به‌ گزارش  خبرنگارنامی پرس به نقل ازروابط‌عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان/این مجتمع در نمایشگاه امسال با دست پر ظاهر شد.

چالش‌های فناورانه و شرکت مس

رییس واحد توسعه کسب‌وکار امور نوآوری مجتمع مس سرچشمه درخصوص حضور این مجتمع در نمایشگاه اینوتکس گفت: در این نمایشگاه ازسوی مجتمع، غرفه‌ای موضوع‌محور با بخش‌های مرتبط حوزه فناوری و نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان راه‌اندازی شد و چالش‌های فناورانه مجتمع مس سرچشمه هم به نمایش درآمد.

ابوالفضل احمدی افزود: در این نمایشگاه، همکاران آموزش از طریق شبیه‌سازی در بستر مجازی به شرکت‌های دیگر آموزش‌های لازم را ارائه دادند و همکاران تحقیق و توسعه هم چالش‌های مربوط به خط توسعه و بهینه‌سازی در خط تولید را عنوان کردند و در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دادند.

وی ادامه داد: یکی از اهدافی که واحد توسعه کسب‌وکار امور نوآوری مجتمع دنبال می‌کند این است که چالش‌های توسعه‌ای ۱۰سال آینده صنعت مس را پس از بررسی، برای شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح می‌کند.

احمدی گفت: امسال شرکت مس با دست پر به اینوتکس آمد و قابلیت‌های فراوانی را در حوزه فناوری و نوآوری ارائه کرد که زمینه جذب سرمایه گذاران هم فراهم شد.

وی افزود: در غرفه شرکت مس، هوشمندسازی و داده‌کاوی ارائه شد و نیز سبد سرمایه‌گذاری هم در این غرفه شکل گرفت.

احمدی خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه با حدود ۲۰ سرمایه‌گذار و ۴۰ صاحب فناوری گفت‌وگو کردیم و البته با چند نهاد حاکمیتی هم در حوزه واردات، درخصوص مباحث تکنولوژیک مذاکراتی صورت گرفت.

رییس واحد توسعه کسب‌وکار امور نوآوری مجتمع مس سرچشمه گفت: همچنین با سازمان انرژی اتمی و سرمایه‌گذاری سینا هم مذاکراتی انجام دادیم که پیش‌بینی می‌شود به طرح‌های مهم قابل اجرا منتج شود.

 

هوشمندسازی و شرکت مس

مجری طرح یکپارچه‌سازی سیستم‌های اطلاعاتی شرکت مس نیز گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سرچشمه در این نمایشگاه در بین سایر صنایع از فضایی جذاب در همه زمینه‌ها شامل کسب‌وکار، سرمایه‌گذاری، هوشمندسازی، آموزش، رفع چالش‌های توسعه و فناوری برخوردار بود و فعالیت در این زمینه‌ها را شاخص کرد.

محمدحسین قنبرزاده ادامه داد: مسئله هوشمندسازی از پرچالش‌ترین مباحث به‌روز است که باید به سمتش برویم و به همین دلیل استفاده از داده‌کاوی در شرکت مس مهم است.

وی افزود: در همین راستا، برای حضور در نمایشگاه امسال، کارگروه جوانان پرانگیزه در امور هوشمندسازی و فاوا شکل گرفت و دستاوردهای خود را در حوزه داده‌کاوی ارائه کردند.

قنبرزاده تصریح کرد: هوشمندسازی در شرکت ملی صنایع مس ایران از این نظر حایز اهمیت است که بتواند کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی و بهره‌وری را در پی داشته باشد و قدرت تصمیم‌گیری مدیران در بخش داده‌کاوی را افزایش دهد.

 

سرمایه‌گذاری و شرکت مس

مدیرعامل صندوق cvc (صندوق سرمایه‌گذارى خطرپذیر) شرکت ملى صنایع مس ایران نیز از دستاوردهای مثبت حضور در رویداد بین‌المللى اینوتکس ٢٠٢٣ سخن گفت.

به‌ گفته غیاثى‌نیا، مذاکرات و نشست‌هاى تخصصى متعددى درخصوص تسهیلگرى مالى و هم‌سرمایه‌گذارى با برخى از صندوق‌هاى پژوهش و فناورى و نهادهاى سرمایه‌گذار حاضر در رویداد اینوتکس ٢٠٢٣ ازجمله صندوق پژوهش و فناورى دانشگاه صنعتى شریف و دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فناورى استان اصفهان، شرکت صنایع پیشرفته آستان قدس رضوى، شرکت پشتیبانى توسعه فناورى و نوآورى فولاد مبارکه اصفهان، بانک ایران-ونزوئلا و مرکز نوآورى دانشگاه شیراز برگزار شد که به نتایج مثبتى درخصوص همکاری‌هاى مشترک منجر شد.

مدیرعامل صندوق cvc ویرامس رفسنجان همچنین از مذاکره با برخى شرکت‌هاى دانش‌بنیان جهت سرمایه‌گذارى در طرح‌ها خبر داد و ابراز امیدوارى کرد حضور در رویداد بین‌المللى اینوتکس ٢٠٢٣، درنهایت منجر به ایجاد اشتغال مولد و پایدار و نیز افزایش تولید ناخالص داخلى شود.

شایان ذکر است که صندوق cvc ویرامس رفسنجان که در امور نوآوری و کسب‌وکار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان مستقر است، اولین صندوق سرمایه‌گذارى خطرپذیر ثبت‌شده در کشور است.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / در این جلسه طرح ها و برنامه های توسعه فن آوری های نوین و هوشمندسازی در بهارستان به عنوان اولین شهر جدید پس از انقلاب اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / سیداحمد مرتضوی با اعلام این خبر گفت: بالاترین رکن سازمان‌های شهرداری، شورای سازمان است که معادل مجمع عمومی در شرکت‌ها است و بر اساس اساسنامه سازمان‌های شهرداری، باید جلسات شورای سازمان در هر سال دو بار برگزار شود که یکی از این نوبت‌ها در تیرماه هر سال و نوبت دیگر در دی‌ماه تعیین شده است. او افزود: از مهمترین مسائلی که در جلسات شورای سازمان‌ها مطرح شده است، بررسی بودجه سال آینده سازمان‌ها، اصلاح بودجه سال جاری، تشریح مهمترین اقدامات ۱۰ ماه گذشته و توضیح برنامه‌های مهم سال آینده سازمان‌ها است. او خاطرنشان کرد: بر اساس آنچه در یک‌سال گذشته مشاهده می‌شود، تمام سازمان‌های شهرداری به صورت عمومی رو به پیشرفت بوده و وضعیت آنها نسبت به قبل بسیار بهتر شده است و بیشتر سازمان‌ها برای سال آینده برنامه‌های ویژه ای پیش‌بینی کرده‌اند. مدیر هماهنگی امور مناطق و سازمان‌های شهرداری اصفهان با بیان اینکه بررسی موانع، مشکلات و چالش‌های مهم سازمان‌ها نیز در جلسات شورای سازمان‌ها بررسی شده است، اعلام کرد: تصمیمات خوبی با حضور شهردار، معاونان و کارشناسان مربوطه در این جلسات اتخاذ شد. او با بیان اینکه در این جلسات سیاست‌های کلیدی هر سازمان مشخص و تعیین شده است، اظهار کرد: سیاست‌های کلیدی چارچوب‌هایی است که سازمان در همه اقدامات و برنامه‌های خود باید مدنظر قرار بدهد. مرتضوی اضافه کرد: از مهمترین سیاست‌هایی که در بیشتر جلسات شورای سازمان‌ها مدنظر قرار گرفت، نخست هوشمندسازی خدمات و دوم کاهش تصدی‌گری، افزایش مشارکت‌های مردمی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های بخش خصوصی بود. به گفته او، به طور متوسط برای هر سازمان متناسب با شرایط و وظایف آن سه تا چهار سیاست محوری تعیین شده است. او افزود: توجه به خط‌مشی‌های تعیین شده در کل شهرداری، سنجش عملکرد سازمان براساس این خط‌مشی‌ها، ارتقای شفافیت مالی و حسابداری سازمان‌ها از دیگر نکات و سیاست‌های مطرح شده در این جلسات بوده است.

 

این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…