12 آذر 1402

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان:

پاسخگویی به تذکرات شورا ضعیف است/ دکا‌ن‌های موجود در مسیر صدور پروانه‌های مکانیزه باید تعطیل شود

رئیس کمیسیون حقوقی، برنامه ریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه، نقطه ضعفی که شهرداری دارد سرعت پاسخگویی و سرعت انتقال مطالب است، گفت: بعضی از سئوالات و تذکرات می‌تواند منجر به ورود به مرحله بعدی شود. تذکر شفاهی، تذکر کتبی، سئوال و استیضاح و قانون همین یک راه را گذاشته است. قانون نمی‌گوید ما می‌توانیم به معاونت تذکر بدهیم فقط به شهردار می‌توانیم تذکر بدهیم.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، احمدرضا مصور رئیس کمیسیون حقوقی، برنامه‌ریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان با حضور در اتاق خبر *اصفهان شورا* از دغدغه‌های خود در مدیریت شهر، اولویت‌های شهر زندگی، رویکردهای شورای ششم، شفافیت، دستمزد و ارتقا جایگاه کارکنان شهرداری سخن گفت.

بخش پایانی این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید: 

در غدیر بهترین جشن را در کل شهر داشتیم‌، حتی یک آرم از شهرداری نمی‌دیدیم اما کل کار را شهرداری حمایت کرد، این کار درستی بود. یعنی مردم کار خود را انجام دهند اما بدانند یک حامی دارند که تمام قد پشتیبانی می‌کند، ما از این حمایت مطلقاً پشیمان نیستیم.

اگر به مساجد کمک کردیم یعنی به عموم مردم کمک کرده‌ایم

معتقدم اگر به مساجد کمک کردیم یعنی به عموم مردم کمک کرده‌ایم. مسجدی که رونق بگیرد به فرهنگ شهر کمک می‌کند. ما باید مأمنی برای مردم داشته باشیم. مردم اتوبوس، پارک، مترو، خیابان، مسجد، محل تفریح و ... می‌خواهند. شهرداری تا جایی که توانسته در این زمینه اقدام کرده و هر جا لازم بوده مستقیم عمل کرده و هرجا نیاز به حمایت بوده، کمک کرده است که براساس اعداد و ارقام الان شرایط خوبی در این زمینه داریم.

پاسخگویی به تذکرات شورا ضعیف است

نقطه ضعفی که شهرداری دارد سرعت پاسخگویی و سرعت انتقال مطالب است. من یک تذکر می‌دهم مبنی بر اینکه سه شرکت حقوق کارگران خود را نداده است، من می‌دانم و شهرداری هم می‌داند، شهرداری فکر می‌کند درست این است که حقوق را پرداخت کند و بعد بیاید و گزارش دهد. این باعث سوء تفاهم می‌شود. اینکه جواب ندهی مثل این است که نشنیدی، این موضوع وقتی تکرار شد تبدیل به نقطه سیاه می‌شود.

برخی از تذکرات و سئوالات پاسخ دادنی نیست، استنباط شهرداری این است که این سئوالات پاسخ ندارد، ما گفتیم شما در هر حالت پاسخ بدهید. البته دوستان می‌گویند ساز و کار ما برای پاسخ به تذکرات سنگین است و معاونت مورد نظر باید جواب بدهد تا ما به شورا اعلام کنیم. سئوال این است که چرا این روند سنگین است؟ این اشکال وجود دارد و همچنان باقی است و البته در دوره‌های قبل سابقه دارد.

بعضی از سئوالات و تذکرات می‌تواند منجر به ورود به مرحله بعدی شود. تذکر شفاهی، تذکر کتبی، سئوال و استیضاح و قانون همین یک راه را گذاشته است. قانون نمی‌گوید ما می‌توانیم به معاونت تذکر بدهیم فقط به شهردار می‌توانیم تذکر بدهیم.

ندادن خدمات مورد نیاز به مردم از بزرگ‌ترین اشکالات پروژه شهید کشوری بود

در بحث تحقیق و تفحص از پروژه شهرک شهید کشوری به اشکالاتی برخوردیم که مهمترین آن خدماتی بود که مردم باید می‌گرفتند. پتانسیل این شهرک ابتدا 18 هزار نفر بود که در انتها به 42 هزار نفر رسید. مجموعه‌ای که متولی این شهرک است تعهداتش نسبت به خریدارانش روی زمین مانده است. 

ما به این دلیل وارد شدیم که گزارش‌های خوبی نرسید. برخی از آن را به چشم هم دیدیم به عنوان مثال با یک بارندگی آب تا کف جاده می‌آمد، همچنین مسائل مربوط به تخلف در ساخت و سازها و... 

همزمان با شروع این بحث دو مسئله مطرح بود نخست در مورد اینکه چرا اجازه داده شد ساختمان 15 طبقه و ... ساخته شود و یک بحث مربوط به مشکلات مردم در زمینه پروانه و... بود.

اگر لازم باشد دوباره به پروژه شهید کشوری ورود می‌کنیم

مراجع مختلف وارد شدند ما نیز دنبال حل کردن مشکل مردم بودیم. در حین تهیه گزارش تحقیق و تفحص اتفاقات مثبتی افتاد. مثلا شورای عالی شهرسازی وارد شد و مصوباتی داد که بسیاری از سئوالات را حل کرد. ارتش صورت جلسه‌ای با شهرداری مبنی بر انجام خدمات تنظیم کرد، فرمانداری هم با ما همزمان موضوع را پیگیری می‌کرد. بعضی از موارد همچنان باقی مانده که بیشتر معطوف به داخل شهرداری است، مانند اینکه تخلفاتی در محاسبات رخ داده بود. جاهایی نیز سندی وجود نداشت. در نهایت گزارش که قرائت شد برخی موارد حل شد یا در حال حل است و بعضی از آن جاری است که باید به مراجع ذی ربط بدهیم و از الان به بعد آن‌ها پیگیر هستند.

ترجیح این بود که هرچه حل می‌شود به نفع مردم حل شود. البته اخیرا گزارشی داشتیم که برخی از تعهدات شرکت عمران اسپادانا انجام نشده و اگر لازم باشد دوباره ورود می‌کنیم.

حمل و نقل یک قله ما است و قله دیگر مباحث مربوط به زاینده رود 

از روز اول شورا گفته‌ایم چند کار را باید انجام بدهیم. اولویت اول شهر حمل و نقل است، در این حوزه مباحث مربوط به اتوبوس، تاکسی و مترو مدنظر است. ان شاء الله در این زمینه‌ها به قله می‌رسیم.

الان قیمت اتوبوس برقی 18 میلیارد تومان و اتوبوس ساده 10 میلیارد تومان است و امکان خرید آن به راحتی برای شهرداری‌ها فراهم نیست. 

شهرداری برای جاری شدن همیشگی زاینده رود تلاش زیادی کرده است

تا الان به قطار شهری خیلی خوب پول رساندیم، حمل و نقل یک قله ما است و قله دیگر مباحث مربوط به آب. زاینده رود همیشه جاری آرزوی ماست و شهرداری در این زمینه تلاش زیادی کرده است، ان شاء الله تا پایان دوره زاینده رود همیشه جاری را داشته باشیم و اگر این چنین شود مباحث محیط زیستی مانند فرونشست، سرمایه گریزی و.. حل می‌شود. 

دکا‌ن‌های موجود در مسیر صدور پروانه‌های مکانیزه باید تعطیل شود

پروانه‌های مکانیزه نیز تا الان خوب پیش رفته اما نواقص آن باید برطرف شود. شهرداری معتقد است دکان‌های این مسیر باید تعطیل شود.

سیستم بروکراسی گاهی انسان را لای کارتابل‌ها مدفون می‌کند

شهردار اصفهان فوق العاده انسان صادقی است، آنچه می‌گوید با آنچه در ذهنش است یکی است و این شاخصه بسیار مهمی است. وقت گذاری شهردار بسیار خوب است، البته به شخصه به ایشان توصیه کردم که وقت‌گذاری‌شان باید بهینه باشد زیرا سیستم بروکراسی گاهی انسان را لای کارتابل‌ها مدفون می‌کند و باید مراقب باشد که این اتفاق نیفتد. 

معاون باید از شهردار دفاع کند نه شهردار از معاون

شهردار اصفهان همچنین بسیار تیم گراست و از تصمیم‌های فردی پرهیز می‌کند و بیشتر با جمع مدیرانش مشورت می‌کند .همیشه گفته‌ام که معاون باید از شهردار دفاع کند نه شهردار از معاون. این اتفاق مقداری محل بحث است.

منبع : شورای اسلامی استان اصفهان
اشتراک خبر :
https://namipress.ir/index.php?option=com_k2&view=item&id=997

نظر دادن

این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…