتهای دانش بنیان در زمینه استفاده از نرم افزار
وی با تاکید بر اینکه ضروری است شرکت‌ها دانش بنیان توانمندیهای خود را به ویژه در زمینه نرم افزارها افزایش دهند، اضافه کرد: در کشور ما دسترسی به نرم‌افزارها آسان است و بهتر است که فعالان شرکتهای دانش بنیان به این مهم توجه داشته باشند.
سخنورنیا با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید اساتید و دانشجویان برتر و شایسته خود را برای همکاری در طرحهای پژوهشی به پالایشگاه اصفهان معرفی کنند، ابراز داشت: ما در این زمینه نیز آمادگی خود را اعلام می‌کنیم.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / مهندس محمود چیتیان اظهار کرد: امروز چهارشنبه بیستم مهرماه تنها نیروگاه برق‌آبی اصفهان به‌ طور کامل از مدار خارج شد.

وی با بیان این که با اجرای تمهیدات لازم و دستورالعمل های بهره برداری آب خروجی فاقد کدورت است، تأکید کرد: با توجه به کاهش تراز آب دریاچه سد زاینده‌رود و خارج شدن نیروگاه از مدار به ‌منظور تأمین آب مورد نیاز مجبور به خروج آب از دریچه‌های تحتانی سد هستیم و در این راستا نمونه برداری برای آزمایشهای مربوطه وکنترل کیفی به صورت روزانه انجام می گیرد.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  علیرضا سالاریان رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان در این جلسه ضمن اعلام آمادگی برگزاری جلسات مستمر با روسا و نمایندگان تشکل‌های اقتصادی ذیل اتاق بازرگانی اصفهان به منظور آگاهی از مشکلات و کمک به رفع موانع حوزه بین‌المللی این واحدها گفت: معرفی ظرفیت‌های اقتصادی استان، ارایه گزارش‌های توجیهی و محورهای مذاکرات سفر هیئت‌های خارجی به اصفهان برای مدیران ، همکاری در برگزاری سمینارها یا نمایشگاه‌های اقتصادی، اطلاع رسانی و هماهنگی برای مشارکت فعال شرکت‌های اصفهانی در نمایشگاه‌های خارج از کشور، تلاش برای تبادل هیئت‌های اقتصادی و بازرگانی خارجی و تنظیم ملاقات، تعامل مستمر با دستگاه‌های دولتی و خصوصی اقتصادی استان، اقداماتی جهت جذب سرمایه‌گذاری خارجی، معرفی پتانسیل‌های گردشگری و صنایع دستی اصفهان و تسهیل ورود گردشگران خارجی به اصفهان از جمله وظایف نمایندگی وزارت امور خارجه در بخش اقتصادی می‌باشد.

وی در ادامه به معرفی اهم محورهای اجرایی توسعه اقتصادی و گردشگری دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه پرداخت و افزود: یکی از ظرفیت‌های خوب نمایندگی، پتانسیل مشورتی آن در حوزه اقتصادی است که صاحبان کسب و کار می‌توانند مشکلات برون مرزی خود را از این طریق رفع کنند.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان تهیه بروشور به زبان انگلیسی برای معرفی یک صنف به هیئت‌های خارجی را ضروری دانست.

در ادامه پویا رجایی رئیس امورتشکل‌های اقتصادی اتاق بازرگانی اصفهان برگزاری جلسات راه حل محور با حضور مدیران کل و روسای دستگاه‌های دولتی را در ترغیب فعالان اقتصادی بخش خصوصی برای حضور در این جلسات و طرح مسایل آنها حایز اهمیت دانست و افزود: لازم است دستگاه‌های حاکمیتی از الگوهای موفق کشورهای مختلف به ویژه در زمینه تسهیل قوانین اقتصادی استفاده نماید.

در ادامه جلسه روسا و نمایندگان تشکل‌های اقتصادی عضو اتاق بازرگانی اصفهان به بیان مسایل و مشکلات خود پرداختند که در این راستا همکاری و همراهی بیشتر از جانب نمایندگی وزارت امور خارجه به احیای صادرات مصنوعات طلا و جواهر استان اصفهان، دعوت از کنسرسیوم‌های موفق صنایع دستی، کمک به افزایش اطلاعات رایزنان در حل مشکلات برون مرزی بخش خصوصی،  توجه بیشتر به استمرار صادرات محصولات دامی و کشاورزی با تعامل وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی و معرفی هر چه بهتر و بیشتر بازارهای هدف صادراتی در حوزه‌های مختلف مطرح شد.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه به عنوان یک از سخنرانان اصلی نهمین کنفرانس استیل‌پرایس گفت: در حوزه مواد اولیه، برقراری پیوند مستحکم با تأمین‌کنندگان، سرمایه‌گذاری‌های مشترک و گره‌ زدن منافع فعالان زنجیره تولید فولاد کشور به یکدیگر برای کنترل قیمت سنگ آهن از اهمیت زیادی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در نهمین کنفرانس بین‌المللی استیل‌پرایس اظهار کرد: اگر امروز نگاه پایداری بر زنجیره تولید فولاد حاکم نشود، در آینده‌ای نه‌چندان دور باید شاهد اتفاقات نامیمونی در این حوزه باشیم؛ علی‌رغم رکود در بازارهای جهانی فولاد و 500 میلیون تن ظرفیت استفاده‌نشده در این زمینه، نزدیک به 80 درصد از ظرفیت‌های تولید فولاد در جهان فعال است.

رشد 7 درصدی تولید فولاد در کشورهای ایران و هند
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با مقایسه‌ بازار جهانی فولاد و بازار فولاد کشورمان خاطرنشان کرد: در پی رکود بازار جهانی فولاد با توجه به اتفاقات 8 ماه گذشته، شاهد افت تولید حدود 5 درصدی فولاد نسبت به مدت مشابه سال گذشته در جهان بوده‌ایم و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری میلادی، نسبت به 2 سال گذشته، شاهد افت تولید فولاد در عرصه بین‌الملل و جهانی باشیم.
وی اذعان داشت: در همین شرایط بد بازار جهانی فولاد، براساس آمار، از بین 10 فولادساز برتر جهان، رشد تولید در کشورهای ایران و هند بیش از 7 درصد بوده و این در حالی است که این 2 کشور ظرفیت‌های جدیدی را طی ماه‌ها و سال‌های آتی به‌تدریج در جریان تولید قرار خواهند داد.

احتمال توقف تولید برخی از فولادسازان جهان
طیب‌نیا تصریح کرد: بازیگران اصلی تولید فولاد جهان با کاهش 4 تا 5 درصدی میزان تولید مواجه بوده‌اند و در این میان میزان تولید فولاد در کشور ترکیه 9 درصد کاهش یافته است؛ با توجه به بحران انرژی در اروپا، کاهش قیمت جهانی فولاد و اتفاقات تکنولوژیک، در آینده‌ای نزدیک شاهد تشدید رقابت‌ها در عرصه جهانی تولید فولاد خواهیم بود.
وی با اشاره به تغییر رویکرد تعدادی از فولادسازان جهان برای تولید آهن اسفنجی و فولاد به روش احیا مستقیم گفت: طی یک سال گذشته، قیمت سنگ آهن از 250 دلار به 95 دلار و قیمت تختال و فولاد نیز از 850 دلار به 450 دلار کاهش پیدا کرده و پیامد این کاهش قیمت‌ها، توقف برخی از خطوط تولید فولاد در جهان خواهد بود که به دلیل عدم رقابت‌پذیری، تعدادی از فولادسازان جهان در صورت تداوم این وضعیت امکان، ادامه فعالیت نخواهند داشت.

وجود 16 میلیون تن ظرفیت بلااستفاده در بخش تولید فولاد کشور
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به تفاوت زنجیره فولاد با دیگر زنجیره‌های تولید دیگر فلزات بیان کرد: زنجیره فولاد نسبت به زنجیره‌های تولید دیگر فلزات، پیچیده‌تر است و نوسانات تولید در این زنجیره بسیار بیشتر از سایر زنجیره‌هاست؛ طی یک سال گذشته، میزان تولید آلومینیوم در کشور 20 درصد کاهش یافته و در حوزه تولید مس نیز شاهد کاهش 10 درصدی در کشور بوده‌ایم؛ این در حالی است که میزان تولید طلا نیز 6 درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: این در حالی است که طی یک سال گذشته، شاهد کاهش 60 درصدی تولید سنگ آهن و کاهش 50 درصدی محصول نهایی در زنجیره فولاد کشور هستیم؛ علی‌رغم نزدیک بودن میزان تولید فولاد به آمارهای جهانی در سال‌های گذشته، امروز بالغ بر 16 میلیون تن(بیش از 40 درصد) ظرفیت بلااستفاده تولید فولاد در کشور داریم که امکان بهره‌برداری از آن وجود دارد؛ این شرایط سختی است که در زنجیره فولاد با آن مواجه هستیم و باید با نگاه پایداری برای رفع این معضلات چاره‌اندیشی کنیم.

کاهش 20 درصدی قیمت‌ها در زنجیره فولاد ایران
طیب‌نیا با اشاره به کاهش 20 درصدی قیمت‌ها در زنجیره فولاد کشور تأکید کرد: قیمت سنگ آهن و تختال در کشورمان حدود 22 درصد، قیمت آهن اسفنجی حدود 20 درصد و قیمت کنسانتره نیز 14 درصد کاهش پیدا کرده است.
وی با اشاره به روند نزولی تولید فولاد در کشور عنوان داشت: ما برای تولید هر تن فولاد، نیازمند 200 دلار سرمایه‌گذاری هستیم اما برای تولید هر تن آهن اسفنجی تنها به 80 دلار و برای تولید هر تن کنسانتره و گندله آهن فقط به 35 دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم؛ بنابراین عمده سودآوری در نیمه اول زنجیره تولید فولاد اتفاق می‌افتد.

فولاد رتبه سوم صادرات کشور را داراست 
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ضمن ابراز تأسف نسبت به زیان‌آوری در نیمه دوم زنجیره تولید فولاد در کشور اضافه کرد: این زیان‌آوری به صورت خاص در تولید ورق گالوانیزه بسیار مشهود است؛ متأسفانه طی سنوات گذشته، عمده سرمایه‌گذاری زنجیره تولید فولاد کشور، در بخش فولادسازی صورت گرفته که تصمیم اشتباهی بوده است.
وی با بیان این که هدف‌گذاری زنجیره تولید فولاد کشور باید صادرات محصول نهایی باشد، ابراز داشت: در حال حاضر، فولاد سومین رتبه صادرات کشور را از آن خود کرده اما همین میزان، شاید کمتر از 50 درصد ظرفیت ما برای صادرات است که باید در این خصوص نیز چاره‌اندیشی شود.

ضرورت برنامه‌ریزی برای صادرات فولاد کشور با افزایش 20 میلیون تنی ظرفیت آن طی 3 سال آینده 
طیب‌نیا تصریح کرد: با افزایش 20 میلیون تنی ظرفیت تولید فولاد کشور طی 3 سال آینده باید برنامه‌ریزی جدی برای صادرات آن داشته باشیم چراکه در حال حاضر رقابت‌پذیری کشورمان در حوزه فولاد به شدت پایین است.
وی با اشاره به چالش‌های زنجیره تولید فولاد در کشور اظهار داشت: در حوزه‌های سیاست‌گذاری و ساختاری با مسائل زیادی در زنجیره تولید فولاد کشور مواجه هستیم؛ حوزه‌های تأمین مواد اولیه، انرژی، زیرساخت، پایداری محیط زیست و کیفیت محصولات نیز از دیگر چالش‌های مهم در این زنجیره است.

تنوع کیفیت در مواد اولیه برای فولادسازان محدودیت ایجاد می‌کند
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: صنعت فولاد با دیگر صنایع فلزی همچون صنعت مس و صنعت آلومینیوم که نیاز به مواد اولیه گسترده‌ای ندارند، بسیار متفاوت است؛ در صنعت فولاد با زنجیره گسترده‌ای از مواد معدنی و فراوری مواجه هستیم، به‌گونه‌ای که بالغ بر صدها صنعت و هزاران شرکت بالادست کارخانجات فولادی مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان این که صنعت فولاد پیشران و موتور محرکه اقتصاد ملی است، افزود:کشور زنجیره فولاد از پیچیدگی زیادی برخوردار است، به‌عنوان مثال سنگ آهن و زغال سنگ دارای کیفیت‌های خاص و متفاوتی هستند که در معادن مختلف داری شرایط مختلفی می‌باشند و فولادسازان نمی‌توانند هر سنگ آهنی را استفاده کنند و از این بابت محدودیت دارند.

زنجیره فولاد کشور باید با نگاه پایداری و رقابت‌پذیری اداره شود
طیب‌نیا خاطرنشان کرد: مطالعات زیادی در جهان برای مدیریت مؤثر زنجیره تولید فولاد صورت گرفته و در این زمینه کشور ما نیاز به اقدامات جدّی‌تری دارد؛ زنجیره تولید فولاد کشور باید با نگاه پایداری و رقابت‌پذیری اداره شود که در این زمینه نیاز به بازارسازی داریم.
وی با بیان این که مدیریت زنجیره فولاد شامل فراوری و تولید مواد اولیه، خرید و تدارکات لجستیک است، اذعان داشت: زنجیره فولاد کشور نیازمند مدیریت مؤثرتر، سریع‌تر، کیفی‌تر و اقتصادی‌تر است؛ هزینه 12 دلاری حمل هر تن سنگ آهن از معادن داخلی به مراکز تولید فولاد در ایران نسبت به هزینه 5 دلاری حمل هر تن سنگ آهن از یک قاره به قاره دیگر غیر منطقی است.

هزینه غیر منطقی حمل مواد اولیه چالشی جدی در زنجیره تولید فولاد
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه درخصوص چالش‌های مواد اولیه در زنجیره تولید فولاد کشور ادامه داد: در برخی موارد به دلیل عدم وجود واگن حمل‌ونقل و نبود جاده‌های مناسب جهت حمل سنگ آهن، با مشکلات زیادی مواجه هستیم؛ فولاد مبارکه بعد از سرمایه‌گذاری در سنگان واقع در شهرستان خواف، جهت تأمین نیاز به مواد اولیه، در حال حاضر متحمل هزینه 25 دلاری به ازای حمل هر تن سنگ آهن از این منطقه است، حال سؤال اینجاست که با چنین شرایطی چگونه می‌توانیم در بازارهای جهانی فولاد رقابت کنیم؟
وی با اشاره به عدم وجود شرایط لازم در ایران برای رقابت با دیگر فولادسازان جهان تأکید کرد: شرایط به‌گونه‌ای رقم نخورده که شرکت فولاد مبارکه بتواند تمامی نیاز خود به مواد اولیه را از معادن چادرملو و معادن یزد تأمین کند و مجبور به سرمایه‌گذاری در سنگان شده است؛ قیمت هر تن سنگ آهن با هزینه حمل آن در بازارهای جهانی به 100 دلار می‌رسد که تأمین آن از طریق واردات نیز برای کشور صرفه اقتصادی ندارد.

ضرورت رعایت اهلیّت در واگذاری معادن کشور
طیب‌نیا با انتقاد به شیوه واگذاری معادن در کشور بیان داشت: خصوصی‌سازی و واگذاری معادن کشور که همه با شعار عدالت، بهره‌وری و کارآمدی بیشتر صورت گرفته، متأسفانه نتیجه مطلوبی نداشته است.
وی با تأکید بر ضرورت رعایت اهلیّت در واگذاری معادن کشور اذعان کرد: همان‌طور که وزیر محترم صمت اخیراً در مصاحبه‌ای اشاره کردند، در واگذاری‌های جدید معادن، عامل اهلیّت رعایت می‌شود که این امر جای امیدواری دارد اما مشکل جدی در این حوزه همچنان وجود دارد چراکه مبنای واگذاری‌ها، قیمت در مزایده‌هاست.
باید منافع فعالان زنجیره تولید فولاد کشور را به یکدیگر گره بزنیم
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه عنوان داشت: در حوزه مواد اولیه، برقراری پیوند مستحکم با تأمین‌کنندگان، سرمایه‌گذاری‌های مشترک و گره‌ زدن منافع فعالان زنجیره تولید فولاد کشور به یکدیگر برای کنترل قیمت سنگ آهن از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی با بیان این که فعالیت در حوزه فراوری سنگ آهن‌های کم‌عیار و هماتیت بر عهده بخش معدنی کشور است و وظیفه فولادسازان نیست، تصریح کرد: متأسفانه هرچه پیش می‎‌رویم، شاهد کاهش کیفیت سنگ آهن، ذخایر کیفی، کاهش میزان Fe و افزایش میزان گوگرد هستیم.

مواجهه با انتظارات متضاد در زنجیره تولید فولاد کشور
طیب‌نیا با بیان این که زنجیره تولید فولاد کشور نیازمند نگاه ویژه‌تری است، ادامه داد: در حال حاضر سهام‌داران و ذینفعان این زنجیره، ذینفعانی با انتظارات متفاوت و خواهان سود حداکثری هستند؛ دولت نیز از این زنجیره انتظار سرمایه‌گذاری در حوزه‌های زیرساختی، حمل‌ونقل و انرژی دارد و نگاه معدن‌کاران نیز به این زنجیره متفاوت است.
وی با بیان این که جامعه از زنجیره تولید فولاد کشور انتظار اشتغال‌زایی و توسعه دارد، افزود: تأمین‌کنندگان زنجیره تولید فولاد، از این زنجیره انتظارات دیگری دارند و فعالان حوزه محیط زیست و بازیگران اقتصاد کلان نیز انتظارات ویژه خود را از این زنجیره دارند؛ بنابراین ما با انتظارات متضادی در زنجیره تولید فولاد کشور مواجه هستیم و برای رفع این چالش باید فکری اساسی کنیم.

به‌جای یک جمع متکثر در صنایع معدنی، یک کلّ منسجم باشیم
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان این که وظیفه ما حرکت به سمت بهره‌وری بیشتر است، متذکر شد: اگر به منافع تمامی بازیگران زیست‌بوم صنعت فولاد و زنجیره ارزش آن توجه کردیم، خواهیم توانست مشکلات این حوزه را با کمک یکدیگر حل کنیم؛ اگر از منظر پایداری و نگاه ملّی به چالش‌های زنجیره فولاد نگاه کنیم، می‌توانیم موانع صنعت فولاد کشور را پشت سر بگذاریم.
وی با بیان این که تنها 3 فولادساز در کشور هستند که سالیانه بیش از 2 میلیون تن تولید دارند، یادآور شد: صنایع متعددی با ظرفیت‌های تولید کوچک در زنجیره تولید فولاد در حال فعالیت هستند و این امر مطلوبی نیست؛ بنابراین به جای این که در صنایع معدنی کشور یک جمع متکثر باشیم، باید یک کلّ منسجم و یک مجموعه برای تولید 40 میلیون تن فولاد باشیم.

وجود معادن و انرژی مزیّت کشور ماست
طیب‌نیا بیان داشت: از منظر بازار باید تابع قواعد بین‌المللی باشیم اما از منظر پایین‌دست محدودیتی نداریم و با شرایط بهتری می‌توانیم کار کنیم چراکه مزیّت کشور ما در دارا بودن معادن و انرژی است؛ بنابراین ما می‌توانیم در پایین‌دست یک کلّ منسجم باشیم. متأسفانه طی دهه‌های اخیر دچار بخشی‌نگری و نگاه جزیره‌ای در کشورمان شده‌ایم.
وی با بیان این که فرهنگ ایرانی هیچ‌گاه فرهنگ تک‌روی نبوده است، تأکید کرد: طی دهه‌های گذشته نگاه فرابخشی در کشور کم‌رنگ شده و این به ضرر توسعه کشور است؛ هرکجا نگاه فرابخشی داشته‌ایم، موفق بوده‌ایم و مصداق بارز آن در دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی بود، به‌طوری که فرماندهان نظامی بخشی‌نگر نبودند بلکه همه به فکر حفظ مرزهای کشور بودند.

موفقیت با نگاه ملّی و فرابخشی 
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان این که هرکجا نگاه ملّی داشتیم و در کنار یکدیگر بودیم، مشکلاتمان حل شد، خاطرنشان کرد: نگاه بخشی، منطقه‌گرایی، لابی‌گری و سهم‌خواهی در بخش‌های مختلف کشور آسیب‌زاست و در صنعت فولاد نیز یک آفت بزرگ محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: وقتی محصولی در فولاد مبارکه به تولید می‌رسد، در تمام نقاط کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و نمی‌توانیم بگوییم محصول یک صنعت یا معدن منحصر به یک شهر یا یک استان خاص است؛ نگاه ملّی داشتن به مسائل، یعنی ذخایر آبی یک منطقه، منحصر به آن منطقه نیست و باید نیاز دیگر نقاط کشور را تأمین ‌کند.

مدیریت مؤثر زنجیره تولید فولاد با نگاه درون‌گرا
طیب‌نیا با بیان این که باید برای ما مهم باشد که آیندگان راجع به ما چه خواهند گفت، اظهار کرد: وقتی سرمایه‌های ملّی را به زنجیره تولید فولاد آورده‌ایم، باید سود آن نیز به ذینفعان برسد؛ به دلیل پیچیدگی و گستردگی زنجیره فولاد است که کشورهای مختلف دنیا با وجود هر مانعی، این زنجیره را با چنگ و دندان حفظ می‌کنند و ما باید صنعت فولاد را به‌عنوان یک صنعت مادر فعال نگه داریم.
وی اضافه کرد: در سیاست‌گذاری‌های زنجیره تولید فولاد کشور می‌توان نگاه فرابخشی و ملّی داشت و این زنجیره را بازسازی کرد؛ باید ادغام‌های عمودی و افقی و اتحادهای استراتژیک را در این زنجیره به یکدیگر پیوند بزنیم؛ نگاه ما در مدیریت مؤثر زنجیره تولید فولاد باید درون‌گرا باشد چراکه مزیّت کشور ما درونی است اما در حوزه بازار باید برون‌گرا باشیم و به سمت تولید محصولات جدید و کیفی برویم.
 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / وی با اشاره به اجرای طرح موتوریار توسط پلیس راهور استان اصفهان افزود: در این طرح موتورسواران متخلف را متوقف کرده و از آنان خواسته‌ایم تا یک کاور با نام موتوریار را پوشیده و به مدت یک ساعت با موتورسواران متخلف برخورد کرده و به آنان تذکر دهند.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / این جلسه با حضور اعضاء، دهم مهرماه تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه از تیم بدمینتون شرکت و یگان حفاظت تقدیر به عمل آمد و سپس ارائه گزارش توسط مدیر فناوری اطلاعات و توسعه مدیریت شرکت،  مهندس ربانی، انجام شد.

در پایان مهندس حسن ساسانی، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان خواستار مطرح شدن پیشنهادات، مسائل و چالش های همکاران در بخش های مختلف شدند. 

این جلسه با بحث و تبادل نظر همکاران در واحدهای مختلف پایان پذیرفت.

 

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس /  آئین افتتاح  شعبه شرکت کیمیا اسپیدی قشم (شرکت عرضه کننده انحصاری محصولات روغن موتور اسپیدی) روز پنج شنبه 7 مهر ما در پالایشگاه شرکت نفت سپاهان برگزار شد، محمدامیر نیکو همت، مدیرعامل شرکت نفت سپاهان در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سیستم کنترل کیفیت محصولات شرکت نفت سپاهان بسیار جامع است، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های این مجموعه نیز سرتیفیکیت‌های 17025 بین المللی را کسب کرده است.

وی با بیان اینکه در محصول مگلوب گواهینامه کیفیت از بنز، بی ام دبلیو و رنو را دریافت کردیم، ادامه داد: متاسفانه التهاب ایجاد شده از سوی برخی از سودجویان منجر شد تا ما نسبت به توزیع مویرگی محصولات اقدام کنیم.

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با بیان اینکه تصمیم ما با این اتفاقات توسعه توزیع مویرگی با ایجاد زیرساخت‌های جدید در همه مراکز استانها است، افزود: با این امر کیفیت تضمین خواهد شد و دست واسطه‌ها را از توزیع کوتاه خواهیم کرد.

وی ادامه داد: همه توان خود را به کار خواهیم گرفت تا در آینده نزدیک در همه مراکز استان‌ها این امر محقق شود.

نیکوهمت با بیان اینکه شرکت نفت سپاهان در حال حاضر با ظرفیت 720 هزار تن فرآورده‌های روغنی در سال بزرگترین شرکت تولید کننده روغن است، افزود: پایه فعالیت این شرکت بر پایه صادرات بود چرا که مصرف داخلی زیادی نداشتیم، اما در حال حاضر برای جلوگیری از خام و نیمه خام فروشی سعی داریم صادرات را کاهش دهیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت پروژه بندرعباس شرکت نفت سپاهان نیز گفت: این مجموعه با ظرفیت 40 هزار تن مخازن صادراتی تکمیل شده است و سعی داریم در این محل صادرات را افزایش دهیم و این امر کاهش تردد در جاده‌ها  و کاهش هزینه تولید را به همراه خواهد داشت و منجر به سودآوری  بیشتر شرکت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با بیان اینکه ظرفیت اسمی این شرکت حداکثر 800 هزار تن  در سال است، گفت: با توجه به اینکه واحدهای پالایشگاهی هر چهار سال اورهال انجام می‌دهند تصمیم گرفتیم اورهال را در اردیبهشت سال آینده انجام شود.

همچنین احمد هاشمی، مدیرعامل کیمیا اسپیدی قشم نیز در این آئین با بیان اینکه با توجه به مشکلات ایجاد شده طی یک سال اخیر برای صنعت روغن و ایجاد التهاب در این بازار توزیع مویرگی را در دستور کار قرار دادیم، اظهار داشت: هدف ما جلوگیری از التهاب و همچنین رساندن روغن با کیفیت و با قیمت واقعی به دست مصرف کننده است.

مدیرعامل کیمیا اسپیدی قشم با بیان اینکه در صنعت روغن تخلف و تقلب بسیار بالا است، افزود: تشخیص روغن اصل و غیر اصل بسیار سخت است و این کار تنها با آزمایش امکان پذیر است و زمانی که خود تولید کننده توزیع را انجام دهد مسلما معتبرتر است.

این در حالی بود که در گذشته رابطان توزیع، اتوسرویس ها را اجبار به خرید برندهای دیگر در کنار برندهای اصلی می کردند.

هاشمی با بیان اینکه طی یک ماه گذشته یک هزار و 500 تن روغن خودرو را در سطح استان اصفهان توزیع کردیم، ادامه داد: این رکورد بسیار خوبی بود و به تنهایی باعث شد جلوی تنش را در استان بگیرد.

وی با بیان اینکه تناژ توزیع روغن توسط شرکت کیمیا اسپیدی قشم توسعه یافته است، افزود: با این اقدام قیمت‌ها در بازار شکسته خواهد شد و قیمت ها به صورت واقعی به دست مصرف کنندگان خواهد رسید و شاهد شیب نزولی قیمت هستیم.

مدیرعامل کیمیا اسپیدی قشم با بیان اینکه برای راه‌اندازی شعب این شرکت در استان‌ها و به ویژه استان اصفهان موقعیت استراتژیک را مورد توجه قرار دادیم، ادامه داد: سرمایه گذاری در کل شرکت بالغ بر 250 میلیارد تومان بوده است و تاکنون در 21 استان این امر محقق شده است.

وی افزود: تلاش ما این است که تا پایان سال آینده هر 31 استان کشور شعبه کیمیا اسپیدی را داشته باشند.

همچنین  مهرداد زاده حیدری، معاون بازرگانی شرکت کیمیا اسپیدی نیز در ادامه این برنامه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز شعبه 21 ام شرکت کیمیا اسپیدی در استان اصفهان افتتاح شد.

وی با بیان اینکه به دلیل حضور شرکت نفت سپاهان در اصفهان و همجواری آن با پالایشگاه اصفهان ما به صورت مستقیم برای توزیع محصولات و پخش مویگری محصولات وارد این استان نشدیم و در 20 استان دیگر فعال بودیم، گفت: اما به دلیل مشکلاتی که از ابتدای امسال در تامین روانکار به خصوص برند اسپیدی در شهر و استان اصفهان به وجود آمد به دستور مقامات تعزیرات و وزارت صمت، تامین روانکار در این استان در دستور کار قرار گرفت.

معاون بازرگانی شرکت کیمیا اسپیدی با بیان اینکه شعبه کیمیا اسپیدی پس از دریافت مجوزهای لازم آغاز به کار کرده است، ادامه داد:  در حال حاضر 8 خودروی توزیع و 15 نفر نیروی انسانی در این بخش فعالیت دارند، در ماه گذشته 1500 تن روانکار در استان اصفهان توزیع کردیم.

زاده حیدری گفت: تا پایان امسال راه‌اندازی شعب کیمیا اسپیدی در استانهای گیلان، آذربایجان غربی، سیستان وبلوچستان و لرستان را با توجه به مصوبات هیات مدیره شرکت نفت سپاهان در دستور کار داریم، البته باید توجه داشت که در استان‌هایی که نمایندگی نداریم نیز با ظرفیت استانهای همجوار پوشش می‌دهیم برای مثال نیاز شهرکرد را از شعبه اصفهان پوشش می‌دهیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه استفاده از روغن سوخته به جای روانکار اولیه یکی از گلوگاه‌های مورد استفاده توسط سوجویان بوده است، افزود: باید توجه داشت که امکان تشخیص چشمی کیفیت روانکارها وجود ندارد.

معاون بازرگانی شرکت کیمیا اسپیدی با بیان اینکه در حال حاضر 400 نفر به صورت مستقیم با شرکت کیمیا اسپیدی کار می‌کند، افزود: به صورت غیر مستقیم نیز 17 هزار نفر از این شرکت ارتزاق می کنند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  در این کنفرانس نماینده سفارت ایران در مسکو با مهم خواندن مقطع تاریخی کنونی در روابط ایران و روسیه گفت: رهبران دو کشور خواستار توسعه روابط طرفین هستند و در این راستا از سال گذشته تاکنون مقامات دو کشور سفرهای متعددی انجام داده اند.
وی برگزاری نمایشگاه خودرو در روسیه با حضور تعداد زیادی از شرکت‌های ایرانی را فرصتی برای نمایش بخشی از توان تولیدی کشورمان در زمینه ساخت قطعات خودرو بیان و ابراز امیدواری کرد با سفر شرکت‌های روسی به ایران ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی ایران بیش از پیش برای طرف روسی شناخته شود.
نماینده سفارت ایران در مسکو افزود: ایران شاهراه ترانزیتی شرق و غرب و اینک شمال و جنوب است و با تکمیل کریدور شمال به جنوب، روسیه دسترسی بیشتری به کشورهای جنوب خلیج فارس و از آنجا به سایر نقاط جهان خواهد داشت.
وی خواست دو کشور مبنی بر توسعه روابط بازرگانی را لازم اما کافی ندانست و افزود: این امر نیازمند زیرساخت‌هایی از جمله تکمیل کریدورهای ارتباطی است. همچنین تکمیل راه آهن رشت- آستارا را موجب تحول بزرگی در روابط تجاری کشورمان دانست.
وی تاکید کرد دو کشور ایران و روسیه می‌توانند با همکاری یکدیگر تحریم‌های ظالمانه آمریکا را به راحتی پشت سرگذاشته و بخش خصوصی دو طرف باید مطمئن باشند دولت‌های دو کشور زمینه لازم را برای غلبه بر مشکلات تحریم‌ها فراهم خواهند کرد.
اهمیت تبادل اطلاعات تجاری روز در تعاملات اقتصادی کشورها
در ادامه عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان بر برگزاری نشست‌های مشترک رابطین اتاق‌های بازرگانی اصفهان و سن پترزبورگ به منظور تبادل اطلاعات روز تجاری طرفین در حوزه‌های مختلف به ویژه مسایل گمرکی، استاندارد و... قبل و پس از اعزام هیئت تجاری به روسیه تاکید کرد.
فرشته امینی خواستار برنامه‌ریزی جهت ملاقات حضوری هیئت تجاری ایرانی با همتایان روسی در این سفر شد و تصریح کرد: اعلام حوزه‌های مورد علاقه روسیه برای توسعه تعاملات در اعزام هدفمند و نتایج هر چه بهتر این سفر حایز اهمیت است.
وی گفت: اعضای هیئت تجاری اصفهان تاکنون مشتمل بر حوزه‌های ساختمان و مصالح ساختمانی، قطعات خودرو، موادغذایی و کشاورزی، خدمات فنی-مهندسی، دارو و لوازم بهداشتی، قطعات و ماشین آلات صنعتی هستند.
 امینی همچنین ضمن اشاره به تفاوت‌های فرهنگی و زبانی تجار اصفهانی و روسی بر ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی برای تجار دو طرف در زمینه روش‌های بازاریابی تاکید کرد و خواستار توجه به این امر مهم از سوی دفاتر مشترک تاسیس شده در دو کشور شد.
 نایب رئیس کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات اتاق بازرگانی اصفهان در پایان سخنان خود از رئیس اتاق بازرگانی سن پترزبورگ برای سفر به اصفهان دعوت نمود.
اعزام هیئت تجاری اصفهان به روسیه دارای رویکرد استراتژیک است
احسان شهیر، مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز ضمن اشاره به پتانسیل‌های استان اصفهان گفت: در  سفر هیئت تجاری اصفهان به روسیه به واسطه فرصت‌های همکاری عظیم، سعی شده برنامه‌هایی به صورت همه جانبه و متناسب با شرایط زمانی و مکانی و متمرکز بر توانمندیهای طرفین در این راستا طراحی شود.
وی از تنظیم پیش‌نویس‌ تفاهم‌نامه‌هایی میان ایران و روسیه در قالب تفاهم‌نامه شورای قانونگذاری و حکمرانی سن‌پترزبورگ و شورای اسلامی شهر اصفهان، توافقنامه‌هایی میان اتاق‌های بازرگانی اصفهان و سن پترزبورگ و نقشه راهی در راستای ارتقاء سطح صادرات برای حکمرانان دو مجموعه خبر داد.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در ادامه تصریح کرد: در این سفرحوزه‌های اقتصاد، بازرگانی و سرمایه‌گذاری به منظور تبادل تجارب دربرگزاری اجلاس و پروژه‌های سرمایه‌گذاری و رویدادهای نمایشگاهی، حوزه خدمات شهری، مترو، پارک‌ها، محیط زیست و آب به منظور کمک به سیستم‌های حمل و نقلی، ساخت، تعمیر و نگهداری زیرساخت‌های شهری همچنین موضوعات گردشگری، فرهنگی-هنری و ورزشی به ویژه گردشگری طبیعت، تاریخی، سلامت و ادیان و موضوعات علمی، فناوری، دانش بنیان و مجموعه‌های خلاق مورد تاکید قرار گرفته است.
ضرورت توسعه تعاملات اقتصادی و فرهنگی ایران و روسیه
همچنین رئیس اتاق بازرگانی و صنعت سن پترزبورگ در این کنفرانس از سفر رئیس اتاق تجارت روسیه به ایران در اواسط ماه نوامبر خبر داد و گفت: در این سفر قصد داریم جلسه بازرگانی و تجاری برگزار کنیم.
ولادیمیرایوانوویچ کاتنف در ادامه با اشاره به سفر هیئت تجاری اصفهان به سن پترزبورگ در آینده نزدیک افزود: پتانسیل‌های زیادی برای توسعه تعاملات تجاری و اقتصادی زیادی بین اصفهان و سن پترزبورگ وجود دارد.
وی بر ضرورت توسعه تعاملات تجاری و فرهنگی ایران و روسیه تاکید و تصریح کرد: این در حالی است که در سال 2021 تنها 18 نفر شهروند سن پترزبورگ از ایران بازدید کرده اند و 200گردشگر ایرانی نیز از این شهر بازدید نموده اند که این آمار با توجه به جذابیت‌های گردشگری دو طرف باید بسیار افزایش یابد.     

 

صفحه2 از2
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…