الهام ندیمی

الهام ندیمی

به گزارش خبرنگار نامی پرس  ، مصطفی نباتی‌نژاد در نماز جمعه خوراسگان با اشاره به روز شوراها اظهار کرد: در سوره شوری به صفاتی از مؤمنین اشاره و گفته شده است که از صفات اصلی و ذاتی مؤمنین این است که در امور اصلی خودشان شور و مشورت داشته باشند.

وی با بیان اینکه یکی از اولین مسئولیت‌های ما در شورای اسلامی شهر انتخاب شهردار اصفهان است که شهردار نیز در سلسله مراتب بعدی، شهرداران مناطق و مدیران خود را می‌چیند، افزود: نظارت بر کار شهرداری برعهده شورای اسلامی شهر است و وظیفه شهرداری، اداره امور شهر در کنار مردم است، در غم و شادی مردم از زمان طفولیت تا زمان فوت، یعنی از زمان نوزادی آن پسماندی که در بیمارستان تولید می‌شود وظیفه قانونی شهرداری است که آن را دفع کند تا آن زمانی که تک تک ما فوت می‌کنیم باز وظیفه شهرداری ایجاد و اداره آرامستان‌ها است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: اگر مکانی آتش بگیرد، آتش‌نشانی در کنار شماست، در حوزه شادی نیز اماکن و رویدادهای تفریحی و فرهنگی همگی جزو مأموریت‌های شهرداری است که شهرداری در این سال‌ها تلاش کرده است آن‌طور که شایسته و بایسته است، آن را انجام دهد.

نباتی‌نژاد با بیان اینکه شهرسازی و توسعه شهر باید عدالت‌محور باشد، گفت: در این سال‌ها که خادم و امانت‌دار آرا شما عزیزان هستیم سعی کرده‌ایم اگر درآمدی کسب می‌شود، توسعه شهر بر اساس عدالت باشد و امروز در کمیته نظارتی شرق شهر به همراه از دو تن از همکاران ۶ ماه اول سال را مستقر هستیم که وظیفه داریم مسائل را به‌صورت دقیق ببینیم تا با مشورت شهرداری اعتباراتی را تخصیص دهیم و بر تأمین و هزینه کرد آن‌ها نظارت کنیم.

وی تصریح کرد: روز گذشته استاندار اصفهان بازدیدی از پروژه رینگ چهارم داشت؛ آزادسازی‌های پروژه رینگ چهارم شهر اصفهان که در کاهش آلودگی و حل مسائل ترافیکی شهر یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی این دهه اصفهان بوده که تمام شده امسال همه ما در کنار هم بهره‌برداری از این منطقه و پروژه رینگ چهارم را جشن می‌گیریم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: کمربندی شمالی و احداث خیابان شهید باقری از دیگر پروژه‌های در دست انجام است که آزادسازی‌های آن در دست پیگیری است و کارهای زمین مانده دیگری نیز وجود دارد که بسیاری از آن‌ها در توان ما نیست اما سعی کرده‌ایم امروز صدای مردم اصفهان باشیم‌.

نباتی‌نژاد تاکید کرد: ما تعهد کرده‌ایم به‌عنوان منتخبین مردم در شورا و مجلس در کنار هم باشیم زیرا بسیاری از اوقات نرخ بانک و گرانی‌ها از من مطالبه می‌شود و نظافت شهر و کرایه اتوبوس از نمایندگان مجلس، و به همین دلیل ما باید در جلسات کنار یکدیگر باشیم.

وی ادامه داد: امروز در محضر نمایندگان مطالبه پیگیری متروی شرق اصفهان را مطرح کردم و عزم ما این است که مطالعات آن کامل شود، این پروژه مصوبه کشوری دارد و امیدواریم که بتوانیم در توان خودمان تصویب، طراحی و آغاز پروژه مترو را در این دوره داشته باشیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: البته این مسئله به یک دوره و دو دوره نمی‌کشد اما دنبال هستیم تا حداقل پیگیری اجرای مترو از سمت شرق را در جهت تقویت حمل و نقل عمومی داشته باشیم‌.

<

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، احمدرضا مصور با اشاره به اصلاح جرایم مربوط به کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ مربوط به تبصره ۱۱ ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها اظهار کرد: سال‌های گذشته روش محاسبه ارزش معاملاتی اینگونه بود که ارزش معاملاتی زمین با ضریبی محاسبه می‌شد؛ به‌عنوان مثال سال ۱۴۰۰، پنج برابر ارزش منطقه‌ای محل وقوع تخلف و سال گذشته این میزان معادل هفت برابر بود.

 وی افزود: شورای اسلامی شهر اصفهان طبق بررسی‌هایی که انجام داد، با مصوبه‌ای ۴۵ درصد را به ۲۰ درصد کاهش داد، هرچند تا زمانی که این مصوبه را مراجع ذی‌ربط همچون هیئت انطباق قوانین فرمانداری تأیید نکند، لازم‌الاجرا نیست.

 رئیس کمیسیون حقوقی، برنامه‌ریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: مصوبه شورا پس از تأیید مراجع ذی‌ربط می‌تواند در سیستم‌های محاسباتی، تا پایان سال جاری ملاک عمل قرار گیرد و طبق توافق انجام شده با شهرداری، سعی می‌کنیم این ضریب را تا همین حد نگه داریم.

 مصور گفت: جریمه تخلفات ساختمانی در تبصره ۱۱ ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها پیش‌بینی شده است و نرخ این جریمه که اعضای کمیسیون طبق آن عمل می‌کنند، از ۰.۵ تا ۳ برابر ارزش معاملاتی برای کاربری مسکونی و برای تجاری از دو تا چهار برابر ارزش معاملاتی محل تخلف است.

 وی ادامه داد: طبق قانون، شهرداری اجازه دارد افزایش یا کاهش ارزش معاملات را هر سال در قالب لایحه‌ای از شورای اسلامی شهر درخواست کند؛ البته باید توجه داشت که این موضوع نیازمند مصوبه شورا است.

 رئیس کمیسیون حقوقی، برنامه‌ریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: طبق بررسی‌ها، گزارش‌ها و شکایات، در بعضی نقاط به‌دلیل اینکه قیمت تراکم مربوطه دقیق نبوده است، جریمه اعداد مناسبی را نشان نمی‌داد و مشکلاتی را برای شهر و شهروندان به‌وجود آورد؛ در بعضی نقاط جریمه افزایش زیادی پیدا کرد و در نقاطی تا حد زیادی کاهش یافت.

 مصور گفت: بهمن ۱۴۰۱ شورای اسلامی شهر اصفهان مصوبه‌ای گذراند که طبق آن به‌جای ضریب ارزش منطقه‌ای زمین، درصدی از تراکم مسکونی یا تجاری محل وقوع تخلف برای جریمه ماده ۱۰۰ مورد استفاده قرار گیرد و میزانی که برای سال گذشته در نظر گرفته شد، ۴۵ درصد قیمت تراکم تخلف بود.

 وی افزود: دلیل دوفوریتی شدن آئین‌نامه این بود که با توجه به بررسی‌ها طی هشت جلسه، به‌دلیل ابهام شهرداری در متن، لایحه به جلسه علنی وارد نشد، با توجه به موارد مطرح‌شده در جلسه علنی اخیر، شهردار اصفهان دستور قید دو فوریت را داد؛ بنابراین تأخیر در تصویب این آئین‌نامه و اینکه هرچه سریع‌تر لازم‌الاجرا شود، دلیل دوفوریتی شدن آئین‌نامه ارزش معاملاتی ذیل تبصره ۱۱ ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها در اصفهان بود.

رئیس کمیسیون حقوقی، برنامه‌ریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: در واقع بعضی تخلفات اینگونه نیست که فرد عامدانه حقوق شهر را پایمال کند و ممکن است حتی مهندس ناظر نیز متوجه تخلفات چند متری نشود، بنابراین رأی جریمه نیز برای تخلفات ساختمانی در نظر گرفته شده است.

<

به گزارش خبرنگار نامی پرس/ در 65 کیلومتری شهر اصفهان در بخش جرقویه سفلی شهری قرار دارد به نام محمد آباد که چند صباحی است به واسطه فعالیت های شهرداری که از همان دیار است در حوزه گردشگری حرفی برای گفتن دارد. این شهر حدود 6 هزار نفر جمعیت دارد و شغل های فرهنگی، دامداری و کشاورزی پیشه اکثر مردم این شهر است. در هسته قدیمی شهر محمد آباد که قدمتی 2500 ساله دارد، قلعه ای قرار دارد و در کنار آن کاخی به نام باغ میر که دارای دو بادگیر بلند است و آن قلعه قدیمی نیز امروزه به موزه مردم شناسی تبدیل شده که کاری بسیار ارزشمند است.

محمد اسماعیل زاده جوانی فعال که چون زاده همان دیار است با مشکلات اقلیمی و فرهنگی آن آشناست و همین امر توانسته وی را به شهرداری موفق و مردمی تبدیل کند. ارتقاء بودجه 16 میلیارد تومانی به 22 میلیارد  تومان در سال 1402 و اعلام نیاز برای 26 میلیارد تومان بودجه برای سال 1403 نشان از آن دارد که وی قصد کرده سرعت قطار پیشرفت در محمد آباد را بیشتر کند.

وی در افتتاحیه سومین نمایشگاه بهاره سوغات شهرهای ایران و مشاغل خانگی ارگ تاریخی محمد آباد به خبرنگاران گفت: اولویت من تکمیل طرح های نیمه  تمام شهرداری محمد آباد است که در این یک سال و اندی فرصت باقی مانده آنرا به اتمام برسانیم که این امر به 260 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی اظهار کرد: در دولت نهم و دهم موضوع توسعه شهرک صنعتی محمودآباد و الحاق بخشی از اراضی کشاورزی به این شهرک در حال بررسی بوده که به‌تازگی به نتیجه رسیده است، این موضوع به لحاظ زیست‌محیطی به صلاح شهر اصفهان نیست، به همین دلیل مدیریت استان مخالفت بسیاری برای توسعه این طرح داشته است.

وی با بیان اینکه توسعه مناطق صنعتی در شعاع کمتر از ۵۰ کیلومتری کلان‌شهرها به‌ویژه شهر اصفهان اقدام صحیحی نیست، افزود: منطقه صنعتی محمودآباد از گذشته با توجه به نزدیکی با این کلان‌شهر، از چالش‌های ویژه آلودگی برای این شهر به‌شمار می‌آید، بنابراین توسعه آن دلیل منطقی ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مدیریت شهری اصفهان با طرح توسعه شهرک صنعتی محمودآباد مخالف بوده است‌ و شهرداری‌های اصفهان و شاهین‌شهر همواره با ساخت‌وسازهای غیرقانونی داخل این شهرک برخورد می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه شهرک صنعتی محمودآباد توسط دولت به تصویب رسیده است، از این‌رو از حیطه مدیریت شهری خارج شده و زیر نظر شرکت شهرک‌های صنعتی و وزارت صمت است.

نورصالحی با بیان اینکه برای توسعه شهرک‌های صنعتی باید متکی‌بر قانون عمل کرد، یعنی احداث شهرک‌ها در محدوده مقرر و جانمایی آن‌ها بر اساس قانون انجام شود، ادامه داد: در این راستا با رعایت سطح‌بندی محیط زیست در نزدیکی مناطق شهری باید صنایعی که مجاز به احداث هستند را بررسی کرد تا ضرری برای شهر نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه صنایعی باید در نزدیکی شهرها مستقر شود که به ضرر محیط زیست شهر نباشد، بیان کرد: ساماندهی شهرک‌های صنعتی بر عهده شرکت شهرک‌های صنعتی و وزارت صمت است، بنابراین طبیعی است که از توسعه هر شهرک استقبال کنند، اما مدیران شهری و استانی به علت آلودگی این شهرک با توسعه آن مخالف هستند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در مسئله آلودگی هوا باید به عنوان یک نهضت تلاش کنیم تا صنایع آلاینده‌ای که در شعاع زیر ۵۰ کیلومتری اصفهان مستقر شده است، از هم‌جواری شهر خارج شود.

وی ادامه داد: کلان‌شهر اصفهان به‌دلیل وجود صنایع آلاینده‌ها که بیشترین آلودگی را برای آن به همراه داشته است، شرایط مطلوبی ندارد، اما در حال حاضر با وجود همین شرایط غیرقابل قبول آب و هوایی، اصفهان نسبت به سایر شهرهای مشابه زیست‌پذیرتر و به سمت بیوفیلیک شدن گام برداشته است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، مجید نادرالاصلی با بیان اینکه دبیرخانه فرهنگی زاینده‌رود رو به تعطیلی است، اظهار کرد: توقع و انتظار شورای اسلامی شهر اصفهان در دوره ششم مدیریت شهری بر این بود که اتفاق خوبی برای حال مردم در استان اصفهان و مرکزیت کشور رخ دهد، به همین دلیل موضوع آب به‌عنوان یکی از مواردی که می‌توانست در بهبود شرایط اجتماعی، روحی و روانی مردم مؤثر باشد، مطرح و اقدامات خوبی انجام شد.

وی با بیان اینکه حمایت بیشتر از این موضوع لازمه شدت گرفتن کارهای دبیرخانه زاینده‌رود بود، افزود: شهردار اصفهان باید در این زمینه مطالبه‌گر و مجری برنامه‌های مد نظر شورای اسلامی شهر و شهرداری باشد، البته طی شش ماه گذشته تلاش‌های زیادی داشتیم، اما معتقدیم به رغم اینکه تمایل برای انجام کار وجود دارد، به هر دلیلی در انجام آن تعلل صورت می‌گیرد.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه قصد من از پرداختن به موضوع رو به تعطیل بودن دبیرخانه فرهنگی زاینده‌رود این است که مدیریت شهری را نسبت درخواست عمومی مردم اصفهان، افزایش امید در این کلان‌شهر و رفع مشکلات معیشتی مردم، به‌ویژه بهبود وضعیت مناطق غربی و شرقی و شامل باغ‌ها و مزارع کشاورزی است، گفت: به‌نظر می‌رسد این موضوع با جدیت پیگیری نمی‌شود، توقع از مجموعه شورای اسلامی شهر و شهردار اصفهان این است که کار ویژه‌تری را در این راستا انجام دهند.

نادرالاصلی تاکید کرد: شهر اصفهان به‌عنوان یک باغ‌شهر مطالبه شرعی و قانونی با عنوان «حقابه» دارد، اما در بازگشایی‌های زاینده‌رود حقوق شهر محقق نشده است و منجر به بروز چند مشکل از جمله فرونشست و تهی شدن سفره‌های زیرزمینی شده است.

وی ادامه داد: جاری نشدن آب در مادی‌ها، وضعیت فضای سبز و مشکلات زیست‌محیطی را دوچندان کرده است.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه این موارد حقوق مردم اصفهان است و باید مورد توجه باشد، تصریح کرد: به‌عنوان نماینده مردم در شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید می‌کنم که اگرچه شهرداری نمی‌تواند آب را جاری کند، اما می‌تواند مطالبه‌گر و پیگیر خواسته‌های مردم از سازمان‌ها و نهادها باشد.

نادرالاصلی ادامه داد: توقع دارم شخص شهردار از جایگاه حقوقی و اداره حقوقی مجموعه شهرداری برای پیگیری حق خود از مبادی قضائی و حقوقی اقدام جدی انجام دهد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، سیدامیر سامع با بیان اینکه گاهی با شرایطی مواجه می‌شویم که درخت امکان حیات ندارد و شهرداری مجبور به حذف آن می‌شود، اظهار کرد: کمیته رفع خطر درختان خطرآفرین سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری که متشکل از کارشناسان باغبانی و گیاه‌پزشکی باتجربه و خبره است، با همراهی کارشناسان مناطق مختلف شهرداری، به‌طور مستمر از درختان عرصه‌های فضای سبز بازدید می‌شود و موارد دارای علائم خطر با احتمال بالای سقوط را شناسایی و مجوز قطع آن‌ها را صادر می‌کنند، در بسیاری از موارد نیز تنها دستک‌های پوسیده و خطرآفرین حذف و حتی‌الامکان از قطع درختان جلوگیری می‌شود.

وی افزود: از شهروندان تقاضا می‌شود هنگام ساخت‌وسازها دقت کافی را داشته باشند، زیرا در صورتی که مصالحی پای درخت ریخته شود، ممکن است در ابتدا اثر خود را نشان ندهد، اما به مرور زمان ریشه را ناقص و حیات آن را دچار مشکل می‌کند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه همواره اقدامات باغبانی و زراعی برای جلوگیری از وارد شدن آسیب به درختان در این کلان‌شهر انجام می‌شود، تاکید کرد: به‌رغم انجام اقدامات پیشگیرانه همچون شست‌وشوی درختان و هرس که سالانه در راستای باغبانی و زیبایی انجام می‌شود، به دلایل مختلف تنه این درختان دچار پوکی و ریشه‌ها تخریب می‌شود در نتیجه مقاومت درخت به حداقل می‌رسد، همچنین هنگام وزش باد شکستن شاخه درختان ایجاد خطر می‌کند که باید تمهیداتی در این راستا در نظر گرفته شود.

سامع با بیان اینکه وجود درخت در شهر جنبه‌های مختلفی دارد، گفت: زندگی مردم در مجاورت فضای سبز برکات فراوانی از جمله نشاط روحی و روانی، مباحث محیط زیستی و زیبایی شهر را به همراه دارد، به‌ویژه در شهر اصفهان که باغچه‌های طولی وجود دارد و از سال‌های گذشته کنار مادی‌ها، انهار و خیابان‌های آن فضای سبز وجود داشته که یکی از مزیت‌های کیفیت زندگی در نصف‌جهان است، زیرا کمتر شهری وجود دارد که تمام معابر آن دارای درخت و سایه باشد.

وی با بیان اینکه شهروندان باید نسبت به درختان حساس باشند، همان‌طور که در بسیاری موارد شاهد هستیم در کوچه و خیابان اقدام به آبیاری درختان می‌کنند، ادامه داد: سفارش به انجام چنین اقداماتی در سابقه فرهنگی ما وجود دارد و کاشت و نگهداری درخت بالاترین ثواب را دارد؛ در مواردی نیز شهروندان از آب خاکستری که در خانه تولید می‌شود بدون اینکه مواد زائد و شیمیایی درون آن وجود داشته باشد، برای آبیاری درخت استفاده می‌کنند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه تمام درختان در اثر گذر زمان به کهن‌سالی می‌رسند، خاطرنشان کرد: گونه درختان، شرایط اقلیمی موجود، نبود فضای مناسب برای رشد و نمو ریشه، ساخت‌وساز کنار باغچه‌ها، زیرزمین خانه‌ها و تخریب ریشه درختان، ارتفاع ساختمان‌ها و تأمین نشدن نور درختان، همچنین کم‌آبی که از حدود ۲۰ سال گذشته با آن درگیر هستیم، موجب می‌شود آب مناسب و کافی برای رشد درختان تأمین نشود و دچار بیماری و آفت‌زدگی شوند و این مسائل از جمله مواردی است که سرمایه‌های سبز شهر را با چالش روبه‌رو می‌کند.

سامع با بیان اینکه در صورتی که مجبور به قطع درخت باشیم، در کمیسیون ماده ۷ که متشکل از پنج نفر شامل نمایندگان خدمات شهری، سازمان پارک‌ها، شورای اسلامی شهر و قاضی دادگستری است، مسائل بررسی و رأی به حذف درخت داده می‌شود، گفت: بسیاری از شهروندان نسبت به این موضوع حساس شده‌اند و در بسیاری از موارد به‌رغم صدور مجوزها، به سازمان پارک‌ها و خدمات شهری مراجعه می‌کنند یا از طریق سامانه ۱۳۷ و حتی به‌صورت حضور در محل نسبت به این اقدام معترض هستند و تاکید دارند که در ظاهر درخت مشکلی ندارد، اما با ارائه مستندات، حذف درخت انجام می‌شود، البته دقت نظر شهروندان در این باره ارزشمند است.

وی ادامه داد: هدف کمیسیون ماده ۷ یا همان کمیسیون تشخیص باغات، حفظ فضای سبز و جلوگیری از ساخت‌وساز غیرقانونی در حریم فضای سبز است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی با اشاره به تسهیلات مدیریت شهری برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: شهرداری مکان‌های مؤثری را در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین گذاشته است تا بتوانند با استقرار در آن‌جا به ارائه خدمات بپردازند؛ یکی از این فضاهای مؤثر ساختمان جهان‌نما است.

وی افزود: در مکاتبات ویژه با رئیس‌جمهور نیز اعلام کردیم با وجود ظرفیت‌هایی که در اصفهان وجود دارد، این شرکت‌ها باید مورد حمایت دولت و وزراتخانه‌های مورد نظر قرار گیرند تا بستر توسعه آن‌ها در نصف‌جهان فراهم شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برقراری نمایشگاه‌ها برای ارائه خدمات دانش‌بنیان‌ها تاکید: در نمایشگاه فن‌نما که مهر سال گذشته در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان برگزار شد، فضای خوبی برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و از این طریق محصولات مورد نیاز مدیریت شهری را ارائه کردند.

نورصالحی با اشاره به اینکه اصفهان می‌تواند به‌عنوان قطب شرکت‌ها و محصولات دانش‌بنیان‌ها در کشور مطرح باشد، گفت: نخستین شهرک علمی تحقیقاتی کشور در حوزه فناوری جدید در اصفهان تأسیس شد و در حال حاضر طبق اطلاعاتی به‌دست آمده از آن شهرک، حدود ۷۰۰ شرکت در آن مکان مستقر شده‌اند، همچنین خارج از این شهرک، شرکت‌های متعدد دانش‌بنیان وجود دارد.

وی با اشاره به استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: در این شرکت‌ها افراد زیادی از دانشگاه‌های مطرح اصفهان می‌توانند مشغول به کار شوند و ارزش افزوده بالایی برای کشور ایجاد کنند، زیرا وجود دانشگاه‌های خوب و صنایع برتر همچون هایتک، ظرفیت‌های مناسبی در اصفهان به وجود آورده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: معتقدم محدوده خیابان امام خمینی (ره) و شهرک امیرکبیر می‌تواند به‌عنوان قطب استقرار و پایگاه استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.

نورصالحی با بیان اینکه شهرداری اصفهان برای شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلات و امکاناتی فراهم کرده است تا بتوانند به مدیریت شهری، خدمات و محصولات مورد نیاز را ارائه دهند، گفت: پیشنهادهای ویژه‌ای برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح شده است، همچنین شهرداری با تمام قوا آمادگی خود را برای همکاری با این شرکت‌ها اعلام کرده است.

وی با اشاره به حمایت‌های صورت گرفته از شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: حمایت از دانش‌بنیان‌ها و فناوری‌های جدید، استفاده از محصولات آن‌ها و توسعه این شرکت‌ها یکی از سیاست‌های اصلی در نظام جمهوری بوده است و پیرو آن مدیریت شهری اصفهان نیز همین سیاست را در پیش گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به جابه‌جایی صنایع آلاینده در غرب اصفهان (بین اصفهان و شاهین‌شهر) خاطرنشان کرد: اگر این صنایع بپذیرند برای مدت زمان کوتاه یا بلندمدت جابه‌جا شوند، زمین آن‌ها به عرصه استقرار پردیس شرکت‌های فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شود، اشتغال‌های مناسبی در این مکان به‌وجود می‌آید که علاوه‌بر ایجاد ارزش افزوده‌، آلایندگی هم ندارند.

<

   به گزارش خبرنگار نامی پرس ، روز گذشته ضمن برگزاری آیین گرامی داشت هفته زمین پاک، نمایشگاه خانه محیط زیست هنرستان بانو مجتهده امین با حضور مدیران استانی و شهری و نمایندگان دستگاه های مرتبط افتتاح شد.

   در آغاز این مراسم که درسالن جلسات حفاظت محیط زیست استان برگزار شد، از برخی آثار تولیدی هنرجویان در حوزه انیمیشن رونمایی گردید و مدیریت و کادر آموزشی هنرستان بانو مجتهده امین پیرامون فعالیت های خانه محیط زیست مستقر در این هنرستان و مراحل تهیه و تدوین تولیدات هنری متعدد در حوزه محیط زیست، توضیحاتی ارائه کرده و همچنین بر توان بالا و خلاقیت های نسل نو همراه با مطالبه گری قانون مدارانه آنان و ضرورت حمایت و هدایت محیط زیست استان از فعالیت خانه های محیط زیست تأکید نمودند.

در ادامه این برنامه از سوی هنرمندان حاضر در جلسه، سطح و کیفیت آثار ارائه شده از نظر محتوا  و تکنیک مورد ارزبابی قراگرفت و لزوم شناسایی و تقویت استعدادهای دانش آموزان و حمایت هدفمند از نوآوری ها و هوشمندی نسل جوان برای نیل به اهداف و کارآمدسازی خانه های محیط زیست با استفاده از ابزار هنر و رسانه مطرح گردید.

   مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان نیز در این مراسم با ارائه گزارشی از مهمترین برنامه های در دست اقدام این سازمان که تحولات نوینی در خدمات زیست محیطی این حوزه در مرکز استان ایجاد خواهد کرد به فعالیت های انجام یافته سازمان متبوع خود در حوزه های اجرایی فرهنگی آموزش اشاره کرد.

   سپس نماینده ارشد اداره کل آموزش و پرورش استان در سخنان خود ضمن ابراز خوشوقتی از همزمانی معنادار مناسبت های سیاسی، فرهنگی و زیست محیطی ملی و جهانی روز، به نقش اثرگذار فرهنگیان در عرصه های مختلف اجتماعی بویژه حوزه حیاتی محیط زیست اشاره کرد و افزود: همکاری تنگاتنگ اداره کل آموزش و پرورش با حفاظت محیط زیست استان ذیل تفاهم نامه های مبادله شده در ترغیب و تشویق دانش آموزان به توسعه فرهنگ محیط زیست در سطح جامعه می انجامد که نمونه بارز آن در خانه محیط زیست بانو مجتهده امین تجلی یافته است. همچنین تعدادی از مدیران اجرایی خانه های محیط زیست استان به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون وضعیت و فعالیت های خانه های محیط زیست پرداختند.

   در پایان رئیس اداره آموزش ومشارکت های مردمی حفاظت محیط زیست استان کیفی سازی خانه های محیط زیست را به عنوان یکی از ابزارهای مهم تحقق اصل ۵۰ قانون اساسی و عمومیت دادن به حفاظت از محیط زیست در سطوح مختلف بیان کرد .

   در این برنامه مدیران میانی اداره کل آموزش و پرورش ، مدیریت پسماند شهرداری اصفهان، نمایندگان دستگاه ها و نهادهای مرتبط از جمله استانداری، اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری، شرکت آب منطقه ای اصفهان و  مدیر و هنرآموزان هنرستان امین، و تعدادی از مدیران خانه های محیط زیست استان حضور داشتند .<

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، به مناسبت گرامی داشت هفته زمین پاک با شعار "مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین، برنامه پاکسازی عرصه های طبیعی در اراضی اطراف شهر گلشن، انجام شد.

   این برنامه در اراضی اطراف جایگاه دفع زباله شهر گلشن توسط پرسنل خدمات شهری شهرداری گلشن با حضور کارکنان این اداره صورت گرفت و مساحت حدودا نیم هکتاری اراضی ملی از پسماندها و ضایعات سبک پلاستیک پاکسازی شد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، فردی که به صورت غیر مجاز اقدام به نگهداری، پرورش، خرید و فروش حلزون می کرد، با استناد به بند ج ماده ۱۰ و۷ قانون شکار و صید  مواد ۱ و ۸ قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست و تبصره یک ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی به مرجع قضایی معرفی شد.

   تعداد حلزون های مربوط به این تخلف به بیش از صد هزار عدد می رسید که با تشکیل و ارجاع پرونده،  موارد تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.

   حلزون نوعی نرم تن در رده شکم پایان و از خانواده  بی مهرگان است.

این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…