الهام ندیمی

الهام ندیمی

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، اولین جشنواره تجلیل از خانه های محیط زیست برتر کشور در استان لرستان با حضور معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست و سایر مدیران ملی و استانی مرتبط همچنین مسئولان خانه های محیط زیست برتر استان های سراسر کشور در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه در خرم آباد برگزار شد.

   در این جشنواره از خانه محیط زیست هنرستان بانو مجتهده امین استان اصفهان با اهدای تقدیر به عمل آمد. در فراز نخست این لوح خطاب به مدیریت خانه محیط زیست هنرستان بانو امین چنین آمده است:

   " کاربست فرهنگی خانه های محیط زیست در بستر فرهنگ ایران اسلامی، با الهام از آموزه های دینی، بیانیه گام دوم انقلاب و سند تحول دولت مردمی، بستر مشارکت و آفرینش های شگرفی را رقم زد که جلوه های بارز آن در جشنواره تجلیل از خانه های محیط زیست برتر تجلی یافته است.
   به پاس این جهاد فرهنگی و نقش آفرینی به عنوان حلقه های میانی مشارکت مردم و نظر به اقدامات و فعالیت های ارزنده و اثر گذار خانه های محیط زیست در آن استان بر ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست، در اولین جشنواره تجلیل از خانه های محیط زیست برتر به عنوان «خانه محیط زیست برتر کشور» انتخاب می شوید.
"
خانم سارا غایی هنرآموز این هنرستان به نمایندگی از افسانه مندک مدیر خانه محیط زیست هنرستان بانو مجتهده امین، این لوح را دریافت نمود.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، اولین جشنواره تجلیل از خانه های محیط زیست برتر کشور در استان لرستان با حضور معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست و سایر مدیران ملی و استانی مرتبط همچنین مسئولان خانه های محیط زیست برتر استان های سراسر کشور در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه در خرم آباد برگزار شد.

   در این جشنواره از سرپرست اداره آموزش و مشارکت های مردمی استان با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد. در فرازی از این لوح سپاس خطاب به اعظم روانفر چنین آمده است:

" به پاس این جهاد فرهنگی و نقش آفرینی برای کنترل کمی و کیفی خانه های محیط زیست در حمایت از اقدانمات و فعالیت های حلقه های میانی مشارکت مردم و نظر به اقدامات و فعالیت های ارزنده و اثر گذار خانه های محیط زیست در آن استان بر ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست، در اولین جشنواره تجلیل از خانه های محیط زیست برتر به عنوان «رئیس اداره آموزش و مشارکت های مردمی برتر کشور» انتخاب می شوید."

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، طی بازدید مشترکی که با حضور فرماندار و دادستان این شهرستان صورت گرفت، ملاحظات لازم درخصوص استفاده از پساب این تصفیه خانه برای مصارف و استفاده احتمالی جهت آبیاری محصولات کشاورزی، مورد تأکید قرار گرفت

   همچنین مسئولین جهاد کشاورزی، شبکه بهداشت و درمان، رئیس اداره امور منابع آب و حفاظت محیط زیست شهرستان فلاورجان نیز حضور داشتند و ابعاد مختلف این موضوع را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، در ادامه اجرای پایش های زیست محیطی توسط کارشناسان این اداره، واحدهای صنعتی آلاینده شناسایی و با آن ها طبق قانون برخورد می شود.

   در همین راستا؛ طی اجرای بازدیدهای میدانی، کارشناسان به یک واحد معدنی تولید سنگ دانه بندی که فعالیت آن توأم با آلایندگی هوا  بود، اخطار رفع آلایندگی صادر نموده و موضوع تا رفع آلایندگی پیگیری می گردد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، سیدامیر سامع اظهار کرد: حضور با نشاط جوانان، نوجوانان و خانواده‌ها در مراکز عمومی شهری و فراهم شدن زیرساخت‌های شهر برای تفریح آن‌ها از موارد مهمی به شمار می‌رود که باید به آن توجه شود.

وی افزود: طی سال‌های گذشته شهرداری اصفهان و مدیریت شهری در چند حوزه به این مسائل پرداخته است؛ در حال حاضر ابرسازه تفریحی در شهر ایجاد شده است، همچنین شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان تله‌کابین صفه، تله‌سیژ ناژوان و شهر رویاها را بهره‌برداری می‌کند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مجموعه‌های تفریحی ناژوان شامل آکواریوم، باغ پرندگان، باغ صدف‌ها، باغ خزندگان و باغ رز که سال گذشته باغ نور در آن به بهره‌برداری رسید، در کنار سایر مراکز برای تفریح شهروندان وجود دارد.

سامع درباره ایجاد وسایل بازی در بوستان‌ها تصریح کرد: سال گذشته اتفاق خوشایندی رقم‌خورد و بعضی بازی‌ها همچون حلقه‌های بسکتبال، تنیس فوتبال که مخصوص فضای پارک است و جوانان و نوجوانان می‌توانند از آن استفاده کنند، در بوستان‌های سطح شهر نصب شد و این روند ادامه‌دار خواهد بود، چراکه شهرداری قصد دارد ۵۰ سری از آن‌ها شامل ۷۰۰ وسیله بازی را در سطح شهر نصب کند.

وی ادامه داد: به‌روزسازی سازه‌های موجود همچون شهر رویاها که پروژه هشت ساله به شمار می‌رود یکی دیگر از اهداف مدیریت شهری بوده است که در دو سال گذشته تجهیزات این مجموعه به‌روز و بخش‌های جدیدی همچون مجازی بازی و VAR به آن اضافه شده است؛ بنابراین به‌روز و استاندارد نگهداشتن سازه‌های موجود، همچنین ایجاد ظرفیت‌های جدید برای آن‌ها از اولویت‌های مهم مدیریت شهری به‌شمار می‌رود که نمونه بارز آن در ناژوان، صفه و شهر رویاها به چشم می‌خورد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های مدیریت شهری، کمپ گردشگری باغ فدک است که فاز اول و دوم دریاچه آن در سال‌های گذشته افتتاح شد، اما فاز سوم آن با طراحی بسیار زیبا در حال اجرا است؛ شهرداری منطقه ۷ با هدف ایجاد مجموعه تفریحی مناسب، بازی‌های آبی، استفاده از قایق‌های پدالی، ایجاد مجموعه‌ای برای فعالیت فرهنگی و حضور جوانان به‌صورت اردوی دانش آموزی برای آن اقداماتی در حال انجام دارد.

وی گفت: فاز دوم شهر رویاها در مرحله طراحی است و تلاش می‌شود به مرحله احداث برسد، همچنین چرخ و فلک بزرگ شهر توسط شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان پیش‌بینی شده و در مرحله جانمایی و تأمین مشارکت است و حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه برای توسعه پروژه‌های ذکر شده در نظر گرفته شده است.

سامع بیان کرد: در قسمت تله کابین صفه، مجموعه کوه نور توسط شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با مشارکت بخش خصوصی ایجاد شد که نمادهای طبیعی و حیوانات را در برگرفته است و به دلیل نور، فضای بسیار جذابی را هنگام شب ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، امیر عبدوس دبیر نخستین جشنواره ملی خانه‌های محیط‌زیست برتر کشور از برگزاری دور نهایی داوری برگزیدگان این جشنواره خبر داد و افزود: خانه‌های محیط‌زیست برتر کشور در طی سه دوره داوری، مشخص شدند.

   مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست در تشریح فرآیند داوری و انتخاب برگزیدگان نخستین جشنواره ملی خانه‌های برتر محیط‌زیست کشور گفت: در این رویداد ملی در فاز نخست، به ازای هر ۵۰ خانه محیط‌زیست یک سهمیه خانه برتر به استان‌ها اعطاء شد.

   وی افزود: در مرحله اولیه داوری این جشنواره که منتخبان استانی معرفی شدند، کمیته نظارتی استان متشکل از مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، روسای ادارات حراست، بازرسی، آموزش و مشارکت‌های مردمی و نماینده تشکل‌ها از بین خانه‌های محیط زیست هر استان دو برابر ظرفیت خانه برتر منتخب خود را به همراه مستندات به ستاد معرفی نمودند. 

   عبدوس ادامه داد: در این مرحله در مجموع ۲۸ استان مشارکت داشتند و مستندات ۷۷ خانه برتر به دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی واصل شد.

   دبیر جشنواره خانه‌های برتر محیط زیست کشور با اشاره به اجرای فاز دوم داوری خانه‌های برتر کشور، گفت: در این مرحله کمیته بدوی داوری متشکل از نمایندگان تمام معاونت‌ها و دفاتر مستقل سازمان از بین خانه‌های معرفی شده، 36 خانه‌ محیط زیست برتر را از 26 استان انتخاب نمودند.

   امیر عبدوس در تشریح فاز سوم و نهایی انتخاب برگزیدگان جشنواره، گفت: در این مرحله که با حضور داورانی از مسئولان فرهنگی و اجتماعی کشور برگزار شد، از بین ۳۶ خانه منتخب استانی نهایتا ۳ خانه برتر انتخاب شدند.

   وی با تأکید بر دقت و عدم اعمال سلیقه در انتخاب برگزیدگان این جشنواره گفت: در سومین و آخرین دور از داوری این جشنواره، کمیته‌ای با حضور جمعی از فرهیختگان و صاحب‌نظران حوزه فرهنگی و اجتماعی کشور تشکیل شد و پس از بحث و بررسی دقیق مستندات ارسالی از فعالیت‌های خانه‌های محیط زیست، برترین‌های ملی این رویداد را انتخاب کردند.

   عبدوس با اشاره به برگزاری آیین اختتامیه نخستین دوره جشنواره خانه‌های برتر محیط‌زیست کشور که در روز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه در استان لرستان، شهر خرم آباد برگزار می‌شود، گفت: در این مراسم، برگزیدگان استانی و ملی این جشنواره معرفی شده و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

   گفتنی است در این جشنواره علاوه بر خانه‌های محیط‌زیست برتر، از سه دستگاه اجرایی که بیشترین همکاری را با سازمان حفاظت محیط زیست در ایجاد خانه‌های محیط‌زیست داشته‌اند، همچنین مدیران کل حفاظت محیط‌زیست برتر فعال در حوزه ایجاد و ارتقاء کیفی خانه‌های محیط‌زیست و نیز روسای ادارات آموزش و مشارکت‌های مردمی استان‌ها نیز تقدیر به عمل خواهد آمد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، احمدرضا لاهیجان‌زاده مدیرکال حفاظت محیط زیست استان اصفهان در سی ‌و دومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد و تا حدودی کود کمپوست تولید می‌شد که کیفیت لازم را نداشت، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

   وی افزود: سال‌ها پیش ۸۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی پسماند مجاز در کشور بود که در حال حاضر بسیار بالاتر رفته است، البته بخشی از اسناد به‌صورت غیر قانونی مدیریت می‌شود.

   مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: مدیریت پسماند یک صنعت در کشور است که می‌تواند علاوه بر حفاظت از محیط زیست در اشتغال نیز مؤثر باشد.
وی با بیان اینکه از دو سال گذشته تا کنون با جدیت بیشتر خروج واحدهای آلاینده را از اصفهان آغاز کردیم که ریخته‌گری یکی از آن‌ها بود و حدود ۵۴ ریخته‌گری قرارداد منعقد کردند تا به شهرک بزرگ منتقل شوند، گفت: در حال حاضر شهرک در حال احداث است که تا پایان سال جاری واحدها منتقل شوند، همچنین برای سایر این واحدها یک عرصه ۵۰ هکتاری اختصاص داده شده است.

   مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه مشکل زمین طلاسازها رفع شده و سند صادر شده است، گفت: حدود ۱۰۰ واحد طلاسازی برای انتقال طلاسازها به مکانی مجزا، اختصاص داده می‌شود.

   لاهیجان‌زاده با بیان اینکه سال گذشته به مدت دو ماه در زمان وارونگی دما، ۳۰۵ واحد آجرسازی واقع در شعاع ۵۰ کیلومتری پلمب شد، ادامه داد: این اقدام در کنترل آلودگی هوا بسیار تأثیرگذار بود؛ در سال گذشته با بیش از ۳۰۰ واحد برخورد قضائی و ممانعت از فعالیت انجام شد، همچنین ۷۰ واحد سیستم کنترل آلودگی هوا نصب کردند.

   وی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۵ درصد افزایش تعداد روزهای سالم را نسبت به سالم ما قبل آن داشتیم، افزود: در حال حاضر مجموعه دولت، قوه قضائیه و قوانین مصوب در مجلس شورای اسلامی به سوی مدیریت محیط زیست است تا در سال‌های آینده شرایط خوبی برای مردم رقم بزنیم.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، مصطفی نباتی نژاد در نطق میان دستور صد و سی و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص تشکیل مجمع شهرهای تاریخی ایران اظهار کرد: بدون تردید بخش مهمی از تاریخ در بناها و بافت‌های تاریخی تجسم می‌یابد  و حفظ این میراث گرانقدر نه تنها حراست از بخشی از تاریخ است بلکه کارکردهایی برای این شهرها دارد که از جمله آنها می‌توان به هویت یابی و ایجاد معنا در زندگی مدرن انسان معاصر، عبرت گیری از رفتار گذشتگان، بهره برداری از دانش بشری در ادوار گذشته و حوزه‌های گوناگون زیست انسانی، آگاهی عمیق از ریشه‌های ابنا بشر و ایجاد سعه صدر و دوستی پایدار در ابعاد منطقه‌ای، ملی و محلی، تلطیف زندگی در عصر مدرن و پر آشوب صنعتی، ظرفیت غنی سازی اوقات فراغت، تولید ثروت، ایجاد حس همبستگی و افزایش تعلق شهروندی اشاره کرد.
وی افزود: ایران از جمله کهن ترین تمدن‌های بشری است و شواهد این جایگاه را در جای جای شهرهای تاریخی می‌توان مشاهده کرد. بافت تاریخی شهرها شناسنامه هویت مردمان یک سرزمین در طول یک زمان است و شهرهای تاریخی چنین نقشی را ایفا می‌کنند. این شهرها با تکیه بر تاریخ خود با بازنمایی بافت و بناهای تاریخی بر تعمیق هویت شهروندان و گردشگران اثر می‌گذارند و مرهمی بر احساس پوچی انسان امروز می‌گذارند.
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بافت تاریخی شهرهای ایران به عنوان کانون انتقال دهنده تجربیات ارزشمند به خصوص مضامین فرهنگی نقش بنیادین الگوی سکومت و اهمیت و ارزش خانه و خانواده در محلات موجود در بافت‌های تاریخی کشور به عنوان ساختار اجتماعی پایدار، قابل حفاظت و احیاست.
وی خاطرنشان کرد: ساختار اجتماعی بافت تاریخی بر واحد فضایی محله استوار است که متأسفانه الگوی محله در نظام توسعه شهرها مغفول مانده و  با برنامه ریزی صحیح می‌تواند منشا خیر و برکت شود.
نباتی نژاد بیان کرد: بافت تاریخی شهرهای مختلف امروز اهمیت فراوانی برای مدیریت شهری دارد، از نظر تاریخی و فرهنگی، این مناطق نقطه وصل شهر به گذشته است و میراث ارزشمند و ثرورت فوق العاده‌ای هستند که از گذشته رسیده است. 
وی با بیان اینکه شهرهای تاریخی به دلیل اینکه پای در سنت داشته و به ناگزیر سری در تجدد امروز دارد با دوگانه حفظ و توسعه شهری مواجه هستند، گفت: بافت تاریخی امروز از محیط بومی و طبیعی خود خارج شده و به بخشی از نظام عملکردی و مکانیکی شهر تبدیل شده است. با این وجود احیای نسبی جامعیت گذشته با استفاده از الگوی بافت تاریخی تا حدی قابل دست یابی است.
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: از سوی دیگر پدیده عدم تعادل در بافت تاریخی شهرهای ایران ناشی از کهولت در گذر زمان یک امر تحمیل شده بر پیکر آن است و ذاتی نیست و باید با اتخاذ رویکرد و شیوه‌های مناسب مسیر آن را به تعادل نزدیک کرد.
وی تصریح کرد: فرآیند توسعه شهری به خصوص در بافت تاریخی با دو مسئله کلان مواجه است، از یک سو تمایل به حفظ بافت و از دیگر سو ضرورت‌های امروزی نوسازی توام با مداخلات مستقیم و کلان مقیاس. به نظر می‌رسد ابتدا بافت تاریخی به عنوان قسمت پویای اقتصاد شهر با نگاه کل گرا در درون بستر شهری مورد توجه واقع شده و آنگاه حفظ آن در ارتباط با احیا مورد تاکید قرار گیرد.
نباتی نژاد اظهار کرد: حفاظت و توسعه همزمان بافت های تاریخی به صورت احیای ساختارهای کهن، برجسته سازی مکان‌ها و ایجاد کانون‌های تعلق خاطر با هدف کشش ذهنی به سمت میحط‌های تاریخی با مقوله وسیع و نوظهور به نام گردشگری فرهنگی و تاریخی امکان پذیر خواهد شد.
وی افزود: شهرهای تاریخی ظرفیت‌های بی شماری جهت توسعه گردشگری دارند که امروزه به گردشگری خلاق معروف شده و رویکردی جدیدتر در حوزه گردشگری است. شایسته و ضروری است که شهرهای تاریخی ایران به واسطه نظام مسائل و مشکلات در پیوندی پویا با هم شبکه تعاملی تشکیل داده و علاوه بر بهره مندی از تجارت هم، در قالب یک کل منسجم در مدار هم افزایی با هم قرار گیرند.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مجموعه‌ای از موضوعات و عناوین همکاری شهرهای تاریخی گفت: حفاظت و احیای بافت‌های تاریخی، ارتقای فرهنگ جوامع محلی، اشتراک گذاری دانش و تجربه در حوزه فعالیت و مداخله در بافت‌های تاریخی، ایجاد زمینه‌های رقابت پذیری شهرها در نحوه حفاظت، همفکری در خصوص بازنگری سیاست‌ها و اصول، ظرفیت سازی جهت آموزش تخصصی مشاوران طرح های عمران و توسعه شهری، ترویج توسعه برند شهرهای تاریخی در سطوح ملی و بین المللی، ارتقا درآمدهای حاصل از گردشگری در اقتصاد شهرهای تاریخی، ایجاد شبکه‌ای از آثار تاریخی پراکنده به منظور عرضه گونه جدیدی از گردشگری تاریخی مبتنی بر روایت بدیع و منحصر به فرد، امکان تعریف بسته‌های متنوع سرمایه گذاری داخلی و خارجی در بافت تاریخی به ویژه در حوزه زیرساخت‌های گردشگری از جمله این موضوعات است.
وی اظهار کرد: پیگیری تمامی این مطالبات به لطف خدا و با حمایت مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر و به خصوص کمیسیون شهرسازی و شهردار از پیشنهاد مرکز پژوهش‌ها و سپس تلاش مجدانه حوزه شهرسازی و مدیرعامل نوسازی شهرداری با پیگیری 4 جلسه در تهران و 14 جلسه در اصفهان و تشکیل دبیرخانه دائمی مجمع شهرهای تاریخی ایران در حال وقوع است و قرار است فردا طی هم آفرینی با حضور نمایندگان منتخب شهرهای تاریخی پیش نویس اساسنامه مجمع مورد تطبیق قرار گیرد و این نهاد با الگوگیری از اتحادیه شهرهای تاریخی جهان در مقیاسی ملی و بر اساس ملاحظات بومی به زودی نخستین اجلاس سالانه خود را برگزار کند. 
نباتی نژاد خاطرنشان کرد: امیدواریم شهرهای تاریخی با همدلی و هم افزایی ضمن حفظ و توسعه مزیت نسبی خود در یک اقدام مشترک در تقویت آثار اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی این هم آفرینی کوشا باشند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی در نطق پیش از دستور صد و سی و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر با گرامیداشت یاد سردار شهید زاهدی اظهار کرد: چهل روز پیش، سردار زاهدی، افتخار شهر اصفهان به دست دشمن خبیث در کنسولگری ایران در دمشق به شهادت رسید.
وی افزود: این چهل روز برای ملت ایران و خانواده این شهید عزیز، سنگین بود، اما از سوی دیگر خون این شهید و همراهانش برکت داشت به گونه‌ای که با انجام عملیات وعده صادق، برای نخستین بار، درسی به اسرائیل و آمریکا داده شد که دیگر از این خباثت‌ها نداشته باشند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نام گذاری محور اصفهان- شاهین شهر به نام شهید القدس سردار محمدرضا زاهدی گفت: امروز با حضور رئیس شورای شهر شاهین شهر و همکاران ما در شهرداری اصفهان، آئین نام گذاری این محور صورت گرفت.
وی افزود: بلافاصله پس از شهادت شهید زاهدی، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان در طرحی دو فوریتی این نام گذاری را به تصویب رساندند تا محور اصفهان- شاهین شهر از مبداء میدان استقلال به نام این شهید راه قدس نام گذاری شود.
نورصالحی گفت: از امروز هرکس از این مسیر عبور می‌کند می‌داند که آسایش و آرامش امروز ما مدیون خون این شهید والامقام و دیگر شهدا است.
وی در ادامه با تبریک فرا رسیدن دهه کرامت بیان کرد: ان شاء الله همه ما مشمول شفاعت و کرامت حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) باشیم.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان با همکاری نهادهای ذی‌ربط برنامه‌های متنوعی را برای این ایام تدارک دیده است که امیدواریم مردم به خوبی از آن بهره مند شوند.
وی در ادامه نطق خود، با اشاره به پروژه قطار سریع السیر اصفهان- تهران گفت: این پروژه ملی در دولت‌های مختلف پیگیری شده است، هرچند این پروژه ارتباط مستقیمی با ما نداشت اما در دوره کنونی نیز به سبب اهمیت آن، پیگیری‌های زیادی را صورت دادیم، اما اخیرا شنیده‌ایم در سطح ملی سنگ اندازی‌هایی بر سر مسیر تکمیل آن صورت گرفته در حالی که پیشرفت خوبی داشته است.
نورصالحی با بیان اینکه گویا بدنه کارشناسی دستگاه‌های مرکزی با این پروژه مخالفت کرده‌اند، گفت: رئیس جمهور در سفر اول به اصفهان و معاون اجرایی وی در سفر اخیر قول تکمیل این پروژه را به مردم دادند، بنابراین انتظار ما از دولت و رئیس جمهور این است که این پروژه ارزشمند را که برای کل کشور می‌تواند موثر باشد مورد حمایت قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: ما در کشور نیازمند توسعه شبکه ریلی هستیم ضمن اینکه باید این شبکه به فناوری‌های روز مجهز شود و این پروژه می‌تواند بومی سازی یک دانش ویژه در کشور باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: از رئیس جمهور درخواست می‌کنیم که اجازه ندهد پروژه‌های عظیم ملی دستخوش حب و بغض‌های محلی و منطقه‌ای شود. بخشی نگری و منطقه‌ای نگری نباید در تصمیم گیری‌های کلان کشور تأثیر گذار باشد. در همین راستا اگر لازم باشد مکاتباتی با مقام‌های ملی خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، رسول میرباقری در نطق میان دستور صد و سی و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با طرح این سئوال که متولی بافت تاریخی اصفهان کیست؟ اظهار کرد: اصفهان به رغم داشتن غنی‌ترین سرمایه‌های تاریخی ایران و شاید خاورمیانه، ضعیف‌ترین متولی بافت تاریخی را دارد. مدیریت شهری اصفهان سال‌هاست به رغم آگاهی و دغدغه، نتوانسته متولی قدرتمندی برای بافت تاریخی مشخص کند.
وی با بیان اینکه موفقیت در یزد، شیراز، تبریز و... به این دلیل است که توانسته مشارکت مردم را در بافت تاریخی تقویت کند، گفت: در بازدید هفته گذشته از یکی از شهرهای استان، متوجه شدم که 170 پروانه مرمت صادر شده است. این آمار یعنی معادل بیش از 10 سال هزینه‌ای که شهرداری اصفهان در بافت تاریخی متحمل شده است. شهرداری اصفهان گزارش دهد در سال گذشته چند پروانه مرمت صادر کرده و با چند بافت نازیبا و ساخت و ساز نامناسب مقابله کرده است.
رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در جلسه‌ای با حضور معاون شهرسازی، برخی ویژگی‌ها و وظایف متولی بافت تاریخی را بیان کردیم. باید مشخص شود در شهرداری چه کسی متولی این امور است تا از او در خصوص بافت تاریخی اصفهان پاسخ بگیریم.
وی با بیان اینکه بافت فرسوده و بافت تاریخی با هم قابل مقایسه نیستند، گفت: نسخه‌ای که برای بافت فرسوده غیرتاریخی پیچیده می‌شود را نمی‌توان برای بافت تاریخی استفاده کرد.
میرباقری با بیان اینکه در تلاش هستیم ناحیه تاریخی منطقه 3 را تعریف و شروع کار را به مردم نوید دهیم، افزود: قصه میدان امام علی (ع) امروز قصه‌ای پر غصه است. روزی این منطقه اصل اصفهان بوده و امروز در سخت‌ترین شرایط و ضعیف‌ترین منطقه از نظر خدمات، ایمنی و ... است.
وی ادامه داد: در یک سال گذشته جلسات و بازدیدهای بسیاری داشتیم، اما به جز چند رویداد فرهنگی خوبی، اتفاق خاصی نیفتاده است. امیدواریم این میدان کامل شود و شیرینی و حلاوت آن را مردم بچشند.
رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بررسی پروژه‌های عمرانی مناطق 1، 8 و 15 گفت: معابری که مقداری از آن تملک شده و مابقی آن باقی مانده است را باید مورد بررسی قرار دهیم. در منطقه 8 سه خیابان را بررسی کردیم که مقرر شد طی سه، چهار ماه آینده تملک آن کامل شود تا امسال قراردادهای اجرایی آن بسته شود و در همین دوره شاهد آزادسازی و عمران این خیابان‌ها باشیم.
وی با تقدیر از برنامه‌های دهه کرامت توسط معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان گفت: امیدواریم همیشه مردم ما از نشاط معنوی بهره مند شوند. همچنین به مناسبت این ایام پرچم‌هایی در سطح شهر نصب شده که کار خوبی است و جای تقدیر دارد.
انتهای پیام/

صفحه2 از126
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…