به گزارش خبرنگار نامی پرس / مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: پروژه مدیریت هوشمند سامانه آبرسانی  ابتدا در شهر تودشک و سپس در شهر خوانسار پیاده سازی شد و نتایج ارزشمند آن به صورت مقالات متعدد در مجلات و کنفرانس های متعددی  ارائه گردید و هم اکنون فاز اول این پروژه، در مدار بهره برداری قرارگرفته است.

حسین اکبریان افزود:  آبفای استان اصفهان، همواره در بکارگیری فناوری های نوین در صنعت آب و فاضلاب پیشتاز بوده است به طوری که  هم اکنون این شرکت با کمک سامانه تله متری ،امکان کنترل اتوماتیک کلیه تاسیسات آبرسانی تحت پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ  را دارد.

وی خاطر نشان ساخت که هم اکنون  با توجه به قرار گرفتن سامانه تله متری در سطح مناسبی از پایداری و اطمینان پذیری، و نیز  اهمیت تحلیل داده ها در فرایندهای تصمیم گیری و بهبود بهره وری سازمانی، این شرکت وارد مرحله جدیدی از بکارگیری داده ها در اتخاذ تصمیمات مدیریتی و توسعه بهره وری سازمانی در بخش بهره برداری از آب شرب شده است.

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان به برخی از مزیت های این پروژه از جمله  توزیع عادلانه آب ، کاهش هدررفت شبکه توزیع، کاهش حوادث شبکه، کاهش استهلاک و افزایش طول عمر شبکه، افزایش رضایت مندی مشترکین و مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: پیش از این مدیریت آبرسانی،  به رغم استفاده از سیستم های نوین تله متری، مبتنی بر تجربه بوده است. از سوی دیگر با توجه به گستردگی سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ، و توسعه سامانه تله متری، نیاز به تحلیل دقیق داده ها همواره احساس می گردید و بدین ترتیب با افزودن سامانه هوشمند به تاسیسات آبرسانی از طریق  هوش مصنوعی و با  کمک تجربه انسانی، آبفای استان اصفهان موفق شد رسالت خود را در  دسترسی پایدار همه مردم به آب شرب و توزیع عادلانه آن ارتقا بخشد.

اکبریان با بیان این که مدیریت هوشمند تخصیص و توزیع عادلانه آب در  سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ توسط کارشناسان شرکت طراحی و به بهره برداری رسیده است تصریح کرد: برای اولین بار در کشور این نرم افزار بر اساس الگوریتم‌ها، روش‌ها و راه‌کارهای مبتنی بر هوش مصنوعی با تکیه بر توان داخلی شرکت،  مدل سازی و راه اندازی شد که در نهایت بهره‌وری سازمانی  را ارتقا می‌دهد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / حسین اکبریان با بیان اینکه احداث تصفیه خانه فاضلاب چادگان از سال 1392 در دستور کار شرکت قرار گرفته است، اظهار داشت: تاکنون حدود 20 میلیارد تومان برای احداث این تصفیه خانه هزینه شده است، این درحالیست که برای تکمیل تصفیه خانه و تاسیسات فاضلاب در چادگان به بیش از 220 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی خواستار سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه احداث تصفیه خانه فاضلاب چادگان شد واظهار داشت: تلاش هایی در زمینه جلب مشارکت بخش خصوصی برای تکمیل تصفیه خانه فاضلاب چادگان در دستور کار قرار گرفت ، در صورت تحقق این امر قطعا این طرح در آینده ای نه چندان دور در مدار بهره برداری قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان افزود: به دلیل محدودیت منابع مالی بخش مکانیکال تصفیه خانه فاضلاب چادگان اجرایی نگردیده است ، اما درصدد هستیم با تامین منابع مالی در کمترین زمان ممکن تمام تجهیزات و امکانات لازم را تهیه و تامین شود.
اکبریان به اجرای شبکه و خط انتقال فاضلاب در شهر چادگان پرداخت و گفت: از سال 1389تا کنون حدود 32 کیلومتراز 58 کیلومتر شبکه و خط انتقال فاضلاب در شهر چادگان اجراء شده است بنابرهمین ضرورت این پروژه در لیست پروژه های مصوبه سفر رئیس جمهور محترم به اصفهان قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: برای برخورداری جمعیت بیش از 10 هزار نفری شهر چادگان از خدمات شبکه فاضلاب، اجرای تاسیسات فاضلاب در این منطقه ضروری است.
مدیر عامل آبفای استان اصفهان ادامه داد: اجرای طرح فاضلاب چادگان مانع آلودگی محیط زیست می شود و بهره‌برداری هرچه زودتر شبکه فاضلاب این شهرستان اقدام مهمی در راستای ارتقای استانداردهای محیط زیستی و رفاهی شهروندان به شمار می آید.
اکبریان به چگونگی دفع فاضلاب در شهر چادگان پرداخت و تصریح کرد: در حال حاضر مردم این منطقه برای دفع فاضلاب از چاه های جذبی استفاده می‌کنند، این درحالیست که در پی تغییر سبک زندگی، مصرف آب بیش از پیش افزایش یافته و این امر افزایش میزان فاضلاب تولید شده را به دنبال دارد. بدین ترتیب دیگر سیستم دفع فاضلاب سنتی پاسخگوی این حجم از فاضلاب نیست و دفع سنتی آن بعضا مشکلاتی برای محیط زیست، ایجاد می کند و بر این اساس اجرای به موقع شبکه فاضلاب در شهر چادگان امری ضروری است.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / حسین اکبریان نیروی انسانی متخصص و متعهد را  سرمایه اصلی هر شرکتی و سازمانی  دانست و اعلام کرد: باید مسئولانی که در معاونت منابع انسانی مشغول به فعالیت هستند با سعه صدر و خوش رویی پاسخگویی نیازهای به حق و قانونی متقاضیان باشند.

وی ارتقای بهره وری را مستلزم برنامه ریزی دقیق و مناسب در جهت استفاده از توان ، تخصص و دانش نیروی انسانی برشمرد و عنوان کرد: مسئولان امر باید با شناسایی و استفاده از ظرفیت متخصصان و نخبگان مسیر  شکوفایی صنعت آبفا را در استان اصفهان بیش از پیش فراهم نمایند.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان بهره مندی از توان جوانان را گره گشای بسیاری از مشکلات برشمرد و عنوان کرد: عرصه فعالیت را باید بیش از گذشته برای جوانان مهیا کرد چرا که دیدگاه جدید و به روز جوانان خوش فکر موجب  بهبود مستمر کارها و ارتقای سطح خدمات می شود.

اکبریان مشارکت نیروی انسانی جوان را در تصمیم گیری ها مهم ارزیابی کرد و خاطر نشان ساخت: آبفای استان اصفهان بر فعالیت جهادی مبتنی بر دانش تاکید بسیار دارد و این مهم حاصل نمی شود مگر از توان تخصصی جوانان متعهد و خوش فکر بیش از پیش استفاده شود.

در ادامه این مراسم مجتبی قبادیان معاون پیشین منابع انسانی وتحقیقات آبفای استان اصفهان به  فعالیت های صورت گرفته  در این بخش اشاره کرد و اظهار داشت:سعی شد که وظایف محوله به نحو احسن انجام گیرد که در وهله اول رضایت خدا و سپس رضایت متقاضیان حاصل شود این درحالیست که با ادغام شرکت های آب و فاضلاب شهری  و روستایی نه تنها یکپارچگی نیروی انسانی در آبفای استان اصفهان انجام گرفت بلکه  ، تغییر وضعیت ایثارگران و نیروهای غیر رسمی مشمول همچنان در دستور کار قرار دارد.

سپس کاظم جعفری معاون پیشین برنامه ریزی و توسعه سرمایه گذاری  آبفای استان اصفهان به برخی از برنامه های خود در این بخش اشاره کرد گفت:چشم اندازی برای مدیریت هزینه و افزایش درآمد دردستور کار قرار گرفته  ونیز برنامه های مدونی در زمینه جذب سرمایه برای توسعه فعالیت های عمرانی آبفا طراحی و پیاده سازی شده است.

گفتنی است: در این مراسم مجتبی قبادیان به عنوان سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه گذاری و کاظم جعفری به عنوان سرپرست معاونت منابع انسانی و تحقیقات آبفای استان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس/ حسین اکبریان در این بازدید در جریان اقدامات آبفای منطقه چهار قرار گرفت و بر لزوم تسریع در پیشرفت پروژه‌های عمرانی در بخش‌های آب و فاضلاب و تکریم ارباب رجوع تاکید کرد.
مدیر عامل آبفای استان اصفهان همچنین در این بازدید با کارکنان این منطقه دیدار کرد و در جریان نقطه نظرات، پیشنهادات و مشکلات آن‌ها قرار گرفت.
محمد جمشیدیان مدیر آبفای منطقه چهار نیز در جریان این بازدید گزارشی از اقدامات انجام شده در این منطقه و پیشرفت پروژه‌های آب و فاضلاب ارائه کرد.
در ادامه مهندس اکبریان و همراهان از عملیات اصلاح شبکه فاضلاب خیابان شهید چمران به طول ۱۱۰۰ متر و قطر ۱۰۰۰میلی متر بازدید کردند.

    

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /حسین اکبریان با اشاره به قدمت 55 ساله شبکه فاضلاب شهر اصفهان گفت: در مجموع 3900 کیلومتر شبکه و کلکتور فاضلاب در شهر اصفهان وجود دارد که حدود 77 درصد آن بتنی، 21 درصد پلی اتیلن و حدود 1 درصد آن از جنس های دیگر است.

وی افزود: لوله های بتنی به مرور زمان و در اثر گازهای موجود در شبکه دچار خوردگی می شوند که این امر موجب بروز حوادث و فروریزش سطح آسفالت می گردد که در این خصوص می بایست برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی برای پیشگیری و به حداقل رساندن حوادث در نظر گرفته شود.

اکبریان با بیان اینکه 307 کیلومتر از 500 کیلومتر شبکه فرسوده فاضلاب شهر اصفهان هنوز بازسازی نشده است، افزود:

 این 307 کیلومتر را بر اساس اولویت اصلاح به پنج قسمت تقسیم بندی کردیم، اولویت اول قسمت های با وخامت خیلی بالا و حالت بحرانی می باشند و اولویت آخر بخش های فرسوده ای است که هنوز قابل بهره برداری هستند ولی در زمان های آتی قابل اصلاح می باشند و بر این اساس مطابق برنامه ریزی صورت گرفته، در صورت تامین اعتبار بازسازی انجام می شود.

مدیر عامل آبفای استان اصفهان در خصوص اعتبار مورد نیاز برای بازسازی شبکه فاضلاب فرسوده اصفهان گفت: درمجموع 12 هزار میلیارد تومان برای بازسازی 307 کیلومتر شبکه فاضلاب فرسوده باقی مانده نیاز است که 50 کیلومتر آن در اولویت اول بازسازی قرار دارد و نیازمند حدود 2 هزار میلیارد تومان اعتبار است.    

اکبریان خاطر نشان کرد: در خصوص تامین اعتبار مورد نیاز در صدد بررسی راه هایی برای استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ و مشارکت بانک ها و همچنین اعتبارات عمرانی و مشارکت بخش خصوصی برای اصلاح و بازسازی پروژه های آب و فاضلاب در شهر اصفهان هستیم.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: اکیپ  بحران آبفای استان اصفهان به منظور خدمات رسانی پایدار، مجموعه ای از  شیرآلات را بر روی خط انتقال آب به شاهین شهر نصب کردند.

حسین اکبریان با اشاره به اجرای این عملیات در کوتاه ترین زمان ممکن گفت: اکیپ بحران آبفای استان اصفهان بدون کوچکترین وقفه ای در طول یک شبانه روز  با نصب اتصالات بر روی خط انتقال،  موفق به اجرای این  عملیات شدند.

وی  با بیان اینکه تاسیسات آبرسانی منطقه شاهین شهر مجهز به سیستم تله متری است  اعلام کرد: با اجرای شیرخانه بر روی خط انتقال آب به شاهین شهر می توان از طریق سیستم تله متری تمام منابع آب و تاسیسات آبرسانی در  این منطقه را به صورت آنلاین و مستمر بررسی نمود .

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به دیگر مزیت های احداث شیرخانه بر روی خط انتقال آب شاهین شهر اشاره کرد و اظهار داشت: تا قبل از اجرای این عملیات در مواقع بحران  آبرسانی به منطقه شاهین شهر از خطوط دیگر ی انتقال داده می شد، اما از این پس با تجهیز اتصالات  این خط به شیرخانه، می توان آب شرب مردم را به صورت پایدار تامین کرد.

اکبریان اعلام کرد: خط انتقال آب به شاهین شهر به طول 15 کیلومتر است که جمعیتی بالغ بر 250 هزار نفر در شاهین شهر، گز ،گرگاب و روستای موچه خورت را تحت پوشش قرار داده است.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / حسین اکبریان در نشستی با مسعود نصر اصفهانی، رئیس هیئت مدیره بانک ملت، خواستار بررسی راه های استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ و مشارکت بانک ملت برای پیگیری و تکمیل پروژه های آب و فاضلاب در سطح استان شد.

شایان ذکر است، در این جلسه که در محل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تشکیل شد، احسن الله رادمهر مدیر عامل شرکت هلدینگ بهساز مشارکت های بانک ملت نیز حضور داشت و بر اساس تفاهم دو جانبه بر مشارکت بانک ملت در تکمیل طرح های آب و فاضلاب  تاکید شد.

گفتنی است، بر اساس ماده ۵۶ قانون الحاق، به منظور تسریع در عملیات اجرائی طرح های تملک دارایی های سرمایه‌ای ملی و طرح های ملی استانی آغاز شده، با اولویت پیشرفت فیزیکی بیشتر  به دستگاه های اجرائی اجازه داده می شود پس از تأیید سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور نسبت به انعقاد قرارداد تسهیلات مالی با تأمین کنندگان منابع مالی مشتمل بر پیمانکار یا سازنده طرح، اشخاص حقیقی یا حقوقی ایرانی، بانک ها و سایر مؤسسات اعتباری مالی و پولی در قالب عقود اسلامی مندرج در قانون عملیات بانکی بدون ربا اقدام نمایند‎.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / حسین اکبریان ضمن قدردانی از زحمات ناصر اکبری، معاون پیشین بهره برداری و توسعه آب آبفای استان اصفهان گفت: در چندسال اخیر همه فعالان در صنعت آبفای استان برای غلبه بر چالش ها و نیز پیشبرد اهداف شرکت متعهدانه و خالصانه تلاش کردند که همین رویکرد موجب درخشیدن آبفای استان اصفهان در عرصه های گوناگون در این صنعت شده است که جای تقدیر دارد.
رئیس هیات مدیره آبفای استان اصفهان با بیان اینکه صنعت آبفا در اصفهان بسیار هوشمندانه پایه گذاری شده است، اعلام کرد: در حدود 55 سال قبل صنعت آبفا در اصفهان بسیار دقیق و بر مبنای اصول فنی و مهندسی با بهره مندی از نیروهای متخصص و پر تلاش پایه گذاری شد و از آن زمان تا کنون این صنعت در اصفهان توانست به خوبی در زمینه های مختلف شکوفا شود.
وی افزود: موفقیت و پیشرو بودن صنعت آبفا در استان اصفهان مختص به یک فرد نیست بلکه همه موفقیت های به دست آمده حاصل تلاش و اقدامات گروهی است و مطمئنا این امر همچنان با قوت ادامه خواهد داشت.
در ادامه این مراسم معاون پیشین بهره برداری و توسعه آب آبفای استان اصفهان گفت: در 24 سال فعالیت در صنعت آبفای اصفهان تمام تلاش خود را در جهت شکوفایی این صنعت در استان به خرج دادم و به همه کارکنان توصیه می کنم که در طی سال های خدمت تنها در جهت رونق صنعت تلاش نمایند و از هر گونه حاشیه بپرهیزند.
اکبری موفقیت معاونت بهره برداری و توسعه آب را در همکاری، همدلی و تلاش بی وقفه تمام فعالان این بخش دانست و اظهار داشت: هم اکنون بخش بهره برداری و توسعه آب آبفای استان اصفهان در زمینه هایی همچون تله متری، اصلاح وتوسعه خطوط انتقال و شبکه توزیع آب، نشت گیری خطوط در اقطار مختلف و هوشمند سازی شبکه تاسیسات آب در کشور پیشرو است که این دستاوردهای مهم با تلاش و همبستگی همه کارکنان به دست آمده است.

در پایان این مراسم از زحمات ناصر اکبری معاون پیشین بهره برداری و توسعه آب قدردانی شد و محمود رضا فیروزی فر به عنوان معاون بهره برداری و توسعه آب آبفای استان اصفهان معرفی شد.

 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / مدیر عامل آبفای استان اصفهان تکمیل شبکه فاضلاب شهر فریدونشهر را نیازمند اعتبار 2800 میلیارد ریالی دانست.
حسین اکبریان در جریان سفر به شهرستان فریدونشهر و بازدید از پروژه‌های در دست اقدام و تاسیسات آبرسانی این شهرستان به اجرای پروژه فاضلاب در این شهرستان اشاره کرد و افزود: تا كنون 15 كيلومتر شبكه داخلي و 10 كيلومتر خط انتقال این پروژه اجرا شده اما به دليل كمبود اعتبارات عمراني، پيشرفت آن با مشكلاتي مواجه بوده و اين در حالي است كه به منظور تكميل طرح، اعتباری بالغ بر 2800 ميليارد ريال مورد نياز است.
وی افزود: در این راستا مقرر شد، سازمان برنامه و بودجه ظرف مدت دو هفته آینده پس از بررسی صدور مجوز کمیسیون ماده 23 نتیجه نهایی را اعلام، و در ادامه با برطرف شدن مشکل معارضین محل تاسیس تصفیه خانه با هماهنگی فرمانداری، عملیات احداث آن آغاز شود.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان از اجرای عملیات جهاد آبرسانی در 97 روستا در سه شهرستان استان اصفهان خبر داد و بیان کرد: این عملیات در شهرستان فریدونشهر با اعتباری بالغ بر 109 میلیارد تومان در دو محور چقا و گوراب با 56 درصد پیشرفت و مجتمع برف انبار با 20 درصد پیشرفت فیزیکی همراه بوده است.
وی بیان این کرد: با اجرای عملیات جهاد آبرسانی که با همکاری قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) انجام می‌شود، 7271 نفر در 23 روستای شهرستان فریدونشهر از آب شرب پایدار بهره مند می‌شوند.
اکبریان افزود: این عملیات با 35.5 کیلومتر حفاری و 30 کیلومتر لوله گذاری با سرعت قابل توجهی در حال پیشرفت است و در آن تعداد 18 مخزن با ظرفیت 1100 متر مکعب و پنج ایستگاه پمپاژ احداث خواهد شد.
مدیر عامل آبفای استان اصفهان با اشاره به آغاز فصل سرما و شروع بارش ها اظهار داشت: با توجه به این‌که روستاهای فریدونشهر و سمیرم در مناطق کوهستانی و سردسیر قرار دارند، طرح جهاد آبرسانی به این روستاها باید با سرعت بیشتری انجام شود.

 

به گزارش خبر نگار نامی پرس / مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در اجلاس مدیریت منابع آب فلات مرکزی ایران از کمبود 2.5 متر مکعب بر ثانیه ای آب در استان اصفهان در زمان پیک مصرف خبر داد.
حسین اکبریان با اشاره به چالش های سامانه اول آبرسانی اصفهان بزرگ بیان کرد: با توجه به این که ظرفیت اسمی تونل این سامانه 7.5 متر مکعب بر ثانیه، اما ظرفیت بهره برداری از آن 10 متر مکعب بر ثانیه است، امکان فرسودگی تونل 17 کیلومتری این سامانه وجود دارد، همچنین با توجه به کمبود 2.5 متر مکعب بر ثانیه ای در زمان پیک مصرف، پیش بینی سامانه های جایگزین از منابع آب حوضه و یا خارج از حوضه زاینده رود باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به کدورت آب ورودی به تصفیه خانه آب اصفهان در زمان جاری شدن سیل تابستان سال جاری افزود: همین مشکل سبب شد تا خروجی تصفیه خانه کاهش پیدا کرده و برخی از مناطق استان با کمبود و افت فشار آب مواجه شوند و خوشبختانه با تمهیدات پیش بینی شده بحران را پشت سر گذاشتیم.
مدیر عامل آبفای استان اصفهان خاطرنشان کرد: ظرفیت تامین فعلی آب در طرح آبرسانی اصفهان بزرگ در سال جاری در حدود 14 متر مکعب بر ثانیه است که نسبت به سال گذشته 500 لیتر بر ثانیه افزایش پیدا کرده اما در همین مدت ظرفیت تولید از محل آب های زیر زمینی در حدود 600 لیتر بر ثانیه کاهش پیدا کرده است و چاه های فلمن نیز با ظرفیت 3.2 متر مکعب بر ثانیه، به طور کامل خشک شده اند.
اکبریان با بیان این که 89 درصد جمعیت تحت پوشش شرکت آبفای استان تحت پوشش یک سامانه آبرسانی قرار دارند، خاطرنشان کرد: با توجه به فرهنگ سازی های صورت گرفته از سوی این شرکت در زمینه مدیریت مصرف، سرانه تولید آب 8 درصد و مصارف خانگی نیز 5 درصد کم‌تر از میانگین کشور شده است و تداوم اقدامات فنی، فرهنگی و قانونی به منظور مدیریت و کاهش مصرف آب امری الزامی است.
وی با بیان این که 98 شهر و 949 روستا با جمعیتی بیش از 4 میلیون و 800 هزار نفر تحت پوشش خدمات این شرکت قرار دارند، تصریح کرد: از این تعداد، 58 شهر و 380 روستا با جمعیتی بالغ بر 4 میلیون و 329 هزار نفر که 89 درصد از جمعیت تحت پوشش این شرکت را در بر می گیرند از سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ استفاده می کنند و 40 شهر و 569 روستا با جمعیتی بالغ بر 528 هزار نفر خارج از طرح آبرسانی اصفهان بزرگ قرار دارند.
مدیر عامل آبفای استان اصفهان اظهار داشت: آبرسانی به 320 روستا به صورت سیار انجام می شود که هزینه زیادی در بر دارد و برای روستانشینان نیز مشکلات عدیده ای را ایجاد کرده است.
وی افزود: بر اساس مطالعات انجام شده توسط شرکت مشاور، در سال 1410 متوسط نیاز آبی استان اصفهان 15 متر مکعب بر ثانیه و در زمان پیک 20 متر مکعب بر ثانیه خواهد بود.
گفتنی است در این مراسم، استاندار اصفهان، نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، برخی از مسئولان استانی ، سرپرست حوضه آبریز زاینده‌رود و حوضه‌ جنوب غربی فلات مرکزی ایران به بیان توضیحاتی درباره زاینده رود و خشک شدن این رودخانه پرداختند.

 

صفحه2 از2
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…