به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی در نطق پیش از دستور یکصد و بیست و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت مناسبت‌های ایام از جمله روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای و روز زمین پاک اظهار کرد: همه مردم در پاک نگه داشتن محیط زیست وظیفه دارند و ما به عنوان مدیران و مسئولان شهری در حوزه‌های مرتبط مانند حمل و نقل پاک و ترویج انرژی‌های نو و...در تلاش هستیم که اقداماتی ویژه را انجام دهیم.

وی گفت: امیدواریم امسال قبل از رسیدن روزهای آلوده و مواجه شدن با تعطیلی‌ها، برنامه‌ریزی کرده و صنایع نیز آلایندگی خود را کاهش دهند، در این راستا کوچک‌ترین کاری که باید انجام شود برنامه ریزی برای انتقال صنایع آلاینده به شعاع قانونی است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک روز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: امیدواریم اقتدار سپاه روز افزون باشد و همان طور که اکنون نیز حامی مستضعفان جهان است، این نقش را ایفا کند.

وی ادامه داد: این روزها عملیات وعده صادق توسط سپاه و دیگر نیروهای نظامی کشور انجام شد و همین اقدام کافی بود برای اینکه قدرت ایمان و ایثارگری، اخلاص و شهادت طلبی را نشان دهد.

نورصالحی گفت: دشمنان در ابتدای انقلاب تصور می‌کردند ظرف یک هفته می‌توانند این انقلاب را از میان ببرند اما امروز کشورهایی که در سازمان ملل حق وتو دارند در مقابل اقتدار این نظام سر تعظیم فرو می‌آورند و نگران عملیات متقابل جمهوری اسلامی هستند.

وی افزود: بابت این انقلاب و تشکیل این نظام مقدس و سپاه پاسداران و بابت این اقتدار و قدرت بازدارندگی باید خداوند را شاکر باشیم و نشان این شکرگزاری خدمت صادقانه به مردم است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بنا به مناسبت‌های اخیر، امروز در قرارگاه سپاه سید‌الشهدا (ع) حضور پیدا می‌کنیم تا به نمایندگی از مردم از عزیزان سپاه پاسداران تقدیر به عمل آوریم.

وی در ادامه با اشاره به انتصابات اخیر در شهرداری گفت: در ابتدای سال هستیم و این انتظار و پیگیری وجود دارد که از روزهای خدمت باقی مانده بهترین استفاده صورت گیرد و مطالبه جدی و همیشگی شورای اسلامی شهر اصفهان این است که به صورت سریع وارد اجرای اقدامات و پروژه‌ها شویم. برخی موارد از یکی دو سال قبل آغاز شده و این مطالبه وجود دارد که این پروژه‌ها که در حوزه‌های مختلف عمرانی، بافت شهری، حمل و نقل، خدمات شهری و... است تا پایان سال به بهره برداری برسند.

نورصالحی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف شورا در کمیته‌های نظارتی ملاقات مردمی است اما عمده کار این کمیته‌ها کنترل پیشرفت پروژه ها و برنامه‌های مناطق و تحقق برنامه و بودجه آن‌هاست، شورا انتظار دارد که امسال حوزه شهرسازی و دیگر بخش‌ها پرتلاش ظاهر شوند و سفره نوبت‌های طولانی بازدید جمع شود و خوداظهاری به صورت صحیح و با رعایت حفظ حقوق شهر تحقق پیدا کند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی در دیدار با «آن دری ژیلتسوف» سرکنسول فدراسیون روسیه در اصفهان با بیان اینکه امیدواریم با حضور سرکنسول روسیه روابط ایران با کشور روسیه و اصفهان با شهر سن‌پترزبورگ بیش از پیش رونق گیرد، اظهار کرد: این دو شهر و به طور کل این دو کشور ظرفیت بالایی برای توسعه روابط خود با یکدیگر دارند و در شرایط فعلی که ایران و روسیه توسط آمریکا و دیگر کشورهای غربی تحریم شدند، فرصت خوبی است تا از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وی افزود: اصفهان شهری تاریخی و صنعتی است و بستری مناسب برای برقراری ارتباط این دو کشور در زمینه‌های مختلف دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه نقش سرکنسول روسیه در اصفهان در فعال کردن این ظرفیت‌ها بسیار مهم است، تصریح کرد: طی سال‌های اخیر روابط بین کشور ایران و روسیه توسعه خوبی پیدا کرده، اما به‌طور قطع کافی نبوده است.

نورصالحی خاطرنشان کرد: ما سفر استاندار و رئیس مجلس قانون‌گذاری سن‌پترزبورگ به اصفهان را به فال نیک می‌گیریم و باید به‌طور مشترک برای استفاده بیشتر از این ملاقات و دیدار برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی ادامه داد: در زمینه گردشگری نیز شهروندان اصفهانی تمایل بسیاری برای سفر به سن‌پترزبورگ را دارند و به‌طور قطع شهروندان سن پترزبورگ نیز مایل به سفر به شهر اصفهان خواهند بود، از این‌رو سرکنسولگری و دفتر وزارت خارجه در اصفهان باید بستر لازم را برای ایجاد این ارتباط فراهم کنند.

نورصالحی با بیان اینکه اصفهان در حوزه روابط اقتصادی دارای بیش از ۸ هزار فعال صنعتی و عضو اتاق بازرگانی است، گفت: این کلان‌شهر پس از تهران که پایتخت کشور ایران است، دارای بیشترین فعالان اقتصادی، صنعتگران و تولیدکنندگان است، همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در این کلان‌شهر وجود دارد، از این‌رو نقش سرکنسولگری روسیه در اصفهان در گسترش این روابط با توجه به علاقه‌مندی فعالان اقتصادی بسیار حائز اهمیت بوده است و شهرداری این کلان‌شهر نیز آمادگی لازم برای هرگونه بسترسازی در این زمینه را دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در بخش‌های خصوصی این دو شهر یعنی اصفهان و سن‌پترزبورگ نیز می‌تواند منجر به توسعه ارتباط این دو شهر با یکدیگر، همچنین توسعه ارتباط کشور ایران با روسیه باشد، گفت: فعال شدن سرمایه‌گذاران این دو شهر در این بخش باید در زمینه گردشگری متمرکز شود، چراکه در توسعه این ارتباط بسیار مؤثر است.

نورصالحی با اشاره به شناسایی نیازها و ظرفیت‌های اصفهان گفت: شناسایی ظرفیت‌های فعالان اقتصادی این کلان‌شهر در روسیه و سن‌پترزبورگ نیز بسیار حائز اهمیت است و با شناسایی و هدف‌گذاری آن توسعه روابط بیشتر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: پس از صنعت توریسم، حمل‌ونقل عمومی و برنامه‌های زیست‌محیطی که منجر به رفع آلودگی‌ها شود، برای توسعه روابط این دو شهر و کشور دارای اهمیت ویژه‌ای است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، مصطفی نباتی‌نژاد اظهار کرد: به‌تازگی رئیس‌جمهور دستوری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داد مبنی بر اینکه پیشنهادی را برای راه‌اندازی شهر جهانی نوآوری و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق کشور که ماده واحده آن در جلسه ۸۹۶ بیست‌وچهارم بهمن ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۴۶۱ هفدهم بهمن ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی بنا به پیشنهاد شورای هنر به تصویب رسیده است، ارائه دهد.
وی افزود: با توجه به این موضوع درخواست و پیشنهاد ما از تمام جریان ذی‌نفع در استان اصفهان این است که یکپارچه پیگیری کنند تا شهر جهانی نوآوری با محوریت ظرفیت‌های میراثی و بالقوه فعلی اصفهان شکل گیرد.
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: با توجه به اینکه اصفهان، شهر خلاق صنایع دستی و عضو شبکه جهانی «شهرهای یادگیرنده» یونسکو، پایتخت صنایع دستی کشور و مقصد گردشگری بیشتر گردشگران داخلی و خارجی است و علاوه بر آن، بیشترین میراث ثبت شده جهانی را دارد و بیشترین تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان را به نسبت سرانه جمعیتی در کشور در استان اصفهان داریم، همچنین پیشرو در تأسیس پارک‌های علمی و فناوری است و ظرفیت‌های مختلف فرهنگی و هنری در این شهر وجود دارد، بی‌شک زیبنده است که شهر جهانی نوآوری و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق کشور نیز باشد.
نباتی‌نژاد با بیان اینکه با توجه به این موضوع و سابقه فعالیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اصفهان، به‌طور ویژه از استاندار اصفهان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان درخواست می‌کنیم این موضوع را پیگیری کنند تا محقق شود، گفت: امیدواریم همدلی و هماهنگی لازم بین وزارت ارشاد و استانداری اصفهان وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: مدیریت شهری نیز تمام‌قد آماده پشتیبانی و همکاری با دولت برای استقرار شهر جهانی نوآوری و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق کشور در اصفهان است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: امکان دارد شهر تجلی مجازی هم داشته باشد، اما پیگیری، ابتکار، سیاست‌گذاری و عرض اندام فعالیت‌های منسجم و منظم موضوع می‌تواند توسط کل اکوسیستم نوآوری اصفهان پایه‌گذاری شود.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، رسول میرباقری اظهار کرد: مناطق ۲، ۸، ۱۴،۱۱،۹ و بخشی از مناطق چهار، ۱۲،۱۱ و ۱۵ شهرداری اصفهان گرفتار زمین‌های قولنامه‌ای هستند.

وی با اشاره به مزایای سنددار کردن زمین‌های قولنامه‌ای افزود: سنددار شدن بیشتر زمین‌های شهر اصفهان، موجب رضایتمندی و کاهش طرح دعاوی در مراجع حقوقی می‌شود و از کلاهبرداری و دلالی جلوگیری می‌کند؛ بالا رفتن ارزش این زمین‌ها به‌خصوص آن‌هایی که در بافت فرسوده قرار دارند، در آبادانی و توسعه شهر بسیار اثرگذار خواهد بود.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه سندهای مختلفی در شهرداری وجود دارد، به‌طوری که سند شش دانگ، مشاع، تک‌برگی و بنچاق که از سال‌های قبل وجود داشته است، تاکید کرد: بنگاه‌های املاک، زمین‌های قولنامه‌ای را برخلاف ضابطه تفکیک می‌کنند و شهروندان نیز با خریداری این املاک، بدون اطلاع و استناد از شهرداری، برای دریافت مجوز قانونی دچار مشکل می‌شوند، یعنی ممکن است ملک به چندین نفر فروخته شده باشد.

میرباقری با بیان اینکه یکی از مشکلات شهروندان زمین‌هایی قولنامه‌ای است که مالکیت مشخصی ندارد و موجب واسطه‌گری و دلالی شده است، گفت: به شهروندان توصیه می‌شود به‌خاطر پایین بودن قیمت به سمت زمین‌های قولنامه‌ای نروند و در صورتی که قصد خرید زمین دارند، از شهرداری به‌عنوان مرجع صدور پروانه سوالات مربوطه را بپرسند تا به مشکل جدی برنخورند.

وی درباره متولی اصلی سنددار کردن زمین‌های قولنامه‌ای خاطرنشان کرد: اداره ثبت اسناد و مدارک استان و کشور و قوه قضائیه در این زمینه مسئول است، این سازمان‌ها باید با تعریف فرایند و پیش‌بینی تسهیلات، زمین‌های قولنامه‌ای را سنددار کنند، زیرا حدود ۸۰ درصد پرونده‌هایی که در مراکز دادگستری طرح دعوی می‌شود، مربوط به زمین‌های قولنامه‌ای است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: این کلان‌شهر در سال‌های متمادی از سمت شمال، شرق و جنوب توسعه داشته است، به همین دلیل زمین‌های قولنامه‌ای در محله‌های مختلف اصفهان به چشم می‌خورد که بدون سند رسمی مالکیت بوده است و با وجود کاربری‌های مختلف، به‌تدریج به شهر ملحق شده است.

وی افزود: سال‌های گذشته یک منع قانونی از طرف دیوان عدالت اداری تاکید کرد که هیچ‌کدام از مراجع صدور پروانه روی زمین‌های قولنامه‌ای پروانه صادر نکنند، شهرداری نیز هیچ تکلیف قانونی برای صدور پروانه زمین‌های قولنامه‌ای ندارد، اما شهرداری اصفهان به دلیل شرایط این کلان‌شهر در مناطق پانزده‌گانه، با دریافت تعهد ابعاد یا نظر کارشناس رسمی دادگستری نسبت به صدور پروانه زمین‌های قولنامه‌ای اقدام می‌کند و این کار تنها از سوی شهرداری اصفهان انجام می‌شود که می‌توان گفت در این راستا پیشگام است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، ابوالفضل قربانی اظهار کرد: سامانه‌های هوشمند به‌طور دائم ترافیک را هوشمندانه کنترل می‌کند، اما حجم زیاد وسایل نقلیه موجب می‌شود این خدمات کمتر به چشم بیاید، البته اصفهان با وجود اینکه از این نظر به وضعیت مطلوبی نرسیده است، در جایگاه خوبی قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه منابع مورد نیاز برای زیرساخت‌های حمل‌ونقل هوشمند در بودجه ۱۴۰۳ لحاظ شده است، افزود: انتظار می‌رود مدیریت شهری در راستای خدمت‌رسانی، بهبود سامانه‌ها و وضعیت حمل‌ونقل هوشمند با ابزار و امکاناتی که هوش‌مصنوعی در اختیار قرار می‌دهد، مشکلات خدمات حمل‌ونقل را کاهش دهد.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان درباره فعالیت شرکت متروی منطقه اصفهان تاکید کرد: خدمات این شرکت با زمان‌بندی دقیق و فاصله‌های مشخص صورت می‌گیرد تا شهروندان طبق این زمان‌بندی برنامه‌ریزی کنند، همچنین این نهاد در تلاش است فاصله رسیدن قطارها به هر ایستگاه را کمتر کند و به شهروندان خدمات بهتری ارائه دهد.

قربانی با اشاره به سامانه‌های هوشمند گفت: شهر اصفهان از جمله شهرهای مجهز به فناوری هوشمند است؛ هرچند این تجهیزات نیاز به تکامل دارد، اما به نوبه خود توانسته است بخشی از این خدمات را فراهم کند که از جمله آن‌ها نصب AVL روی تمام اتوبوس‌های شرکت واحد است که مکان و مسیر اتوبوس را به‌صورت لحظه‌ای نمایش می‌دهد، همچنین وجود سامانه برای هر وسیله حمل‌ونقل عمومی موجب شده است شهروندان زمان‌بندی مناسبی را برای خود در نظر گیرند و کمتر برای وسایل حمل‌ونقل عمومی معطل بمانند. 

وی ادامه داد: موضوع حمل‌ونقل عمومی از مسائل مهم هر شهری است؛ این موضوع توسط شهروندان و مجموعه مدیریت شهری از نظر چگونگی خدمات بهتر، روزانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، سیدامیر سامع اظهار کرد: در بخش‌های مختلف که شرایط آبی و مواهب الهی فراهم است، باید برای جایگزینی درختانی که حذف شده‌اند، اقدام‌های ویژه‌ای صورت داد و به گسترش فضاهای سبز پرداخت.

وی با اشاره به راهبردهای برنامه ۱۴۰۰ افزود: چند راهبرد برای فضای سبز تعریف شده است که یکی از آن‌ها تکمیل کمربند سبز شهر است؛ در راستای این اقدام باید دستگاه‌های استانی و شهری برای تأمین زمین، آب و پساب همکاری کنند تا کمربند شهر به‌ویژه در شمال و شرق کامل شود.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به احیای باغ‌های سطح شهر تاکید کرد: شهرداری باید شهروندان را در احیای باغ‌های سطح شهر، تأمین آب و ارائه مشاوره‌های گیاهی یاری دهد.

سامع با اشاره به برنامه کاشت ۳۰۰ هزار درختی که شهرداری در پیش دارد، گفت: مناطق طبق این برنامه آغاز به‌کار کرده‌اند و امیدواریم این برنامه نیز به‌خوبی انجام شود.

وی با بیان اینکه درختانی که به‌دلیل فرسودگی و کم‌آبی دچار آسیب شده‌اند، نیاز به جایگزینی دارند، ادامه داد: باغچه‌های طولی موجود در معابر سطح این کلان‌شهر یکی از ویژگی‌های مهم این شهر محسوب می‌شود و در کمتر شهری با این دقت و وسعت از این نوع باغچه‌ها می‌توان یافت و باید در حفظ و حراست آن‌ها کوشا باشیم.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ایجاد بوستان‌های محلی خاطرنشان کرد: این بوستان‌ها باید با فاصله کم و به‌راحتی در دسترس مردم هر محل قرار گیرد، یعنی شهروندان با چند دقیقه پیاده‌روی باید به این فضاهای سبز دسترسی پیدا کنند.

سامع با اشاره به اینکه مشارکت مردم در افزایش سرانه فضای سبز و درختان تأثیرگذار است، گفت: مسئولان در احداث خیابان‌ها، معابر، باید به ایجاد فضای سبز کوچک در این ابعاد توجه کنند، شهروندان نیز باید در ساخت خانه‌های خود به کاشت و پرورش درخت بپردازند و برای آبیاری آن‌ها از آب خاکستری یعنی آبی که یک بار استفاده شده است، با تغییرات آسانی بهره ببرند.

وی افزود: یکی از شاخص‌های مهم شهرهای ایران به‌ویژه شهر اصفهان سرانه فضای سبز آن است، همچنین وجود این باغ شهر در دل کویر نتیجه دقت نظر، دوراندیشی، حکمت و دانشی است که پیشینیان به‌کار گرفته‌اند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برنامه‌هایی که شهرداری برای جایگزینی درختان آسیب‌دیده دارد، تاکید کرد: یکی از برنامه‌هایی که از دو ماه قبل شهرداری در پیش گرفته است، کاشت درختان میوه در مکان‌های مناسب است، حتی در برخی روستاها می‌توانیم باغ‌هایی با اسامی میوه‌ای که در آن کاشته می‌شود، همچون باغ انگور یا باغ انجیر داشته باشیم.

سامع با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های باغ‌شهر اصفهان وجود درختان است، گفت: نام این موجود زنده بارها در قرآن ذکر شده است، بنابراین زندگی در سایه و کنار درخت برکات زیادی دارد.

وی اضافه کرد: یکی از شاخص‌های شهر زندگی و زندگی باکیفیت در شهرها، وجود درخت است که در تمام ابعاد همچون نشاط اجتماعی، روحی و روانی، مسائل مربوط به کنترل پیشروی بیابان‌ها و کنترل درجه حرارتی اقلیم مختلف تأثیر بسیاری دارد.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه زندگی در سایه درختان نشاط‌آور است، تصریح کرد: در دنیای امروزه با وجود محدودیت‌های آبی با راهکارهای علمی می‌توان به توسعه فضای سبز، کاشت گونه‌های مختلف گیاهی، احیای بیابان‌های بزرگ و تغییر اقلیم پرداخت.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، نشست صمیمانه اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان با مدیر کل ارشاد و هنرمندان، برگزار شد که در این جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان پیرامون مسائل حوزه هنر به ایراد سخن پرداختند.

برگزاری جلسات با هنرمندان موجب شناسایی نقاط قوت و ضعف حوزه هنر می‌شود

محمد نورصالحی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در این نشست اظهار کرد: برگزاری چنین جلسات و تدابیری با همکاری اداره کل ارشاد اسلامی به شناخت بهتر و بیشتر نقاط قوت و ضعف حوزه هنر در شهر اصفهان و حیطه مدیریت شهری کمک می‌کند، همچنین موجب می‌شود تا تعامل و همکاری میان دستگاه‌های ذی‌ربط اتفاق بیفتد.

رشد ۶ درصدی بودجه فرهنگی به نسبت سال گذشته

حجت‌الاسلام منوچهر مهروی‌پور، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری اصفهان در سال ۱۴۰۳، دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ورزشی دارد، تصریح کرد: میزان رشد این بودجه در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۲ حدود دو برابر و سال جاری نسبت به سال گذشته حدود شش درصد رشد داشته‌ایم که هنوز جای کار دارد.

کمبود زیرساخت‌های تئاتر شهر اصفهان

فرزانه کلاهدوزان، عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: امیدوارم این نشست به خروجی برسد، زیرساخت‌های تئاتر شهر اصفهان بسیار کم است، با توجه به تعامل و همکاری که میان دستگاه‌های مربوط وجود دارد امیدوارم شاهد نتایج خوبی باشیم.

نظارت شورای اسلامی شهر بر مباحث هنری موجب ارتقای ظرفیت‌های شهر اصفهان می‌شود

عباس حاج‌رسولی‌ها، عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اصفهان در حوزه تئاتر و فرهنگی ید طولایی دارد، تاکید کرد: اگر مدیریت واحد شهری جا افتاده بود و مباحث فرهنگی زیر نظر شورای اسلامی شهر بود، به‌طور قطع ظرفیت‌ها افزایش و بروز پیدا می‌کرد، مدیریت کلان کشور به مباحث محلی و منطقه‌ای آشنا نیست‌.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، محمد نورصالحی اظهار کرد: طبق تفاهم‌نامه بین شهرداری و چند کارخانه موتورسازی زمینه تبدیل ۱۰۰ هزار موتور سیکلت بنزینی به برقی برای متقاضیان فراهم شده است و تسهیلات وام ۴ درصد توسط بانک مهر اقتصاد به شهروندان تعلق می‌گیرد؛ علاوه‌بر این وام، بعضی از فروشنده‌های موتورهای برقی نیز با اقساط ۲۴ یا ۳۶ ماهه شرایط پرداخت را برای شهروندان آسان کردند، برخی خریداران از تسهیلات فروشندگان و برخی نیز تسهیلات بانک مهر اقتصاد استفاده کردند.
وی با اشاره به مشکلات فعلی خرید موتورسیکلت برقی افزود: افرادی که از موتورسیکلت زیاد استفاده می‌کنند و آن را وسیله‌ای برای استفاده روزانه و امرار معاش می‌دانند، گامی به سوی استفاده از موتور سیکلت‌برقی برنداشتند، زیرا این موتورسیکلت‌ها نیاز به شارژ دارد و هزینه نگهداری و خرید آن نیز زیاد است و تنها کسانی که از موتورسیکلت به‌عنوان وسیله تردد سبک استفاده می‌کنند، از موتورسیکلت برقی بهره‌مند شده‌اند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تبلیغات و تشویق‌های استفاده از موتور سیکلت‌های برقی تصریح کرد: شهرداری سال جاری تسهیلات بیشتری را برای استفاده شهروندان از موتورسیکلت‌های برقی ارائه می‌دهد.
نورصالحی بیان کرد: یکی از راه‌های استفاده بیشتر مردم از موتورسیکلت‌های برقی ایجاد اطمینان خاطر برای مصرف‌کنندگان است، همچنین اجزای این موتورسیکلت‌های برقی باید بومی‌سازی شود تا بستری برای اطمینان و اتکای مردم به موتورسیکلت‌های برقی ایجاد شود و شهروندان بتوانند با هزینه روز و تولید داخل این موتورسیکلت‌ها را خریداری کنند.
وی با اشاره به تلاش وزارت کشور، دولت و شهرداری‌های کلان‌شهرها برای برقی کردن ناوگان حمل‌ونقل عمومی ادامه داد: امیدواریم خطوط اتوبوسی که در مرکز تجاری شهر است نیز برقی شوند، البته اقداماتی جهت تولید اتوبوس‌های برقی انجام و حتی تعداد محدودی توسط سازنده‌های داخلی عرضه شده است، اما تولیدات داخلی نیز همچنان متکی به واردات قطعات این اتوبوس‌ها از خارج از کشور هستند، همچنین اتوبوس‌های برقی برای شارژ باتری خود نیاز به ایستگاه شارژ برقی دارند که این تجهیزات نیازمند زیرساخت‌های گسترده و وسیع است.

نورصالحی با اشاره به فرهنگ‌سازی استفاده از تاکسی‌های برقی ادامه داد: راهیابی تاکسی‌های برقی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی از برنامه‌های شهرداری اصفهان در سال جاری است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، احمد شریعتی با بیان اینکه در راستای ساماندهی مشاغل مزاحم، پیگیر هستیم تا بعضی مشاغل از جمله مصالح‌فروشان و انبارهای ضایعات در مکانی متمرکز شوند، اظهار کرد: در حال حاضر سازمان پسماند به این حوزه ورود پیدا کرده است و برای انبار ضایعات فضایی را آماده می‌کند تا آلایندگی‌ها رفع شود و بتوانیم شهری در شأن مردم اصفهان داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه بعضی مشاغل از جمله ریخته‌گری‌ها، انبار ضایعات، مصنوعات سیمانی و ذوب فلزات خاص است و در برخی کلان‌شهرها این مشاغل متفاوت است، افزود: در اصفهان کوره‌های آجرپزی و کارگاه‌های موزائیک‌سازی وجود دارد؛ بر اساس ۲۳ موردی که قانون مشخص کرده بود، مهلت‌های یک‌ساله داده می‌شد تا این مشاغل منتقل شود و پس از آن دوباره دستور قضائی صادر می‌شد و تذکر می‌دادیم.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر به دلیل مشکلات این کلان‌شهر و بر اساس بند ۲۰ قانون هوای پاک، قانون ضرب‌الاجلی تعیین کرده است و مهلت ۴۵ روزه داده می‌شود، تاکید کرد: برای بیشتر مشاغل که جزو ۲۳ شغل بودند نیز اخطار و مهلت داده شده است، حتی ۴۵ روز را تبدیل به چهار ماه کردیم که مدت بسیاری از آن‌ها گذشته است.

شریعتی با تاکید بر اینکه سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان باید بیش از این تلاش کند و با جدیت پیگیر ایجاد تسهیلات باشد، گفت: در شورایی با حضور کنترل نظارت و مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری، بر اساس سه قانون مطرح شده، ۲۳ شغل که مشکلات صوتی و آلایندگی هوا برای شهر ایجاد می‌کنند و منجر به ایجاد ریزگرد و تولید مواد سمی برای شهروندان از لحاظ زیست‌محیطی می‌شوند، در قانون مشخص شده است.

وی با بیان اینکه بر اساس قوانین بند ۲۰ ماده ۵۵ شهرداری‌ها و آئین‌نامه اجرایی بند ۲۰ مصوبه هیئت وزیران و قانون هوای پاک، تکلیف کلان‌شهرها و شهرها مشخص شده است، ادامه داد: اگر شغلی آلایندگی و مزاحمت در منطقه ایجاد می‌کند، به‌ویژه آلودگی هوا، باید بر اساس قانون با آن‌ها برخورد شود تا آلایندگی آن‌ها کاهش پیدا کند یا از بین برود و اگر قابل تغییر نیست، به خارج از شهر انتقال پیدا کند.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به شغل‌هایی که در حال حاضر در بافت شهری قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: نساجی‌ها در خیابان کردآباد واقع در منطقه چهار، سال‌های زیادی قرار بود به خارج از شهر منتقل شود، اما نتوانستیم خدماتی را برای آن‌ها ایجاد کنیم، البته شهرکی توسط این افراد راه‌اندازی شده است، باید حداقل بتوانیم تسهیلاتی را برای این شهرک آماده کنیم تا انگیزه‌ای برای صاحبان این مشاغل ایجاد شود و امرار معاش افراد نیز آسیب نبیند.

شریعتی گفت: با توجه به اینکه دغدغه مدیریت شهری ششم اصفهان، کاهش آلایندگی هوا است، پیگیری انتقال مشاغل مزاحم به خارج از شهر توسط معاونت خدمات شهری شهرداری و کمیسیون خدمات شهری، محیط زیست و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر فضایی آماده شده است تا این مشاغل به بیرون از محدوده اصفهان انتقال داده شود، افزود: خدمات زیربنایی باید به‌گونه‌ای باشد که زمانی که برای ریخته‌گر اخطار فرستاده می‌شود، وی بتواند در منطقه جدید جایگزین شود، بدون اینکه اقتصاد زندگی او دچار مشکل شود، از این‌رو کارگاه‌هایی که به این منطقه انتقال پیدا کردند، هم‌اکنون فضای بزرگ‌تری در اختیار دارند و از این اقدام رضایت دارند.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه باید به‌گونه‌ای تصمیم‌گیری شود که در صورت انتقال این مشاغل به خارج از شهر، اشتغال و امرار معاش صاحبان آن‌ها با مشکل مواجه نشود، تاکید کرد: در این راستا جلساتی در استانداری، شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار نامی پرس ، مهدی بقایی معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان در صحن علنی شورا اظهار کرد: امسال مدت زمان ارائه خدمات سفر به مسافران به یک ماه افزایش پیدا کرد که علت آن تعطیلات عید سعید فطر پس از نوروز بود.

وی افزود: 15 کمیته در ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان فعالیت می‌کردند که امسال آمار ویژه‌ای نیز از فعالیت‌ها و میزان رضایتمندی مسافران و گردشگران و کیفیت سنجی خدمات توسط کمیته آمار استخراج شد.

جانشین رئیس ستاد دائمی سفر شهر اصفهان ادامه داد: اقدامات جدیدی امسال در باغ فدک انجام شد که میزان رضایت را در میان گردشگران بالا برد. این اقدامات شامل زیباسازی، ساخت المان‌های نوری، احداث آلاچیق‌ها، سازه‌های خشتی، سفره‌های هفت سین، تونل نوری و... بود.

بقایی با اشاره به بازدیدهای مستمر مسئولان کشوری، استانی و شهری از خدمات ارائه شده در باغ فدک گفت: در بازدیدهای صورت گرفته رضایت مسئولان از خدماتی که به مسافران و گردشگران ارائه شد مورد تأکید قرار گرفت.

وی با اشاره به فعالیت‌های کمیته ایمنی گفت: برای حفظ جان مسافران از تجهیزات جدیدی مانند پهپاد آتش نشان توسط سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی استفاده شد که قابل توجه بود.

جانشین رئیس ستاد دائمی سفر شهر اصفهان تأکید کرد: کمپ شرق به کمپ‌های گردشگرپذیری شهر اضافه می‌شود که بودجه آن نیز پیش بینی شده و کار به زودی آغاز می‌شود.

 

سفر یک میلیون و 281 هزار مسافر در تعطیلات نوروزی به اصفهان

 

مرتضی نصوحی مسئول کمیته آمار و ارزیابی ستاد خدمات سفر شهر اصفهان در این جلسه گفت: یک میلیون و 281 هزار مسافر در تعطیلات نوروزی امسال به اصفهان سفر کردند. ظرفیت تمامی هتل‌ها، مهمانپذیرها پر شد و در مجموع حدود 10 درصد از جمعیت کلی مسافران در هتل‌ها و مهمانپذیرها اسکان پیدا کردند. همچنین حدود 45 درصد از آمار اسکان به مدارس تعلق پیدا کرد.

وی با اشاره به برخی آمار از بازدیدها از مراکز تفریحی و گردشگری اصفهان ادامه داد: 84 هزار بازدید از باغ گل‌ها صورت گرفته که نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است. همچنین 97 هزار بازدید نیز از شهر رویاها صورت گرفت.

مسئول کمیته آمار و ارزیابی ستاد خدمات سفر شهر اصفهان خاطرنشان کرد: رویدادهای فرهنگی شامل جزء خوانی قرآن، دعاخوانی و رویدادهای نوروزی از مهمترین برنامه‌هایی بود که مورد استقبال مسافران قرار گرفت.

 

لزوم استفاده از فرصت معرفی صنایع دستی در اماکن گردشگری

احمد شریعتی عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از گزارش تهیه شده در خصوص خدمات ارائه شهر در ستاد سفر باید در پژوهش‌ها استفاده کرد تا با استخراج نکات مهم و آمارها بهترین برنامه‌ریزی‌ها را برای ستاد خدمات سفر شهر انجام داد.

وی افزود: صنایع دستی اصفهان در ایران و جهان بی نظیر است، باید از فرصت معرفی این صنایع در اماکن گردشگری بیشتر استفاده کرد تا در حوزه گردشگری اقتصادی به موفقیت دست پیدا کنیم.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برخی امکانات موردنیاز برای اقامت بیشتر مسافران در اصفهان بیان کرد: افزایش تعداد اتوبوسهای گردشگری نیز می‌تواند به ارائه بهتر خدمات سفر به مسافران کمک کند.

 

اصفهان نیازمند هسته مدیریت نرم گردشگری است

سیدامیر سامع نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باتلاش شبانه روزی اعضای ستاد خدمات سفر شهر اصفهان خدمات خوبی به مسافران ارائه شد. مدیریت شهری نیز نقش مهمی در استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف دارد تا خدمات شایسته‌تری ارائه شود.

وی افزود: هسته مدیریت نرم گردشگری که بستر مناسبی برای همه فعالان این حوزه باشد مورد نیاز است. ستاد خدمات سفر شهر اصفهان می‌تواند در این حوزه کار کند ضمن اینکه شهرداری نیز باید ساختار خود را در این خصوص منسجم‌تر کند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تأکید کرد: سامانه اصفهان من همچنان می‌تواند به ظرفیت بالقوه بالاتری برسد، نقطه نظرات تحلیلی نیز باید در خصوص آمار و اطلاعات اعلام شود.

وی افزود: نقاط دیگری علاوه بر باغ فدک می‌تواند وارد مدار استفاده مسافران شود تا از دیگر ظرفیت‌های اصفهان نیز برای پذیرایی از گردشگران استفاده شود.

 

پارامتر اقتصادی مورد توجه ستاد خدمات سفر شهر قرار گیرد

ابوالفضل قربانی رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در صنعت گردشگری یکی از پارامترهای اصلی مباحث اقتصادی است، زیرا شهر باید از ناحیه گردشگرپذیری سود ببرد، بنابراین ستاد خدمات سفر اصفهان بخش گزارش اقتصادی را نیز مورد توجه قرار دهد.

 

منطقه تاریخی اصفهان مانند میدان امام علی (ع) در خدمات سفر مرود غفلت قرار گرفت

رسول میرباقری رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در خدمات سفر اصفهان منطقه اصلی تاریخی اصفهان مانند میدان امام علی (ع) مورد توجه قرار نگرفت. رویدادی در آن منطقه برنامه ریزی نشده و نورپردازی مورد توجه واقع نشده است و در این صورت است که این منطقه همچنان محروم می‌ماند.

وی افزود: امیدواریم با یک برنامه دائمی و سالانه به این مناطق نیز توجه شود تا حضور گردشگران و مسافران را در بافت تاریخی شهر شاهد باشیم.

صفحه3 از19
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…