به گزارش خبرنگارنامی پرس/  در ابتدای این جلسه گزارش عملکرد انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی استان در سال 1401 ارائه و از تشکیل کمیته‌های تخصصی، برگزاری جلسات منظم هیئت‌مدیره انجمن، برگزاری میز کشوری طلا در اصفهان، برگزاری مطلوب پانزدهمین نمایشگاه طلا و جواهر استان، ثبت نشان ملی جغرافیایی طلای اصفهان، برگزاری دوره‌های آموزشی گوناگون، بازدید از معدن طلای موته، برگزاری جلسات با نهادها و سازمان‌های گوناگون، طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت تخصصی انجمن، برگزاری تورهای خارجی ویژه اعضای انجمن برای آشنایی با وضعیت صنعت طلا در سایر کشورها و پیگیری ایجاد شهرک طلا و بانک طلا به‌عنوان مهم‌ترین اقدامات این انجمن یاد شد.

همچنین تقویت و توسعه کمیته‌های تخصصی و ارتباط با ذی‌نفعان و نهادهای پشتیبان دو هدف راهبردی انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر استان در سال جاری عنوان و برنامه‌های عملیاتی تعریف‌شده ذیل این اهداف تشریح شد.

در ادامه نیز مشکلات فعالان این صنف از جمله اخطاریه شهرداری برای پلمب تعدادی از واحدهای تولیدی به دلایل زیست محیطی، مشکلات حق‌العمل‌‌کاران و فروشندگان کیفی طلا در حوزه مالیات و دارایی، ابطال کدهای استاندارد، ابهامات اجرایی قانون سامانه مودیان و محدودیت‌های مربوط به واردات شمش طلا مطرح شد.

شرایط فروش محصولات خارجی در نمایشگاه طلا و جواهر استان

مدیرکل گمرکات استان اصفهان در این نشست با اشاره به مسائل مربوط به برگزاری نمایشگاه طلا و جواهر استان شامل مشکلات گمرکی، امکان فروش محصولات خارجی و معافیت‌های مالیاتی دوره فروش در نمایشگاه اظهار داشت: فروش محصولات خارجی باید طبق قانون و آیین‌نامه اجرایی صادرات و واردات و با مجوز سازمان صمت باشد تا ما بتوانیم امور مربوط به گمرک را انجام دهیم.

رسول کوهستانی فروش طلای خارجی در نمایشگاه طلا و جواهر استان را منوط به اخذ مجوز از نهادهای ذی‌ربط دانست و درباره واردات شمش طلا نیز تأکید کرد، تنها ورود شمش طلا با وزن حداقل یک کیلوگرم و با رعایت مشخصات مطرح‌شده در آیین‌نامه مربوطه امکان‌پذیر است.

عدم رعایت استانداردهای تولید، چالش اصلی صنعت طلا در اصفهان

مدیرکل استاندارد استان نیز درباره آزمون طلا در آزمایشگاه‌های سطح بازار گفت: متأسفانه برخی آزمایشگاه‌ها از آزمون قلیایی استفاده می‌کنند که موردقبول اداره استاندارد نیست و روش مرسوم و استاندارد در تمام دنیا، روش کوپلاسیون است.

علی مالکی با بیان اینکه اصفهان یکی از سه استان برتر کشور در حوزه تولید طلا و جواهر است، ادامه داد: با این وجود عدم رعایت استانداردها یکی از چالش‌های اداره‌کل استاندارد استان با فعالان این حوزه است.

محسن طلائی مینائی، رئیس هیئت‌‌مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی استان نیز با اشاره به اعلام آمادگی چند شرکت روسی برای حضور در نمایشگاه طلا و جواهر اصفهان، امکان فروش طلای ساخته‌شده در این نمایشگاه را یکی از درخواست‌های این شرکت‌ها عنوان کرد.

در ادامه این نشست نیز مشکلات فعالان طلا و جواهر استان در حوزه مالیات در حضور مظاهر سعیدی معاون مدیرکل امور مالیاتی استان مطرح و فعالان این حوزه خواستار فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای اجرای مطلوب قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان شدند.

به گزارش خبرنگارنامی پرس /  اردیبهشت ماه، مهندس محمد خلجی با بیان این که تا کنون 8867 حلقه چاه غیرمجاز در استان اصفهان پر و مسلوب المنفعه شده است، افزود: حجم آب صرفه جویی شده از محل پرکردن چاههای غیرمجاز استان، 233 میلیون مترمکعب است.

وی با بیان این که مهمترین اقدام برای مقابله با تداوم افت سطح آب زیرزمینی، اجرای پروژه های طرح احیا و تعادل بخشی است، تصریح کرد: در استان اصفهان تعداد 18 هزار و 10 پروانه بهره برداری مربوط به چاههای کشاورزی اصلاح و تعدیل شده است.

خلجی اضافه کرد: اصلاح و تعدیل پروانه ها منجر به کاهش برداشت 975 میلیون مترمکعب در حجم برداشت پروانه های صادر شده چاههای کشاورزی شده است. 

مدیرحفاظت و بهره برداری از منابع آب شرکت آب منطقه ای اصفهان خاطر نشان کرد: از سال 1392 تا کنون

چهار هزار و 565 دستگاه و ادوات حفاری غیرمجاز در استان توقیف شده است.

وی با اشاره به این که در سال 1401 بیش از 1847 کنتور حجمی هوشمند الکترومغناطیس بر روی چاه های کشاورزی، صنعت و خدمات دولتی نصب شده است، تصریح کرد: از سال 1396 تا کنون در مجموع، پنج هزار و 306کنتور حجمی هوشمند الکترومغناطیس نصب شده است.

خلجی افزود: تقویت گروههای گشت و بازرسی در استان اصفهان به تعداد 53اکیپ در سطح دشتهای استان اصفهان منجر به گزارش به موقع و جلوگیری از بسیاری از تخلفات آبی شده است.

مدیرحفاظت و بهره برداری از منابع آب شرکت آب منطقه ای اصفهان گفت: در راستای چاره‌اندیشی برای کنترل افت و کسری مخزن در آبخوان‌ها، تجهیزات  GPSروی همه دستگاههای حفاری استان نصب شده و نظارت بر این دستگاههای حفاری به صورت مستمر انجام می شود.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / مهدی شهیدی رئیس واحد بومی‌سازی مواد قطعات و تجهیزات فولاد مبارکه به تشریح دستاوردهای شرکت در این حوزه پرداخت که در پی مطلب می‌خوانید:
 لطفاً قدری در خصوص رویکرد فولاد مبارکه در حوزه بومی‌سازی توضیح دهید.
فولاد مبارکه پیشتاز بومی‌سازی در صنعت فولاد کشور است. شروع بومی‌سازی از دوران ساخت و ابتدای بهره‌برداری با هدف تأمین پایدار مواد، قطعات و تجهیزات موردنیاز خطوط تولید آغاز شد و از سال 1381 تاکنون به‌صورت ساختاریافته و فرایندی با رویکرد توسعه و بهبود مستمر با مشارکت کلیه متخصصان نواحی تولیدی و پشتیبانی و شرکت‌های سازنده و دانش‌بنیان ادامه یافته است.
بومی‌سازی فرایند توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان و سازنده جهت اکتساب و خلق فناوری ساخت و تولید مواد، قطعات و تجهیزات فولاد مبارکه در راستای دست‌یابی به تأمین پایدار، اقتصادی و کیفی است. این مهم با اشتراک دانش، تجربیات و دستاوردها و توانمندی‌های علمی و فنی همکاران فولاد مبارکه با شرکت‌های دانش‌بنیان و سازنده حاصل می‌شود. پس از تثبیت و نهادینه شدن این دانش در شرکت سازنده، محصول تولیدشده با نشان تجاری آن شرکت در سطح کشور ارائه می‌گردد.

وظیفه سازمانی واحد بومی‌سازی چیست؟
با توجه به گستردگی کار در حوزه بومی‌سازی، شرکت فولاد مبارکه اقدام به ایجاد ساختار بومی‌سازی در سازمان خود نمود. جهت توسعه و فراگیر ساختن فرایند بومی‌سازی در زنجیره تأمین، واحد بومی‌سازی وظیفه پایش و آماده‌سازی درخواست‌های خرید را با رویکرد بومی‌سازی و ساخت داخل این درخواست‌ها بر عهده دارد. درخواست‌هایی که از ابتدا مسیر ساخت داخل را طی می‌نمایند از لحاظ تکمیل بودن اطلاعات فنی پایش می‌شوند و در نهایت پس از تعیین زمینه فعالیت، به سمت خرید ساخت داخل هدایت می‌گردند. درخواست‌هایی که به دلایل مختلف قبلاً از خارج کشور خریداری شده و یا ساخت داخل موفق نداشته‌اند از طریق فرایند بومی‌سازی در داخل ساخت داخل شده و در نهایت خریدهای بعدی این دسته از مواد، قطعات و تجهیزات از طریق توانمندسازی ایجادشده از داخل تأمین می‌گردد.

اکنون پس از سال‌ها تجربه‌اندوزی در این حوزه، وضعیت فعلی روند بومی‌سازی در شرکت چگونه است؟
همچنانکه اشاره شد، شرایط سخت تحریم و اهمیت تداوم تولید شرایطی فراهم کرد که شرکت برای بقای خود باید در این عرصه ورود می‌کرد و خوشبختانه با رویکرد مثبت مدیریت ارشد سازمان و سرمایه‌گذاری خطرپذیر، به سازندگان و شرکت‌های داخلی اعتماد شد. شرکت‌های دانش‌بنیان، نخبه‌ها و متخصصان داخلی کشور با برگزاری سمینارها، نمایشگاه‌ها و جلسات مختلف و متعدد فراخوانده و جذب شدند و با دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی همکاری‌ها بیشتر و بیشتر شد تا امروز که می‌توانیم ادعا کنیم فولاد مبارکه پیشران بومی‌سازی در کشور است.

نتایج بومی‌سازی در فولاد مبارکه چگونه است؟
تأمین بیش از 100 هزار قلم کالای موردنیاز فولاد مبارکه از ابتدای راه‌اندازی خطوط تولیدی فولاد مبارکه از داخل کشور مهم‌ترین دستاورد ملموس فرایند بومی‌سازی این شرکت است. این فرایند منجر به صرفه‌جویی حدود 2 هزار و 690 میلیون دلاری برای این شرکت شده است و در حال حاضر بیش از 90 درصد از اقلام موردنیاز فولاد مبارکه از داخل کشور تأمین می‌گردد.
از دیگر دستاوردهای فرایند بومی‌سازی برای فولاد مبارکه و کشور می‌توان به این موارد اشاره کرد:

ارتقای دانش فنی و تخصصی کارشناسان واحد بومی‌سازی مواد، قطعات و تجهیزات و کارکنان مرتبط در نواحی تولیدی و پشتیبانی؛

ایجاد و توسعه بانک اطلاعات سازندگان توانمند داخل کشور به‌صورت تخصصی؛

تکمیل زنجیره بومی‌سازی از طریق توانمندسازی شرکت‌ها، با رویکرد محصول محور شدن به‌منظور ایجاد نشان تجاری ایرانی متناسب با محصولات موردنیاز خطوط تولید فولاد و سایر صنایع؛

 انتقال دانش و تجربه بومی‌سازی به سایر شرکت‌های گروه فولاد مبارکه و سایر صنایع فولادی و معدنی کشور؛

مشارکت در نمایشگاه‌های بومی‌سازی در داخل کشور به‌منظور توسعه این فرایند.

به نظر شما تولید پایدار و اقتصادی در صنعت فولاد به چه عواملی بستگی دارد؟
این امر بیشتر به ایجاد ظرفیت تأمین بستگی دارد که با محوریت بومی‌سازی و در نظر داشتن تکنولوژی ساخت، زمان، مرغوبیت، قیمت و کمیت امکان‌پذیر خواهد بود.

آمارها در حوزه بومی‌سازی چه می‌گویند؟ عملکرد شرکت در زمینه بومی‌سازی طی سال 1401 چگونه بود؟
در سال 1401 با تلاش مجموعه مدیریت‌های معاونت خرید، از مجموع 18 هزار و 496 سفارش در حوزه‌های خرید تجهیزات و قطعات، خرید مواد مصرفی، خرید و حمل مواد اولیه و قراردادهای خرید، 94.69 درصد آن از محل خرید داخل تهیه و تأمین شده است که از خروج 181 میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری شده است.
با همکاری شرکت‌های سازنده داخلی در 1401 بیش از 1321 قطعه و تجهیز استراتژیک و پیچیده برای اولین بار در شرکت بومی‌سازی شده است. علاوه بر موارد فوق، اقدامات شاخصی در حوزه بومی‌سازی در مجموعه مدیریت برنامه‌ریزی و پشتیبانی خرید و بومی‌سازی در سال گذشته انجام پذیرفت که از آن جمله می‌توان به این موارد اشاره کرد:

ایجاد جلسات متعدد به‌منظور ایجاد زیرساخت بومی‌سازی یکپارچه در سطح شرکت‌های گروه فولاد مبارکه با همکاری مدیریت امور شرکت‌ها؛

ایجاد زیرساخت بومی‌سازی تجهیزات کد 80 با همکاری امور مهندسی؛

برگزاری جلسات تخصصی با پارک‌های فناوری و شهرک‌های علمی و تحقیقاتی استان‌های اصفهان، خراسان رضوی، فارس، آذربایجان شرقی و البرز به‌منظور ارزیابی و شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند در حوزه بومی‌سازی و استفاده از این شرکت‌ها در توسعه بانک اطلاعاتی خرید فولاد مبارکه؛

همکاری و هماهنگی با شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه به‌منظور معرفی شرکت‌های با قابلیت سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه تأمین و بومی‌سازی ملزومات موردنیاز فولاد مبارکه.

سخن پایانی؟
انجام فرایند بومی‌سازی در فولاد مبارکه حاصل عملکرد یک واحد نیست. این مهم با نگرش و سیاست‌گذاری مدیریت ارشد سازمان، پشتیبانی و حمایت مجموعه مدیریت‌های تولیدی و پشتیبانی و در نهایت تلاش‌های مجموعه کارشناسی و عملیاتی حاصل می‌شود. با توجه به اینکه جنس این فرایند، توانمندسازی و انجام کارهایی است که قبل از آن در کشور انجام نمی‌شده، مستلزم سعه‌صدر و همکاری کامل نواحی مصرف‌کننده این کالاهاست که خوشبختانه این همکاری صورت گرفته و شاخص این مساعی دستاوردهای به‌دست‌آمده است. جا دارد به همه این عزیزان دست‌مریزاد بگویم و از ایشان تشکر کنم.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / پس از پایان موفقیت‌آمیز این پروژه که می‌تواند سالانه از توقفات ناخواسته و زیان اقتصادی زیادی جلوگیری کند، مسئول اجرای این پروژه و برخی از دیگر کارشناسان ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری فولاد مبارکه به دیدگاه‌های خود در این زمینه پرداختند که ماحصل آن را در ادامه می‌خوانید.
علیرضا رستگار، تکنسین دفتر برنامه‌ریزی و کنترل نت ریخته‌گری مداوم و مسئول پروژه:
توقف ناگهانی تولید به دلیل از کار افتادن تجهیز باعث از دست رفتن سود ناشی از تولید می‌شود. زمانی که یک تجهیز به مرحله خرابی و توقف می‌رسد، میزان و عمق آسیب و فرسودگی آن به مرحله شدیدتری رسیده است؛ بنابراین تعمیر آن نیز سخت‌تر و پرهزینه‌تر است و مدت‌زمان بیشتری نیز طول می‌کشد. همچنین با توجه به این موضوع که عمدتاً این نوع خرابی‌ها در زمان‌های پیش‌بینی‌نشده پیش می‌آیند، مدت‌زمانی که صرف شناسایی میزان خرابی و کشف عیب، تدارک نیروی متخصص جهت انجام تعمیر و تهیه قطعات موردنیاز آن می‌گردد نیز به مدت‌زمان توقف ناشی از آن خرابی اضافه خواهد شد. ازآنجاکه خط تولید در حالت عادی برای کار پیوسته در مدت‌زمان معینی برنامه‌ریزی می‌گردد، توقف مکرر و راه‌اندازی مجدد خط باعث صرف زمان و به‌تبع آن افزایش ضایعات و کاهش کیفی و کمی تولید می‌گردد .
به‌منظور کاهش توقفات تولید، مدیریت و کاهش هزینه‌های قطعات یدکی، کاهش هزینه و نفرساعت نیروی تعمیراتی و سهولت فعالیت‌های تعمیراتی، پس از مطالعات و برگزاری آنالیزهای خرابی، با استفاده از توان و تخصص کارشناسان دفتر کنترل تعمیرات ناحیه و تعمیرات ریخته‌گری، پروژه تغییر طرح سیستم اگزوز فن ماشین‌های ریخته‌گری در اولویت قرار داده شد و با همکاری تعمیرگاه مرکزی، عملیات ساخت انجام گردید و در توقف تعمیراتی ماشین 4 با موفقیت نصب شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
در این راستا شایسته است از حمایت‌های مدیریت ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، حُسن اعتماد رئیس و مجموعه پرتلاش تعمیرات ریخته‌گری، تولید، تعمیرگاه مرکزی و کلیه واحدهای درگیر تشکر و قدردانی کنم.

سید مجتبی غیوری، رئیس دفتر برنامه‌ریزی و کنترل فرایند نت واحد ریخته‌گری مداوم:
کاهش توقفات و افزایش آماده‌به‌کاری تجهیزات اولویت این واحد است. بسیاری از اقدامات شاخص این واحد طی سال‌های گذشته مربوط به تعمیرات خطوط تولید بوده که برنامه‌ریزی آن در دفتر برنامه‌ریزی و کنترل فرایند نت انجام می‌گردد. در همین راستا می‌توان تعیین زمان شروع برگزاری جلسات تخصصی تعمیرات اساسی جهت انجام فعالیت‌های تعمیراتی، تهیه فهرست قطعات یدکی موردنیاز در تعمیرات و ارسال به واحدهای تعمیراتی، تهیه دستورالعمل‌های فنی جهت اجرای فعالیت‌های پیش‌بینی‌شده در تعمیرات و تحلیل خرابی RCA را از اقدامات مهم این واحد برشمرد. هدف از اجرای این رویه تحلیل علل ریشه‌ای وقوع عیوب و حوادث و تعیین راهکارهایی جهت جلوگیری از تکرار آن‌ها، کاهش شدت اثر و یا ردیابی زودهنگام عیوب است. با انجام و پایش وضعیت تجهیزات و با توجه به اهمیت تولید و به‌منظور کاهش توقف سیستم اگزوز فن ماشین‌های ریخته‌گری، پروژه تغییر طرح از پیلوبلاک به بیرینگ هوزینگ مورد مطالعه قرار گرفت و پس از پیگیری‌ها و انجام محاسبات به بهره‌برداری رسید و به این ترتیب به میزان قابل‌توجهی، هزینه توقفات تولیدی، قطعات یدکی و نفرساعت‌های تعمیراتی کاهش یافت.

رضا ترک علی عسکری، رئیس تعمیرات ریخته‌گری:
امروزه با توجه به افزایش کارخانه‌های تولید فولاد در کشور و رقابت در بازارهای داخلی و خارجی، افزایش کمی و کیفی تولید با کمترین هزینه، افزایش بهره‌وری و بهبود فرایندهای تولیدی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در این راستا، شناخت دقیق مشکلات و چالش‌ها و رفع آن‌ها با کمترین هزینه در کوتاه‌ترین زمان ممکن بسیار مهم و ضروری است و در اولویت کاری همکاران واحد ریخته‌گری مداوم قرار دارد. مشکلات مکرر در سیستم اگزوزفن ماشین‌های ریخته‌گری به سبب طراحی اولیه و حساسیت بسیار زیاد تجهیزات و اِلمان‌ها و همچنین تعمیر و نگهداری دشوار و گسترده تجهیز، سالیان سال از بزرگ‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌های این واحد بوده و توقفات زیادی را نیز به همراه داشته است. بر همین اساس، تغییر در طراحی این سیستم با محوریت دفتر فنی تعمیرات در دستور کار قرار گرفت و پس از بررسی‌های گسترده و تلاش‌های جمعی همکاران و استفاده از ظرفیت‌های داخلی شرکت، طراحی و ساخت سیستم جدید انجام شد و در شات‌دان ماشین ۴ ریخته‌گری مورد بهره‌برداری قرار گرفت. از مزایای اجرای این پروژه تعمیر و نگهداری بسیار ساده‌تر، کاهش چشمگیر خرابی‌های تجهیزاتی، کاهش مصرف قطعات و هزینه‌های جانبی و نفرساعت فعالیت‌های تعمیراتی و نهایتاً کاهش توقفات و افزایش آماده‌به‌کاری ماشین اشاره کرد.

روح‌اله قیصریهای نجف‌آبادی، سرپرست برنامه‌ریزی کارگاه مکانیک:
به‌منظور کاهش زمان توقفات غیرقابل‌پیش‌بینی، سیستم جدید اگزوزفن ماشین‌های ریخته‌گری پس از طراحی توسط دفتر فنی تعمیرات ریخته‌گری و بررسی‌های لازم در واحد تعمیرگاه مرکزی، با استفاده از تجربه و دانش داخلی شرکت ساخته و مونتاژ شد و در تعمیرات ماشین 4 ریخته‌گری نصب گردید و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
با توجه به شناخت عوامل مؤثر در انجام پروژه فوق و حساسیت‌های این تجهیز مهم و استراتژیک، ساخت کیسینگ در واحد اسکلت فلزی آغاز شد و پس از ساخت و داده‌برداری‌های لازم، تجهیز در کارگاه مکانیک با حساسیت و دقت هرچه‌تمام‌تر مونتاژ گردید. با انجام این پروژه علاوه بر کاهش توقفات خط تولید، به میزان قابل‌توجهی خرابی تجهیزات که عمدتاً استراتژیک نیز هستند کاهش می‌یابد و انجام این مهم در نهایت باعث افزایش بهره‌وری و سودآوری سازمان خواهد شد.

محمد معظم، کارشناس قطعات یدکی واحد ریخته‌گری مداوم:
یکی از شاخص‌های بررسی و کنترل وضعیت نگهداری و تعمیرات خط ازجمله پیشرفت، بهبود یا تضعیف روند آن بررسی و رصد مصرف قطعات یدکی در بازه‌های زمانی مختلف است؛ به شکلی که در صورت عدم نگهداری صحیح و افزایش ناگهانی مصرف قطعات و با اتمام موجودی انبار و عدم تأمین به‌موقع، علاوه بر افزایش هزینه و کاهش سوددهی، خطر توقف نیز خط تولید را تهدید می‌کند.
پس از رصد و بررسی‌های انجام‌شده در مصرف بیرینگ این تجهیز و مشاهده روند افزایشی آن و تحلیل ریشه‌ای مسئله، در قالب یافتن راه‌حلی برای رفع مسئله و جلوگیری از تکرار آن، موضوع تغییر یاتاقان‌بندی و سیستم روانکاری مطرح شد و با مطالعه سیستم‌های موجود و بررسی مزایا و معایب در کاربردهای مشابه، تغییر سیستم به بیرینگ هوزینگ (حمام روغن) انجام گردید. پس از انجام و بهره‌برداری این طرح مصرف بیرینگ‌های مورداستفاده از متوسط 10 عدد به 2 عدد در سال کاهش یافت و با استفاده از بیرینگ‌های ساده‌تر با یک‌پنجم قیمت بیرینگ‌های گران‌قیمت قبلی، کاهش قابل‌ملاحظه هزینه نگهداری و افزایش چشمگیر قابلیت اطمینان و آماده‌به‌کاری تجهیز حاصل گردید.
علاوه بر موارد ذکرشده، توان جذبی سیستم نیز کاهش داشته و همان کارایی قبلی با مصرف برق کمتر و جریان پایین‌تر (17 درصد جریان کمتر از قبل) و در عین حال خرابی‌های کمتر موتور حاصل شده است.

حسین شیرمحمدی، تکنسین تعمیرات ریخته‌گری مداوم:
توسعه کمی و کیفی محصولات و خدمات و همچنین به‌کارگیری و توسعه توانمندی‌های تحقیقاتی، طراحی، مهندسی و ساخت داخل از مهم‌ترین هدف‌های این پروژه بود که با تلاش و همت جمعی و اعتماد مدیریت به پتانسیل‌های داخلی، این مهم به دست آمد و بعد از بهره‌برداری از این سیستم، برگ زرین دیگری به دستاوردهای تیم تعمیرات ریخته‌گری مداوم افزوده شد. ماحصل این پروژه کاهش چشمگیر توقفات و هزینه ناشی از تعمیرات تجهیز است.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس به نقل از  روابط عمومی موسسه تندرستی پردیس/ دکتر محمد علی طبیبی با بیان اینکه در حال حاضر 15 درصد مردم جهان از بیماری کلیوی رنج می برند اظهار داشت: به دلیل سبک زندگی ماشینی و کم تحرکی که بین مردم دنیا در حال گسترش است و همچنین نوع تغذیه نامناسب یکی از شایعترین بیماری هایی که روز به روز بر مبتلایان آن افزوده می شود بیماری کلیوی است.

وی در ادامه با بیان اینکه در صورتی که بیماری کلیوی در مراحل اولیه شناسایی شود قابل کنترل است افزود: اما متاسفانه افراد زیادی هستند که بیماری آنان به مرحله دیالیز کشیده می شود و این بیماران روی خط قرمز مرگ و زندگی گام برمی دارند و چنانچه نتوانند پیوند کلیه داشته باشند به صورت میانگین پنج سال بیشتر عمر آنان به طول نمی انجامد.

طبیبی در ادامه با بیان اینکه تعداد زیادی از بیماران دیالیزی در صف انتظار پیوند کلیه هستند ادامه داد: اما متاسفانه این صف انتظار برای بسیاری از افراد خیلی طولانی می شود و نه تنها فرایند دیالیز باعث مشکلات فراوان جسمی، روحی و روانی برای آنان می شود بلکه آنان را در معرض خطر مرگ قرار می دهد.

استاد دانشگاه آزاد اصفهان در ادامه به تحقیقات پژوهشگرانی که در زمینه تاثیرات ورزش در حین دیالیز به روی بیماران انجام داده اند اشاره کرد و گفت: تحقیقات ما در این زمینه نشان داد که ورزش در حین دیالیز باعث می شود تا از تحلیل عضلانی آنان جلوگیری شود و همچنین موجب بهبود پوکی استخوان، کم خونی و کاهش التهاب دراین بیماران شود.

وی در ادامه با بیان اینکه براساس تحقیق ما مشخص شد که ورزش در حین دیالیز موجب می شود تا طول عمر بیماران دیالیزی تا پنج برابر بیشتر شود گفت: همچنین ورزش در حین دیالیز موجب کاهش عوارض و مشکلات قلبی و عروقی در بیماران کلیوی می شود. بعلاوه کیفیت دیالیز افزایش یافته و بهبود وضعیت تغذیه نیز بهبود می یابد.

طبیبی در ادامه با بیان اینکه مدت دیالیز چهار ساعت است و باید هر بیمار در هفته سه بار برای دیالیز به مراکز مخصوص مراجعه کنند و بعد از دیالیز نیز هر بیمار به دلیل خستگی فراوان به چهار تا شش ساعت استراحت نیاز دارد و این زمان زیاد مشکلات فراوانی از جمله عدم اشتغال را برای آنان موجب می شود گفت: از دیگر مزایایی که در این تحقیقات مشخص شد این بود ورزش در حین دیالیز موجب کاهش میزان خستگی ، کاهش افسردگی، کاهش بستری شدن در بیمارستان، بهبود کیفیت خواب و تغذیه افزایش کیفیت زندگی در بیماران می شود.

مسئول آموزش و پژوهش بیماران خاص و پیوند اعضاء استان اصفهان در ادامه با بیان اینکه عمل پیوند اعضاء یک عمل پیچیده و دشوار است و باتوجه به آزمایش ها و همچنین پیشرفت روزافزون عمل پزشکی مواردی هستند که بعد از عمل پیوند متاسفانه بدن عضو جدید را قبول نمی کند یادآور شد: در این تحقیق مشخص شد که ورزش در حین دیالیز باعث بهبود فاکتورهایی در بدن بیمار می شود که میزان موفقیت عمل پیوند را افزایش می دهد و بدن بیمار پس از عمل پیوند، عضو پیوندی را بهتر قبول می کند و با مشکلات کمتری مواجه می شود.

وی در ادامه هدف از این تحقیق را معرفی و آشکار نمودنجنبه های ناشناخته ورزش حین دیالیز بیان کرد و گفت: در این تحقیق مشخص شد که در کنار استفاده از دارو ورزش در حین دیالیز باید به یک الزام درمانی تبدیل شود و براساس استانداردهای خاصی و تحت نظر متخصص فیزیولوژی ورزشی انجام شود تا زندگی برای فرد بیمار راحت تر و زیباتر شود.

طبیبی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه شاهد این هستیم که با تغییر سبک زندگی مردم و کم تحرکی و تغذیه نامناسب روز به روز بر تعداد بیماران کلیوی افزوده می شود یادآور شد: اگر در تغذیه و سبک زندگی ماشینی خود تغییری ایجاد نکنیم مرگ و میر در جهان براثر ابتلا به بیماری کلیوی افزایش پیدا می کند و تا سال 2040 بیماری کلیوی به پنجمین عامل مرگ در دنیا تبدیل می شود.

انتهای پیام/

به گزارش خبرنگارنامی پرس / نخستین جلسه میز خدمت اداره کل گمرکات استان با حضور رسول کوهستانی مدیرکل گمرکات استان، عضو هیئت نمایندگان  و مسئولان میزهای ارزی و گمرکی اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

رسول کوهستانی پزوه مدیرکل گمرکات استان اصفهان در آغاز این نشست از ارائه بسته حمایتی گمرکات استان به منظورحمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی استان در هفته نخست فروردین ماه خبر داد.

وی  تشکیل جلسات ماهانه میز خدمت اداره کل گمرکات استان در اتاق بازرگانی اصفهان به منظور بررسی و رفع مشکلات واحد‌های تولیدی، فعالان اقتصادی و بازرگانان استان را از دیگر اقدامات حمایتی گمرک استان در راستای اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری و تحقق «رشد تولید و مهار تورم» دانست.

اصغر اخوان مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان  نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی استان در سال « رشد تولید و مهار تورم » تصریح کرد: امروزه مشکلات ارزی به ویژه تخصیص ارز و رفع تعهد ارزی به مهم‌ترین دغدغه صادرکنندگان و واردکنندگان تبدیل شده است.

وی تحقق شعار سال و رشد تولید را مستلزم رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در حوزه‌های مختلف به ویژه تامین نقدینگی و مواد اولیه  داخلی و همچنین تسهیل واردات مواد اولیه و صادرات محصولات این واحدها دانست .

اخوان مقدم بر عزم ویژه و هماهنگی قوای سه گانه و دستگاه‌های اجرایی در همه سطوح ملی و استانی برای حمایت از رشد تولید و رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی و بهبود محیط کسب و کار تاکید کرد.

 عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان حمایت از فعالان اقتصادی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تشکیل میزهای خدمت اتاق بازرگانی در دستگاه‌های اجرایی و همچنین  برگزاری نشست‌های طرح و پیگیری مشکلات اعضاء را از مهم‌ترین اقدامات پارلمان بخش خصوصی اصفهان برای پیگیری و رفع مشکلات فعالان اقتصادی استان دانست.

لازم به ذکر است دراین جلسه مشکلات گمرکی  18شرکت مطرح و راهکارهای رفع آن ارایه شد.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / محمد نادرالاصلی، مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان گفت: در مسیر گام دوم انقلاب اسلامی، بی‌اطلاعی جامعه جوان از پیشرفت‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی عامل آسیب‌زایی خواهد بود که در همین راستا، هیئت رزمندگان اسلام تصمیم گرفت تا برای اقناع افکار عمومی اقشار مختلف جامعه اقدام به روشنگری کند.

وی افزود: فاصله میان تهدید و فرصت، تصمیم است. اگر تصمیم به‌درستی و به‌موقع اتخاذ شود، می‌تواند از تهدیدها جلوگیری کند.

مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان خاطرنشان کرد: این هیئت با استفاده از ظرفیت‌های موجود، آمادگی خود را برای بسیج کردن نیروها جهت برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت به مسئولان استانی اعلام کرد که با توجه به تأکید مدیرعامل فولاد مبارکه بر ضرورت برگزاری هرچه سریع‌تر اردوهای راهیان پیشرفت در این شرکت، از تاریخ 20 بهمن‌ماه تا 20 اسفندماه سال 1401 بالغ‌بر 1700 نفر در قالب 41 گروه مختلف اعم از دانشجویان، دانش‌آموزان، طلاب و خادم‌یاران از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه بازدید کردند و با دستاوردهای این صنعت آشنا شدند.

نادرالاصلی با بیان اینکه 40 درصد از این تعداد، از هیئت‌های رزمندگان شهرستان‌های استان اصفهان بوده‌اند، ادامه داد: هماهنگی و سازماندهی برای بازدید این تعداد نفرات در یک بازه زمانی کوتاه کار آسانی نبود و مدیریت مجموعه فولاد مبارکه این کار ارزشمند را به سرانجام رساند.

وی با اشاره به بسیج کردن نیروهای هیئت رزمندگان اسلام برای تحقق جهاد تبیین عنوان داشت: 61 هیئت رزمندگان در استان اصفهان به فعالیت‌های فرهنگی مشغول‌اند که برخی از شهرستان‌ها همچون مبارکه دارای چهار هیئت است.

مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان گفت: متأسفانه امروز جوان ایرانی از پیشرفت‌های مجموعه‌های بزرگ صنعتی کشور همچون فولاد مبارکه اطلاع کافی ندارد و نمی‌داند شرکت فولاد مبارکه بدون حضور حتی یک کارشناس خارجی در حال فعالیت و ارزآوری برای کشور است.

وی ادامه داد: میزان تولید فولاد کشور با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی قابل‌مقایسه نیست، به‌طوری‌که ایران از نظر میزان تولید در رتبه‌بندی جهانی تولیدکنندگان فولاد به جایگاه دهم و در برخی از ماه‌ها نیز به جایگاه هفتم ارتقا یافته است؛ این یعنی افزایش تولید چندین میلیون تنی تولید در صنعت فولاد کشور.

نادرالاصلی تأکید کرد: طبق گفته رئیس‌جمهوری، همان‌طور که اردوهای راهیان نور در کشور برگزار می‌شود، اردوهای راهیان پیشرفت نیز باید در قالب بازدید از صنایع بزرگ و پیشرفت‌های این صنایع برای نسل جوان برگزار شود تا از نزدیک با دستاوردهای صنعتی و اقتصادی انقلاب اسلامی آشنا شوند.

وی اذعان داشت: امروز دشمنان از طریق رسانه‌های مختلف و فضای مجازی روی افکار جوانان ایرانی کار می‌کنند و نمی‌گذارند جوانان از پیشرفت‌ها آگاهی پیدا کنند. در مقابل ما وظیفه داریم فعالیت‌های ارزشمند انجام‌شده در کشور را به آنان معرفی کنیم؛ براساس بازخوردهایی که از بازدیدکنندگان از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه دریافت کرده‌ایم، دیدگاه آنان به این صنعت نسبت به قبل از بازدید به‌کلی تغییر یافته و مثبت شده است.

مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان تصریح کرد: شرکت فولاد مبارکه با فراهم‌سازی بستر برپایی اردوهای راهیان پیشرفت، الگوی مناسبی برای سایر مجموعه‌های صنعتی است تا از این طریق بتوان افکار جامعه را درخصوص دستاوردهای جمهوری اسلامی در حوزه‌های صنعت و اقتصاد کشور روشن کرد که این امر تجلی جهاد تبیین است.

وی در پایان با اشاره به برنامه بازدید از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه در سال 1402 اذعان داشت: تعداد برنامه بازدیدها در سال 1402 از شرکت فولاد مبارکه روند افزایشی خواهد داشت و از شهرها و شهرستان‌های دور و نزدیک نیز در این برنامه حاضر خواهند شد که هریک از بازدیدکنندگان به یک رسانه برای انعکاس دستاوردها و پیشرفت‌های صنعت کشور تبدیل خواهد شد.

 

نشست کارگروه اینترنت اشیا اتاق ایران با دستور کار بررسی قوانین، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به حوزه اینترنت اشیاء برگزار شد. در این نشست میثم صالحی نایب‌رئیس این کارگروه از تلاش برای شناسایی دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های مغایر با منافع بخش خصوصی خبر داده و گفت: در این راستا با نهادهای متولی و قانون‌گذار در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مکاتبه انجام شده تا بتوانیم مستندات کاملی از قوانین، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های تصویب شده از سوی نهادهای تصمیم‌گیر در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات جمع‌آوری کنیم.  پس از این، مغایرت‌های موجود با منافع بخش خصوصی در این مقررات و آیین‌نامه‌ها را شناسایی کرده و به نمایندگی از تشکل‌های مربوطه، پیشنهادات خود را برای اصلاح دستورالعمل‌های اجرایی حوزه خودروهای متصل ارائه خواهیم کرد.

روزبه بابازاده رئیس انجمن ترویج اینترنت اشیا و علوم داده، با اشاره به دیدگاه امنیتی حاکمیت نسبت به داده‌های مربوط به حوزه خودروهای متصل، گفت: پیشنهاد ما این است که برای رفع چالش‌ها و حفظ حقوق بخش خصوصی در این حوزه، حکومت دیتا سنتری مختص خودروهای متصل ایجاد کند و آن را رایگان در اختیار شرکت‌های خصوصی قرار دهد،. به این ترتیب هم مبحث امنیتی بودن داده‌ها و جایگاه حکومت پررنگ می‌شود و هم بخش خصوصی به عنوان فعالین و دست‌اندرکاران حوزه می‌توانند در جایگاه خود به درستی ایفای نقش کنند تا اگر ارزش افزوده‌ای بر روی داده‌ها ایجاد شود به درستی در چرخه توزیع شود. به این ترتیب اپراتور به عنوان دارنده بستر ارتباطی در کشور خود را مالک تام‌الاختیار داده و فرایندهای حاصل ندانسته به عنوان اپراتور وظیفه تأمین زیرساخت‌ را بر عهده خواهد داشت.

حمید بهنگار رئیس کمیسیون توسعه اقتصاد دیجیتال سازمان نصر تهران نیز معتقد بود: در قانون حمایت از کسب‌وکار، دولت مکلف شده است تا نظرات بخش خصوصی را در کلیه مصوبات خود لحاظ کند. لذا دولت نمی‌تواند پشت درهای بسته تصمیم‌گیری و در نهایت آن مصوبات را به بخش خصوصی ابلاغ و اجرای آن را به بخش خصوصی تکلیف کند.

او با تأکید بر اینکه اپراتور در حال پررنگ کردن جایگاه خود در حوزه خودروهای متصل است گفت: در ماه‌های گذشته شاهد حضور اپراتورها در نمایشگاه‌های مختلف صنعتی و معدنی بوده‌ایم که به عنوان دارنده زیرساخت در تمامی حوزه‌ها طرح ارائه می‌دهند. با این شرایط هشدار می‌دهیم در آینده شاهد ظهور ایران‌خودرو و سایپای حوزه IT با انحصار کامل خواهیم بود.

ریاضی رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران هم گفت: در سال‌های گذشته در حوزه‌های مختلف شاهد این موضوع بوده‌ایم که اپراتورهای تلفن همراه به دلیل این که زیرساخت شبکه در اختیارشان بوده اجازه نمی‌دادند داده‌ای از شبکه عبور کند مگر این که خودشان در فرایند سهیم باشند، همین امر موجب بسیاری از پروژه‌های بی‌سرانجام شده است. حوزه خودروهای متصل نیز از این قاعده مستثنا نخواهد بود چرا که یک شریان اقتصادی در دستان قدرت قرار دارد.

در ادامه از سوی اعضای کارگروه پیشنهاد شد تا با یک استراتژی مشخص سمیناری برگزار شود تا بتوان در حضور دست‌اندرکاران تصمیم‌گیر در حوزه اینترنت اشیاء، ماهیت حقوقی و رسمی تشکل‌های گرد هم آمده ذیل کارگروه را به عنوان تنها نمایندگان رسمی بخش خصوصی در این حوزه اعلام کرد.

 

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان در نشست مدیریت بحران استانداری اصفهان که به دنبال بارش‌های شدید برف و باران در استان و نحوه مدیریت چالش‌ها در این حوزه برگزار شد، گفت: امیدواریم به‌واسطه بارش‌های اخیر در سال آینده شاهد شرایط مطلوب‌‌تری در حوزه‌های کشاورزی، دامی ومحیط زیست استان باشیم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان نیز در این نشست، با اشاره به حوادث مختلف مرتبط با آبفا در بخش تامین ،تصفیه ، توزیع آب ،شبکه جمع آوری فاضلاب و پس زدگی های مختلف در اثر بارشهای سیل آسا ، گفت : با روحیه کار جهادی پرسنل شرکت در تلاشیم که با کمترین مخاطره از بحران گذر کنیم .

حسین اکبریان افزود: همچنین در بخش کمک رسانی به سایر ارگانها و دستگاههای خدمات رسان نیز در حد توان اقدام می نماییم . به طور مثال در تخلیه سیلاب زیر گذر بهارستان علی رغم اینکه متولی این کار شرکت آبفا نیست با تمام توان و با دستور و پیگیری استاندار محترم و فرماندار اصفهان همکاران بنده در محل مستقر شدند و به تخلیه آب کمک شایانی نمودند.
گفتنی است ، در اثر بارش‌های اخیر در اصفهان و استان های همجوار، علاوه بر ورود سیلاب به ورودی تصفیه خانه آب اصفهان ،مناطقی همچون شهرضا و سمیرم نیز به دلیل سقوط تیرهای برق و قطع تولید چاههای آب و خاموشی ایستگاه های پمپاژ دچار مشکلاتی در زمینه تامین آب شده اند.

 

به گزارش خبرنگارنامی به نقل از پایگاه خبری پلیس، در متن اطلاعیه مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان آمده است:

« سرقت، یکی از جرایمی است که با کاهش احساس امنیت در جامعه ارتباط مستقیم داشته و مبارزه قاطعانه با این جرم همواره به عنوان یکی از مطالبات اصلی مردم از پلیس و دستگاه قضا بوده است. در همین راستا پلیس این موضوع را همیشه در اولویت برنامه های خود قرار داده و در طول سال اقدامات مقابله ای خوبی را با سارقان صورت داده و حجم سنگینی از اموال مسروقه را به مال باختگان مسترد کرده است.

اینک که به روزهای پایانی سال نزدیک می شویم با تدابیر فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران، به منظور حفاظت از حقوق مردم و ایجاد فضایی نا امن برای سارقان طرح ضربتی"ذوالفقار" با هدف مبارزه مقتدرانه با سارقان از ظهر امروز همزمان با سراسر کشور در استان اصفهان به طور ویژه به اجرا گذاشته می شود.

 در این خصوص ضمن تشکر از همراهی و همکاری آحاد جامعه با طرح ها و برنامه های پلیس از عموم مردم، مسئولان دستگاه ها، نهادها و خبرنگاران رسانه های گروهی می خواهیم با مشارکت در این طرح به هرچه بهتر اجرا شدن آن و ارتقای روز افزون امنیت در این استان کمک کنند.»   

 

صفحه3 از10
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…