06 فروردين 1403

جنگل‌ها و نوآوری؛ راه‌حل‌های جدید برای جهانی بهتر

سازمان ملل متحد شعار روز جهانی جنگل‌ها در سال 2024 را جنگل‌ها و نوآوری؛ راه‌حل‌های جدید برای جهانی بهتر اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، نوآوری و فناوری نظارت بر جنگل ها را متحول کرده است و کشورها را قادر می سازد تا جنگل های خود را به طور موثرتری ردیابی و گزارش دهند. در مجموع 13.7 میلیارد تن کاهش یا افزایش انتشار دی اکسید کربن از جنگل به کنوانسیون سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوا از طریق نظارت شفاف و نوآورانه جنگل گزارش شده است.
 
   شعار روز جهانی جنگل‌ها در سال 2024 : جنگل‌ها و نوآوری؛ راه‌حل‌های جدید برای جهانی بهتر است.
 
   نبرد با جنگل زدایی نیازمند پیشرفت های فناوری جدید است. با از بین رفتن 10 میلیون هکتار سالانه به دلیل جنگل زدایی و تقریباً 70 میلیون هکتار تحت تأثیر آتش سوزی، این نوآوری ها برای سیستم های هشدار اولیه، تولید کالاهای پایدار و توانمندسازی مردم بومی از طریق نقشه برداری زمین و دسترسی به منابع مالی آب و هوا ضروری هستند.

   علاوه بر این، کمک به حفاظت از اکوسیستم ها از جمله تلاش‌ها در جهت احیای جنگل، می‌تواند به طور قابل توجهی به حفظ و بهبود آب و هوا و افزایش امنیت غذایی کمک کند و در عین حال محصولات چوبی پایدار را افزایش دهد و همزمان با ترویج این محصولات، امنیت غذایی را افزایش دهد.

تسریع نظارت نوآورانه برای جنگل ها

   کاهش جنگل‌زدایی و تخریب جنگل‌ها و احیای و مدیریت پایدار آن، مسیرهای حیاتی برای دستیابی به اهداف جهانی 2030 است. علیرغم کاهش سرعت جنگل زدایی، بیش از 420 میلیون هکتار از جنگل ها از سال 1990 ناپدید شده اند و سالانه 10 میلیون هکتار از بین رفته اند.

   برای مقابله با این چالش‌ها، فائو و بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی مشترکاً AIM4Forests را راه‌اندازی کرده‌اند، یک برنامه پنج ساله که هدف آن افزایش نظارت بر جنگل‌ها از طریق فناوری‌های مدرن، نوآوری‌های فنی و استفاده از داده‌های فضایی و سنجش از دور است.

تاریخچه:

   مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال 2012 روز 21 مارس را به عنوان روز جهانی جنگل ها اعلام کرد تا از اهمیت انواع جنگل ها تجلیل و آگاهی یابد. کشورها تشویق می شوند تا تلاش های محلی، ملی و بین المللی را برای سازماندهی فعالیت های مربوط به جنگل ها و درختان، مانند کمپین های کاشت درخت، انجام دهند.

   سازمان دهندگان مجمع سازمان ملل متحد در جنگل ها و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با همکاری دولت ها، مشارکت مشارکتی در جنگل ها و سایر سازمان های مرتبط در این زمینه هستند.
منبع : اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان
اشتراک خبر :
https://namipress.ir/index.php?option=com_k2&view=item&id=1162

نظر دادن

این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…