الهام ندیمی

الهام ندیمی

به گزارش خبرنگار نامی پرس/ پس از اظهار نظر عجیب و غریب یک پژوهشگر در زمینه واردات نهاده های دامی که آنرا جز نیازهای پیش پا افتاده یک جامعه به حساب آورد، روابط عمومی اتحادیه دامداران استان اصفهان، مهندس حمید مهدوی در راستای حمایت از صنعت کشاورزی، دام و طیور جوابیه به شرح ذیل منتشر کرد:  

 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، سیدامیر سامع اظهار کرد: در بخش‌های مختلف که شرایط آبی و مواهب الهی فراهم است، باید برای جایگزینی درختانی که حذف شده‌اند، اقدام‌های ویژه‌ای صورت داد و به گسترش فضاهای سبز پرداخت.

وی با اشاره به راهبردهای برنامه ۱۴۰۰ افزود: چند راهبرد برای فضای سبز تعریف شده است که یکی از آن‌ها تکمیل کمربند سبز شهر است؛ در راستای این اقدام باید دستگاه‌های استانی و شهری برای تأمین زمین، آب و پساب همکاری کنند تا کمربند شهر به‌ویژه در شمال و شرق کامل شود.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به احیای باغ‌های سطح شهر تاکید کرد: شهرداری باید شهروندان را در احیای باغ‌های سطح شهر، تأمین آب و ارائه مشاوره‌های گیاهی یاری دهد.

سامع با اشاره به برنامه کاشت ۳۰۰ هزار درختی که شهرداری در پیش دارد، گفت: مناطق طبق این برنامه آغاز به‌کار کرده‌اند و امیدواریم این برنامه نیز به‌خوبی انجام شود.

وی با بیان اینکه درختانی که به‌دلیل فرسودگی و کم‌آبی دچار آسیب شده‌اند، نیاز به جایگزینی دارند، ادامه داد: باغچه‌های طولی موجود در معابر سطح این کلان‌شهر یکی از ویژگی‌های مهم این شهر محسوب می‌شود و در کمتر شهری با این دقت و وسعت از این نوع باغچه‌ها می‌توان یافت و باید در حفظ و حراست آن‌ها کوشا باشیم.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ایجاد بوستان‌های محلی خاطرنشان کرد: این بوستان‌ها باید با فاصله کم و به‌راحتی در دسترس مردم هر محل قرار گیرد، یعنی شهروندان با چند دقیقه پیاده‌روی باید به این فضاهای سبز دسترسی پیدا کنند.

سامع با اشاره به اینکه مشارکت مردم در افزایش سرانه فضای سبز و درختان تأثیرگذار است، گفت: مسئولان در احداث خیابان‌ها، معابر، باید به ایجاد فضای سبز کوچک در این ابعاد توجه کنند، شهروندان نیز باید در ساخت خانه‌های خود به کاشت و پرورش درخت بپردازند و برای آبیاری آن‌ها از آب خاکستری یعنی آبی که یک بار استفاده شده است، با تغییرات آسانی بهره ببرند.

وی افزود: یکی از شاخص‌های مهم شهرهای ایران به‌ویژه شهر اصفهان سرانه فضای سبز آن است، همچنین وجود این باغ شهر در دل کویر نتیجه دقت نظر، دوراندیشی، حکمت و دانشی است که پیشینیان به‌کار گرفته‌اند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برنامه‌هایی که شهرداری برای جایگزینی درختان آسیب‌دیده دارد، تاکید کرد: یکی از برنامه‌هایی که از دو ماه قبل شهرداری در پیش گرفته است، کاشت درختان میوه در مکان‌های مناسب است، حتی در برخی روستاها می‌توانیم باغ‌هایی با اسامی میوه‌ای که در آن کاشته می‌شود، همچون باغ انگور یا باغ انجیر داشته باشیم.

<

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، نشست صمیمانه اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان با مدیر کل ارشاد و هنرمندان، برگزار شد که در این جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان پیرامون مسائل حوزه هنر به ایراد سخن پرداختند.

برگزاری جلسات با هنرمندان موجب شناسایی نقاط قوت و ضعف حوزه هنر می‌شود

محمد نورصالحی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در این نشست اظهار کرد: برگزاری چنین جلسات و تدابیری با همکاری اداره کل ارشاد اسلامی به شناخت بهتر و بیشتر نقاط قوت و ضعف حوزه هنر در شهر اصفهان و حیطه مدیریت شهری کمک می‌کند، همچنین موجب می‌شود تا تعامل و همکاری میان دستگاه‌های ذی‌ربط اتفاق بیفتد.

رشد ۶ درصدی بودجه فرهنگی به نسبت سال گذشته

حجت‌الاسلام منوچهر مهروی‌پور، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری اصفهان در سال ۱۴۰۳، دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ورزشی دارد، تصریح کرد: میزان رشد این بودجه در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۲ حدود دو برابر و سال جاری نسبت به سال گذشته حدود شش درصد رشد داشته‌ایم که هنوز جای کار دارد.

کمبود زیرساخت‌های تئاتر شهر اصفهان

<

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی اظهار کرد: طبق تفاهم‌نامه بین شهرداری و چند کارخانه موتورسازی زمینه تبدیل ۱۰۰ هزار موتور سیکلت بنزینی به برقی برای متقاضیان فراهم شده است و تسهیلات وام ۴ درصد توسط بانک مهر اقتصاد به شهروندان تعلق می‌گیرد؛ علاوه‌بر این وام، بعضی از فروشنده‌های موتورهای برقی نیز با اقساط ۲۴ یا ۳۶ ماهه شرایط پرداخت را برای شهروندان آسان کردند، برخی خریداران از تسهیلات فروشندگان و برخی نیز تسهیلات بانک مهر اقتصاد استفاده کردند.
وی با اشاره به مشکلات فعلی خرید موتورسیکلت برقی افزود: افرادی که از موتورسیکلت زیاد استفاده می‌کنند و آن را وسیله‌ای برای استفاده روزانه و امرار معاش می‌دانند، گامی به سوی استفاده از موتور سیکلت‌برقی برنداشتند، زیرا این موتورسیکلت‌ها نیاز به شارژ دارد و هزینه نگهداری و خرید آن نیز زیاد است و تنها کسانی که از موتورسیکلت به‌عنوان وسیله تردد سبک استفاده می‌کنند، از موتورسیکلت برقی بهره‌مند شده‌اند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تبلیغات و تشویق‌های استفاده از موتور سیکلت‌های برقی تصریح کرد: شهرداری سال جاری تسهیلات بیشتری را برای استفاده شهروندان از موتورسیکلت‌های برقی ارائه می‌دهد.
نورصالحی بیان کرد: یکی از راه‌های استفاده بیشتر مردم از موتورسیکلت‌های برقی ایجاد اطمینان خاطر برای مصرف‌کنندگان است، همچنین اجزای این موتورسیکلت‌های برقی باید بومی‌سازی شود تا بستری برای اطمینان و اتکای مردم به موتورسیکلت‌های برقی ایجاد شود و شهروندان بتوانند با هزینه روز و تولید داخل این موتورسیکلت‌ها را خریداری کنند.
وی با اشاره به تلاش وزارت کشور، دولت و شهرداری‌های کلان‌شهرها برای برقی کردن ناوگان حمل‌ونقل عمومی ادامه داد: امیدواریم خطوط اتوبوسی که در مرکز تجاری شهر است نیز برقی شوند، البته اقداماتی جهت تولید اتوبوس‌های برقی انجام و حتی تعداد محدودی توسط سازنده‌های داخلی عرضه شده است، اما تولیدات داخلی نیز همچنان متکی به واردات قطعات این اتوبوس‌ها از خارج از کشور هستند، همچنین اتوبوس‌های برقی برای شارژ باتری خود نیاز به ایستگاه شارژ برقی دارند که این تجهیزات نیازمند زیرساخت‌های گسترده و وسیع است.

نورصالحی با اشاره به فرهنگ‌سازی استفاده از تاکسی‌های برقی ادامه داد: راهیابی تاکسی‌های برقی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی از برنامه‌های شهرداری اصفهان در سال جاری است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، کریم مجرب رئیس اداره فروشگاه های زنجیره ای وزارت صنعت معدن تجارت نیز در در نشست بررسی شیوه نامه ماده ٣ قانون محدودیت استفاده و توزیع کیسه های پلاستیکی اظهار داشت: بر اساس ماده ٣ آیین نامه اجرایی محدودیت استفاده و توزیع کیسه های پلاستیکی ، توزیع کیسه های پلاستیکی در کشور ممنوع است.

   وی افزود: ما به دنبال توسعه فروشگاه های زنجیره ای هستیم و به نظر می رسد اقداماتی مانند کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی می تواند به توسعه این فروشگاه ها کمک کند.

    همچنین مدیر کل دفتر محیط کار و محیط زیست وزارت صنعت معدن تجارت گفت: مسأله پلاستیک در بسیاری از کشورها حتی آنهایی که پیشرفته هم نیستند موضوع مهمی محسوب می‌شود.

   کتایون نعمت پور تاکید کرد: لذا ما هم در کشور باید تلاش کنیم مصرف کیسه های پلاستیکی را کاهش دهیم و یا آنهایی که مصرف می شوند دوباره بازیافت و به چرخه مصرف برگردند.
وی ادامه داد: این کار باید از جایی آغاز شود که قطعا روز زمین پاک ( ٣ اردیبهشت) و مناسبت های محیط زیستی خرداد ماه می تواند فرصت مناسبی برای شروع باشد، می توان در ابن فاصله هم مشکلات اجرایی را شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام کرد.

   وی بیان داشت: قطعا این کار نیاز به فرهنگ سازی دارد و باید در این مسیر حرکت کنیم.

 به گزارش خبرنگار نامی پرس ، مهلت ثبت نام ﻣﺘﻘﺎﺿﯿﺎﻥ، ﻣﺪﺭﺳﺎﻥ ﻭ ﺍﺭﺯﯾﺎﺑﺎﻥ ﺩﻭﺭﻩ ﻫﺠﺪﻫﻢ ﺟﺎﯾﺰﻩ ملی کیفیت ایران بنا به درخواست مکرر بنگاه های اقتصادی، ارزیابان اقتصادی و مدرسان تا روز پنج شنبه 30 فروردین ماه تمدید شد.
 
فراخوان ثبت نام در هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران
    
   سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان مرجع رسمی تعیین و اعطای جایزه ملی کیفیت ایران و پژوهشگاه استاندارد به عنوان مجری انحصاری جایزه ملی کیفیت ایران، اقدام به برگزاری هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران، مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام نموده اند.

   این جایزه با هدف بهبود کیفیت تولیدات و خدمات، فراهم نمودن بستر رشد و تعالی برای تلاشگران عرصه کیفیت کشور، جاری نمودن فرهنگ کیفیت در کشور و توجه به اخلاق و معنویت بر اساس توصیه‌های دین مبین اسلام، برگزار خواهد شد. امکان حضور و ثبت نام برای کلیه واحدهای تولیدی و خدماتی اعم از خصوصی، دولتی و نهادها در ابعاد اقتصادی بزرگ، متوسط و کوچک، در سه سطح تندیس، اشتهار و اهتمام فراهم می‌باشد.

   همچنین نظر به تکمیل بانک ارزیابان و مدرسان جایزه، از کلیه اشخاص فعال و علاقه مند و دارای تجربه و مهارت در حوزه کیفیت و جوایز تعالی و سرآمدی، جهت حضور در فرآیند ارزیابی شایستگی ارزیابان جایزه ملی کیفیت ایران بر اساس مدل کیفیت جهان اسلام، دعوت به عمل می آید.

   امکان ثبت نام و کسب اطلاعات تکمیلی از طریق وب سایت جایزه به آدرس quality.inso.gov.ir  فراهم شده است

   همکاران دبیرخانه اجرایی جایزه  مستقر در پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت پژوهشگاه استاندارد با شماره های تماس ۳۲۸۶۱۲۱۹-۰۲۶ و 32803892

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، در ادامه پایش های صنایع در استان اصفهان، مسئولین حفاظت محیط زیست این شهرستان تعدادی از واحدهای صنعتی شهرک صنعتی علویجه را به صورت میدانی پایش کردند.

   دراین اقدام واحدهای همچون دامداری، ریخته گری، تولبد شیر خشک و غیره مورخ ۲۵ فروردین ماه توسط رئیس و کارشناس حفاظت محیط زیست نجف آباد، مورد بررسی کارشناسی از نظر مسائل زیست محیطی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، غلامرضا ابدالی مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌زیست در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با بیان این که در جلسه آتی شورای عالی حفاظت محیط‌زیست موضوع افزایش نرخ مطالبه ضرر و زیان حیات وحش (موضوع بند چ ماده ۳ قانون شکار و صید) مطرح خواهد شد، اظهار داشت: هرگونه تلف کردن و آسیب به گونه‌های جانوری مشمول جرایم قانونی است که در قانون شکار و صید و دیگر مقررات مربوطه به صراحت ذکر شده است و هر کسی که به هر نحوی باعث کشته شدن یا صدمه دیدن یک گونه جانوری شود، با تشکیل پرونده در دستگاه قضایی، ملزم به پرداخت ضرر و زیان مربوطه خواهد شد. 

   وی افزود: میزان جریمه آسیب به گونه‌های جانوری براساس ارزش زیستی هر گونه، میزان بحران جمعیتی و وضعیت در خطر انقراض بودن یا نبودن گونه مربوطه متفاوت است؛ به عنوان مثال، با توجه به این که یوزپلنگ آسیایی در بحران انقراض قرار دارد و جزو اصلی‌ترین گونه‌های حمایت‌شده محسوب می‌شود، این گونه جانوری دارای بالاترین نرخ از نظر میزان مطالبه ضرر و زیان حیات وحش است. سایر گونه‌های جانوری اعم از پلنگ، گوزن زرد، گورخر ایرانی، خرس سیاه، خرس قهوه‌ای، میش‌مرغ، شاهین، بالابان و… نیز هرکدام دارای نرخ جریمه مشخصی هستند که در سال جدید افزایش خواهد یافت. 

جرایم جدید آسیب به حیات وحش براساس نرخ تورم تعیین شده است 

   ابدالی با بیان این که آخرین جدول تعیین نرخ جرایم آسیب به گونه‌های جانوری در سال ۱۳۹۸ بازنگری شده بود، گفت: در سال گذشته طبق مشورت با کارشناسان و متخصصان حوزه حیات وحش به این نتیجه رسیدیم که جرایم فعلی بازدارندگی لازم را ندارد و به همین دلیل، تصمیم گرفتیم که میزان مطالبه ضرر و زیان گونه‌های جانوری را افزایش دهیم. البته پیشنهاد اولیه ما، رسیدن نرخ جرایم به ۱۰ برابر نرخ‌های فعلی بود، اما این پیشنهاد در پیش‌جلسه‌های شورای عالی حفاظت محیط‌زیست به تصویب نرسید و آنچه اکنون مورد موافقت قرار گرفته است، سه برابر شدن میزان مطالبه ضرر و زیان حیات وحش نسبت به نرخ جرایم مصوب سال ۹۸ است. 
این مقام مسئول در سازمان حفاظت محیط‌زیست خاطرنشان کرد: سه برابر شدن جرایم آسیب به حیات وحش، رقمی است که براساس نرخ تورم رسمی اعلام‌شده توسط مرکز آمار ایران در فاصله سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۳ به پیشنهاد اعضای کمیته‌های تخصصی شورای عالی حفاظت محیط‌زیست به دست آمده است. البته با توجه به متفاوت شدن وضعیت جمعیتی گونه‌های مختلف حیات وحش نسبت به سال ۹۸، میزان مطالبه افزایش ضرر و زیان گونه‌های جانوری مختلف در جدول پیشنهادی سال ۱۴۰۳ متفاوت خواهد بود و سعی می‌کنیم که در سال جاری، مقدار رشد نرخ جرایم برای گونه‌های در خطر انقراض بیش از سه برابر باشد.

عدم امکان دریافت جریمه از رانندگانی که با جانوران تصادف می‌کنند

   ابدالی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تصادفات جاده‌ای به عنوان یکی از عوامل اصلی تلف شدن حیات وحش در ایران، عنوان کرد: در سال‌های اخیر شاهد آن بوده‌ایم که تصادفات جاده‌ای باعث آسیب مهمی به جمعیت گونه‌های جانوری مختلف از جمله یوزپلنگ آسیایی در کشورمان شده است. البته متاسفانه تصادفات خودروهای عبوری با جانوران در نقاطی از جاده‌ها اتفاق می‌افتد که هیچ‌گونه دوربینی وجود ندارد، به همین دلیل هیچ وقت مشخص نمی‌شود که دقیقا چه کسی با خودروی خود باعث تلف شدن یک گونه جانوری شده است و به همین دلیل در مواردی که یک حیوان بر اثر تصادف از بین می‌رود، نمی‌توان جریمه خاصی را از فرد متخلف دریافت کرد. 

   مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌زیست تاکید کرد: آنچه می‌تواند به کاهش آمار تلفات گونه‌های حیات وحش بر اثر تصادفات جاده‌ای کمک کند، ایمن‌سازی بیشتر جاده‌هایی است که از حاشیه زیستگاه‌های جانوران عبور می‌کند؛ کم‌هزینه‌ترین اقدام برای این مساله، افزایش تعداد تابلوهای هشداردهنده و نصب تیرهای چراغ برق به تعداد کافی در این جاده‌ها است. سازمان محیط‌زیست به سهم خود تلاش می‌کند که تابلوهای هشداردهنده و آموزشی لازم را در محورهای مواصلاتی مورد نظر نصب کند، اما این وظیفه سازمان راهداری و وزارت راه است که با نصب تابلو و چراغ روشنایی و همچنین فنس‌کشی حاشیه جاده در موارد ضروری، به کاهش احتمال تصادف خودروهای عبوری با گونه‌های جانوری کمک کند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، احمد شریعتی با بیان اینکه در راستای ساماندهی مشاغل مزاحم، پیگیر هستیم تا بعضی مشاغل از جمله مصالح‌فروشان و انبارهای ضایعات در مکانی متمرکز شوند، اظهار کرد: در حال حاضر سازمان پسماند به این حوزه ورود پیدا کرده است و برای انبار ضایعات فضایی را آماده می‌کند تا آلایندگی‌ها رفع شود و بتوانیم شهری در شأن مردم اصفهان داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه بعضی مشاغل از جمله ریخته‌گری‌ها، انبار ضایعات، مصنوعات سیمانی و ذوب فلزات خاص است و در برخی کلان‌شهرها این مشاغل متفاوت است، افزود: در اصفهان کوره‌های آجرپزی و کارگاه‌های موزائیک‌سازی وجود دارد؛ بر اساس ۲۳ موردی که قانون مشخص کرده بود، مهلت‌های یک‌ساله داده می‌شد تا این مشاغل منتقل شود و پس از آن دوباره دستور قضائی صادر می‌شد و تذکر می‌دادیم.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر به دلیل مشکلات این کلان‌شهر و بر اساس بند ۲۰ قانون هوای پاک، قانون ضرب‌الاجلی تعیین کرده است و مهلت ۴۵ روزه داده می‌شود، تاکید کرد: برای بیشتر مشاغل که جزو ۲۳ شغل بودند نیز اخطار و مهلت داده شده است، حتی ۴۵ روز را تبدیل به چهار ماه کردیم که مدت بسیاری از آن‌ها گذشته است.

شریعتی با تاکید بر اینکه سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان باید بیش از این تلاش کند و با جدیت پیگیر ایجاد تسهیلات باشد، گفت: در شورایی با حضور کنترل نظارت و مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری، بر اساس سه قانون مطرح شده، ۲۳ شغل که مشکلات صوتی و آلایندگی هوا برای شهر ایجاد می‌کنند و منجر به ایجاد ریزگرد و تولید مواد سمی برای شهروندان از لحاظ زیست‌محیطی می‌شوند، در قانون مشخص شده است.

وی با بیان اینکه بر اساس قوانین بند ۲۰ ماده ۵۵ شهرداری‌ها و آئین‌نامه اجرایی بند ۲۰ مصوبه هیئت وزیران و قانون هوای پاک، تکلیف کلان‌شهرها و شهرها مشخص شده است، ادامه داد: اگر شغلی آلایندگی و مزاحمت در منطقه ایجاد می‌کند، به‌ویژه آلودگی هوا، باید بر اساس قانون با آن‌ها برخورد شود تا آلایندگی آن‌ها کاهش پیدا کند یا از بین برود و اگر قابل تغییر نیست، به خارج از شهر انتقال پیدا کند.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به شغل‌هایی که در حال حاضر در بافت شهری قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: نساجی‌ها در خیابان کردآباد واقع در منطقه چهار، سال‌های زیادی قرار بود به خارج از شهر منتقل شود، اما نتوانستیم خدماتی را برای آن‌ها ایجاد کنیم، البته شهرکی توسط این افراد راه‌اندازی شده است، باید حداقل بتوانیم تسهیلاتی را برای این شهرک آماده کنیم تا انگیزه‌ای برای صاحبان این مشاغل ایجاد شود و امرار معاش افراد نیز آسیب نبیند.

شریعتی گفت: با توجه به اینکه دغدغه مدیریت شهری ششم اصفهان، کاهش آلایندگی هوا است، پیگیری انتقال مشاغل مزاحم به خارج از شهر توسط معاونت خدمات شهری شهرداری و کمیسیون خدمات شهری، محیط زیست و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر فضایی آماده شده است تا این مشاغل به بیرون از محدوده اصفهان انتقال داده شود، افزود: خدمات زیربنایی باید به‌گونه‌ای باشد که زمانی که برای ریخته‌گر اخطار فرستاده می‌شود، وی بتواند در منطقه جدید جایگزین شود، بدون اینکه اقتصاد زندگی او دچار مشکل شود، از این‌رو کارگاه‌هایی که به این منطقه انتقال پیدا کردند، هم‌اکنون فضای بزرگ‌تری در اختیار دارند و از این اقدام رضایت دارند.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه باید به‌گونه‌ای تصمیم‌گیری شود که در صورت انتقال این مشاغل به خارج از شهر، اشتغال و امرار معاش صاحبان آن‌ها با مشکل مواجه نشود، تاکید کرد: در این راستا جلساتی در استانداری، شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، مهدی بقایی معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان در صحن علنی شورا اظهار کرد: امسال مدت زمان ارائه خدمات سفر به مسافران به یک ماه افزایش پیدا کرد که علت آن تعطیلات عید سعید فطر پس از نوروز بود.

وی افزود: 15 کمیته در ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان فعالیت می‌کردند که امسال آمار ویژه‌ای نیز از فعالیت‌ها و میزان رضایتمندی مسافران و گردشگران و کیفیت سنجی خدمات توسط کمیته آمار استخراج شد.

جانشین رئیس ستاد دائمی سفر شهر اصفهان ادامه داد: اقدامات جدیدی امسال در باغ فدک انجام شد که میزان رضایت را در میان گردشگران بالا برد. این اقدامات شامل زیباسازی، ساخت المان‌های نوری، احداث آلاچیق‌ها، سازه‌های خشتی، سفره‌های هفت سین، تونل نوری و... بود.

بقایی با اشاره به بازدیدهای مستمر مسئولان کشوری، استانی و شهری از خدمات ارائه شده در باغ فدک گفت: در بازدیدهای صورت گرفته رضایت مسئولان از خدماتی که به مسافران و گردشگران ارائه شد مورد تأکید قرار گرفت.

وی با اشاره به فعالیت‌های کمیته ایمنی گفت: برای حفظ جان مسافران از تجهیزات جدیدی مانند پهپاد آتش نشان توسط سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی استفاده شد که قابل توجه بود.

جانشین رئیس ستاد دائمی سفر شهر اصفهان تأکید کرد: کمپ شرق به کمپ‌های گردشگرپذیری شهر اضافه می‌شود که بودجه آن نیز پیش بینی شده و کار به زودی آغاز می‌شود.

 

سفر یک میلیون و 281 هزار مسافر در تعطیلات نوروزی به اصفهان

<
صفحه10 از126
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…