به گزارش خبرنگار نامی پرس/  سه شنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۲  در حاشیه نشست خبری اداره کل امور مالیاتی استان اصفهان که به مناسبت هفته فرهنگ‌سازی مالیاتی برگزار شد از مهندس امامی شهردار و مجموعه مدیریت شهری نجف‌آباد به عنوان شهرداری برتر در امر فرهنگ سازی مالیاتی در راستای تبیین هزینه‌کرد عوارض ارزش افزوده در عمران و آبادانی شهری در استان اصفهان با اهداء لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

  • فرهنگ سازی مالیاتی و تبیین هزینه.کرد عوارض ارزش افزوده بهترین راهکار توسعه خدمات شهری است.

عباس مَزیکی مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان در نشست خبری اداره کل امور مالیاتی گفت درآمد ناشی از عوارض بر کالا و خدمات یکی از مهمترین درآمدهای پایداری شهرداری ها محسوب می شود و نقش بی بدیلی در تقویت این دسته از منابع بر ترکیب درآمدهای شهرداری دارد لذا یکی از ابزارهای لازم برای رسیدن به توسعه پایدار ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری است.

مَزیکی فرهنگ سازی و ترغیب شهروندان در زمینه پرداخت مالیات به ویژه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی اقشار مختلف جامعه در هزینه‌کرد عوارض اخذ شده را امری مهم و تأثیرگذار در تقویت تعامل مردم با مجموعه مدیریت شهری و پیشبرد اهداف تعیین شده دانست. وی مجموعه خدمات‌رسان شهرداری نجف‌آباد را به عنوان الگویی مناسب در باب فرهنگ سازی مالیاتی دانست و افزود پس از بازدیدهای میدانی از اقدامات عمرانی و خدماتی شهرداری نجف آباد در مواردی چون پنجم اسفند روز حماسه و ایثار مردم نجف‌آباد و رصد تقویم عمرانی سالانه پیش روی این مدیریت، اداره کل امور مالیاتی استان اصفهان شهرداری نجف آباد را نمونه موفق و مثالی عینی در تحقق خدمت جهادی با بهره گیری مناسب از محل اعتبارات ارزش افزوده دانست و  مهندس امامی شهردار نجف آباد را شایسته تقدیر دانست.

  • اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، مسیر شهرداری‌ها را برای کسب درآمدهای پایدار هموارتر می‌کند.

در این نشست عبدالرسول امامی شهردار نجف‌آباد ضمن گرامیداشت هفته فرهنگ‌سازی مالیاتی و تأکید بر تبیین عملی هزینه کرد عوارض شهری، به ارائه مختصری از بودجه سالانه شهرداری و فهرستی از مقادیر ارزش افزوده سال های ۱۴۰۰ تا ۲۰ تیرماه ۱۴۰۲ پرداخت و  عوارض دریافتی از محل مالیات بر ارزش افزوده را دارای تاثیر بسزا در روند اجرایی پروژه‌های عمرانی شهری نجف آباد دانست.

وی با اشاره به پایین بودن درصد میزان درآمد پوششی در شهر نجف آباد، عوارض ارزش افزوده را عامل یاری رسان مجموعه مدیریت شهری در انجام به موقع  تعهدات خدماتی عمرانی و زیرساختی و تقویت توسعه پایدار دانست.

امامی یکی از مهم‌ترین معضلات مجموعه های خدمات رسان کشور را، پایدار نبودن منابع درآمدی دانست که اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، مسیر شهرداری‌ها  را برای کسب درآمدهای پایدار هموارتر و روزنه‌های امید برای این نهاد عمومی به منظور کسب درآمد پایدار در جهت انجام پروژه های تعیین شده را هموار می سازد.

شهردار نجف آباد با اشاره به مهمترین پروژه های شاخص اجرا شده توسط شهرداری نجف آباد در دو سال  گذشته از محل عوارض افزود مجموعه مدیریت شهری در زمینه فرهنگ سازی مالیاتی و  تبیین هزینه کرد عوارض ارزش افزوده می کوشد تا پروژه‌های احداثی از محل درآمدهای مالیاتی به نحوه احسن به شهروندان فهیم و مطالبه‌گر نجف‌آباد معرفی شود، چرا که با معرفی هرچه دقیق تر این پروژه‌ها، و تحقق شعار هر ماه یک افتتاح در مناطق پنجگانه شهری، شهروندان آثار مستقیم مالیات پرداختی و ثمر شیرین مشارکت با خادمین خود را در شهر به عینه شاهد بوده و این تعامل در افزایش اعتماد متقابل و افزایش توسعه عمرانی و اجتماعی شهر نقشی بسزا ایفا خواهد کرد.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / عبدالرسول امامی با بیان اینکه در مناطق یک تا پنج شهرداری نجف آباد 870 میلیارد ریال هزینه شده است، اظهار کرد به تفکیک برای بخش های عمرانی ۳۴۳۴ میلیارد ریال، ۴۷۲۰ میلیارد ریال هزینه آزادسازی و ۱۴۹ میلیارد ریال هزینه های مبلمان شهری و فضای سبز هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد پروژه‌های "شاخص" آماده بهره‌برداری شهرداری نجف آباد 8303 میلیارد ریال است که هفته جاری در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

شهردار نجف آباد با اشاره به پروژه‌های شاخص آماده بهره‌برداری شهرداری این شهر، گفت از جمله این پروژه‌ها می‌توان به فاز نخست مسیر بوستان زندگی شرقی(کوچه باغ زندگی) حدفاصل پل زندگی و باغ ایرانی، مسیر دسترسی آرامستان جدید و اتمام فاز نخست ساختمان باغ بهشت(باغ بانوان)، اتمام فاز نخست ساختمان باغ ایرانی واقع در بوستان زندگی به مساحت پروژه ۱۰۰۰متر مربع، پروژه سینمایی پردیس در مجموعه فرهنگسرای خارون و احداث  فاز دوم مسیر بوستان زندگی غربی(کوچه باغ زندگی) حدفاصل بلوار کشاورز و خیابان بهرامی اشاره کرد.

وی ادامه داد تملک و احداث فاز اول بلوار کشاورز (کمربندی جنوب تا بلوار بهارستان)، تملک و بهسازی خانه تاریخی آیت ( موزه علم)، فاز نخست  پروژه مشارکتی شهرک آپادانا، احداث زیرگذر شهدای کارگر و فاز نخست پروژه مشارکتی شهرک صنعتی کاوه (زیرسازی، جدول‌گذاری آسفالت)، ساماندهی و تکمیل مجموعه روباز ورزشی - رفاهی امام رضا(ع)  و اتمام فاز نخست ساختمان شهرداری و فرهنگسرای کوثر، احداث کنارگذر آرامستان بهشت فاطمه یزدانشهر، تملک و احداث بلوار آیت‌الله امینی نجف‌آبادی، نکوسازی و ساماندهی خیابان خاقانی، اتمام فاز نخست سازه و محوطه المان ورودی غرب نجف آباد و عملیات‌های مربوط به زیرسازی، جدول‌گذاری، روکش آسفالت و لکه‌گیری از دیگر پروژه‌های شاخص شهرداری نجف‌آباد به شمار می‌رود.

کلنگ‌زنی بیش از 600 میلیارد تومان پروژه در نجف آباد

امامی با بیان اینکه پروژه‌های محله‌محور آماده بهره‌برداری نجف آباد نیز به ارزش 407 میلیارد ریال است، اظهار کرد کلنگ بیش از 600 میلیارد تومان پروژه نیز در هفته جاری به زمین زده خواهد شد تا شاهد توسعه عمران و آبادانی را در این شهر بیش از پیش شاهد باشیم.

وی تصریح کرد از روز قبول مسئولیت شهرداری نجف‌آباد، هیچ دغدغه‌ای جز خدمت به شهر و شهروندان فهیم و انقلابی نجف‌آباد و تعهد به شورای اسلامی شهر، نداشتم و از تمام ظرفیت‌های برای بهبود وضعیت عمرانی، فرهنگی و اجتماعی این شهر استفاده کرده‌ایم.

شهردار نجف آباد تاکید کرد جریان خدمت نجف‌آباد تنها مسئله‌ای است که به آن توجه دارم و در تلاش هستم تا برنامه‌های گسترده عمرانی، فرهنگی و اجتماعی در نظر گرفته شده در نجف‌آباد را با حمایت و همراهی مردم و شورای اسلامی شهر نجف‌آباد به ثمر رسانده و دستاوردهای آن را در قالب جهاد تبیین، به اطلاع مردم ایثارگر نجف‌آباد برسانم تا شاهد آثار و دستاوردهای حرکت جریان خدمت و رضایت‌مندی شهروندان و نمایندگان مردم از دستاوردهای این جریان باشیم.

به گزارش خبرنگارنامی پرس/ عبدالرسول امامی شهردار نجف آباد اظهار کرد شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران ۱۸ تا ۲۱ بهمن ماه سال‌جاری از ساعت ٨ تا ١۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر شده است که مجموعه شهری نجف آباد نیز در سالن ۳۸B به معرفی نجف آباد "باغ شهر صفوی" می‌پردازد.

وی افزود در این غرفه از طریق رسانه‌های تصویری (کلیپ و تیزر و..)، منابع مکتوب (کتب تخصصی معرفی شهر، کتابچه، بروشور، کاتالوگ و..)، و ارتباط چهره به چهره، پرزنت حضوری و کانترهای مجزا، ظرفیت‌های گردشگری، تاریخی، طبیعی و مذهبی شهر نجف آباد معرفی می‌شود.

شهردار نجف آباد خاطرنشان کرد به دنبال گسترش، توسعه و غنی‌سازی صنعت گردشگری نجف آباد هستیم و حضور در این نمایشگاه فرصتی بسیار مناسب برای دست‌یابی به اهداف شهرداری نجف آباد در این زمینه است.

وی با بیان اینکه نجف آباد شهر علم و ایثار است، اظهار کرد خدمت به شهروندانی که همیشه از جان برای آبادی شهر و دیارشان مایه گذاشته‌اند، نه تنها موجب افتخار و بهروزی است، بلکه هر روز این مطلب را یادآوری می‌کند که خدمت به چنین مردمی نیازمند آگاهی و توسعه‌ هر روزه است.

امامی با تاکید بر اینکه نجف آباد شهری با پیشینه تاریخی بسیار غنی است و وجود خانه‌های تاریخی متعدد همچون خانه‌ تاریخی مهرپرور، خانه‌ تاریخی نوریان و خانه تاریخی کبیرزاده گواه همین موضوع است و این یعنی اصالت و اصالت چیزی نیست که خریدنی یا ایجاد کردنی باشد، گفت مردم نجف‌آباد ذاتاً اصیل هستند و حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی فرصتی مغتنم برای معرفی این پیشینه و اصالت است.

وی ادامه داد در تلاش هستیم تا با معرفی دستاوردها و ظرفیت‌های شهر نجف آباد اقدامات شایسته در عرصه ترویج روحیه خدمتگزاری و توسعه شهری و جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی اقدامات مؤثری به ثمر برسانیم.

امامی با اشاره به روحیه ایثار و فداکاری مردم نجف آباد و وجود شهدایی نظیر سردار شهید حاج احمد کاظمی و شهید محسن حججی، تصریح کرد نجف آبادی‌ها مردم ایثار و شهادت هستند و باید تلاشی مستمر و گسترده برای توسعه شهر و معرفی این شهر کهن و ظرفیت‌ها عظیم فرهنگی، علمی و گردشگری آن به کشور و مردم جهان داشته باشیم.

شهردار نجف آباد از عموم فعالان صنعت گردشگری و علاقه‌مندان به این حوزه و مردم عزیز کشور دعوت کرد برای آشنایی با جاذبه‌ها و ظرفیت‌های عظیم حوزه گردشگری و صنایع دستی این شهر از غرفه نجف آباد در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران بازدید کنند.

 به گزارش خبرنگار نامی پرس /  خبرنگاران در این بازدید از خانه های تاریخی نجف آباد، هفت برج خارون، خانه کتاب، موزه تاریخ مفاخر و گذر گردشگری بوستان زندگی دیدن کردند.

 شهردار نجف آباد در حاشیه این تور با اشاره به اینکه در مناطق یک تا پنج شهرداری نجف آباد ۸۷۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است، گفت به تفکیک برای بخش های عمرانی ۳۴۳۴ میلیارد ریال، ۴۷۲۰ میلیارد ریال هزینه آزادسازی و ۱۴۹ میلیارد ریال هزینه های مبلمان شهری و فضای سبز هزینه شده است.

 عبدالرسول امامی افزود این  هزینه در منطقه یک برای اجرای پیست اسکیت فری استایل واقع در محور تفریحی گردشگری بوستان زندگی، اصلاح هندسی تقاطع  بلوار فجر – آیت، احداث دیوار بین خزانه وآرامستان جدید، اجرای سازه نگهبان پارکینگ شهرداری مرکز، اجرای سایه بان پارکینگ ساختمان اداری شماره ۲ انجام شده است.

 وی در خصوص پروژه های "محله محور و شاخص" آماده بهره برداری شهرداری نجف آباد گفت این پروژه ها با هزینه ای بالغ بر  ۸۷۱ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.

 شهردار نجف آباد در خصوص پروژه های «محله محور» آماده بهره برداری تصریح کرد ساماندهی پارک محله ای ایثار و زیتون در منطقه ۵ و اصلاح هندسی تقاطع بلوار منتظری و بلوار چناران- توحید برخی از پروژه های منطقه ۴ و ۵ است.

 امامی خاطر نشان کرد در منطقه دو، اجرای فاز دوم مسیر بوستان زندگی غربی(کوچه باغ زندگی) حدفاصل بلوار کشاورز و  خ بهرامی، تملک و احداث فاز اول بلوار کشاورز (کمربندی جنوب تا بلوار بهارستان)، تملک و بهسازی خانه تاریخی آیت ( موزه علم)، احداث مجموعه پردیس سینمایی خارون، زیرسازی، جدولگذاری، روکش آسفالت و لکه گیری سطح منطقه دو در دستور کار قرار گرفت و انجام شد.

 وی بیان کرد احداث زیرگذر شهدای کارگر،  فاز یک پروژه مشارکتی شهرک صنعتی کاوه (زیرسازی، جدولگذاری آسفالت)، بازسازی ساختمان خانه فرهنگ ویلاشهر، زیرسازی، جدولگذاری و روکش آسفالت و لکه گیری سطح منطقه سه از پروژه های انجام شده در منطقه سه شهرداری نجف آباد است.

 شهردار نجف آباد پیرامون پروژه های کلنگ زنی در مناطق مختلف شهرداری نجف آباد گفت در منطقه یک شهرداری، اجرای فازهای ۲ ساختمان های صندلی چوبی  و کانسپت صفا، ساماندهی فلکه ۵ اسفند، شروع عملیات اجرایی فاز ۳ محور تفریحی گردشگری بوستان شرقی، شروع عملیات اجرایی فاز ۲ ساختمان باغ ایرانی در دستور کار قرار گرفته است.

 امامی ادامه داد ساماندهی خیابان پاینده، ساماندهی بلوار ظفر، ساماندهی کنارگذر کمربند شمالی، احداث ساختمان شهرداری منطقه ۲ ، فاز ۴ محور تفریحی گردشگری بوستان زندگی غربی از پروژه های کلنگ زنی در منطقه دو شهرداری نجف آباد است.

 وی تکمیل و  ادامه  پارک بزرگ آبشار، احداث ساختمان شهرداری منطقه ۳، اصلاح هندسی و اجرای سیفون میدان معلم و احداث بلوار وحدت را از پروژه های آماده کلنگ زنی در منطقه ۳ شهرداری نجف آباد برشمرد.

 شهردار نجف آباد گفت ساماندهی فاز ۱ پارک بزرگ فیروزه، ساماندهی خیابان مفتح، ساماندهی بلوار توحید غربی (پشت مجموعه سنگبری ها)، ساماندهی میدان امام حسین(ع) و ساماندهی خیابان طالقانی، احداث کندرو مجاور شهرک بهاران،  تکمیل و اجرای فاز ۲ فرهنگسرای آیت الله عالم از پروژه های آماده کلنگ زنی در مناطق ۴ و ۵ شهرداری نجف آباد اعلام کرد.

به گزارش  خبرنگار نامی پرس به نقل ازاداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری نجف آباد /عبدالرسول امامی شهردار نجف آباد پس از تقدیم بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۲ به شورای اسلامی شهر گفت این بودجه بر اساس بخشنامه های ابلاغی و بر مبنای افزایش درآمد چند سال اخیر شهرداری، شناخت و بررسی نیازهای عمرانی و خدماتی شهر و البته وضعیت اقتصادی کشور و متعاقباً شهر نجف آباد تهیه، تنظیم و پیشنهاد شده است.

شهردار نجف آباد در ادامه بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۲ را با ۴۳ درصد رشد به میزان ۸۴۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت بودجه جاری شهرداری با توجه به افزایش حقوق و مزایای ابلاغیه سال ۱۴۰۱ کارگران نسبت به بودجه پیش بینی شده، نرخ تورم سال جاری، هزینه های اجتناب ناپذیر جاری و نیز ضوابط مالی بخشنامه بودجه به مبلغ ۲۸۴ میلیارد تومان برابر ۳۳/۵ درصد بودجه پیشنهاد شده که نسبت به بودجه اصلاحیه برآورد شده سال جاری به میزان ۳۰ درصد رشد داشته است.

امامی افزود بودجه عمرانی شهرداری بر اساس بررسی نیازها در مناطق و محلات شهری و ارتقای حمل و نقل شهری و مباحث ترافیکی شهر و مسائل و موضوعات فرهنگی، اجتماعی شهری به میزان ۵۶۲ میلیارد تومان معادل ۶۶/۵ درصد کل بودجه پیش بینی شده است که نسبت به بودجه عمرانی سال جاری ۳۴ درصد رشد داشته است.

وی ضمن اعلام ۸ شاخص در نظر گرفته شده در بودجه پیشنهادی، سیاست های کلان بودجه شهرداری نجف آباد را بدین شرح اعلام کرد.

۱- توسعه و تقویت زیرساخت های حمل و نقل درون شهری

۲-ارتقای شاخص های خدمات شهری، پسماند و کاهش آلودگی

۳-توسعه زیرساخت‌های الکترونیکی در خدمات شهری و ایجاد شهر هوشمند

۴-ارتقای کیفی منابع انسانی جهت افزایش کارایی و بهره وری

۵-بازآفرینی شهری و محرومیت‌زدایی محلات کم درآمد شهری

۶-بالا بردن توان تاب آوری شهری در برابر حوادث

۷-افزایش خود اتکایی در راستای جذب منابع عمومی و درآمدهای پایدار شهری

۸-افزایش نشاط، ارتقاء فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و شهر

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  موسی مباشری رئیس ستاد بازآفرینی و فرماندار ویژه شهرستان نجف آباد ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و تسلیت شهادت سرداران شهید حاج قاسم سلیمانی و حاج احمد کاظمی گفت کشور ما یکی از ۱۰ کشور اول دنیا از لحاظ اتفاقات و بلایای طبیعی است و ضرورت احیای بافت های فرسوده بر کسی پوشیده نیست چرا که تجربه زلزله بم را داریم و باید برای ما مبنا و درس باشد که به صورت جدی در بافت های فرسوده وارد شویم.

وی افزود در شهرستان نجف آباد ۷۰۰ هکتار و در شهر نجف آباد ۴۵۷ هکتار بافت فرسوده وجود دارد که عدم رسیدگی به وضعیت آنها جدای از مسائل امنیتی مسائل و مشکلات اجتماعی و اقتصادی در بر دارد.

در ادامه عبدالرسول امامی دبیر ستاد بازآفرینی شهرستان و شهردار نجف آباد گفت در خصوص احیای بافت های فرسوده با کمبود انگیزه، محرک نبودن بسته های تشویقی دولت، تداخل اسناد، تعدد مالکین و تعارض بافت های فرسوده با بافت های تاریخی مواجه هستیم.

�در ادامه دکتر همتی سفیر شهر بم ضمن تشکر از کمک های مردمی هموطنان نجف آبادی در زمان بحران بم پس از بازگویی خاطرات دردناک خود از زلزله و وضعیت مردم در آن لحظات سخت گفت خواهش می‌کنم به بحث مقاوم‌سازی ساختمان ها و نظارت بر آنها نگاه ویژه داشته باشید و از شهرداران خواست نظارت محکم و دقیقی بر ساخت و ساز ها اعمال کنند.

وی ادامه داد در کل شهر بم ۱۵۰ واحد ساختمانی با اسکلت فلزی بود که بعلت فقدان نظارت در ساخت، آنها نیز هنگام زلزله در هم پیچیده شدند.

دکتر همتی ادامه داد تنها ساختمان سالم شهر بم مسجد جامع بود، حتی مدارس با خاک یکسان شدند همه می‌دانستند کشور ما روی کمربند زلزله قرار گرفته است و شهر بم روی گسل قرار دارد ولی اقدام موثری انجام نشده بود.

سخنران بعدی این نشست سرکار خانم دکتر اسکندری نماینده شرکت بازآفرینی شهری وزارت راه بود که درخصوص ایمنی و تاب آوری پایین شهرها، ناپایداری ها، اهداف بازآفرینی شهری، قوانین فرادستی، رویکردها و اقدامات اجرایی، تسهیلات و تشویق های دولتی، ساختار ستاد و تقویت برنامه اقدام مشترک به ایراد سخن پرداخت.

سرکار خانم دکتر اسکندری همچنین در خصوص پروژه های زیربنایی و روبنایی،پروژه های عمران شهری، نوسازی و مقاوم سازی مسکن و انواع تسهیلات نوسازی مسکن در بافت های فرسوده و ناکارآمد صحبت کرد.

در ادامه دکتر مهلوجی معاون شهرسازی شهرداری نجف آباد در خصوص اشکالاتی که در رابطه با احیای بافت فرسوده وجود دارد به ایراد سخن پرداخت.

وی افزود از جمله مواردی که در مسیر احیای بافت های فرسوده شهر نجف آباد با آن مواجه هستیم عبارتند از تضاد قوانین موجود، کم کاری و بروکراسی سخت بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات، کم بودن تسهیلات به علت تعدد و مقدار زیاد بافت فرسوده، همپوشانی بافت فرسوده و ابنیه تاریخی و تراکم نامتجانس موجود در بافت فرسوده

به گزارش خبرنگار نامی پرس به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری نجف آباد / عبدالرسول امامی شهردار نجف آباد در خصوص تعارضات مسیر خط ریلی نجف آباد-اصفهان و کانال های آبرسانی و حوزه نفوذ آب منطقه‌ای در نجف آباد گفت خط ریلی نجف آباد اصفهان از کنار کانال زهکش عبور می کند که با یکی از سیفون های اصلی این کانال برخورد خواهد کرد و در تعارض است.

امامی در ادامه با درخواست صدور مجوز اصلاح هندسی میدان معلم و برخورد آن با سیفون کانال آب این میدان و احداث خیابان وحدت در کنار کانال آب ویلاشهر که در حریم کانال است را از دیگر تعارضات شهرداری و آب منطقه ای اعلام نمود.

وی از دیگر تعارضات پروژه های شهرداری با حوزه آب منطقه‌ای را تقاطع غیر همسطح روبروی بیمارستان زیتون اعلام کرد و خواستار رفع این تعارضات شد.

امامی در پایان گفت شهرداری نجف آباد حاضر است چاههای آبی را که در اختیار دارد با پساب معاوضه و تهاتر نماید تا بتواند مقدار ۱۲۰ لیتر تفاهم خود با آب منطقه‌ای را به ۱۸۰ لیتر بر ثانیه افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  عبدالرسول امامی شهردار نجف آباد ضمن تبریک روز صنعت حمل و نقل به فعالان این عرصه با اشاره به اهم اقدامات سازمان مدیریت حمل ونقل بار و مسافر برای جوان‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجف آباد، اظهار کرد: با توجه به فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی و به‌منظور ساماندهی و برون‌رفت از این شرایط، برنامه‌ریزی لازم برای تقویت حوزه حمل‌ونقل درون شهری انجام شده است.

وی با اشاره به مهمترین اقدامات انجام شده و طرح های پیش‌بینی شده برای جوان‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجف‌آباد، تصریح کرد: تعداد ۲۰ دستگاه اتوبوس بنز ۴۵۷ کولردار جدید به مبلغ 257 میلیارد و 900 میلیون ریال توسط شهرداری خریداری شده است که به‌زودی مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

شهردار نجف‌آباد با بیان اینکه در حال پیگیری برای خرید تعداد ۱۰ دستگاه اتوبوس هستیم، خاطرنشان کرد: خرید تعداد 62 دستگاه خودروی ون با 266 میلیارد و 900 میلیون ریال و ۵۰ دستگاه مینی‌بوس دو درب توسط شهرداری در حال پیگیری است.

امامی با بیان اینکه برای بازسازی تعداد 20 دستگاه اتوبوس فرسوده مبلغ 257 میلیارد و 900 میلیون ریال اعتبار پیش‌بینی شده است، ادامه داد بازسازی کامل هفت دستگاه اتوبوس بر اساس نظر کمیته فنی با اعتباری بالغ بر 18 میلیارد ریال انجام شده و مجدد مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی افزود در آینده ای نزدیک طرح جایگزین اتوبوس‌های مدل بالا توسط مالکان و بهره‌برداران بخش خصوصی به جای اتوبوس‌های فرسوده و مدل پایین فعال در خطوط اتوبوسرانی نجف آباد اجرا می‌شود.

شهردار نجف آباد اظهار کرد ساخت تعداد ۷۲ سایبان جدید متناسب با مبلمان شهری با 33 میلیارد ریال اعتبار انجام شده است و نصب آن‌ها در مناطق مختلف شهرداری پس از فرایند قانونی انجام می‌شود، همچنین پیش‌بینی ساخت و تعویض تعداد ۱۵ باجه جدید فروش و شارژ کارت شهروندی برای نصب در سطح شهر در دستور کار شهرداری است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / در جلسه هم اندیشی معتمدین شهر عبدالرسول امامی شهردار نجف آباد ضمن تشکر از حضور و همراهی معتمدین و نخبگان شهر به ارائه مختصری از فعالیت های شش ماهه شهرداری در منطقه دو پرداخت.

وی افزود در ملاقات های مردمی با شهروندان به  نتایج و برکات خوبی رسیده ایم به ویژه در موارد ابهام توانسته ایم با روشن سازی و رفع شبهات، شهروندان را راضی و خشنود نماییم.

امامی تاکید کرد نشست ها و دیدارهای مردمی تا به این لحظه برکات و نتایج و اثرات خوبی داشته و امیدواریم در آینده نیز  مستمر باشد.

سپس در ادامه این نشست معتمدین به صحبت پرداختند و مواردی چون تقویت واحد سد معبر شهرداری، جابجایی کارگاه های مزاحم شهری، برخورد با متکدیان و کودکان کار، نگاه محله محورانه شهرداری و راهکارهای مقابله با آلودگی هوا را خواستار شدند.

در پایان معتمدین شهر درخواست برگزاری یک جلسه مخصوص برای کاهش ترافیک شهری با متخصصان این امر و کسانی که صاحب اندیشه و راهکار هستند شدند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  عبدالرسول امامی شهردار نجف آباد ضمن ابراز خرسندی از میزان پیشرفت پروژه ها در دست اقدام شهرداری نجف آباد گفت امروز به بازدید تعدادی از پروژه‌های عمرانی مناطق ۱و۲ و ۵ پرداختیم  و از نزدیک روند رو به رشد آنها مورد بررسی قرار گرفت.

وی به پروژه بوستان زندگی که از جمله موارد بازدیدی بود اشاره کرد و گفت پل زندگی که نقطه اتصال بوستان شرقی به غربی است در حال تکمیل و بهره برداری می باشد.

ایشان از خانه علم و بلوار آیت الله امینی و بلوار کشاورز به عنوان پروژه های شاخص و در دست اقدام شهرداری نجف آباد نام برد و اظهار کرد هر منطقه‌ای برای خود پروژه های بزرگ و کوچک و شاخصی را در حال اجرا دارد که بیشتر تمرکزمان را بر روی پروژه های شاخص و محله محور گذاشته‌ایم تا بتوانیم آنها را زودتر افتتاح و مورد بهره برداری قرار دهیم.

امامی ضمن اعلام خبر آماده شدن طرح تعدادی از پروژه های آماده کلنگ زنی شهرداری نجف آباد گفت از پروژه‌های شاخص منطقه ۲ میتوان به پروژه پردیس سینمایی اشاره کرد که به تازگی به درخواست شهرداری و تصویب شورای نامگذاری شهرداری نجف آباد به پردیس سینمایی خارون تغییر نام پیدا کرده است.

شهردار نجف آباد ادامه داد پردیس سینمایی خارون متشکل از ۳ سینما به ظرفیت های مختلف است که به زودی ضمن تقدیم آن به مردم شریف نجف آباد شاهد افتتاح و بهره برداری از آن خواهیم بود.

صفحه1 از2
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…