به گزارش خبرنگار نامی پرس  به نقل از پایگاه خبری پلیس /سرهنگ"محمدرضا محمدی"بیان داشت: بي ترديد امروزه جامعه ما، زيان هاي مادي و معنوي زيادي را از جهت نابساماني هاي ترافيكي متحمل مي شود. وضع نا مطلوب عبور و مرور عابران پياده، بي توجهي بعضي از رانندگان به مقررات آمد و شد و وجود تعداد زيادي از خودروهاي فرسوده و داراي نقص فني كه عمر مفيد آنها سپري شده، همه حاكي از نوعي بي نظمي و اوضاع آشفته عبور و مرور است.

وی افزود: آنچه بديهي است این است که براي كنترل و بهبود وضعيت نابسامان ترافيك، مي بايست ضمن ايجاد و استقرار مديريت واحد، طرح و برنامه صحيح و مدوني وجود داشته باشد و نباید راه حل هاي ارائه شده از سوي صاحب نظران به دليل كمبود اعتبارات و يا تغيير مسؤولان امر، مسكوت گذارده شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ادامه داد: امروزه نبايد تنها به مسائل تكراري از قبيل نقش مهندسي ترافيك، تأمين وسايل حمل و نقل عمومي و اجراي مقررات راهنمايي و رانندگي اشاره كرد بلكه لازم است در اين ميان به موضوع مهمتري نيز پرداخته شود تا كودكان، نوجوانان،جوانان و بزرگسالان و همه اقشار مختلف جامعه را در برگيرد و آن عبارت از ايجاد روح همبستگي و تعاون در رفع يك مشكل و معضل اجتماعي است.

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: شايد به خاطر همين عدم وجود اتحاد و همبستگي باشد كه اكثر قريب به اتفاق مردم، هنگامي كه در مجموعه عبور و مرور قرار مي گيرند، از آنچه كه در اطرافشان مي گذرد، دلگير و آزرده خاطر مي شوند و تن و روان آنان از فشارها و دلهره هاي ناشي از محيط ناهنجار ترافيك؛ متحمل صدمات جبران ناپذيري مي گردد و متاسفانه خود آنان نيز به علت وقوع تخلفات پي در پي در اطرافشان، پس از مدتي به جرگه رانندگان و عابران بي توجه به مقررات مي پيوندند و اعمال خلاف خود را همواره به نحوي توجيه مي كنند. بر اين اساس، مي توان گفت كه تخلف رانندگي مانند ويروس يك بيماري مسري، به ديگران سرايت مي كند. ويروسي كه تنها با اندكي احساس مسئوليت و داشتن روحيه ي تعاون و مشاركت، نابود مي شود.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  موسی مباشری رئیس شورای تامین و فرماندار ویژه شهرستان نجف آباد ضمن تشکر از هوشیاری کامل مردم و پشتیبانی مسئولین در حوادث سه ماه گذشته کشور و ناکام گذاشتن مطامع دشمنان در نجف آباد با اشاره به فلسفه جهاد تبیین گفت با تشکیل قرارگاه فرهنگی فعالیت‌های خوبی در حال پیگیری است و بحث روشنگری را به نحو مطلوب دنبال خواهیم کرد.

وی در ادامه خطاب به روسای ادارات و اعضای شورای اداری شهرستان گفت مسئولین باید پاسخگو باشند و مسائل مردم را پیگیری کنند و از پاسخگویی به مردم خسته نشوند و میزهای خدمت در مساجد با قوت و قدرت برگزار شود.

مباشری در ادامه در خصوص اهمیت جهاد تبیین اظهار داشت در شرایط فعلی که دشمنان قسم خورده نظام اسلامی همه سعی و تلاش خود را برای به حاشیه کشاندن جامعه به کار بردند نیاز جهاد تبیین و روشنگری بیش از قبل احساس می شود.

در ادامه سردار فدا فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان که به عنوان مهمان جلسه دعوت شده بود با طرح سوال انقلاب برای ما چه کار کرده است گفت بهتر است بگوییم انقلاب باید برای ما چه کار می کرد که نکرده است.

ایشان در ادامه به بررسی پیشرفت های ایران اسلامی در چهار دهه انقلاب پرداخت و گفت امام آمد و بدون شلیک یک تیر نظام شاهنشاهی را ساقط کرد، هنر امام این بود که فلسفه و مثلث قدرت را جا به جا کرد.

وی در ادامه افزود آمریکایی ها دلار های بسیاری را در منطقه خرج کردند ولی نتوانستند جلوی نظام جمهوری اسلامی بایستند حتی نتوانستند روش و منش و رفتار انقلاب اسلامی را تغییر بدهند.

فرمانده سپاه صاحب الزمان استان اصفهان گفت در زمانی دو سوم نیروهای آمریکایی در منطقه بودند ولی امروز شبانه از افغانستان فرار کردند چرا که ایران اسلامی فکر و تفکر لیبرال دموکراسی را هدف گرفته است.

سردار فدا به دستاوردهای علمی و نظامی کشور نیز اشاره کرد و اظهار داشت سرعت و رشد علمی ما از اول انقلاب تا کنون ۴۰ برابر شده است لذا دشمنان تمام تلاش خود را کردند تا ما را شکست دهند و جلو این رشد را بگیرند

وی ادامه داد همه دیدند پشت صحنه اغتشاشات اخیر کسانی هستند که با دشمنان انقلاب سر یک سفره نشسته اند شما دیدید اوج جمعیت اغتشاشگران پنجاه هزار نفر بود که در مقایسه با ۸۰ میلیون نفر قابل قیاس نیست.

سردار فدا در پایان در مورد خواص گفت امروز به برکت شما مردم به وضعیت بسیار خوبی رسیده‌ایم و بسیج یعنی همین مردم و مردم هم یعنی بسیج اما در مورد خواص باید بگویم برخی از خواص دچار سردرگمی شدند و در این آزمون نمره قبولی نگرفتند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس به نقل از پایگاه خبری پلیس / سردار"محمد رضا هاشمی فر" بيان داشت: در پي شکايت تعدادي از شهروندان ساکن حوزه غرب شهر اصفهان مبني بر سرقت از منازلشان ، بررسی موضوع به صورت تخصصي در دستور کار کارآگاهان پليس آگاهي استان اصفهان قرار گرفت.

وي افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات هوشمندانه پلیسی و بررسي صحنه هاي وقوع جرم توانستند باند 4 نفره ای از سارقان منزل را در ارتباط با این سرقت ها شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی طی عملیاتی دقیق و ضربتی همگی آن ها را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

جانشین فرمانده انتظامي استان تصريح کرد: سارقان در تحقیقات صورت گرفته هنگام مواجهه با مدارک و مستندات و ادله محکم پليس به ناچار لب به اعتراف باز کرده  و صراحتاً به 12 فقره سرقت اموال از منازل مردم اقرار کردند که کارشناسان ارزش اموال به سرقت رفته توسط متهمان را  100 ميليارد ريال ارزیابی کردند.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  در این جلسه مهدی طغیانی نماینده اصفهان در مجلس با بیان اینکه تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری در کشور بر عهده حاکمیت و بخش خصوصی است افزود: نباید اصفهان را با هیچ استان دیگری مقایسه کرد و باید علاوه بر تبیین چارچوب‌ها در حوزه سرمایه‌گذاری، خلأهای این امر و حلقه‌های مفقوده شناسایی و مشوق‌های لازم برای تشویق سرمایه‌گذاران به این امر در نظر گرفته شود که پیش زمینه این امر داشتن نگاه فعال به حوزه سرمایه‌گذاری و ورود فعالانه به عرصه سیاست‌گذاری در این حوزه توسط حاکمیت است.
وی با تاکید بر اینکه باید اقدامات کارشناسی، محور اجرای پروژه‌ها قرار گیرد تصریح کرد: لازم است بخش خصوصی به ایجاد آژانس سرمایه‌گذاری به منظور پیگیری مسائل بخش خصوصی در این حوزه از حاکمیت بپردازد.  
باید برنامه‌ای مشخص به سرمایه‌گذاران ارائه شود
رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت اتاق بازرگانی اصفهان نیز هدف از برگزاری این جلسه را احصاء چالش‌های سرمایه‌گذاری در استان و هم‌اندیشی بخش خصوصی و دولتی برای ارائه برنامه‌ای مشخص به سرمایه‌گذاران در حوزه‌های مختلف عنوان و تصریح کرد: بنابراین خروجی این جلسه در شورای گفتگوی استان به منظور مکلف کردن تمامی دستگاه‌ها به تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری و رفع موانع موجود ارائه خواهد شد.
احمد خوروش ضمن ابراز تاسف از اجرایی نشدن پروژه‌های شهرک پوشاک، طلا و بندرخشک در اصفهان علی‌رغم پیگیری مکرر پارلمان بخش خصوصی اصفهان گفت: باید تمامی تلاش خود را برای سرآمد شدن اصفهان در حوزه سرمایه‌گذاری بکار گیریم. البته باید توجه داشت که سرمایه‌گذاری‌ها منجر به ایجاد خسارت به اقلیم نشود.
توسعه خدمات، رمز توسعه و اشتغال اصفهان
محمدرضا رجالی، رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این جلسه گفت: در شرایط بحران اقتصادی امروز و در زمانی که دشمن اقتصاد ما را نشانه گرفته است؛ باید حامی سرمایه‌گذار بود، نه مانع آن.
وی افزود: باید سرمایه‌گذاران تکریم شوند و بسته سرمایه‌گذاری مشخص به علاقمندان به این حوزه ارائه شود و دولت تمامی موانع فرآیند سرمایه‌گذاری را رفع کند.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه سخنان خود افزود: توسعه خدمات، رمز توسعه و اشتغال اصفهان است و باید دستگاه‌های اجرایی استان برای تسهیل امور مربوطه وارد عمل شده و افکار ضد سرمایه‌گذاری را مرتفع کنند.
باید از سرمایه‌های خرد برای رونق سرمایه‌گذاری استفاده کرد
در ادامه مشاور عالی رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز ضمن اشاره به اینکه حوزه‌های گردشگری و دانش‌بنیان محورهای توسعه استان هستند، بر ضرورت تبیین چشم انداز ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه استان در چارچوب محورهای توسعه و آمایش سرزمین برای سرمایه‌گذاران تاکید کرد.
علی کرباسی‌زاده شناخت چالش های سرمایه‌گذاری، توجه به تمامی جزئیات زیرساخت‌های هر حوزه و ایجاد یک مدیریت واحد در حوزه سرمایه‌گذاری را از دیگر الزامات برای توسعه استان دانست و افزود: در شرایط فعلی به دلیل تحریم‌های بین المللی و در جنگ رسانه‌ای نابرابر، علیه کشورمان باید از ظرفیت‌های داخلی برای توسعه سرمایه‌گذاری و رفع موانع کسب و کارها استفاده کنیم.
وی افزود: در شرایطی که بانک‌های ایران امکان تامین مالی پروژه‌های سرمایه‌گذاری را ندارند، می‌توان با ذی‌نفع کردن عامه مردم و دستگاه‌های دولتی و خصوصی در پروژه‌های سرمایه‌گذاری به تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری پرداخت و موانع را رفع نمود. وی ایجاد شرکت یا صندوق سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی بر روی سرمایه‌های خرد و نقدینگی موجود در بازار را از راهکارهای تسهیل سرمایه‌گذاری در استان بیان کرد.
کمیته رفع موانع سرمایه‌گذاری تشکیل شود
نایب رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان نیز بر لزوم عزم جدی در حاکمیت برای تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری تاکید کرد و گفت: مشکلاتی مانند تغییر کاربری کارگاه‌های صنعتی و خلع ید زمین‌های واگذار شده نمونه‌ای از مشکلات مربوط به فرار سرمایه است.
 اصغر اخوان مقدم در ادامه خواستار تشکیل کمیته‌ای متشکل از استاندار و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی مرتبط به منظور رفع موانع موجود در حوزه سرمایه‌گذاری شد.
برنامه‌ای واحد در حوزه سرمایه‌گذاری وجود ندارد
احسان شهیر، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز در این جلسه از برگزاری جلساتی در خصوص مناطق ویژه اقتصادی استان خبر داد و افزود: محل‌های این مناطق قطعی شده و به هیئت دولت ارائه شده است.
وی تصریح کرد: نحوه واگذاری منطقه ویژه اقتصادی شاهین‌شهر نیز مشخص شده و رفع مشکلات آن‌ها در حال رسیدن به نقطه مطلوب است.
شهیر عدم وجود برنامه‌ای واحد در حوزه سرمایه‌گذاری در استان اصفهان را یکی از موانع موجود در این حوزه دانست و تصریح کرد: بر این اساس مقرر شد اداره کل امور اقتصادی و دفتر سرمایه‌گذاری استانداری ظرف مدت یکماه به تهیه این برنامه بپردازند.
وی با تاکید بر اینکه استاندار ورود جدی به حوزه سرمایه‌گذاری را متذکر شده‌اند، گفت: اتفاقات خوبی در این زمینه در حال رقم خوردن است. 
مدیرکل دفتر همانگی امور اقتصادی استانداری در پایان سخنان خود بر استفاده از پتانسیل دانشجویان ایرانی خارج کشور و دانشجویان خارجی حاضر در ایران برای ایجاد ارتباط موثر بین طرفین تاکید کرد. 
همچنین در این جلسه رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت حمایت از طرح ایجاد اندیشکده سیاست‌گذاری عمومی در اصفهان تاکید و گزارشی از پیشرفت پروژه جامع شهری ارائه نمود.
مصطفی نباتی‌نژاد گفت: می توان از ظرفیت شتابدهنده تجارت بردار اتاق بازرگانی اصفهان برای تهیه مدل کسب و کار آژانس سرمایه‌گذاری استان استفاده کرد.
روح‌الله میرزاامیری، مدیر امور کمیسیون‌های اتاق بازرگانی اصفهان نیز با بیان اینکه توسعه سرمایه‌گذاری و ایجاد ساختار‌های رفع موانع این حوزه به طور جدی در دستور کار شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان قرار گرفته است، افزود: اقدامات خوبی برای رقم خوردن یک اتفاق ماندگار در این زمینه انجام شده که خروجی این اقدامات در جلسه شورا طرح شده و مصوبه مورد نیاز برای لازم الاجرا شدن آن‌ها گرفته خواهد شد.
وی استخراج نظام مسائل سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف و ارائه راهکار پیشنهادی برای حل مشکل، در نظر گرفتن شورای راهبردی با مدیریت استاندار و با حضور معاونت‌های اقتصادی و عمرانی استانداری، شهردار، رئیس شورای شهر و روسای دستگاه‌های کلیدی مجوزدهنده، نمایندگان مجلس، تشکیل کمیته‌های مانع زدایی رفع موانع سرمایه‌گذاری خارجی، کمیته شهرستان‌ها و اولویت‌بندی طرح‌ها را از جمله ارکان آژانس سرمایه‌گذاری استان نام برد و گفت: در ابتدای سال آینده رویداد اصلی حوزه سرمایه‌گذاری برگزار خواهد شد و در سال جاری نیز پیش رویدادهایی در این زمینه برگزار می‌شود.

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  چهارمین اجلاس سراسری چهره‌های نامی صنعت، معدن و اقتصاد کشور در برندهای مسئولیت‌پذیر اجتماعی، با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای هیئت عملی دانشگاه، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از فعالان و دست‌اندرکاران شرکت‌های بزرگ خدماتی، معدنی و صنعتی و سازمان‌های مختلف در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزارشد.

در این اجلاس از ابوالقاسم عسکری، مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان به‌عنوان مدیر و برند مسئولیت‌پذیر اجتماعی با اهدای تندیس چهارمین اجلاس سراسری چهره‌های نامی صنعت، معدن و اقتصاد کشور، تجلیل شد.

گفتنی است، توانمندسازی سازمان‌ها و شرکت‌ها در زمینه مسئولیت اجتماعی، بررسی جایگاه اخلاق CSR در فعالیت‌های تولیدی- خدماتی بنگاه‌های تجاری اقتصادی، ارتقای سطح مشارکت سازمان‌ها و شرکت‌ها در حوزه‌های بین‌رشته‌ای، بررسی روش‌های ایجاد فعالیت‌های تجاری-اقتصادی بر مبنای الگوی مسئولیت‌پذیری اجتماعی، نهادینه‌سازی مفهوم مسئولیت اجتماعی در اقتصاد ایران و ارتقای جایگاه اخلاق کسب‌وکار و مسئولیت‌پذیری اجتماعی شرکت‌ها و سازمان‌ها از اهداف برگزاری این اجلاس به شمار می‌رود.

در متن لوح تقدیر رتبه برگزیده چهارمین اجلاس سراسری چهره‌های نامی صنعت، معدن و اقتصاد از سوی شورای سیاست‌گذاری این اجلاس آمده است: «در سال ۱۴۰۱ با بررسی و ارزیابی‌های عمومی صورت گرفته توسط کمیته داوران و با عنایت به راهبرد‌های توسعه‌ای، تاثیرگذاری در تولید ناخالص داخلی و کارآفرینی و بالا بردن نرخ اشتغال به عنوان چهره نامی صنعت، معدن و اقتصاد شناخته و معرفی می‌گردید.

امیدواریم با توکل به خداوند منان و تحت توجهات حضرت، ولی عصر (عج) بتوانیم در راستای آبادانی ایران اسلامی گام‌های موثری برداریم»

قابل ذکر است، شرکت گاز استان اصفهان، با خدمات گازرسانی به بیش از یک میلیون و 980 هزار مشترک در سه بخش خانگی، صنعتی و عمومی در 114 شهر و 1067 روستا و بیش از 18 هزار واحدصنعتی و کشاورزی بطور میانگین سالانه حدود 22 میلیارد متر مکعب گازطبیعی توزیع می کند و در این راستا به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های گاز طبیعی به شمار می رود.

 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس / در ابتدای این نشست سرگرد فلاح، فرمانده حوزه بسیج ادارات به اهمیت و اهداف برگزاری چنین نشست‌هایی پرداخت و پایگاه بسیج آبفای اصفهان را یکی از فعال ترین و برترین پایگاه‌های بسیج ادارات معرفی کرد. در ادامه حسین اکبریان مدیرعامل و فرمانده پایگاه مقاومت بسیج آبفای اصفهان به اهمیت وجود یک پایگاه بسیج فعال در شرکت اشاره و وجود آن را همچون بازویی توانمند در آبفای اصفهان برشمرد. در پایان این نشست احمدرضا نظری جانشین پایگاه بسیج شرکت گزارشی جامعی از عملکرد این پایگاه ارائه کرد و در ادامه اعضای شورا به بحث و بررسی درباره موضوعات تخصصی ویژه برنامه‌های بسیج پرداختند.

 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  سردار حسن مؤمنی، رئیس پلیس‌راه کشور روز سه‌شنبه ۲۹ آذرماه در این همایش با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره اهمیت کاهش تصادفات در کشور گفت: در حوزه تصادفات ۳۳ دستگاه و سازمان مسئول هستند که دراین‌بین ۸ دستگاه نقش مهم‌تری ایفا می‌کنند که یکی از آنها، پلیس‌راه است؛ لذا اگر همه این سازمان‌ها و دستگاه‌ها هماهنگی و هم‌افزایی نداشته باشند، نمی‌توان شاهد کاهش آمار تصادفات و جان‌باختگان باشیم.
مؤمنی بیان کرد: در استان اصفهان هماهنگی و هم‌افزایی خوبی بین مدیران، مسئولان و کارکنان دستگاه‌های متولی است؛ اما این هماهنگی باید بیشتر و بهتر شود.
رئیس پلیس‌راه کشور افزود: حدود ۶درصد جان‌باختگان تصادفات کل کشور مربوط به استان اصفهان است.
وی گفت: حدود ۷درصد تصادفات در معابر برون‌شهری استان کاهش‌یافته است؛ اما باتوجه‌به سخنان مقام معظم رهبری که باید تصادف به حداقل برسد، این آمار رضایت‌بخش نیست.
مؤمنی خاطرنشان کرد: در چند ماه باقی‌مانده از سال و باتوجه‌به آغاز طرح زمستانه پلیس‌راه کشور باید همت ویژه‌ای صورت گیرد تا همین روند کاهشی را حفظ کنیم و بلکه کاهش بیشتری داشته باشیم.

۷۰درصد خدمات حمل‌ونقل اصفهان مربوط به حوزه خارج از استان است
محمدرضا میر حیدری، فرمانده انتظامی استان اصفهان در این همایش گفت: شرایط حمل‌ونقل امروز استان اصفهان از لحاظ زیرساخت و تجهیزات مناسب خدمات‌دهی به‌خصوص برای خدمات خارج از شهر مناسب نیست.
میر حیدری افزود: هرساله شاهد کاهش تصادفات و تلفات جانی هستیم که این بخاطر تلاش شبانه روزی ناوگان حمل و نقل استان محقق شده است.
فرمانده انتظامی استان اصفهان اظهار کرد: دولت باید به دلیل کثرت تردد در استان اصفهان توجه ویژه ای به حوزه حمل و نقل این استان داشته باشد. همچنین وزارت خانه های مختلف بایدتوجه بیشتری به اصفهان داشته باشند.
وی ادامه داد: میدان مرکزی کشور در حوزه حمل و نقل بار و مسافر استان اصفهان است و نزدیک به 70درصد خدمات حمل و نقل مربوط به حوزه خارج استان است و این مسئولیت سنگین را مردم و دستگاه های استان متحمل شوند تا حمل و نقل در استان مدیریت شود.
میرحیدری بیان کرد: باید جذب منابع و تجهیزات و تخصیص بودجه به این استان و محورهای مواصلاتی صورت گیرد تا با توجه به کثرت ماموریت ها، رسالت اصلی به نحو احسن انجام شود.

فولاد مبارکه دارای بزرگ‌ترین ناوگان حمل‌ونقل صنعتی کشور است
مهدی کفایت، معاون سرمایه‌های انسانی و سازماندهی شرکت فولاد مبارکه نیز در این همایش با بیان این که فولاد مبارکه دارای بزرگ‌ترین ناوگان حمل‌ونقل صنعتی کشور است، گفت: فولاد مبارکه دارای ۱۲ هزار پرسنل و ۱۳ هزار نفر نیروی پیمانکار است و در مجموع روزانه نزدیک ۲۵ هزار نفر توسط ناوگان حمل‌و نقل این شرکت جابه‌جا می شوند.
کفایت افزود: برای سرویس‌دهی ایمن و باکیفیت باید برنامه‌ریزی‌هایی از جمله خروج ناوگان فرسوده و توجه به سرمایه انسانی صورت پذیرد.
معاون سرمایه انسانی فولاد مبارکه اظهار کرد: میانگین عمر ناوگان ترابری سنگین فولاد مبارکه ۱۳سال است که درتلاشیم آن را به زیر ۱۰سال کاهش دهیم و میانگین عمر ترابری سبک ۲سال است که مطلوب و استاندارد است.
وی افزود: کنترل و بازرسی مکانیزم ها را بصورت منظم در دستور کار داریم و در کنترل انقضای لاستیک در ایران دارای مقام اول هستیم.
کفایت خاطرنشان کرد: در شرکت فولاد مبارکه الزاماتی برای راننده و خودرو وجود دارد. آموزش‌های منظم برای راننده صورت می‌گیرد که این آموزش‌ها برمبنای نیازسنجی‌های سالیانه به صورت ماهیانه برگزار می‌شود و حتی آموزش‌هایی برای خانواده نیز در نظر گرفته شده است. همچنین سلامت و کنترل راننده در جاده توسط کارگروه آنالیز و تحلیل حوادث کشور با استفاده از نرم افزار انجام می شود. استقرار دوربین های کنترل سرعت با همکاری افسران با تجربه پلیس راه نیز در دستور کار است.
معاون سرمایه انسانی فولاد مبارکه افزود: استقرار پلیس یاران در برنامه شرکت فولاد مبارکه قرار گرفت تا ایمنی ترابری بیش از پیش ارتقاء یابد.

اصفهان صنعتی ترین استان کشور است
اصغر زارع رئیس پلیس‌راه استان اصفهان در این همایش گفت: استان اصفهان یکی از استان‌های تأثیرگذار در زمینه حمل‌ونقل به شمار می‌رود.
زارع افزود: اصفهان به عنوان صنعتی ترین استان کشور دارای ۹هزار واحد تولیدی و صنعتی، ۷۰شهرک و ناحیه صنعتی است و ۷۰ درصد فولاد کشور در این استان تولید می شود و البته همه این موارد عوامل ترافیک هم هستند.
وی ادامه داد: همه این بخش‌های صنعتی در استان از عوامل ترافیک به شمار می‌آیند.
رئیس پلیس‌راه استان اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان در همه آیتم‌های حمل‌ونقل کشور در صدر ایستاده و حدود ۱۰ هزار نفر راننده دارای کارت هوشمند در استان وجود دارد.
زارع خاطرنشان کرد: بر اساس تجزیه‌وتحلیل تصادفات ۵ سال اخیر ۵۸ درصد تصادف استان در حاشیه شهرها اتفاق افتاده است که این تصادفات ۱۵۶۰ نفر کشته و ۲۳۹۵۶ نفر مجروح به‌جای گذاشته است.
وی ادامه داد: یکی از مؤلفه‌های تصادفات در حاشیه شهرها، سرویس‌های مسافربری شرکت‌ها و کارخانه‌ها هستند.
رئیس پلیس‌راه استان اصفهان اظهار کرد: صنعتی بودن استان اصفهان، اهمیت حمل‌ونقل و جابه‌جایی مسافر را در این استان چندبرابر کرده است و سلامت کارکنان که از سرمایه‌های این صنعت هستند از اهمیت زیادی برخوردار است.
زارع گفت: اهمیت سرویس‌های مسافربری بر کسی پوشیده نیست و مشکلاتی در این سرویس‌ها وجود دارد که با هماهنگی ترابری مراکز صنعتی و دستگاه‌های ذی‌ربط در تلاش برای ساماندهی این بخش و رفع مشکلات موجود هستیم تا تصادفات کاهش یابند.
وی افزود: نقص فنی و فرسودگی لاستیک‌ها، استفاده از رانندگان فاقد صلاحیت و نظارت ناکافی از عوامل افزایش و نابسامانی ترافیک و تصادفات هستند.
رئیس پلیس‌راه استان اصفهان بیان کرد: طرح پلیس یاران سرویس‌های مسافربری که در سال گذشته آغاز شد به این صورت است که یکی از افراد داخل سرویس انتخاب و آموزش داده می‌شود تا ایمنی خود و سرنشینان سرویس را به عهده گیرد.
زارع افزود: هدف از این طرح، ساماندهی سرویس شهرک‌ها و کارخانه‌ها و استفاده از ظرفیت کارکنان شاغل در شرکت‌ها و افزایش آگاهی و کاهش تلفات جانی و تصادفات جاده‌ای است.
اصفهان از ابتدای سال تا الان بیش از ۱۴۰ روز ناسالم داشته است
منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در این همایش گفت: بیش از ۱۲ هزار کیلومتر جاده با محوریت راهداری در استان اصفهان وجود دارد که با چالش‌هایی همچون فرسودگی ماشین‌آلات حمل‌ونقل مواجه هستند که باید اعتباراتی برای بازسازی اختصاص داده شود.
شیشه‌فروش با اشاره به ۳ عامل جاده، خودرو و انسان که در تصادفات نقش اصلی را ایفا می‌کنند، افزود:
۳۰ نقطه حادثه‌خیز و پرخطر توسط راهداری استان شناسایی شده که نیاز به ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اصلاح دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار کرد: برای خدمات‌رسانی در زمستان تمهیداتی توسط راهداری و پلیس‌راه صورت‌گرفته تا خدمت‌رسانی مطلوبی انجام شود.
وی گفت: شرایط هوا در استان مطلوب نیست و شاخص آلودگی برای عموم ناسالم است.
شیشه‌فروش بیان کرد: اصفهان رتبه اول کم‌آبی در کشور را دارد و در پهنه خشکسالی قرار دارد همچنین کمبود بارش‌ها، خشکی زاینده‌رود و فعال‌شدن کانون‌های گردوغبار باعث شده از ابتدای سال تا الان بیش از ۱۴۰ روز ناسالم در اصفهان داشته باشیم که باید توجه ویژه‌ای به این مسئله شود.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: حدود یک میلیون خودرو، 600هزار موتورسیکلت، 10 هزار واحد صنعتی و 450واحد صنعتی در شعاع 50کیلومتری اصفهان از عوامل آلایندگی اصفهان هستند که همه این موارد شناسایی شده است.
وی افزود: اقدامات زیادی جهت کاهش انتشار آلاینده‌ها از منابع ثابت و متحرک صورت‌گرفته است.
شیشه فروش افزود: کاهش آلودگی هوا در استان اصفهان نیاز به اقدام ملی دارد. سازمان محیط زیست کشور، وزارت نیرو، وزارت نفت باید کمک کنند تا سوخت پاک توزیع شود، تامین گاز برای نیروگاه ها انجام شود و نوسازی ناوگان حمل و نقل صورت گیرد؛ اقداماتی که از نیازهای اصلی جهت جلوگیری از انتشار آلاینده ها محسوب می شود.

 

همکاری فولاد مبارکه با مدیران پلیس راه استان برای افزایش نظم و امنیت حمل‌ونقل جاده‌ای
صادق فرخی مدیرخدمات عمومی و امور رفاهی شرکت فولاد مبارکه نیز برگزاری این همایش را راهی برای دستیابی به برنامه‌های منظم جهت برگزاری همایش‌های دیگر و همچنین ارتقاء سطح کیفی ناوگان حمل‌ونقل این شرکت دانست و افزود: فولاد مبارکه امروز در زمینه حمل‌ونقل استانداردهای بالایی را رعایت نموده و به همین خاطر به شرکتی نمونه در این زمینه تبدیل شده است.
وی افزود: امروز فولاد مبارکه با مدیران پلیس‌راه استان اصفهان تعامل خوبی را برای افزایش نظم و امنیت حمل‌ونقل ایجاد کرده و تلاش می‌کند این همکاری را در این زمینه افزایش دهد و قطعاً برگزاری چنین همایش‌هایی می‌تواند به این موضوع کمک کند.

فولاد مبارکه؛ آماده انتقال تجربیات ترافیکی به ناوگان حمل‌ونقل صنعت کشور
علی قربانی رئیس ترابری و حمل‌ونقل شرکت فولاد مبارکه نیز در سخنانی اظهار کرد: فولاد مبارکه با توجه به مجموعه اقداماتی که در زمینه ترابری انجام داده است به لطف الهی و تلاش همه همکاران، امروز تجربیات زیادی را در این زمینه کسب کرده و به عنوان الگو برای سیستم حمل‌ونقل صنعتی کشور آماده ارائه تجربیات خود برای کاهش تصادفات جاده‌ای است.
وی افزود: برای ارتقاء این ناوگان در ابعاد مختلف برنامه‌ریزی‌های زیادی انجام شده تا فولاد مبارکه بتواند در این زمینه همواره پیشتاز بماند. همچنین برای انتقال تجربیات ارزشمند این شرکت اقداماتی انجام شده تا مجموعه‌های دیگر از این تجربیات استفاده‌های لازم را ببرند.

به گزارش خبرنگار فولاد، در پایان این مراسم از تعدادی از مسئولین، رانندگان و پلیس‌یاران مجموعه ترابری فولاد مبارکه به عنوان «نمونه ترافیکی» تقدیر به عمل آمد.
همچنین لوح «ترابری نمونه استان» به شرکت فولاد مبارکه اهدا شد.
در این مراسم از کتابچه «پلیس‌یاران سرویس‌های مسافربری» توسط سردار مؤمنی رونمایی شد. این کتابچه حاوی شرح وظایف و انتظارات، مستندات قانونی پلیس‌یاران است.

گفتنی است، در پایان این مراسم از رانندگان، مسئولین و پلیس‌یاران واحد ترابری شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان برگزیدگان «نمونه ترافیکی» تقدیر به عمل آمد و از کتابچه «پلیس‌یاران سرویس‌های مسافربری»، حاوی شرح وظایف و انتظارات، مستندات قانونی پلیس‌یاران، توسط سردار مؤمنی و دیگر مسئولین حاضر رونمایی گردید.

   

 

 

به گزارش خبرنگار نامی پرس /  صبح امروز بیست و هفتم آذرماه ششمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان با حضور استاندار اصفهان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، دکتر طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و سایر اعضاء برگزار شد.
بررسی عملکرد سامانه های ثبت، رصد و پایش اشتغال استان، بررسی عملکرد سرمایه‌گذاران خارجی در استان و ارائه گزارش شش گروه کاری ذیل کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان اصفهان از جمله مواردی بود که در این نشست مطرح و بررسی شد.
در این کارگروه دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در خصوص عملکرد سامانه های ثبت، رصد و پایش اشتغال استان، بیان کرد: ضروری است دستگاه های اجرایی که در این سامانه اطلاعات خود را ثبت نکرده‌اند تا دو ماه آینده نسبت به ثبت اطلاعات اقدام کنند.
وی ادامه داد: همچنین در صحت سنجی اطلاعات، دستگاه های اجرایی مرتبط که وظیفه اشتغالزایی را برعهده دارند ورود کنند و با قراردادن تیم مشخص اطلاعات ثبت شده را رصد و ارزیابی کنند.
استاندار اصفهان بیان کرد: دستگاه های اجرایی که تعهد بیشتری در این طرح دارند و طبق گزارش ارائه شده عملکرد پایین داشتند تا جلسه آینده گزارشی از عملکرد خود را آماده کنند و مدیر دستگاه اجرایی توضیحات خود را ارائه دهد.
برای ورود سرمایه‌گذاران خارجی به استان برنامه‌ریزی شود
دکتر مرتضوی با اشاره به اهمیت و ضرورت بسترسازی مناسب جهت ورود سرمایه‌گذاران خارجی در استان، عنوان کرد: در این راستا بایستی برنامه و طرحی مشخص فراهم و نقشه راه روشن شود. ضروری است این برنامه با ظرافت و جامع باشد و نقش حوزه های مختلف در آن به تفکیک مشخص شود.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: رویکرد استان در جذب سرمایه‌گذار خارجی بایستی تغییر کند. اگر به دنبال نتیجه قابل قبول در این حوزه هستیم بایستی پرونده سرمایه‌گذاران به صورت موردی بررسی و بسته های مختلف متناسب با رویکرد و حوزه فعالیت هر سرمایه‌گذار طراحی و ارائه شود.
وی اظهار کرد: در این خصوص مرکز سرمایه‌گذاری خارجی به عنوان پیشران با برنامه ای مشخص ظرفیت های موجود را رصد کند و طرح کارشناسی خود را ارائه دهد.
استاندار اصفهان افزود: گام نخست استفاده از بضاعت های موجود در استان است. باید بتوانیم از ظرفیت سرمایه گذارانی که به دلایل مختلف به استان وارد می شوند به بهترین نحو بهره ببریم. در کنار رصد و شناسایی ظرفیت ها برای دستگاه های اجرایی مختلف مأموریت در نظر گرفته شود تا به نتایج قابل قبول دست یابیم.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: در جلسه آینده گزارشی از این روند توسط مرکز سرمایه‌گذاری خارجی و گزارشی توسط دفتر سرمایه گذاری استانداری ارائه شود تا با یک نگاه هم افزا بتوانیم سرمایه‌گذاران خارجی را به جلب مشارکت در استان ترغیب کنیم.
وی تصریح کرد: اقداماتی که تاکنون انجام شده با توجه به بضاعت استان است هر چند که متناسب با ظرفیت استان اصفهان نیست؛ اما متاسفانه یکی از مشکلات ضعیف بودن بضاعت و اختیار استان در پشتیبانی از طرح های مختلف سرمایه‌گذاری است‌.
استاندار اصفهان افزود: رویکرد استان ها در حوزه های مختلف از جمله سرمایه گذاری بایستی در سطح ملی مورد توجه قرار بگیرد همچنین در نوشتن قوانین ورود به جزئیات که در حوزه استان است کاهش یابد تا بتوانیم به نتایج متقنی دست یابیم.

به گزارش خبرنگار نامی پرس / باید توجه داشت که به دلیل کاهش مصرف برق در پاییز و زمستان نسبت به تابستان، اکنون نیروگاه‌های کشور مازاد ظرفیت تولید برق دارند که اگر نیروگاه شهید منتظری به مدت ۲ ماه تعطیل شود آنها می‌توانند تأمین برق را جبران کنند.

معتقدیم انجام این کار امکان پذیر است و مشکل آلودگی نیروگاه منتظری را می‌تواند در این شرایط برطرف کند.

به گزارش خبرنگار نامی پرس به نقل از پایگاه خبری پلیس / سردار" محمدرضا میرحیدری" در حاشیه صبحگاه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان ضمن درود به روح پرفتوح امام راحل، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای عرصه نظم و امنیت و گرامیداشت یاد شهید "اسماعیل چراغی" فرمانده گردان امام حسین (ع) یگان ویژه پلیس اصفهان که در اغتشاشات اخیر به درجه رفیع شهادت نایل آمد گفت: ایام سوگواری حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (س) را تسلیت عرض می کنم و به کارکنان مجموعه انتظامی استان که نزدیک به 3 ماه در مقابل توطئه دشمن علیه امنیت نظام اسلامی مجاهدت، مقاومت ، صبوری و رشادت کردند خداقوت گفته و مراتب قدردانی خود را از تلاش ها و زحمات آنان اعلام می دارم.

وی افزود: انصافاً مجموعه انتظامی استان از سربازان وظیفه گرفته تا فرماندهان، معاونان و روسای پلیس های تخصصی و عزیزان یگان امداد و یگان ویژه با شجاعت و صلابت در برابر این توطئه استکبار ایستادگی کردند که امیدوارم این افتخار نیز در پرونده تک تک عزیزان ثبت شود و انشاء الله در قیامت دست همه را بگیرد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه دشمنان نظام اسلامی در این مرحله از دشمنی خود جنگ شناختی را به صورت ترکیبی علیه ملت ما دنبال کردند تصریح کرد: آنها تمام قوای خود را به میدان آورده و از تمام ابزارهای رسانه ای خود استفاده کردند اما نتیجه ای بدست نیاوردندو این نشان از اقتدار مدافعان امنیت و دستگاه های امنیتی نظام است.

سردار میرحیدری اذعان داشت: در فتنه اخیر نظام استکباری تمام گروه های معاند و ضد انقلاب شامل تجزیه طلب ها، مجاهدین خلق، سلطنت طلب ها و ... را با هم متحد کرده و به میدان آورد تا بتواند انقلاب اسلامی را از پا در بیاورد اما از برکت خون شهدا، بصیرت و ایمان راسخ ملت و نیروهای مسلح اجازه نداد که نقشه های آنها عملی شود.

وی با بیان اینکه دشمن در این فتنه به رغم عدم کسب موفقیت در عملی کردن نقشه هایش اما توانست خسارت ها و زیان هایی را به کشور وارد کند و تعدادی از جوانان و نوجوانان را با خود همراه سازد اظهار داشت: این اتفاقات به واسطه خیانت ها، بی توجهی ها و ترک فعل ها در حوزه های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بود که امیدواریم به همت مسئولان کشور این کمبودها و کاستی ها هرچه سریع تر مرتفع و جبران شود.

سردار میرحیدری به مظلومیت نیروهای پلیس در فتنه اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: این نیروها با کمترین حقوق و مزایا رسالت سنگین تامین امنیت جامعه را مجاهدانه انجام دادند و در این بین بیشترین هجمه ها، آسیب ها و صدمات را هم متحمل شدند اما ذره ای عقب ننشستند و محکم تر از همیشه پای ارزش ها و آرمان های انقلاب ایستادند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان فاصله گرفتن خانواده ها از اعتقادات دینی و معنویات را عامل موفقیت دشمن در همراه کردن دانش آموزان و دانشجویان با خود و بازداشتن آنها از راه پیشرفت و تعالی کشور عنوان کرد و گفت: اگر می بینیم امروز در برخی از در مدارس و دانشگاه ها عده ای را شاهد هستیم که دچار تزلزل در حفظ ارزش های والای الهی شده و به ابزاری برای پیش برد اهداف دشمن تبدیل شدند در اثر فاصله گرفتن خانواده ها از مسایل اعتقادی و معنوی است و باید تلاش کنیم که با اقناع سازی جوانان و نوجوانان، انس گرفتن آنان با قرآن و اهل بیت و پیاده سازی سیره و سلوک ائمه طاهرین (ع) و بزرگان دین و شهدا این اشکالات را مرتفع کنیم.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه دشمن هرگز از دشمنی و فتنه انگیزی علیه نظام اسلامی ما دست برنمی دارد به خانواده ها در خصوص مراقبت از فرزندان خود هشدار داد و گفت: دشمن دنبال وارد کردن ضربه به بنیان خانواده هاست و چون نتوانسته در میدان توفیقی کسب کند با کارهای ایذایی و فضاسازی های رسانه ای می خواهد نقشه هایش را پیش ببرد که در این خصوص خانواده ها باید بیش از پیش هوشیار بوده و مراقب رفت و آمدها فرزندان خود باشند و برنامه های خود را به گونه ای تنظیم کنند که دشمن نتواند به فرزندانشان آسیب بزند.

صفحه6 از10
این وب سایت برای ارائه سرویس های خود از کوکی استفاده می کند. کوکی ها برای عملکرد بهتر سایت از قبل تنظیم گردیده اند. More details…