به گزارش خبرنگارنامی پرس / در روز دوم این سفر، هیئت ایرانی ضمن بازدید از بنیاد علمی اکو(ECOSF)، با سید کمیل طیبی رئیس و مدیران این بنیاد دیدار و گفتگو نمودند.
در این جلسه علاوه بر هماهنگی در خصوص برگزاری پنجمین جلسه هیأت امنای اکو در مورد همکاری‌های آتی از جمله اجرای پروژه‌های مشترک به ویژه در حوزه آب و کشاورزی بحث و تبادل نظر شد.
محمد صادقی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران و اصفهان در این جلسه ضمن تشریح فعالیت‌های دفتر مطالعات راهبردی آب و کشاورزی، مطالعه در خصوص امکان کشت فراسرزمینی در پاکستان و سایر زمینه‌های همکاری به ویژه در حوزه کشاورزی را مهم دانست و افزود: این سفر شروع فعالیت‌های مشترک بین بنیاد اکو و دفتر مطالعات راهبردی آب و کشاورزی است.
جلسه با موسسه اقتصاد توسعه پاکستان (PIDE)
در ادامه این سفر هیئت ایرانی از موسسه اقتصاد توسعه پاکستان (PIDE) بازدید کرد.
 در این جلسه نادم الحق رییس موسسه اقتصاد توسعه به معرفی این موسسه پرداخت و گفت: PDIE یک موسسه تحقیقاتی و یک اتاق فکر سیاست عمومی است. این سازمان در سال 1957 توسط دولت پاکستان تأسیس شد.
وی ضمن معرفی انتشارات این سازمان افزود: پژوهش‌ها بر مطالعات استانی تمرکز دارد که می‌توان زمینه‌های همکاری هر استان را با استان اصفهان مشخص کرده و بر آن تمرکز داشت.
همچنین زهرا زمانی دبیر مرکز مطالعات راهبردی آب و کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به مطالعات واحد پژوهش و بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی اصفهان و مرکز مطالعات آب و کشاورزی، مطالعات مشترک در خصوص پتانسیل‌ها و معرفی ظرفیت‌های همکاری دو کشور را بسیار کاربردی و ضروری دانست.
وی ضمن اشاره به ظرفیت‌های همکاری مشترک بین دفاتر مطالعات راهبردی آب و کشاورزی و PIDE انجام فعالیت‌های تحقیقاتی مشترک در سایر کشورهای منطقه اکو را امکان پذیر معرفی کرد.
کیانپور رئیس دپارتمان کشاورزی مرکز ملی مطالعات آب و کشاورزی اتاق ایران نیز در این جلسه به معرفی فعالیت‌های دفتر ملی مطالعات آب و کشاورزی پرداخت. 
 جلسه با شورای منابع آب پاکستان (PCRWR) در دفتر مرکزی اسلام آباد
همچنین در این سفر از شورای تحقیقات منابع آب پاکستان (PCRWR) و دفتر مرکزی اسلام آباد با هدف آشنایی با فعالیت این مرکز و بررسی امکان همکاری در پروژه‌های آتی بازدید شد.
در این نشست که با حضور محمد اشرف رئیس این مرکز و جمعی از مدیران این سازمان برگزار شد،محمد اشرف، به معرفی فعالیت‌های تحقیق و توسعه و ابتکارات اتخاذ شده توسط شورا برای مبارزه با مسائل آب پاکستان اشاره کرد.
وی گفت: PCRWR موظف به اجرا، سازماندهی، هماهنگی و ترویج تحقیقات در تمام جنبه‌های آب، به ویژه آبیاری، زهکشی، مدیریت آب‌های سطحی و زیرزمینی، تغذیه آب زیرزمینی، مدیریت آبخیزداری، برداشت آب باران، کنترل بیابان زایی و کیفیت آب است. بنابراین، این سازمان همکاری با موسسات تحقیقاتی ملی و بین‌المللی را برای مقابله با مسائل نوظهور و چالش‌های آینده در بخش آب به‌ویژه تحت سناریوی تغییرات آب و هوایی دنبال می‌کند.
 جلسه با شورای تحقیقات کشاورزی پاکستان (PARC) پاکستان
همچنین در این سفر با هدف بررسی زمینه‌های همکاری بین PARC و دفتر مطالعات راهبردی آب و کشاورزی از مرکز تحقیقاتی شورای تحقیقات کشاورزی پاکستان، بازدید شد.
غلام محمدعلی رئیس این شورا در جلسه‌ای در خصوص نقش استراتژیک، مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه و سهم آن در تحقیق و نوآوری در بخش کشاورزی پاکستان به ایراد سخن پرداخت. محمد صادقی رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، سلامت و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این جلسه ضمن ابراز تمایل برای بررسی فرصت های همکاری بین دو مرکز ،بر اهمیت تحقیق و نوآوری در کشاورزی برای توسعه دو کشور و سایر کشورهای منطقه ECO تاکید کرد و پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه با این شورا را ارایه کرد که با استقبال این شورا مواجه شد. در ادامه این دیدار، هیئت از تاسیسات تولید بذر سیب زمینی ایروپونیک، تاسیسات پرورش سریع گندم و آزمایشگاه ژنومیک و بیوتکنولوژی پیشرفته و مرکز پرورش سریع تسهیلات گندم بازدید کردند.
 

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در این مراسم با بیان این که امیدواریم افتتاح این پروژه مقدمه ای برای پیشرفت‌های پروژه‌های آبرسانی در سطح شهرستان نجف آباد و استان اصفهان باشد گفت: آب اساسی‌ ترین نیاز بشریت است و افتتاح طرح‌های آبرسانی مایه مباهات و خوشحالی برای مردم و مسئولان است.

مهران زینلیان به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با مردم و مسئولان استان اصفهان اشاره و بیان کرد: رهبر انقلاب اسلامی خطاب به مسئولان استان اصفهان بر اهتمام به کار و تلاش شبانه روزی تاکید داشتند و افتتاح چنین پروژه‌هایی مصداق تلاش شبانه روزی است و تلاش آبفای استان در راستای آبرسانی پایدار به مردم شریف استان اصفهان ستودنی است.

شایان ذکر است این پروژه شامل احداث مخزن دو هزار متر مکعبی با مشارکت دهیاری روستای نهضت آباد به مبلغ 60 میلیارد ریال و اجرای خط رفت و برگشت در قطرهای 160، 200 و 250 میلی متر به طول ۴۳۵۰ متر به مبلغ 55 میلیارد ریال است که در مدت ۵ سال اجرا شد.

گفتنی است با تکمیل این پروژه مشکلات آبرسانی به این روستا مرتفع گردید تا ۱۸۰۰ خانوار این روستا شامل 4800 نفر آب شرب آشامیدنی و بهداشتی را با کیفیت و کمیت بهتری مصرف کنند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس به نقل از پايگاه خبري پليس / سرهنگ "احمد نيکبخت" اظهار داشت: ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با اشرافیت و هوشمندی بالای خود از انتقال یک محموله مواد مخدر توسط 2 قاچاقچی به استان مطلع و به صورت ویژه موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وي افزود: ماموران اين پليس پس از کسب اطلاعات لازم بلافاصله وارد عمل شده و حین کنترل خودروهای عبوری در ورودی شهر اصفهان به یک دستگاه خودروی سواری پژو پارس مشکوک و آن را متوقف کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: پس از متوقف شدن خودرو ماموران آن را مورد بازرسی قرار دادند و  در نتیجه این عملیات 100 کیلو ترياک که به طرز ماهرانه ای جاساز شده بود را کشف کردند.

سرهنگ نیکبخت با بیان اینکه در این رابطه 2 نفر قاچاقچی مواد مخدر دستگیر و به همراه پرونده برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شدند خاطر نشان کرد:  قاچاقچیان این مقدار مواد را در مرزهای شرقی کشور بارگیری و قصد انتقال آن به مرکز کشور را داشتند که با هوشیاری و اقدام به موقع ماموران در انجام عمل خود ناکام ماندند.

 

به گزارش خبرنگارنامی پرس / مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به  پایش مستمر کیفیت آب شرب در شهرها و روستاها گفت: با راه انداری این آزمایشگاه آب شرب ساکنان 186 روستا و 3 شهر در نایین به صورت مستمر مورد پایش کیفی قرار می گیرد.

حسین اکبریان اعلام کرد: تا قبل از راه اندازی این آزمایشگاه، آب شرب این منطقه به صورت مستمر در آزمایشگاه های مستقر در شهرهای مجاور  مورد بررسی قرار می گرفت. این درحالیست که شبکه های بهداشت محلی نیز به صورت مستمر سلامت و کیفیت آب شرب را در اقصی نقاط استان مورد ارزیابی قرار می دهند.

وی با بیان اینکه بیش از یک میلیارد تومان هزینه ساخت و تجهیز این آزمایشگاه شده است عنوان کرد: تجهیزات و دستگاه های به کار رفته در آزمایشگاه میکروبیولوژی آب نایین از پیشرفته ترین و به روزترین دستگاه ها هستند که از این طریق شاخص های میکروبی، باکتریایی و کدورت آب بررسی می شود.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان با اشاره به دریافت گواهی نامه ایزو 17025 آزمایشگاه آب نایین گفت: این آزمایشگاه پس از ممیزی های صورت گرفته توسط کارشناسان،   موفق به دریافت گواهی نامه مدیریت کیفیت که همان ایزو 17025 است گردید که بیانگر دقت و صحت نتایج آزمایش های صورت گرفته در این مرکز است.

اکبریان تصریح کرد: ماهیانه 150 نمونه گیری از آب موجود در مخازن، منابع و شبکه آب در شهرها و روستاهای منطقه نایین در این آزمایشگاه انجام می شود که در نهایت این امر موجب ارتقای بیش از پیش کیفیت آب شرب منطقه نایین شده است.

به گزارش خبرنگارنامی پرس / پژمان قاسمی، مدیر مهندسی و اجرای پروژه‌های هلدینگ پتروپالایش اصفهان با بیان اینکه کشور و به ویژه استان اصفهان با مشکل بحران آب رو به رو است، اظهار داشت: از این رو ما ناچار به استفاده از پساب برای صنایع هستیم که در این زمینه با ارزیابی صورت گرفته استفاده از پساب شاهین شهر با توجه به اینکه نزدیک ترین موقعیت به ما دارد را در دستور کار قرار داده‌ایم.
وی ادامه داد: از این رو پیش تصفیه خانه پساب شاهین شهر با ظرفیت ۹۰۰ متر مکعب بر ساعت را در دستور کار خود قرار دادیم تا بتوانیم بخشی از نیاز خود به آبشرب را کاهش دهیم.
مدیر مهندسی و اجرای پروژه‌های هلدینگ پتروپالایش اصفهان همچنین با اشاره به اجرای پروژه‌های در دستور کار برای کاهش مصرف آب نیز گفت: اجرای پروژه راه اندازی کولینگ های هیبریدی، هیرو، ZLD و CCRO از جمله این پروژه ها است که میزان دور ریز آب در پالایشگاه را به صفر می رساند.
وی با اشاره به پروژه های در دستور کار هلدینگ پتروپالایش اصفهان برای سال ۱۴۰۵ نیز اضافه کرد: بر اساس این پروژه ها نیاز آبی شرکت به سه هزار متر مکعب در ساعت می رسد که ما باید از منابع مختلف این آب را تامین کنیم، در این راستا استفاده از پساب، انتقال آب از خلیج فارس و استفاده از روش های دانش بنیان را در دستور کار داریم.
قاسمی تصریح کرد: برنامه ریزی صورت گرفته برای بهره برداری از پروژه پیش تصفیه خانه پساب شاهین شهر ۱۸ ماه است اما سعی داریم زودتر این پروژه را به بهره برداری برسانیم.
پیش بینی اعتبار ۱۰ میلیون یورویی برای پروژه پیش تصفیه خانه پساب شاهین شهر
همچنین سید محمد محسنی، مدیرعامل شرکت آبسان زلال نیز در این ارتباط با بیان اینکه برای بهره برداری از پروژه پیش تصفیه بروش بیولوژیکی حدود ۱۰ میلیون یورو اعتبار پیش بینی شده است، اظهار داشت: باید توجه داشت که سودآوری زیست محیطی و اقتصادی اجرای این پروژه بسیار زیاد است و می تواند کمک قابل توجهی به محیط زیست و کاهش مصرف آب شرب و آب های زیرزمینی داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه مدیریت پساب و استفاده از این ظریت برای صنایع ضرورت امروز کشور است، ابراز داشت: همه صنایع باید به این مهم توجه داشته باشند تا در روند تشدید بحران آب کندی ایجاد شود.
مدیرعامل شرکت آبسان زلال با اشاره به اینکه ظرفیت تصفیه آب در تصفیه خانه پساب شاهین شهر روزانه ۹۰۰ متر مکعب است، ادامه داد: فاز اول این پروژه را نیز ما در ۱۶ ماه و دو ماه زودتر از زمان بندی انجام شده به بهره برداری رساندیم که این پروژه با توجه به بحران آب و خشکی زاینده زود ناجی بسیاری از بخش های پالایشگاه از جمله واحد آیزوماکس شد.
وی با بیان اینکه اکنون در حال آغاز عملیات اجرایی فاز ۲ این پروژه هستیم، اضافه کرد: سعی داریم این پروژه را نیز علی رغم نوسانات روزانه ارز در بازار در بازه زمانی مشخص شده و حتی زودتر به بهره برداری برسانیم.
بهبود کیفیت پساب شاهین شهر و حذف عناصر مزاحم
همچنین علیرضا نظری پور، مدیر پروژه‌های هلدینگ پتروپالایش اصفهان نیز در این ارتباط اظهار داشت: پالایشگاه اصفهان در نظر دارد در راستای ارتقاء کیفیت پساب ورودی به تصفیه خانه پیشرفته موجود در پالایشگاه، احداث تصفیه خانه بیولوژیکی پیش از تصفیه خانه موجود را در محل ایستگاه پمپاژ پساب واقع در شاهین شهر را در دستورکار خود قرار دهد.
وی افزود: هدف از اجرای این پروژه طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی تصفیه خانه بیولوژیکی با ظرفیت ۹۰۰ متر مکعب در ساعت برای بهبود کیفیت پساب دریافتی از تصفیه خانه شهری شاهین شهر و حذف آلودگی‌ها و عناصر مزاحم موجود در آن از قبیل COD، فسفات، آمونیاک و …. و رسانیدن این پساب به کیفیت مناسب برای ورود به تصفیه خانه نهائی موجود در شرکت پالایش نفت اصفهان است.
مدیر پروژه‌های هلدینگ پتروپالایش اصفهان در خصوص شرح کار پروژه شامل طراحی، نصب و راه اندازی تاسیسات افزود: برای این پروژه بخش هایی مانند واحد آشغالگیر مکانیکی و دستی جهت حوضچه اولیه دریافت پساب، مخزن ذخیره سازی پساب با در نظر گرفتن میکسر، پمپ‌های ارسال پساب به واحد، حوضچه مقسم تانک‌های بی هوازی ، آنوکسیک و هوازی،تانک های بی هوازی ۲ عدد، تانک های آنوکسیک ۲ عدد، تانک های هوازی ۲عدد، اجرای خط لوله ۳-۴ اینچ فاضلاب خام دریافتی از تصفیه خانه شهری شاهین شهر، حوضچه مقسم جریان بین تانک های ته نشینی ثانویه، تانک های ته نشینی ثانویه ۲ عدد ( کلاریفایر)،جمع کننده جریان تانک های ته نشینی ثانویه، ایستگاه پمپاژ لجن دفعی و برگشتی، سیستم آبگیری لجن دفعی، ایستگاه پمپاژ سوپر ناتانت، سامانه تزریق کلرگازی و متعلقات، لوله ها و کانالهای ارتباطی بین واحدها و By Pass ها و همه ساختمان‌های جنبی مورد نیاز راه اندازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / دوازدهم بهمن ماه، مهندس ابوذر حنیف زاده  با اشاره به توقیف چهار هزار و 509 دستگاه و ادوات حفاری غیرمجاز در استان، گفت: از سال 1384 تا کنون هشت هزار و 613 حلقه چاه غیرمجاز در این استان پرومسلوب المنفعه شده است.

 حنیف زاده افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون 644 دستگاه و ادوات حفاری غیرمجاز در استان توقیف شده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری، 623 حلقه چاه غیرمجاز پر شده است، اظهار کرد: از سال 1396 تا کنون چهار هزار و 609 کنتور حجمی هوشمند الکترومغناطیس بر روی چاه های کشاورزی، صنعت و خدمات دولتی نصب شده است.

سرپرست گروه احیاء و تعادل بخشی آبهای زیرزمینی شرکت آب منطقه ای اصفهان اظهار کرد: با اقدامات انجام شده شاهد جلوگیری از برداشت حدود231  میلیون مترمکعب در منابع آب زیرزمینی استان بودیم.

حنیف زاده افزود: در راستای چاره‌اندیشی برای کنترل افت و کسری مخزن در آبخوان‌ها، وزارت نیرو با تعریف طرح تعادل بخشی، تغذیه مصنوعی و پخش سیلاب در سال 1384، برنامه‌های خود در زمینه بهبود وضعیت منابع آب زیرزمینی را آغاز کرد.

وی خاطر نشان کرد: مرکز سامانه ۳۸۴۸ یکی از راه‌های ارتباط مردم استان اصفهان با شرکت آب منطقه‌ای اصفهان است و مردم می‌توانند در سراسر استان از طریق تماس با این سامانه، در تمام طول شبانه روز، گزارش تخلفات از قبیل حفاری، لایروبی، کف شکنی غیر مجاز چاه، بهره برداری از چاه‌های فاقد پروانه و ... را مطرح کنند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس به نقل از پایگاه خبری پلیس/ سردار" محمدرضا میرحیدری" در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای عرصه نظم و امنیت به ویژه شهید "اسماعیل چراغی" و شهید "مختار مؤمنی" از شهدای اخیر پلیس استان اصفهان و هچنین تبریک پیشاپیش چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امیدواریم در مسیر امام (ره) و شهدا ثابت قدم باشیم و بتوانیم با فراهم کردن مقدمات ظهور حضرت حجت (ع) و استقرار حکومت حق و عدالت در جهان موفق و پیروز شده و رضایت پروردگار را فراهم آوریم.

انهدام 80 باند قاچاق مواد مخدر

وی در ادامه به موفقیت ها و دستاورد های پلیس استان اصفهان در مدت 10 ماهه سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: در حوزه مبارزه با مواد مخدر 80 باند و شبکه قاچاق منهدم، 24تُن و 254کیلوو629 گرم انواع مواد از آنها کشف شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف 22 قبضه سلاح ، توقیف 466 دستگاه خودرو و 26 دستگاه موتورسیکلت خبر داد و گفت: در این مدت میزان کشف هروئین 110 درصد و کشف شیشه 78 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

افتتاح کمپ ترک اعتیاد ماده 16 در دهه فجر

سردار میرحیدری نبود مکان مناسب برای نگهداری و درمان معتادان متجاهر را یکی از مشکلات استان اصفهان برشمرد و اظهار داشت: انشاءالله در دهه فجر امسال شاهد افتتاح کمپ بزرگ ترک اعتیاد ماده 16 در شهر اصفهان که کمک خوبی در جهت بهبود شرایط جامعه و رفع دغه خانواده ها است خواهیم بود و به محض افتتاح این مجموعه معتادان متجاهر و کارتن خواب جمع آوری و در این مکان نگهداری می شوند.

کشف 6هزار و 130 میلیارد ریال کالای قاچاق

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه این فرمانده اولویت خود در حوزه مبارزه با قاچاق کالا را بر روی پرونده های کلان و دانه درشت ها متمرکز کرده افزود: در 10 ماهه سال جاری تعداد پرونده های بالای یک میلیارد تومان 75 درصد و پرونده های بالای 500 میلیون تومان 90 درصد رشد داشته است.

این مقام ارشد انتظامی از کشف 6هزار و 130 میلیارد ریال کالای قاچاق در 10 ماهه سال جاری خبر داد و با بیان اینکه این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش 66 درصدی همراه بوده اظهار داشت: در همین مدت 517 دستگاه خودروی شوتی حامل کالای قاچاق و 124 دستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق نیز توقیف شدند.

وی به افزایش 186 درصدی کشف سوخت قاچاق اشاره کرد و گفت: قاچاقچیان سوخت باعث بروز حوادث ناگواری می شوند که به عنوان نمونه در تصادف یک دستگاه خودروی کامیون حامل سوخت در محور خور یک نفر کشته و 3 نفر مجروح شدند و به همین دلیل از مردم می خواهیم که هرگونه اطلاعاتی در این خصوص را از طریق تماس با شماره تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند تا با این گونه افراد برخورد های سریع، قاطع و قانونی صورت گیرد.

استرداد 5هزار و 600 میلیارد ریال اموال مسروقه

سردار میرحیدری در خصوص عملکرد پلیس آگاهی استان اصفهان در 10 ماهه سال جاری گفت: دراین حوزه 144 باند سرقت متلاشی و در مجموع 5هزار و 600 میلیارد ریال اموال مسروقه نیز به مال باختگان مسترد شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان به کاهش سرقت در برخی از شهرستان های استان اصفهان اشاره کرد و گفت: در شهرستان خوانسار11.3درصد، در شهرضا 11.2درصد،

در گلپایگان، 2.5 درصد، نایین 5درصد، نطنز 15درصد، تیران و کرون 2درصد، دهاقان 6 درصد، خورو بیابانک 30 درصد و بویین میاندشت 3 درصد کاهش سرقت را شاهد بودیم.

کاهش 5 درصدی جان باختگان تصادفات در راه های برونشهری

سردار میرحیدری گفت: علی رغم اینکه چندین سال پیاپی شاهد کاهش میزان فوتی های ناشی از تصادفات در راه های درونشهری بودیم اما امسال با افزایش 33 درصدی در این حوزه مواجه بودیم که این موضوع بسیار نگران کننده است و بایستی رسانه ها در ترویج فرهنگ استفاده صحیح از وسایل نقلیه به ویژه استفاده از موتورسیکلت در بین مردم به طور جدی وارد میدان شوند.

این مقام ارشد انتظامی وضعیت تصادفات در جاده های استان را رو به بهبود اعلام کرد و گفت: در 10 ماهه سال جاری تعداد جان باختگان در صحنه تصادف با کاهش 5 درصدی همراه بوده است.

مسدود سازی 5 هزار و 400 حساب کلاهبرداران در فضای مجازی

سردار میرحیدری در خصوص عملکرد 10 ماهه پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اصفهان گفت: میزان پرونده های تشکیل شده در این پلیس 7 درصد و میزان کشفیات این پلیس نیز 9.6 درصد رشد داشت.

وی ازپاسخگویی کارشناسان پلیس فتا به 78هزار و 641 مورد تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت های سایبری خبر داد و گفت: در همین مدت 5 هزار و 400 مورد حساب کلاهبرداران مسدود و 10 طرح نیز در جهت ارتقای امنیت سایبری استان اجرا شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان در خاتمه خاطر نشان کرد: مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا استان اصفهان با شماره 096380 در خدمت شهروندان است و کسانی که دچاردر فضای مجازی دچار آسیب شدند یا سوالی در این حوزه دارد و یا اطلاعاتی را می خواهند در اختیار کارشناسان این پلس قرار دهند می توانند در تمام ساعات شبانه روز با این شماره تماس حاصل کنند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / صد و بیست و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان به قطعی جریان گاز صنایع در اصفهان و تدابیر صورت گرفته در این زمینه و بررسی مشکلات جایگاه داران سوخت اختصاص یافت.

استاندار اصفهان در این جلسه با اشاره به ماده 25 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، مبنی بر در اولویت قرار نگرفتن قطع برق، گاز یا خدمات مخابرات واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی در زمان کمبود و لزوم پیش‌بینی وجه التزام قطع برق، گاز و خدمات مخابرات در متن قراردادها همچنین تعیین نحوه جبران خسارت‌های وارده به این شرکت‌ها، خواستار برنامه‌ریزی مجموعه دستگاه‌های خدمات رسان برای اطلاع رسانی قطع گاز، برق و آب واحدهای تولیدی و صنعتی حداقل 24 ساعت قبل شد و افزود: این امر از ایجاد خسارات تحمیلی جلوگیری کرده و خسارت‌ها را به حداقل خواهد رساند.

سیدرضا مرتضوی در ادامه بسیاری از کمبودهای کنونی کشور را ناشی از عدم سرمایه‌گذاری سال‌های گذشته در حوزه‌های زیرساختی دانست و تصریح کرد: اقداماتی برای رساندن تراز انرژی کشور به نقطه‌ای قابل اتکا در حال انجام است.

وی بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی نیز تاکید کرد و افزود: تا پیش از اصلاح قوانین و مقررات مربوطه، لازم است شوراهای مختلف استانی در حوزه‌های ساخت و ساز مسکن، با مقررات محلی، مسایل را مدیریت کرده تا بتوان از انرژی، بیشتر در بخش تولید و صنعت استفاده کرد.

رئیس شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان تاکید کرد: علیرغم اینکه هیچ صنعتگری خواستار متوقف شدن چرخه تولید خود نیست، قطع انرژی به صورت آگاهانه از بروز خسارات و هزینه‌های اضافی جلوگیری خواهد کرد و باید الزام برنامه ریزی در این زمینه به تمامی دستگاه‌های خدمات رسان ابلاغ شود. 

فراهم نبودن زیرساخت‌های تولید بحران آفرین است

همچنین رئیس اتاق بازرگانی اصفهان ضمن تبریک ایام ماه رجب و روز گمرک، اداره کل گمرکات استان را یکی از دستگاه‌های اجرایی عملیاتی با عملکرد رضایتبخش از دیدگاه فعالان بخش خصوصی معرفی و از زحمات مدیر کل و پرسنل خدوم این دستگاه تقدیر و تشکر کرد.

 مسعود گلشیرازی با بیان اینکه نبض صادرات و واردات از مسیر گمرک می گذرد افزود: عملکرد این اداره در عین قانون مداری، تاثیر مستقیمی بر کسب و کارها دارد. 

وی در ادامه با اشاره به قطعی اخیر گاز واحدهای تولیدی گفت: به فرض اینکه نسبت بهای تمام شده دستمزد 8 درصد، سود واحدهای تولیدی 12 درصد و پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان واحدها با در نظر گرفتن تورم 50 درصدی باشد، تنها با رشد فروش 30 درصدی می‌توان هزینه‌ها را پوشش داد. این در حالی است که فعالان اقتصادی با قطعی گاز در فصل سرما و  قطعی برق در گرما مواجه بوده و در شرایطی که سبد خانوارها کوچک شده است، ملزم به حضور در بازارهای خارجی هستند و قطعی این خدمات، مانعی برای حضور در بازارهای خارجی است.

دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان، تامین نشدن زیرساخت‌های لازم برای تولید را موجب ایجاد بحران‌های جدی برای کشورمان دانست و تصریح کرد: در شرایط تحریم باید مدیران دستگاه‌های دولتی بیش از پیش حامی تولید باشند. 

لزوم اجرای ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر

مهدی طغیانی نماینده مجلس شورای اسلامی نیز گفت: لازم است روش و سیر مصرف انرژی به درستی مدیریت و مهار شود که انجام مطالعات جدی در این زمینه بسیار مهم بوده و باید راه حل‌ها در سطح ملی پیشنهاد شود.

در ادامه امیرحسین کمیلی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان واگذاری مدیریت انرژی به استان‌ها را در مدیریت بهینه مصرف حایز اهمیت دانست و خواستار پیگیری این موضوع شد.

وی همچنین بر ضرورت پیگیری مجدانه اجرای ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر مبنی بر اعطای مشوق به واحدهای کاهش دهنده مصرف انرژی تاکید کرد. 

کسری تراز تولید و مصرف گاز 250 میلیون مترمکعب در روز

در ادامه این جلسه ابوالقاسم عسگری مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت: به دلیل افزایش یک میلیونی مشترکین در سال گذشته، کشور با افزایش شدید مصرف گاز در بخش خانگی، اداری و تجاری مواجه شده و میزان کسری تراز تولید و مصرف در حدود 250 میلیون مترمکعب در روز بوده و مصرف از تولید پیشی گرفته است.

وی در ادامه بر ضرورت بهینه سازی مصرف گاز تاکید کرد و پیشنهاد داد: با بهینه سازی و مصرف بهینه می‌توان مصرف انرژی را کاهش داد. که ارایه مجوز به واحدهای تولیدی، صنعتی و خانگی جدید با تجهیزات با راندمان بالا، جلوگیری از پِرت انرژی در صنایع کاشی، سرامیک و نسوز و کشاورزی و مصارف خانگی و اجرای طرح‌های انرژی تجدیدپذیر از راه‌های پیشگیری از قطع گاز واحدها است.

در این جلسه پس از بحث و بررسی مقرر شد ساز و کار اجرایی شدن ماده 25 قانون بهبود محیط کسب و کار و تضامین حقوقی مربوط به ترک فعل، تدوین و در سطح ملی پیگیری شود. همچنین تاکید شد به منظور صیانت از برند ساخت ایران و تقویت جایگاه قراردادهای صادراتی شرکت‌های ایرانی، واحدهای اقتصادی دارای قراردادهای ثبت شده با طرف خارجی خصوصا با حوزه اوراسیا و شرکت‌های دارویی و غذایی در اولویت مستثنی شدن قطع جریان گاز، برق و آب قرار گیرند.

پیش بینی جبران خسارات ناشی از قطع گاز و برق توسط دستگاه‌های خدمات رسان نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

در ادامه نیز با بیان اینکه پرداخت جرایم کسری سوخت، قبل از اثبات دلیل اصلی ایجاد کسری، مشکلات زیادی را برای جایگاه داران به وجود اورده است مقرر شد اخذ جرایم کسری از جایگاه داران تا زمان تعیین تکلیف در شورای گفتگوی ملی تعلیق شود. 

بیش از 2هزار فقره ضمانت نامه بانکی در ده ماهه سال جاری

رسول کوهستانی مدیرکل گمرک استان اصفهان نیز در ابتدای این جلسه با اشاره به تاثیر گمرک در تامین پایدار تولید گفت: شعار امسال روز جهانی گمرک پرورش نسل آینده با ترویج فرهنگ تبادل دانش و همچنین احساس افتخار از کار در گمرک بوده و بنده و همکارانم مفتخریم که در خدمت تولید و صنعت استان هستیم.

وی ارایه اولین بسته حمایت از تولید در ابتدای امسال و کوشا بودن در اجرای مفاد آن و اخذ بیش از 2100 فقره ضمانت نامه بانکی برای واحدهای تولیدی از ابتدای سال تاکنون به منظور کمک به تامین نقدینگی این واحدها را بخشی از خدمات این اداره کل معرفی کرد.

در این جلسه به مناسبت گرامیداشت روز جهانی گمرک از مدیرکل گمرکات استان تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  نشست فعالان اقتصادی و نمایندگان شرکت‌های صنعتی استان با «رومان چوکین» مدیر ارشد بازرگانی شرکت راسل پروم روسیه در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد.

مدیر بازرگانی شرکت راسل پروم روسیه در این نشست توضیحاتی پیرامون فعالیت‌های این شرکت، محصولات و خدمات آن و زمینه‌های همکاری میان شرکت راسل پروم و صنعت‌گران اصفهانی ارائه کرد. این شرکت یکی از پیشروان صنعت روسیه در زمینه تولید الکتروموتور و ژنراتور است که کارخانه‌های زیرمجموعه آن در پنج شهر روسیه از جمله مسکو، ولادیمیر و سن‌پترزبورگ قرار دارد.

همچنین مدیر بازاریابی و روابط بین‌الملل اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه راسل پروم یکی از شرکت‌های بزرگ روسیه با حدود 4500 نفر نیرو است، به ارائه توضیحاتی درباره لزوم بهره‌گیری از فرصت‌های همکاری میان این شرکت و شرکت‌های ایرانی پرداخت.

در ادامه حاضران به معرفی شرکت‌های خود و طرح پرسش‌ از مدیر ارشد بازرگانی شرکت راسل پروم روسیه پرداخته و همچنین در قالب جلسات B2B، مذاکرات جدی‌تری برای بررسی مقدمات و زمینه‌های آغاز همکاری انجام دادند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل فولاد مبارکه در این خصوص گفت: این شرکت پس از گذشت 30 سال از فعالیت خود به جایگاه والائی دست یافته و امروز به عنوان یک صنعت استراتژیک و موتور محرک در توسعه اقتصادی کشور ایفای نقش می‌نماید.

وی تصریح کرد: این شرکت در سایه الطاف الهی و با تکیه بر دانش و تجربه کارکنان فولاد مبارکه موفقیت_های زیادی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی کسب نموده و همانگونه که از آن انتظار می‌رود همواره به عنوان یک شرکت پیشتاز در بکارگیری و پیاده‌سازی الگوهای جدید مدیریتی و نظام های تعالی و بهره‌وری شناخته شده است همچنین با پشتوانه نیروهای توانمند داخلی و ظرفیت های موجود در کشور، به منظور ارتقاء مزیت های رقابتی و بهره‌وری بیشتر در مسیر پارادایم جدید اتقلاب صنعتی چهارم قدم گذاشته تا رسالت خود برای خلق آینده بهتر را ایفا نماید.

مدیر عامل فولاد مبارکه با بیان این که طرح تحول دیجیتال به عنوان یکی از اولویت های استراتژیک شرکت، نه تنها برای شرکت و ذینفعان آن، بلکه برای صنایع، دانشگاه ها، شرکت های دانش‌بنیان و جامعه علمی کشور خلق ارزش می‌نماید و افق های جدیدی از توسعه و پیشرفت صنعتی و علمی را پیش روی کشورمان قرار می‌دهد، افزود: تحول دیجیتال فقط یک تحول فناورانه نیست بلکه تغییری اساسی در نگرش به نحوه مدیریت کسب و کار و فرهنگ کار در سازمان است و لازم است تمامی واحدهای سازمان در این مسیر پرچالش و پیچیده مشارکت داشته باشند. در این راه فولاد مبارکه از هرگونه راهنمائی که بتواند در شناسائی مسیر درست حرکت کمک کند استقبال خواهد نمود و جایزه تحول دیجیتال به عنوان یک مرجع رسمی در این حوزه می‌تواند در شناسائی نقاط قوت و ضعف سازمان مثمرثمر می‌باشد.

طیب‌نیا ضمن تبریک این موفقیت به خانواده فولاد مبارکه اضافه کرد: این شرکت با توکل به خداوند متعال با قوت بیشتر برنامه‌های خود در مسیر تحقق دستاوردهای مورد انتظار از تحول دیجیتال را با همت مدیران و کارکنان خود پیگیری و در این راه از تمامی ظرفیت های داخلی بهره‌برداری خواهد نمود.

در همین زمینه و در ادامه مطلب، معاون تکنولوژی، مدیر سیستم ها و فناوری اطلاعات، رییس تحول دیجیتال و تکنولوژی های عملیاتی و رییس سیستم های مدیریت کیفیت و سرآمدی فولاد مبارکه به بیان دیدگاه های خود پرداختند، که می خوانید؛

محمد ناظمی هرندی معاون تکنولوژی فولاد مبارکه:
ماموریت فولاد مبارکه، شرکتی مسئولیت‌پذیر برای خلق آینده بهتر
فولاد مبارکه ماموریت خود را "شرکتی مسئولیت‌پذیر برای خلق آینده بهتر" تعریف کرده است که جهت تحقق آن مسیر پر چالشی که با دشواری های ویژه همراه است، را پیش رو دارد. یکی از این دشواری های این مسیر اجرای صحیح طرح تحول دیجیتال فولاد مبارکه متناسب با فرهنگ و  استراتژی های آینده فولاد مبارکه می باشد که از سال 1399 شروع شده است و برای دستیابی به آن پروژه ها و اقدامات و فعالیت های ساخت یافته ای تعریف و در حال اجرا می باشد.

طرح تحول دیجیتال می تواند به فولاد مبارکه در زمینه توسعه فناوری و نوآوری و همچنین پایداری در توسعه کمی و کیفی متوازن خود کمک شایانی نموده و جهت گیری های آینده تکنولوژی های فناوری اطلاعات و عملیات را تعیین نماید.

فولاد مبارکه همواره در چارچوب الگوهای مدیریتی به صورت نظام مند و یکپارچه در کل سازمان حرکت نموده و حضور در جوایز مختلف جهت سنجش بلوغ سازمانی در مسیر رشد و تحقق یکی از مقاصد استراتژیک آن که "جهان تراز بودن" است، می باشد.

اخذ تندیس برنزین سطح یک زبدگی دیجیتال را به همه همکاران بلند همت شرکت تبریک می گویم. به یقین این دستاورد مهم با توجه به مدت زمانی که فولاد مبارکه در مسیر پیاده سازی انقلاب صنعتی 4 به عنوان یک شرکت پیشرو در میان همه شرکت های صنعتی بزرگ و کوچک در ایران شروع به فعالیت نموده قابل ستایش و ارزشمند می باشد.

امیرگودرزی مدیر سیستم ها و فناوری اطلاعات:
عضویت در باشـگاه جهانی فانـوس دریایـی یکی از اهداف اسـتراتژیک فولاد مبارکه
انقلاب چهـارم صنعتـی و تحـول دیجیتـال در صنعـت فـولاد از موضوعـات مهـم و کلیـدی در سـند اسـتراتژی های فـولاد مبارکـه هسـتند. این شرکت طـرح تحـول دیجیتـال و هوشمندسـازی را از مـرداد مـاه 1399 بـه منظـور خلـق ارزش هـای جدیـد و تنـوع در محصـولات، کاهش هزینه‌ها و نوآوری در خدمات آغاز نموده است.

در ایـن راسـتا فـولاد مبارکه براسـاس سـند نظـام ارزش آفرینـی خـود و در راسـتای چشـم‌انداز «سـازمانی جهـان تـراز»، مقصدی اسـتراتژیک تحت عنوان عضویت در باشـگاه جهانی فانـوس دریایـی را بنـا نهاده اسـت. ره نگاشـت طرح تحـول دیجیتال فـولاد مبارکـه بـه منظـور تحقـق مقصـد اسـتراتژیک ترسـیم شـده بـا شـعار «فولاد فردا، هوشـمند از سـنگ تا رنگ» در قالب یک سـفر پنج سـاله از سـال 1399 و با ورودی هـای روندهای جهانـی صنعت فولاد، چالش هـای موجـود و در نظـر گرفتـن فناوری های کلیدی توانمندسـاز صنعـت 4.0 ماننـد پردازش ابـری، هوش مصنوعـی، واقعیت افزوده، واقعیـت مجـازی، کلان داده، بلاکچین، تحلیل داده اینترنت اشـیاء و ... تـا افـق 1404 شروع شده اسـت. در جهـت پیاده‌سـازی و اجـرا نمـودن رهنگاشـت، سـبد پروژه‌هـای تحـول دیجیتـال فـولاد مبارکـه تشـکیل گردید که در مراحل بعد تعداد نهایی پروژه‌ها به 33 مورد افزایش یافت. در حال حاضر این پروژه‌ها توسط تیم های مختلف در سطح شرکت در حال مدیریت و راهبری می باشند. البته با توجه به وضعیت امنیت سایبری در فضای امروز کشور و حتی تهدیدهای امنیت سایبری در سطح بین الملل لازم است که حرکت در مسیر اجرای این پروژه ها با اطمینان بیشتر و در نظر گرفتن جوانب امنیتی هر پروژه انجام پذیرد.

مهدی اشرفی رییس تحول دیجیتال و تکنولوژی های عملیاتی:
انتخاب شرکت فولاد مبارکه به عنوان تنها شرکت صنعتی در بخش زبدگی دیجیتال
جایزه تحول دیجیتال مدل 20200 به منظور اندازه گیری بلوغ  دیجیتال شرکت ها و بنگاه های کسب و کار در 10 معیار و 3 بخش رهبری دیجیتال، نوآوری دیجیتال و زبدگی دیجیتال همه ساله در سطح ملی برگزار می‌گردد. معیارهای دهگانه این جایزه کلیه ابعاد تحول دیجیتال شامل استراتژی، حکمرانی، سرمایه‌های انسانی، فرهنگ و مهارت، مشتریان، فرآیندها، مدل کسب و کار، نوآوری، فناوری و داده‌محوری را پوشش داده و  عملکرد یک سازمان در حوزه تحول دیجیتال را نه تنها از بعد فناورانه بلکه از بعد تأثیرگذاری بر دیگر جنبه‌ها مورد ارزیابی قرار می‌دهد. جایزه مذکور در بخش زبدگی دیجیتال شامل 5 سطح مبتدی ،جوینده، رهسپار، حرفه ای و زبده دیجیتال می باشد. شرکت فولاد مبارکه به عنوان تنها شرکت صنعتی در بخش زبدگی دیجیتال با یک پله ارتقاء نسبت به سال قبل به عنوان حرفه ای دیجیتال انتخاب گردید.

کسب این عنوان با وجود عمر کوتاه طرح تحول دیجیتال در فولاد مبارکه در سایه تلاش و همت همکاران در بخش های مختلف شرکت حاصل گردیده و فولاد مبارکه را به عنوان شرکتی پیشرو و الگو در جهت حرکت به سمت انقلاب صنعتی 4.0 معرفی می‌نماید.

علی کیانی رییس سیستم های مدیریت کیفیت و سرآمدی
اهتمام مستمر کارکنان برای موفقیت در مسیر استقرار مفاهیم انقلاب صنعتی 4.0
شرکت فولاد مبارکه برای دومین سال پیاپی در ششمین دوره ارزیابی جایزه تحول دیجیتال که توسط چهار نفر از اساتید دانشگاه و متخصصین این موضوع در تاریخ 6 شهریور ماه به صورت حضوری برگزار گردید، شرکت نمود. این مسیر برای آمادگی هر چه بهتر با توجه به بازخورد کسب شده از شرکت در این جایزه در سال 1400 طی شد. به نحوی که فایل های آموزشی و نکات مهم دبیرخانه که در معیارها و شاخص های مرتبط تهیه شده بود، در اختیار کارگروه مدیریتی مربوط قرار داده شد.

پس از آن انجام خود ارزیابی بر اساس مدل بلوغ 20200 قرار گرفت و با توجه به مفاهیم ارائه شده علاوه بر پروژه های جاری در حوزه تحول دیجیتال، 12پروژه درحوزه بهبود توانمندسازها در معیارهای مدل 20200 تعریف و همچنین سطح شرکت در هریک از شاخص ها تعیین و مستندات مربوطه توسط اعضای کار گروه ها تهیه گردد که برای این مهم بیش از 250 نفر ساعت زمان صرف گردید.

کسب این افتخار حاصل مشارکت همه همکاران پر تلاش در شرکت در کمیته های تحولی مختلف بوده است که از همه عزیزان صمیمانه قدردانی می نمائیم.

صفحه4 از10
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…