به گزارش خبرنگار نامی پرس / مراسم اهدا جوايز به برگزيدگان مسابقه جذب ایده توسط توزیع برق استان اصفهان
دفتر روابط عمومي شرکت توزیع برق استان اصفهان با فراخوان آثار(( با موضوعات : آینده انرژی ، دنیای بدون برق ، الگوی مصرف برق و محیط زیست ، ساعات اوج بار و الگوی مصرف برق ، روش های اطلاع رسانی و آگاهی سازی راهکارهای خلاقانه مدیریت مصرف و ... ) در سراسر استان اصفهان ، نسبت به برگزار مسابقه در قالب مدیریت مصرف برق ، اقدام گرديد . در طي مرحله داوري مجموعه آثار راه يافته به دبيرخانه مسابقه پس از بررسي و امتياز دهي داوران آثار برگزيده مورد تقدير و هداياي به رسم يادبود به صورت حضوري در شهرستانها اهدا گرديد.
رویکرد و هدف این دوره از برگزاری مسابقه توجه به مديريت مصرف برق در همه بخش هاي صنعتي، خانگي، تجاري، اداري، كشاورزي ، عمومي و انرژي هاي تجديدپذير به منظور استفاده صحيح برق توسط مشتركين بوده است که با استقبال وحضور حداکثری دانش آموزان و مربیان پر شور شهرستانها و بخش های استان اصفهان همراه بوده است که با اهدا جوایز به نفرات برگزیده ، برگزار گردید.

 

به گزارش خبر نگار نامی پرس / مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در اجلاس مدیریت منابع آب فلات مرکزی ایران از کمبود 2.5 متر مکعب بر ثانیه ای آب در استان اصفهان در زمان پیک مصرف خبر داد.
حسین اکبریان با اشاره به چالش های سامانه اول آبرسانی اصفهان بزرگ بیان کرد: با توجه به این که ظرفیت اسمی تونل این سامانه 7.5 متر مکعب بر ثانیه، اما ظرفیت بهره برداری از آن 10 متر مکعب بر ثانیه است، امکان فرسودگی تونل 17 کیلومتری این سامانه وجود دارد، همچنین با توجه به کمبود 2.5 متر مکعب بر ثانیه ای در زمان پیک مصرف، پیش بینی سامانه های جایگزین از منابع آب حوضه و یا خارج از حوضه زاینده رود باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به کدورت آب ورودی به تصفیه خانه آب اصفهان در زمان جاری شدن سیل تابستان سال جاری افزود: همین مشکل سبب شد تا خروجی تصفیه خانه کاهش پیدا کرده و برخی از مناطق استان با کمبود و افت فشار آب مواجه شوند و خوشبختانه با تمهیدات پیش بینی شده بحران را پشت سر گذاشتیم.
مدیر عامل آبفای استان اصفهان خاطرنشان کرد: ظرفیت تامین فعلی آب در طرح آبرسانی اصفهان بزرگ در سال جاری در حدود 14 متر مکعب بر ثانیه است که نسبت به سال گذشته 500 لیتر بر ثانیه افزایش پیدا کرده اما در همین مدت ظرفیت تولید از محل آب های زیر زمینی در حدود 600 لیتر بر ثانیه کاهش پیدا کرده است و چاه های فلمن نیز با ظرفیت 3.2 متر مکعب بر ثانیه، به طور کامل خشک شده اند.
اکبریان با بیان این که 89 درصد جمعیت تحت پوشش شرکت آبفای استان تحت پوشش یک سامانه آبرسانی قرار دارند، خاطرنشان کرد: با توجه به فرهنگ سازی های صورت گرفته از سوی این شرکت در زمینه مدیریت مصرف، سرانه تولید آب 8 درصد و مصارف خانگی نیز 5 درصد کم‌تر از میانگین کشور شده است و تداوم اقدامات فنی، فرهنگی و قانونی به منظور مدیریت و کاهش مصرف آب امری الزامی است.
وی با بیان این که 98 شهر و 949 روستا با جمعیتی بیش از 4 میلیون و 800 هزار نفر تحت پوشش خدمات این شرکت قرار دارند، تصریح کرد: از این تعداد، 58 شهر و 380 روستا با جمعیتی بالغ بر 4 میلیون و 329 هزار نفر که 89 درصد از جمعیت تحت پوشش این شرکت را در بر می گیرند از سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ استفاده می کنند و 40 شهر و 569 روستا با جمعیتی بالغ بر 528 هزار نفر خارج از طرح آبرسانی اصفهان بزرگ قرار دارند.
مدیر عامل آبفای استان اصفهان اظهار داشت: آبرسانی به 320 روستا به صورت سیار انجام می شود که هزینه زیادی در بر دارد و برای روستانشینان نیز مشکلات عدیده ای را ایجاد کرده است.
وی افزود: بر اساس مطالعات انجام شده توسط شرکت مشاور، در سال 1410 متوسط نیاز آبی استان اصفهان 15 متر مکعب بر ثانیه و در زمان پیک 20 متر مکعب بر ثانیه خواهد بود.
گفتنی است در این مراسم، استاندار اصفهان، نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، برخی از مسئولان استانی ، سرپرست حوضه آبریز زاینده‌رود و حوضه‌ جنوب غربی فلات مرکزی ایران به بیان توضیحاتی درباره زاینده رود و خشک شدن این رودخانه پرداختند.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  این دوره های ممیزی به طور همزمان به مدت دو روز توسط شرکت IMQ در تمامی بخش های ستادی و برخی از ادارات تابعه با موفقیت انجام شد که حاصل آن صدورگواهینامه ISO31000 و تمدید گواهینامه HSE-MSبود.

لازم به ذکر است، استقرار دو سیستم مدیریتی مذکور در ادامه سیاست های سازمان و در راستای اهداف استراتژیک،“ارتقای سطح بهداشت و ایمنی کارکنان” بوده است، با این توضیح که این شرکت با دریافت گواهینامه (HSE-MS ) از سال ۱۳۸۸ در زمره نخستین شرکتهای دارنده این نوع گواهینامه ها قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، در افتتاحیه این ممیزی اظهار داشت: این شرکت به لحاظ ارائه خدمات و عملکردی که داشته است از جایگاه ممتازی در کشور برخوردار بوده و انجام ممیزی در راستای پیشگیری از حوادث در سطح استان و موجب ارائه خدمات بهینه و مطلوب به حدود 5میلیون و 500 هزار نفر جمعیت استان خواهد شد.

مهندس عسکری، با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر ادارات تابعه و واحدهای مختلف به مسائل ایمنی، بهداشت شغلی، محیط زیست، بحران و پدافند غیرعامل گفت: تمامی فعالیت ها و اقدامات، رعایت الزامات HSE برای ارائه خدمات بهینه به مردم استان انجام می شود.

وی، خاطر نشان ساخت: ممیزی هایی که مطابق با استانداردهای ملی و جهانی بصورت مستمر انجام می شوند نقش مهمی در شناسایی نقاط قابل بهبود و قوت شرکت درراستای ارتقاء فرآیند تعالی سازمانی خواهد داشت.

 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  اين جلسه با حضور قائم مقام،مشاور مدير عامل در امور ايثارگران،معاونين مالي و پشتيباني ،منابع انساني و مديران دفاتر حراست، روابط عمومي، تدارکات و رييس اداره رفاه تشکيل گرديد.در اين جلسه مقرر گرديد جهت تجليل از ايثارگران شرکت توزيع برق استان اصفهان به مناسبت ميلاد با سعادت خاتم نبيين حضرت رسول اکرم(ص) و فرزند گرامي ايشان حضرت امام جعفر صادق (ع) مراسمي برگزار گردد. همچنين مقرر گرديد معاونت مالي و پشتيباني در خصوص پرداخت معوقات متعلق به ايثارگران  مربوط به سال 1401 هماهنگي لازم را به عمل آورد.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  ابوالقاسم عسکری، مدیرعامل این شرکت بیان داشت: بازدید و بررسی تاسیسات، ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز و خطوط شبکه و شیرهای گاز و برگزاری مانورهای منظم به منظور شناسایی نقاط قابل بهبود از جمله اولویت‌های کاری واحدها و ادارات بهره‌برداری شرکت گاز استان اصفهان است تا با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و استفاده از توان و ظرفیت شرکت، تامین گاز پایدار، مستمرو ایمن برای مشترکین استان رقم بخورد.

وی، با بیان اینکه ادارات گازرسانی استان اصفهان برای شروع فصل سرما آمادگی لازم را دارند بیان داشت:خدمت رسانی اگر برای رضای خدا و مردم باشد موجب برکت و عاقبت بخیری می شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، با اشاره به اینکه بیش از 99.5 درصد جمعیت استان اصفهان از نعمت گاز بهره مندند گفت: گازرسانی به 114 شهر، 1065روستا و 17هزار و500 واحد صنعتی و کشاورزی توسط این شرکت اجرایی شده که این نشان دهنده تلاش و همت تمامی کارکنان و مدیران ادارات گازرسانی استان است.

عسکری، گفت: روابط‌عمومی این شرکت با همراهی واحد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) و با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، اطلاع‌رسانی‌های لازم را درباره مسائل ایمنی و مصرف بهینه انجام خواهند داد تا پاییز و زمستانی بدون حادثه همراه با استفاده بهینه از گاز را سپری کنیم.

وی، بر آموزش های بیشتر در راستای ارتقاء سطح توانمندی همکاران در جهت افزایش میزان آگاهی برای مقاوم سازی شبکه و تاسیسات  به منظور آمادگی لازم برای تامین ایمن و مستمر گاز طبیعی در فصول سرد سال تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، بر ارتباط دوسویه و تنگاتنگ همکاران با مردم و برنامه ریزی دقیق برای اجرای طرح های توسعه ای تاکید و با توصیه بر مدیریت مصرف بهینه گاز از سوی مشترکین گاز استان اصفهان، تصریح کرد: رعایت مصرف بهینه یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که مشترکین باید آن را در سبک زندگی خود لحاظ کرده تا علاوه بر صرفه اقتصادی برای آنان، از بروز افت فشار در زمان پیک مصرف به منظور استفاده همه مشترکین از گاز طبیعی، جلوگیری شود.

 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  امیر رضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در این برنامه با بیان اینکه شاخص‌های محیط کسب و کار طبق ماده 4 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار مصوبه سال 1390 از سوی اتاق‌های بازرگانی، تعاون و اصناف پایش می‌شود افزود: از سال 1394 آیین نامه مربوطه تدوین و شاخص‌های این حوزه استخراج گردید و از سال 1395 این شاخص‌ها به صورت فصلی و سالانه توسط این سه نهاد بررسی می‌شود.

وی تصریح کرد: در برش استانی این طرح، در بهار 1401 نسبت به بهار سال 1400 رتبه استان اصفهان از 15 کشوری به رتبه 5 ارتقاء یافت و شاهد ارتقاء 10 رتبه ای این شاخص‌ها هستیم.

نقش با اشاره به بدترین مولفه‌های کسب و کار در استان اصفهان گفت: در یک سال گذشته موانع و مشکلات فعالان بخش خصوصی با دستگاه های دولتی در حال پیگیری و رفع می باشد و بخشی از ارتقاء رتبه محیط کسب و کار استان نیز ناشی از این موضوع بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی همچنین ضمن اشاره به بهتر شدن وضعیت تامین منابع مالی بنگاه های اقتصادی طی این مدت در استان تصریح کرد: پس از حذف ارز ترجیحی بسیاری از واحدهای تولیدی به ویژه بخش کشاورزی و دامپروری با چالش سرمایه در گردش مواجه شدندکه استانداری با جدیت به این حوزه ورود کرد و ضمن تاکید بر ضرورت تامین سرمایه در گردش واحدها از طریق تسهیلات بانکی، در کمیته تسهیلات رونق تولید نیز جلسات متعددی در این خصوص برگزار شد و مجموعا در یکسال گذشته حدود 15 هزار میلیارد تومان در حوزه تامین مالی پرداخت شده که با رشد 25 درصدی نسبت به سال پیش از آن روبرو بوده ایم.

نقش، همچنین تصریح کرد: گزارشات متنوعی از قوانین و مقررات دست و پاگیر به هیات مقررات زدایی ذیل معاونت اقتصادی وزارت اقتصاد از سوی استانداری اصفهان ارایه می‌شود و امیدواریم این موانع با هماهنگی مجلس برطرف شود.

بهنام ابراهیمی دبیرکل اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این برنامه با اشاره به عوامل تاثیرگذار بر محیط کسب و کار کشور در بهار 1401 گفت: عواملی مانند حذف ارز ترجیحی اثر کوتاه مدت منفی ولی اثر بلندمدت مثبت در فضای کسب و کار استان و کشور خواهد داشت.

وی برداشت سلیقه‌ای از قوانین و مقررات توسط مسئولین  و کارمندان دستگاه‌های اجرایی، عدم پایبندی طرف‌های قرارداد اعم از دولتی و بخش خصوصی به تعهدات وهمچنین دخالت‌های غیرمنطقی نهادهای حاکمیتی در تعیین قیمت‌های بازار را بدترین مولفه‌های کسب و کار در اصفهان از منظر فعال اقتصادی در بهار 1401 عنوان کرد.

ابراهیمی ضمن تاکید بر تاثیر شاخص‌های محیط کسب و کار در حفظ و توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان افزود: به منظور توسعه کسب و کارها باید به شاخص امنیت سرمایه‌گذاری برای توسعه سرمایه‌گذاری داخلی و شاخص‌های بانک جهانی برای جذب سرمایه‌گذار خارجی توجه شود .

دبیرکل اتاق بازرگانی اصفهان بهبود شاخص‌های محیط کسب و کار را حاصل اقدامات چند ساله دانست و تصریح کرد: وفاق و همدلی دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی برای کمک به بهبود اقتصاد استان، اقدامات هدفمند و موثر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان برای حمایت از تولید، اشتغال و تسهیل سرمایه‌گذاری به ویژه ارائه بسته‌های حمایت از تولید از سوی دستگاه‌های اجرایی اقتصادی استان در 3 سال گذشته ، پیگیری و رفع مشکلات موردی فعالان اقتصادی از طریق جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، تشکیل مرکز فوریت‌های کسب و کار و سرمایه گذاری استان، برگزاری جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه برای حمایت قضایی از تولید و اشتغال و برگزاری جلسات کمیته ارزی استان به منظور کمک به رفع چالش‌های ارزی فعالان اقتصادی از مهمترین عوامل بهبود محیط کسب و کار استان است. 

وی افزود: اتاق بازرگانی اصفهان نیز در دوره نهم فعالیت خود حمایت از بهبود محیط کسب و کار استان را اولویت نخست خود قرار داده و در این راستا اقداماتی مانند راه اندازی پنجره واحد فیزیکی کسب و کار، ایجاد میزهای تخصصی در دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌های مهم مانند میز اتاق اصفهان در بانک مرکزی، میز‌های  صمت، گمرک، میز برون مرزی و ... با هدف پیگیری و رفع مشکلات فعالان اقتصادی انجام داده است که نقش مهمی در حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی و در نتیجه بهبود محیط کسب و کار استان داشته است.

دبیرکل اتاق بازرگانی اصفهان افزود : به رغم بهبود 19 رتبه ای شاخص فضای کسب و کار استان در 3 سال گذشته، هنوز محیط کسب و کار استان با فضای مطلوب فاصله داشته و با توجه به مردمی سازی یارانه ها و حذف ارز ترجیحی و استمرار تحریم های خارجی، نیازمند ارائه بسته های حمایتی جدید از سوی همه دستگاه های اجرایی اقتصادی برای حمایت از تولید و اشتغال هستیم.

وی افزود: در حال حاضر تنها از یک دهم ظرفیت اقتصادی استان استفاده می شود که با ارتقاء شاخص امنیت سرمایه‌گذاری و همچنین بهبود محیط کسب و کار، پتانسیل های اقتصادی و اشتغالزایی استان بسیار افزایش یافته و از طریق تقویت بخش‌های خدماتی که از پتانسیل‌های قدرتمند استان هستند می توان این ظرفیت‌های بالقوه را به بالفعل تبدیل نمود.

ابراهیمی همچنین بر ضرورت استفاده از نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی هنگام تدوین قوانین، دستورالعمل و آیین نامه‌ها تاکید کرد و افزود: مراجعه به میزهای پیگیری مشکلات فعالان اقتصادی در جلوگیری از برداشت های سلیقه ای از قوانین، اهمیت ویژه ای داشته و در بهبود بدترین مولفه از نظر فعالان اقتصادی تاثیرگذار بوده است.

وی در ادامه بر تامین پایدار زیرساخت‌های مورد نیاز تولید و توسعه کارآفرینی به منظور توسعه اشتغال زایی و بهبودمحیط کسب و کار استان تاکید کرد.

دبیرکل اتاق بازرگانی اصفهان در پایان سخنان خود با اشاره به مطلوب تر بودن وضعیت بنگاه های اقتصادی استان اصفهان در دوران پاندمی کرونا نسبت به سایر استانهای کشور، این امر را ناشی از بخشی از اقدامات ویژه پارلمان بخش خصوصی اصفهان در این دوران مانند تشکیل کارگروه های مختلف، ستاد احیای گردشگری، دوره های آموزشی توانمندسازی فعالان اقتصادی و همچنین حمایت از واکسیناسیون اعضاء و پرسنل آنها دانست.

صفحه10 از10
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…